下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、精选优质文档-倾情为你奉上外研七下英语Module9检测题一、英汉互译1.在岁时 _ 2.与.不同 _ 3.发现 _ 4.结婚 _5.全世界 _ 6. became famous _7. finish school _ 8. in the 1990s _9. be born _ 10. be worth doing _ _二、单项填空11. They enjoyed Chinese popular songs.A. to listen toB. listening toC. listeningD. to listen12. He decided a poet last year.A. isB.
2、 to isC. to beD. are13. One of didnt sing .A. the singers; goodB. singers; wellC. the singer; goodD. the singers; well14. everyone at school yesterday?A. IsB. AreC. WasD. Were15. you to the park last Sunday?A. Were; goB. Do; wentC. Did; goD. Will; go16. John finished the newspaper.A. readingB. to re
3、adC. readD. reads17. His father the Party in 1990.A. joinedB. joinsC. wasD. took part in18. The girl started schooling the age of 6.A. aboutB. toC. onD. at19. I know the boy Li Lei.A. to callB. callingC. calledD. calls20. He came back the morning of June 15th.A. inB. onC. atD. into三、完形填空 Dickens, on
4、e of the greatest English writers, was born in 21 of the small towns in England. When Dickens was nine years old, the family moved to London, the 22 of England. There were several younger children in the 23 .Their life was 24 .So Dickens could not go to school. He didnt go to 25 until his father cam
5、e out of prison (监狱).At that time he was 26 twelve years old. But he did not finish school. Two years 27 , he began to work. He often went to the library to 28 books. He read a lot. Then Dickens wrote lots of novels and stories all his 29 .Dickens died over a hundred years ago. 30 people are still r
6、eading his books with great interest.21. A. anyB. oneC. someD. a22. A. cityB. townC. capitalD. country23. A. schoolB. classC. cityD. family24. A. goodB. hardC. easyD. wonderful25. A. schoolB. a schoolC. the schoolD. schools26. A. alreadyB. yetC. stillD. never27. A. agoB. beforeC. laterD. since28. A.
7、 seeB. buyC. sellD. read29. A. moneyB. homeC. classD. life30. A. ButB. SoC. WhyD. While四、阅读理解AA traveller hurried down to the hall(大厅)of the hotel. He had only 15 minutes to get to the station before the train started. Suddenly, he remembered that he had left something in his room upstairs(楼上).“Look
8、 here, boy,” he said to the young waiter, “run up to my room and see if I have left a bag on the table there. Be quick, please.”The boy ran upstairs. Five minutes passed. The traveller was walking up and down in the hall, looking at his watch again and again. At last, the boy came back.“Yes, sir,”he
9、 told the traveller.“You have left that bag there. Its right on the table in your room.”31. The traveller lived in a . A. stationB. hall C. hotelD. room downstairs32. When the traveller remembered that he had left something in the room, he . A. asked the waiter to run upstairs for itB. ran downstair
10、s for it himself C. ran up to his room himselfD. went to look for it with the young waiter33. After the waiter left, the traveller . A. was walking up and down in the hallB. liked his watch very much C. was very happyD. was waiting quietly in the hall34. The traveller looked at his watch again and a
11、gain because . A. his watch didnt workB. he liked his watch very much C. he didnt know when the train would startD. he was afraid he would miss the train35. At last the waiter came back, he . A. brought back the bag B. didnt find the bag at all C. had found the bag but he didnt bring it back D. gave
12、 the bag to the travellerBMr Brown saw a sweater in a shop window. It was very cheap, so he bought it. When he got home, he put it on. It was all right and he was pleased with it.In the afternoon, he went to work in his garden. It soon began to rain and Mr Brown had to run into the house. He ran qui
13、ckly, but he still got wet. Then his sweater started to shrink(收缩)! It got smaller and smaller. Mr Brown tried to take it off, but he couldnt.In the end, with the help of his wife, he got out of the sweater. Mrs Brown laughed, “You see, you bought a cheap thing, but.”36. Mr Brown saw a nice in a sho
14、p window. And he bought it. A. jacketB. coatC. sweaterD. shirt37. When he , he put it on. A. got to the officeB. got homeC. went to workD.went to the shop38. It soon began to while he was working in the garden. A. rainB. snowC. cloudD. shine 39. Mr Brown got wet and he tried to the sweater. A. take
15、awayB. take offC. put upD. put on 40. From the story, we know Mr Brown bought . A. a good sweaterB. an expensive sweater C. a comfortable sweaterD. a cheap but not good sweater五、补全对话(有两项多余)(每小题3分,满分15分)A. What does he do?B. Where was he born?C. Yes, he is.D. When was he born?E. What is he like?F. Wh
16、o is that man?G. No, he isnt.A: 41 B: He is Michael Brown.A: 42 B: Dont you know? He is a famous singer.A: Oh, really? 43 B: He was born in 1978.A: So young! 44 B: He was born in South Africa.A: Is he still in South Africa?B: 45 He went to New York to sing in 2006.六、书面表达(满分20 分) 你了解父母过去的生活吗?询问一下他们的一
17、些情况,写一篇短文来介绍他们的过去的生活。要求:时态运用准确,句意连贯,60词左右。 110略11. Benjoy doing sth.喜欢做某事;listen为不及物动词,其后加to才能接宾语。12. Cdecide to do sth.“决定做某事”。13.Done of之后跟“the+名词复数”;修饰动词sing用副词well。14.Ceveryone作主语,谓语动词用第三人称单数;由yesterday可知句子用一般过去时。15.C由last Sunday可知用一般过去时态,助动词did后跟动词原形。16.Afinish doing sth.“完成某事”。17.A“入党”为join th
18、e Party;时间状语为in 1990,故句子用一般过去时。18.Dat the age of.为固定搭配,意为“在岁时”。19.C由句意“我认识那个叫李雷的男孩”可知用过去分词短语called Li Lei作后置定语。20.B在具体某一天的早上用介词on。21.Bone of后加复数,意为“之一”。22.C伦敦是英国的首都。23.Din the family“在这个家庭中”。24.B由下文狄更斯不能去上学可知,家庭生活很艰难。25.Anot.until意为“直到才”。直到他父亲出狱,他才去上学。go to school“去上学”,是固定短语。26.Aalready意为“已经”。27.Ctw
19、o years later“两年后”。28.Dread books“读书”,由下文He read a lot.可知。29.Dall ones life意为“在某人一生中”。30.A这里是转折关系,所以用but。31.C由A traveller hurried down to the hall of the hotel.可知答案。32.A由第二段中的“Look here, boy,”he said to the young waiter,“run up to my room and see if I have left a bag on the table there.”可找到答案。33.A由第
20、三段中的The traveller was walking up and down in the hall, looking at his watch again and again.可以找到答案。34.D由第一段中的He had only 15 minutes to get to the station before the train started.可知答案。35.C由最后一段中的“You have left that bag there. Its right on the table in your room.”可知答案。36.C由第一段中的“Mr Brown saw a sweater in a shop window. It was very cheap,so he bought it.”知“布朗先生在一家商店的橱窗里看到了一件很便宜的毛衣,他买了它”。故选C。37.B由第一段中的“When he got home, he put it on.”知“他回到家就穿上了
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026国家管网集团高校毕业生招聘考试参考试题(浓缩500题)及答案详解【夺冠系列】
- 2026国网北京市高校毕业生提前批招聘(约450人)笔试模拟试题浓缩500题附答案详解(典型题)
- 2026国网重庆市电力公司高校毕业生提前批招聘(约450人)笔试备考题库浓缩500题及一套答案详解
- 2026秋季国家管网集团甘肃公司高校毕业生招聘笔试备考试题(浓缩500题)及参考答案详解1套
- 2026秋季国家管网集团湖南公司高校毕业生招聘4人考试备考试题(浓缩500题)带答案详解(培优b卷)
- 2026国网山西电力公司高校毕业生提前批招聘笔试模拟试题浓缩500题含答案详解(完整版)
- 2026秋季国家管网集团云南公司高校毕业生招聘考试参考试题(浓缩500题)带答案详解(精练)
- 2026国网湖北省高校毕业生提前批招聘(约450人)笔试模拟试题浓缩500题及答案详解1套
- 2026秋季国家管网集团云南公司高校毕业生招聘考试参考试题(浓缩500题)带答案详解(基础题)
- 2025国网湖南省电力公司高校毕业生提前批招聘笔试模拟试题浓缩500题附答案详解(达标题)
- 2024年人教版二年级语文上册《第4单元10.日月潭》课文教学课件
- 四川省广安市友实学校2024-2025学年高一上学期第一次月考语文试题
- 第十三届全国黄金行业职业技能竞赛(首饰设计师赛项)考试题库(含答案)
- 2024-2025学年七年级生物上册 第一单元 单元测试卷(冀少版)
- JG-T 225-2020 预应力混凝土用金属波纹管
- 环氧磨石施工工艺流程
- 2024-2030年中国科研行业十四五现状供需分析及市场深度研究发展前景及规划战略投资分析研究报告
- 护理正高答辩常见问题
- 企业会计内部控制体系构建与优化研究
- 波浪理论要点图解完美版课件
- 补偿金分期赔偿协议书
评论
0/150
提交评论