选修uTheproblemofthesnakes公开课PPT学习教案_第1页
选修uTheproblemofthesnakes公开课PPT学习教案_第2页
选修uTheproblemofthesnakes公开课PPT学习教案_第3页
选修uTheproblemofthesnakes公开课PPT学习教案_第4页
选修uTheproblemofthesnakes公开课PPT学习教案_第5页
已阅读5页,还剩30页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、会计学1第1页/共35页Guess what the invention is or who the inventor is. Step 1. Warming up第2页/共35页 This invention can help people in the street. It looks like a tree standing beside the street. It directs cars and trucks. It uses colored lights. Red means stopping, green means going. Traffic lights30102040W

2、hat is it?第3页/共35页30102040What is it?Airplane 第4页/共35页 It is a tool of communication; It is convenient to take along with you; You can hear a persons voice when using it. You can call up sb now and then;mobile phoneI第5页/共35页Who is he?40203050Alfred Nobellfrid nubel 一位伟大的科学家:他不一位伟大的科学家:他不仅把毕生精力贡献给了科学

3、事业,而且把自己的遗产全部仅把毕生精力贡献给了科学事业,而且把自己的遗产全部捐献给科学事业,已经成为举世瞩目的最高科学大奖。捐献给科学事业,已经成为举世瞩目的最高科学大奖。第6页/共35页402030Who is he?Edison 第7页/共35页 Issac Newton gravity第8页/共35页 Madame Curiemd:m kjuri第9页/共35页He invented seismograph to detect earthquakes.Zhang Hengsaizmgr:f seismograph地震仪地震仪第10页/共35页Gunpowder火药火药 I第11页/共35

4、页perfumeI第12页/共35页 an invention carAn amphibious car第13页/共35页StephensonStephensons s “RocketRocket”Its _ an invention.第14页/共35页DNAIts _ a discovery.第15页/共35页A discovery is_.第16页/共35页Discoveries often lead to inventions.第17页/共35页BCEDAF第18页/共35页ReadingThe Problem Of The Snakes第19页/共35页第20页/共35页1.What

5、kind of writing style is the passage ? _. A. narrative(记叙文) B. argumentative(议论文) C. explanatory(说明文) D. imaginary(想象的)Step 4. Fast reading. 第21页/共35页2.Skim the whole passage and get the main idea:ReadingSummary :The text narrates the p_ of the snakes and presents the p_ of catching them and applyin

6、g for a p_.roblemroceduresatent第22页/共35页3.Match each part with its main ideaPart 1 (Para1) A. The attempts to catch snakes.Part 2(Para2-3) B. The requirement of getting a patent.Part3(Para4-6) C. The discovery of the problem of the snakes.Part 4(Para7-8) D. The research on the approaches to solve th

7、e problem. E. The importance of inventing.第23页/共35页 Step 5. Intensive reading(1) When the writer called up her mother in the country on the phone she was very excited.(2) The writer felt very proud that she had a chance to distinguish herself by inventing something that would catch snakes but not ha

8、rm them.(3) The first thing the writer tried to do was to catch the snakes.(4) The writer decided to remove the snakes habitat.FFTFupsetsee if there were any products that help me. I decided to use the last one. 第24页/共35页(5) The writer used an ice-maker、a bowl、some jelly、ice-cubes、a bucket and a net

9、 to catch the snakes. (6) After three attempts, the writer finally caught the snakes and sent them into the wild. (7) The writer himself decided to send her invention to the patent office to get recognition for her successful idea.(8) The criteria are so strict that it is difficult for new ideas to

10、be accepted unless they are truly novel and are really different from everybody elses.TTTFPressed by my friends and relations,第25页/共35页2. Ask Ss to take the quiz below and see whether Ss can grasp the details of the text.(1) Why did the writer do so much trap the snakes but not hurt them _?A. Becaus

11、e she wanted to eat the snakes.B. Because she planned to apply for a patent.C. Because she obeyed her parents and wanted to test her new idea.D. Because they were poisonous snakes.(2) The writer set about researching the habits of snakes in order to_A. know how to drive them off. B. kill them in the

12、 easiest way.C. trap them in the easiest way. D. get on well with snakes.第26页/共35页(3) The writer placed a frozen bowl over the snakes habitats because_. A. The snakes were small. B. She knew the snakes were cold-blooded animals. C. She didnt want to be bitten. D. She wanted to make the snakes passiv

13、e and caught them easily. (4) Which statement is true according to the text_? A. The writer decided to send her invention to the patent office the moment she succeeded catching the snakes. B. The snakes were still as active as before in the first attempt. C. The writer could make a lot of money if s

14、he succeed. D. If an application for your product proves to be valid, you can get a patent immediately. .第27页/共35页(5) According to the text, which subject do you think can be given a patent_? A. A new kind of flower found by a botanist. B. A new way to make dirty air clean C. A new poem written by M

15、r. Li. D.A .new star discovered by a scientist.第28页/共35页Prepared with some research findings, I decided1 _ three possible approaches: firstly, removing 2 _habitat; secondly, 3 _(attract) them into a trap using male or female perfume or food; 解析:解析:1. 搭配搭配decide on 对对作出决定。作出决定。解析:解析:2. 指蛇的栖息地。指蛇的栖息地。

16、解析:解析:3. 同同removing, cooling形成并列关系形成并列关系。attractingtheiron3.Summary(语法填空)第29页/共35页and thirdly, cooling them so that they would become 4 _ (sleep) and could be easily caught. I decided to use 5 _ last one. I bought an ice-cream maker6 _was made of stainless steel. 解析:解析:4. sleepy作作become 的表语。的表语。解析:解

17、析:5. 特指最后一个方案。特指最后一个方案。解析:解析:6. 引导定语从句。引导定语从句。sleepythewhich/that第30页/共35页Between the outside and the inside 7 _ (wall) of the bowl there is some jelly, 8 8_ freezes when 9 _(cool). I put the bowl into the fridge and waited for 24 hours. 10 _ the same time I prepared some ice-cubes.解析:解析:7. 根据前面的并列关系可知用复数。根据前面的并列关系可知用复数。解析:解析:8. 引导非限制性定语从句。引导非限制性定语从句。解析:解析:9. 过去分词做状语过去分词做状语, 相当于相当于when it was cooled 的省略。的省略。解析:解析:10. 是固定搭配。是固定搭配。wallswhi

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论