版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、Keys to Model Test (8)Band TwoPart I. Writing Sample Writing:Some Suggestions to the President of Our UniversityDear Sir:I've been here almost one year. I am very satisfied with my university, but it does not follow that there is no room for improvement.First, I believe a better job can be done
2、with respect to the guidance of our study methods. Although university students have the ability to study independently, sometimes when we try to choose good books to read and appropriate topics for our research we still feel at a loss. We need someone to give us some advice. If you could arrange mo
3、re lectures on "how to learn by yourself 9 for us, especially for the freshmen, it will do much good to our study.Second, more activities should be arranged to make our campus life more interesting. I'm sorry to say that at present life on campus is quite boring. Everyday we have classes, r
4、ead in the library, or stay in the dormitory. Life becomes a routine. We need more meaningful activities organized to cheer us up and make our study more efficient. I hope you can consider my suggestions. Thank you.Yours sincerely,Wang HongPart II. Reading Comprehension (Skimming and Scanning)1. Y 2
5、.N 3. Y 4. Y 5. NG 6.N 7. N8. federal employees9. have more control over their hours10. how a lot of people live.Part III. Listening Comprehension11-18 BBABCDBD 19-25 BCDB ABA26-28 BAA 29-32 AB AB 33-35 DBC36. subject 37. Admissions 38. earned 39. difficulty 40. interests41. accepted 42. considerati
6、on 43. either44. need to take SAT subject tests in areas like history, science and foreign language.45. It is designed to measure what a student has learned in school.46 Without it, the ACT takes about three hours to complete.56.DPart IV. Reading Comprehension (Reading in Depth) 47. B 48.0 49.A 50.
7、I 51. K 52. H 53. G 54. L 55.E57-61 BABAB 62-66 CABPart V. Error CorrectionAD67. with 一 fbr68. infbrmations-竹nfbrmation69. whoA >is70. writing 一 written71. make 一 take72. particularAparticularly73. exceptSesides74. ButSo75. indicates一 indicate76. which* A which 一 inPart VI. Translation (5 minutes
8、)77. It is because she is too inexperienced78. would not have finished so early79. may just as well stay at home80. for fear that he should be recognized81 being sent abroad to studyListening ComprehensionScriptsSection ADirections: In this section, you will hear 8 short conversations and2 long conv
9、ersations. At the end of each conversation, one or more questions will be asked about what was said. Both the conversations and the questions will be spoken only once. After each question, there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A)f B), C) and D), and decide wh
10、ich is the best answer. Then write the corresponding letter on Answer Sheet2.11. W: Can't you knock on the door before you enter my office next time?M: Sorry. Ifs just that I'm in such a hurry.Q: How did the woman feel when she was speaking to the man?12. M: I want to buy a new car, but I sp
11、ent too much on my house last year.W: New cars are expensive. You can't borrow that much money.Q: What happens to the man?13. M: Well, if I had begun studying English earlier, I wouldn't be having so much troublewith my grammar.W: Oh, I can understand why you feel that way.Q: What problem do
12、es the man have?14. M: It doesn't seem that it is going to rain tomorrow. It was supposed to be clear all week.W: Well, according to the forecast that I heard, you should take your raincoat or umbrella with you.Q: What does the woman mean?15. M: Prof Smith has been very busy this semester. As fa
13、r as I know, he works until mid-night every day.W: I wouldn't have troubled him so much if I had known he was so busy.Q: What do we learn from the conversation?16. W: This package was returned to me.M: Thafs because you didn't put enough postage on it.Q: What did the man tell the woman about
14、 the package?17. M: Aren't we supposed to have a biology test this morning?W: Ifs postponed because the teacher has to attend a conference.Q: What do we learn from the conversation?18. W: Tom, how are you? I heard you were sick.M: They must have confused me with somebody else, I've never fel
15、t better.Q: How does Tom feel?Keys: 11-18 BBABCDBDNow you'll hear two long conversations.Conversation OneW: What a nice, quiet place away from all those people. Now tell me what's bothering you.M: Great. I need to get this off my chest. I'm having problems living with Mike, my roommate.
16、We seldom talk to each other. And when we do, it's to fight.W: I knew you two were having problems but I didn't know that things were so bad. What started it all?M: Well, it started when we first moved in. I had a lot of things, and Mike wasn't pleased when he saw that.W: So where did yo
17、u find room for all your things ?M: I put them in the cupboard in the living room. This made him really unhappy because he wanted to put his suitcase in there.W: Was that the only problem?M: Oh, no. I like a neat, orderly house, but Mike is so careless. His part of the house is always dirty. You kno
18、w we share living space, such as the kitchen, living room, bath, etc.W: Have you tried to talk with him about this?M: I've tried, but he then starts shouting at me about how my friends are always coming over when he has a lot of work to do.W: You might talk with him again in a friendly way. Just
19、 say that you will not bring your friends over unless you get his permission first. But he will have to promise to keep the house tidy.M: That just might work. Thanks for the advice.Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.19. Where does the conversation probably take pla
20、ce?20. What can we learn from the conversation about the relationship between the man and Mike?21. Why does Mike often get angry ?22. What does the woman suggest the man do?Keys: 19-22 B CDBConversation TwoW: Hello. I wonder if I could speak to Mr. Adams, please?M: Yes, John Adams speaking.W: I lear
21、ned from the newspaper that you want a hostess. Could you give me a few details about the job?M: Yes, certainly. It is a part-time job. We would need you from ten in the morning until two in the afternoon.W: But you didn't make it clear in the newspaper that it is a part-time job.M: We should ha
22、ve made it clear. But are you still interested?W: Yes. But it would depend on what the salary is.M: Well, we are offering about 75 pounds a week. It will be a bit more if you have the right qualifications and experience. Do you have any experience in cooking?W: Yes, I do. I have been doing work simi
23、lar to what is being offered by you. M: Well, that sounds all right. Perhaps we can have a talk sometime.W: What time would be suitable for you?M: Let me have a look at my schedule. Yes, how about next Wednesday at 2:30 in the afternoon?W: Yes, I think that would be fine.M: Fine. Til see you next We
24、dnesday at 2:30. Bye.Questions 23 to 25 are based on the conversation you have just heard.23. Where did the woman learn about the job?24. If the woman gets the job, how long does she have to work?25. What can we learn from the conversation? Keys: 23-25 AB ASection BDirections: In this section, you w
25、ill hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passagesand the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A)f B), C) and D). Then write the corresponding letter on Answer S
26、heet.Passage OneThe first step to stopping drug abuse is to know why people start using drugs. The reasonspeople abuse drugs are as different as people are from one to another. But there seems to be one common thread: people seem to take drugs to change the way they feel. They want to feel better or
27、 feel happy or to feel nothing. Sometimes, they want to forget or to remember. People often feel better when they are under the influence of drugs. But the effects don't last long. Drugs don't solve problems. They just postpone them. No matter how far drugs may take you, ifs always a round t
28、rip. After a while, people who miss drugs may feel worse about themselves, and then they may use more drugs. If someone you know is using or abusing drugs, you can help. The most important part you can play is to be there. You can let your friends know that you care. You can listen and try to solve
29、the problem behind your friend9s need to use drugs. Two people together can often solve a problem that seems too big for one person alone. Studies of heavy abusers in the United States show that they felt unloved and unwanted. They didn't have close friends to talk to. When you or your friends t
30、ake the time to care for each other, you're all helping to stop drug abuse. After all, what is a friend for?Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.26. Why do some people abuse drugs?27. According to the passage, what is the best way to stop friends from abusing drugs?28.
31、 What are the findings of the studies about heavy drug users?Keys: 26-28 BAAPassage TwoAlmost every family buys at least one copy of a newspaper every day. Some people buy as many as two or three different newspapers. But why do people read newspapers?Five hundred years ago, news of important happen
32、ings took months and even years to travel from one country to another. The news traveled from mouth to mouth and sometimes was not true. Today we can read in our newspapers about important events that occurred in faraway countries on the same day they happened. Besides supplying news from all over t
33、he world, newspapers give us a lot of other useful information. There are all sorts of advertisements.Large companies pay the newspapers thousands of dollars for advertising space so their products can go into almost every home in the country. For those who produce newspapers, advertisements make it
34、 possible for them to sell their newspapers at a low price.Questi ons 29 to 32 are based on the passage you have just heard.29. What is the speaker mainly talking about?30. How was news sent in the past according to the passage?31. What do newspapers give us besides important events?32. What effect
35、do advertisements have on newspapers?Keys: 29-32 AB ABPassage ThreeAmerica ns ofte n say that there are only two thi ngs a pers on can be sure of in life: death and taxes. America ns do not have a corner (垄断)on the "death" market, but many people feel that the United States leads the world
36、 with the worst taxes.Taxes con sist of the money which people pay to support their gover nment. There are gen erally three levels of gover nment in the Un ited States: federal, state, and city; therefore, there are three types of taxes.Salaried people who earn more than a few thousand dollars must
37、pay a certain percentage of their salaries to the federal government. The federal government has a graduated(使累进税等)in come tax; that is, the perce ntage of the tax in creases as a pers on's in come in creases. With the high cost of taxes, people are not very happy on April 15, whe n the federal
38、taxes are due.Questi ons 33 to 35 are based on the passage you have just heard.33. Accordi ng to the passage, what are the two things that America ns are sure of in life?34. What does the sentence "The federal gover nment has a graduated in come tax" mean?35. Why do America ns feel sad on
39、April 15?Keys: 33-35 DBCSection CDirections: In this sect ion, you will hear a passage three times. When the passage is read for the first time, you should listen carefully for its general idea. When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks numbered from 36 to
40、43 with the exact words you have just heard. For bla nks nu mbered from 44 to 46 you are required to fill in the missing information. For these blanks, you can either use the exact words you have just heard or write down the main points in your own words. Finally, when the passage is read for the th
41、ird time, you should check what you have writte n.America n colleges and uni versities con sider a nu mber of thi ngs about a stude nt who wan ts to be admitted. Experts on the (36) subject say the most importa nt thi ng is the studenfs high school record. (37) Admissions officers look not only at t
42、he grades that the student has (38) earned. They also look at the level of (39) difficulty of the classes.A studenfs (40) interests and activities may also play a part in getting (41) accepted. But in most cases ano ther (42) consideratio n is how well the stude nt did on college entrance exams.Ther
43、e are two of these tests: the SAT and the ACT. Most America n schools accept (43) either one. The SAT measuresskills in mathematics and Ianguage. Students have almost four hours to complete the SAT. The newest part is an essay.Students have twenty-five minu tes to write an an swer to a questi on. St
44、ude nts may also (44) n eed to take SAT subject tests in areas like history, scienee and foreign Ianguage. The ACT is an achievement test. (45) It is desi gned to measure what a stude nt has lear ned in school. Stude nts are tested in mathematics, En glish, read ing and scie nee. A writi ng test is
45、offered but not required. (46) Without it, the ACT takes about three hours to complete. The essay part adds thirty minutes.部分解析Part II Readi ng Comprehe nsion (Skim ming and Scanning)1. 答案】丫【详细解答】快速阅读时,要注意文章第一段和最后一段。从本文第一段的最后一句话:Today we examine the popularity and problems of telecommuting.KT 知本文 将
46、要讨论电传通勤的流行和存在的问题。'2. 【答案】N【详细解答】文章第二段的最后几句话:“ Telecommutersio not always work fromhome. They might go to an office, but still it is away from their main place of employme nt."意思是"电传通勤者并不总是在家工作 .”。显然本论断与他意思 相 悖,是错误的。3. 【答案】丫【详细解答】 文章第三段指出: The n came the nin etee n nin eties, and the ri
47、se of the pers onal computer and the Intern et. Today, telecommuti ng is gaining much wider accepta nee本论断显然是对此句的同义表达。4. 【答案】丫【详细解答】文章第七段指出: Mr. Wolf says teleworki ng can reduce heavy traffic and road damage in the Washi ngton, D.C., area. Telecommuti ng can also in crease the employme nt of disabl
48、ed workers本论断显然是对此句再现。5. 【答案】NG【详细解答】 文章第九段指出:But the idea of telecommuting does not appeal toevery one并没有到论述与雇主保持联系重要。6. 【答案】N【详细解答】文章第 一段指出:In some cases, hav ing employees work from home canreduce tensions in the workplace而 论断中是 in any cases所 以本论断是错误的。7. 【答案】N【详细解答】 文章第十五段指出: One union said it wa
49、s un fair to other workers that telecommuters did not have to travel to the office.而本论断是一些工会这样认为,所 以 本论断是错误的。8. 【答案】federal employees【详细解答】文章第五段第一句话: Government Computer News reported in December on the popularity of teleworking among federal employees.9. 【答案】 have more control over their hours【详细解答
50、】文章倒数第二段: The pay is not high, but the people have more control over their hours.10. 【答案】 how a lot of people live.【详细解答】文章最后一段: Today, telecommuting is not only changing how Americans work. It is also changing how a lot of people live.Part III. Listening Comprehension (35 minutes)Section A11. 【答案】
51、B 【试题分析】态度题。【详细解答】对话中女士对男士说:下一次你进我的办公室之前能不能先敲一下门? 男士 马上说:对不起,仅是因为我太匆忙了,问题问的是关于女士的态度。从女士 的婉转建议 中“ ca,n t you knock on the door.?,可, 推论出她有些生气。所以选B 是正 确的。12. 【答案】 B 【试题分析】判断推理题 【详细解答】男士想一辆新车,但去年买房花钱太多,女士回答新车很贵,你不可 能借那 么多钱。此处关键是 you can't borrow so much money省略了 from me。13. 【答案】 A 【试题分析】虚拟语气 【详细解答】男
52、士说如果早一点学英语,现在就不会有语法问题。女士说能理解他 的感 受。14. 【答案】 B 【试题分析】判断推理题 【详细解答】听力考试中关键是听懂第二句。题中女士说,根据我所听到的天气预报,你应带好伞或雨衣,言外之意,下雨的可能性还是很大的。15. 【答案】 C 【试题分析】虚拟语气 【详细解答】题中女士说:“如果我知道他这么忙,我就不会打扰他了”16. 【答案】 D 【试题分析】判断推理题 【详细解答】此题关键是要听懂第二个人的 iS.Thafs because you didn't put enough postage on it ;哪是因为你的邮资不够”。因此,要使得包裹发出去
53、,就必须在包裹上贴上更多的邮票。所以选 D。17. 【答案】 B 【试题分析】判断推理题【详细解答】此题的关键是听懂postponeu延期,推迟5,o Ifs postponed的it指的是 mathtest因此,从“今天上午的数学考试延期了”不难推出“今天上午不会进行考试”18. 【答案 1D【试题分析】判断推理题【详细解答】。此题关键在于听懂第二句。“They must have confused me with somebodyelse."意思是"他们一定是看错人了。” Fve never felt better等于I always feel fine.因此答案选 D
54、。19. 【答案】 B【试题分析】细节考察题【详细解答】在对话的第一句话: What a nice, quiet place away from all those people. Now tell me whafs bothering you.20. 【答案】 C【试题分析】细节考察题【详细解答】 : 女士说 I knew you two were having problems but I didn't know that things were so bad. What started it all?男士说: Well, it started when we first move
55、d in.I had a lot of thi ngs, and Mike was n't pleased whe n he saw that.见答案选 D21. 【答案】 D【试题分析】细节考察题【详细龙辛答】男士说 I've tried, but he then starts shouting at me about how my friends are always coming over when he has a lot of work to do.22 . 【答案】 .B【试题分析】细节考察题【详细解答】女士建议: You might talk with him a
56、gain in a firiendly way23. 【答案】 A【试题分析】细节考察题【详细解答】 对话中女士说: I learned from the newspaper that you want a hostess.24. 【答案】 B【试题分析】细节考察题【详细解答】 男 士说: We would need you from ten in the morning until two in the afternoon.25. 【答案 A【试题分析】判断推理题【详细解答】 男 士说: Well, that sounds all right. Perhaps we can have a t
57、alk sometime.Section B Passage One26. 【答案】 B【试题分析】细节考察题【详细解答】 文中第二、三句话 But there seems to be one common thread: people seem to take drugs to change the way they feel. They want to feel better or feel happy or to feel nothing.27. 【答案】 A【试题分析】细节考察题【详细解答】 文中 You can let your friends know that you care.
58、 You can listen and try to solve the problem behind your friend1 s need to use drugs.28. 【答案】 A【试题分析】细节考察题【详细解答】文中最后几句话: Studies of heavy abusers in the United States show that they felt unloved and unwanted. They didn't have close friends to talk to. When you or your friends take the time to care for each other, you're all helping to stop drugs abuse. After all, Passage Two29. 【答案】 A 【试题分析】主旨题。【详细解答】文中第一段就是 “Almost every family buys at least one copy of a newspaper every day. Some people buy as many as two or three different newspapers. But why do
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 学校绿色生态自然环境建设实施方案
- 镇江市中医院新技术新设备标准操作流程学习与考核
- 烟台市人民医院风湿免疫科医师关节腔穿刺术上岗资格认证
- 舟山市中医院腹膜平衡试验操作与结果判读考核
- 青岛市中医院慢性病管理效果的评价与改进考核
- 徐州市人民医院虚拟导航技术考核
- 龙岩市人民医院脊髓血管造影考核
- 济南市人民医院泌尿系统病理诊断考核
- 宿迁市人民医院眼表重建手术技能考核
- 南京市中医院虫媒传染病识别与防控考核
- 2025年全国企业员工全面质量管理知识竞赛必考题及答案
- 中华建筑之美课件
- 腹腔镜下直肠癌护理个案讲课件
- 3.1《祝福》课件-2024-2025学年高教版(2023)中职语文基础模块下册
- 纯化水检测管理制度
- DB31/ 1288-2021汽车维修行业大气污染物排放标准
- 塔里木油田分公司新疆塔里木盆地吐孜洛克气田开采矿山地质环境保护与土地复垦方案
- 2025年中考生物实验探究题专项卷:生物实验探究实验案例分析
- 第三章新时代交通文化与精神第二节交通精神具体体现13课件
- 2025年4月自考00312政治学概论试题及答案含评分标准
- 钉钉考勤系统使用培训
评论
0/150
提交评论