外研版英语七年级下册期中测试题及答案_第1页
外研版英语七年级下册期中测试题及答案_第2页
外研版英语七年级下册期中测试题及答案_第3页
外研版英语七年级下册期中测试题及答案_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、精选优质文档-倾情为你奉上外研版英语七年级下册期中测试题及答案阅读训练营 ALost and FoundIs this your watch? I found it at the school gate. My phone number is 496-3539. Please call me. JohnFound:Some keys are in Class room 7E. Are they yours? E-mail me at Tonyg2gfimail. com.Da Ming, A computer game is in the school library. Is it yours

2、? Ask the teacher for it. MikeLost: I lost my schoolbag. There is my English book in it. I must find it. Call me at 658-6043. Thanks. Tom根据短文内容,选择最佳答案。( ) 1. John found a _at the school gate. 细节理解题A. Some keysB. A watchC. A computer game D. A bag.( ) 2. Who found some keys in Class room 7E? 细节理解题 A.

3、 John B. Tony C. Mike D. Tom ( ) 3. How can Da Ming get his computer game back? 细节理解题 A. He can call John at 496-3539. B. He can e-mail at Tonyg2gfimail. com. C. He can ask the teacher for it. D. He can call Tom at 658-6043. ( ) 4. Whats in Toms Bag? 细节理解题 A. His keys B. His watch C. His math book D

4、. His English book( ) 5. Who lost his computer game? 细节理解题 A. Da Ming B. Tom C. Mike D. John 来源: 体裁: 应用文 词数: 110 难度 易 B The life in the future What will the life be like in fifty years? I think itll be very interesting. In the future, there will be more people in the world. Every family will have a

5、robot. The robot can do many difficult things. They can cook dinner, do some cleaning or look after babies(婴儿). Can they do homework for children? No! Children wont go to school, but they will study at home on computers. Books will be only on the computers, not on paper(纸). Will people go shopping?

6、Yes! But people wont use money any more, everything will be free(免费的). People will have more free time. They will travel into space or the sea by a special(特别的) machine. The life in the future will change a lot. People will have short working hours but long holidays, so Im sure everyone will like it

7、. 根据短文内容判断正误。正确的填“T”,错误的填“F”。( ) 1. There wont be more people in the world. 细节理解题( ) 2. The family robot can do everything in the future. 细节理解题( ) 3. There wont be paper books in fifty years. 细节理解题( ) 4. You wont pay for things in the shop in the future. 推理判断题( ) 5. The life in the future will chang

8、e a lot.细节理解题来源: 体裁: 记叙文 词数: 150 难度 :中等 非常解读 Dear Linda, Thank you very much for telling me your favorite sports. I want to tell you something about my hobbies(爱好), too. I can _(打篮球). Im on the school basketball team. After school, I often play it with my best friend, Jack. Im good at playing the vi

9、olin. I often practice(练习) playing the violin on weekends. Id like to make a friend in the English club, (A) _ I cant speak English well. Can you give me some advice(建议) about how to lean English well? Can you swim? I cant. My father wants me to (B) _ a swimming club in this summer holiday. What can

10、 you do, Linda? Whats your favorite?Please write to me soon. Yours, Jenny根据短文内容,回答下列问题。1. 在文中(A) (B) 两处填入合适的单词。词意猜测题 (A) _ (B) _2. 从文中找出和所给句子意义相同的句子。细节理解题I can play the violin very well._3. 把文中划线部分译成英语。 语言表达题 _4. 把文中划线句子译成汉语。句意理解题 _5. What does Jenny want to tell Linda in this e-mail? 主旨大意题 _ 来源: 原创

11、 体裁: 应用文 词数: 132 难度 中等完形小测试(A)阅读短文,从短文后各题所给的四个选项中,选择最佳选项。 My weekend plans I usually have a lot of free time on weekends, but this time, I will have a 1 weekend. On Sunday morning, I will get up early to read 2 books, because we will have an English exam(考试) on Monday afternoon. After 3 , I will do

12、my homework. Then my father will drive me to the airport by car. We will meet(去接) my uncle there. He will come back from 4 . I 5 my uncle can tell me his story in New York. In the afternoon, I will I go to the 6 with my best friend, Adam. Adam likes science books, 7 I think science books are too dif

13、ficult. I like story books. Its very funny. 8 about four oclock in the afternoon, we will go to 9 basketball in the park. Its my favorite sport. I think its very 10 . In the evening, Id like to have a happy talk with my uncle. ( ) 1. A. cleanB. busyC. hardD. lucky( ) 2. A. historyB. ChineseC. geogra

14、phy D. English ( ) 3. A. breakfastB. lunchC. dinnerD. meal( ) 4. A. EnglandB. AustraliaC. AmericaD. China( ) 5. A. callB. hopeC. sendD. give ( ) 6. A. hospitalB. hotelC. libraryD. supermarket( ) 7. A. butB. andC. becauseD. so( ) 8. A. inB. onC. duringD. At ( ) 9. A. catchB. playC. buyD. watch( ) 10.

15、 A. dangerous B. difficultC. interestingD. different 来源: 原创 体裁: 记叙文 词数: 145 难度 中等 (B)根据短文内容及首字母提示补全单词,使短文完整、通顺。 A Good GirlBecky is an American girl. She comes to Shanghai with his father and mother. Beckys (1) p come here to work. She comes to (2) s.Now Becky is in No. 15 Middle School. She (3) g u

16、p early every morning. She is never (4) l for school. She studies (5) h. She reads and writes English well. She often helps us (6) w our English, and we often help her to learn her Chinese. After class, she likes (7) p volleyball, swimming and dancing. Becky makes many (8) f here. We are very happy

17、to play and study with her. On Sundays, she often helps her mother (9) c the house, wash clothes or do some shopping. She likes Chinese food very much. She thinks its very (10) d. Jim likes living here. She likes the Chinese students very much. We all like her, too. 来源: 原创 体裁: 记叙文 词数: 136 难度 中(1). parents (2). study (3). gets (4). late (5). hard (6). with (7). playing (8). friends (9). clean (10). delicious Keys:阅读训练营1-5 BBCDA 6-10 FFTTT非常解读1. (A) because (B) join 2.

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论