石家庄小学小升初英语阅读理解含答案【解析】_第1页
石家庄小学小升初英语阅读理解含答案【解析】_第2页
石家庄小学小升初英语阅读理解含答案【解析】_第3页
石家庄小学小升初英语阅读理解含答案【解析】_第4页
石家庄小学小升初英语阅读理解含答案【解析】_第5页
已阅读5页,还剩11页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、石家庄小学小升初英语阅读理解含答案【解析】一、阅读理解1 阅读理解阅读短文,判断下列句子是否与短文内容相符Mr. Ones and Mr. Brown worked in the same office.One day Mr. Jones said to Mr. Brown,are going to have a small party at ourhouse next Wednesday evening. Would you and your wife like to join us? ”Mr. Brown said, “ Thank you very much. We arefree th

2、at evening, I think. But I will telephonemy wife and ask her. Maybe shewill go somewhere else that evening.” So Mr. Brown went to theother room and telephoned.When he came back, he looked very sorry. “ Whatis the matter? ” Asked Mr. Jones. “ Did you speak to your wife? ”“ No, ” Answered Mr. Brown, “

3、 She wasnt there.My little son answered the telephone. I said to him “ Is your mother there, David?And he an”swered,“ No, shes not in the house. re is she”“Whethen? ” I asked. “ Sheis somewhere outside. ”“ What is she doing? ”“ She is looking for me.( 1 ) A small party will be held( 举行 ) at Mr. Brow

4、ns house.( 2 ) Mr. Jones asked Mr. and Mrs. Brown to the party.( 3 ) The telephone was in the same office.( 4 ) Mr. Brown spoke to Mrs. Brown on the phone.(5) Why(为什么)was Mrs. Brownlooking for David?Because she thought(想)David was playing somewhere outside.【答案】 ( 1 ) 01001【解析】 【分析】文章大意:本文主要讲述布朗先生受到邀

5、请,给妻子打电话征求意见的 情景。( 1 )根据 One day Mr. Jones said to Mr. Brown, “weare going to have a small party at our house next Wednesday evening. 知,在约翰先生家里句型聚会,故答案为错误。( 2 )根据 Would you and your wife like to join us? 知约翰先生邀请布朗夫妇参加聚会,故答 ” 案为正确。( 3 )根据 So Mr. Brown went to the other room and telephoned. 知电话在另一个房间,

6、故答 案为错误。( 4 )根据 My little son answered the telephone. 知,是布朗先生的儿子接电话,不是布朗夫人,故答案为错误。( 5 )根据根据文章大意知,布朗夫人认为儿子在外面玩,所以去寻找,故答案为正确。【点评】考查阅读理解,浏览文章大意,理解问题意思,根据问题在原文寻找原句,选择答案。2 .阅读理解阅读理解Most Englishpeople have four meals( 餐饭)a day. Theyare breakfast, lunch, afternoon tea and dinner. People usually have breakf

7、ast atany time from seven to nine in the morning. Theyd like to have eggs, bread andmilk. English people drink tea or coffee for breakfast. Lunch comes at 1:00pm. Afternoontea is from four to five in the afternoon and the dinner is about half past seven.First they have soup( 汤),then they have meat o

8、r fish withvegetables. After that they eat some other things such as bananas, apples and oranges.But not all English people eat like that. Some of them have their dinner in themiddle of the day. Their meals are breakfast, dinner, afternoon tea and supper andall these meals are very necessary( 必要的).M

9、any English people have meals a day.A. twoB. threeC. fourD. fivePeople may have for their breakfast according to the passage.A. tea and eggs B. hamburgers and tea C. coffee and salad D. eggs and fish (3) People have lunch at.A. anytimeB. nineC. fiveD. onePeople dont have for their dinner.A. bananas

10、and apples B. soup and meat C. meat and fish D. porridge In some English families, dinner comes.A. in the morningB. at noonC. on SundayD. in the afternoon【答案】(1) CADDB【解析】【分析】大意:大多数英国人一天吃四餐,及每餐都吃些哪些食物等。(1)根据原文 Most English people have four meals a day.大多数英国人一天吃四餐。可知, 他们一日吃四餐。four四,故答案选:Q(2)根据原文 Engl

11、ish people drink tea or coffee for breakfast.英国人早餐喝茶或者咖啡。可知,他们早餐喝咖啡或者茶。故答案选: Ao(3)根据原文Lunch comes at 1:00pm. 1:00吃午餐。可知,人们在一点钟吃午餐。故答案 选:D。(4) 根据原文 First they have soup,then they have meat or fish with vegetables. 他们会先喝 些汤,然后他们吃加了蔬菜的肉或者鱼。A选项:香蕉和苹果;B选项:汤和肉;C选项:肉和鱼肉;D选项:粥。文中没提及的是粥。故答案选:Do(5)根据原文Some of

12、 them have their dinner in the middle of the day. 一些人在一天的正午吃正餐。可知,有的人中午吃正餐。故答案选:B。【点评】考查阅读理解。注意先浏览全文,理解大意,结合题干,在文中寻找对应的句子,然后再进行选择。3 阅读理解阅读理解并判断。The traffic lights are the same in every country. There are always three lights: red, yellow and green. Red means stop Yellow means Wait, and green means Go

13、. In most parts of China, drivers drive on the right side of the road. In the US, drivers drive on the right side too. In England and Australia, however, drivers drive on the left side of the road. If you go by car, by bike or on foot, you must know the traffic rules.( 1 ) The traffic lights are dif

14、ferent in every country.( 2 ) Red means Stop. Yellow means Wait, and green means Go.In most part of China, drivers drive on the left side of the road.In England and Australia, drivers drive on the right side of the road.5 ) People must know the traffic rules.【答案】 ( 1 ) 01001 TOC o 1-5 h z 【解析】 【分析】

15、根据所给的短文, The traffic lights are the same in every country. 每个 国家的交通灯都是一样的.故答案为错误.根据所给的短文, Red means stop Yellow means Wait, and green means Go. 红色表示“停止 ”黄色表示 “等待 ”,绿色表示 “走”. 故答案为正确 .根据所给的短文, In most parts of China, drivers drive on the right side of the road. 在中国 的大部分地区,司机开车行驶在马路的右侧 .故答案为错误.根据所给的短文,

16、 In England and Australia, however, drivers drive on the left side of the road. 然而,在英国和澳大利亚,司机靠左行驶.故答案为错误.根据所给的短文, If you go by car, by bike or on foot, you must know the traffic rules. 如果你 开车去,骑自行车或步行,你必须了解交通规则 .故答案为正确 .【点评】本题考查了阅读理解,首先理解短文意思,然后根据所给的句子判断句子是否正 确.4 阅读理解阅读理解It is a Tuesday morning. An

17、n and her mother are on a big bus. There are many people on it. Some of them come from the U.S. , and some come from England or Canada. They are all friends. They are going to the Forbidden City!There are two Chinese on the bus. One is a young man. He is driving the bus. The other is a woman. She sp

18、eaks English well. She is now talking about the Forbidden City. The other peopleare listening to her. They like the Forbidden City. They want to see it very much.How do Ann and her mother visit the Forbidden City ?A. By train.B. By plane.What does the Chinese woman do ?A. A driver .B. A tourist .Wha

19、t does the Chinese man do ?A. A driver .B. A tourist .What can the Chinese woman speak ?A. English .B. Chinese .What day is it ?A. Sunday.B. Tuesday .【答案】(1) AC. By bus.C. A tour guide .C. A tour guide .C. A and B .C. Saturday .CACB【解析】 【分析】短文描述了星期二的早晨,安和她妈妈坐乘大巴去紫禁城,车上有许多人,车上有两个中国人,一个是年轻人是司机,另一个是女导游

20、,她正在用英语介绍紫禁城,他们喜欢紫禁城。他们非常想看。根据所给的短文,Ann and her mother are on a big bus. They are going to the ForbiddenCity!。安和她妈妈坐在一辆大巴上。他们要去紫禁城!可知安和她妈妈乘公共汽车去紫禁 城,故答案为A.(2)根据所给的短文,She is now talking about the Forbidden City. The other people arelistening to her.她现在正在谈论紫禁城。其他人在听她说。可知那个女人是导游,故答案为C.(3)根据所给的短文,One is

21、 a young man. He is driving the bus.一个是年轻人。他在驾驶公共汽车。可知那个男人是司机,故答案为 A.(4)根据所给的短文,There are two Chinese on the bus.公共汽车上有两个中国人。Theother is a woman. She speaks English well.另一个是女人。她英语讲得很好。可知那个女人会 汉语和英语,故答案为C.(5)根据所给的短文,It is a Tuesday morning.这是一个星期二的早晨。可知今天星期二, 故答案为B.【点评】本题考查了阅读理解,先翻译短文,然后根据内容,选择适当的句子

22、。5 .阅读理解阅读理解,判断正误。Changchun was very poor 100 years ago. Now it is a beautiful city. There are a lot of people.There are many workers, businessmen, doctors, teachers and students.Jingyue park is in the east of Changchun. Its the biggest park in Changchun.There are different trees there. There is a l

23、ake in the park. Its Jingyue pool.Nanhu park is in the south of Changchun. It is the most beautiful-park. A lot of people go there to have a picnic at the weekend.Changchun park is in the west of Changchun. It is famous for tulips. There are many tulips of different colours in it. They are in bloom

24、in summer.North Lake park is in the north of Changchun. It is a new park. Its big, too.Changchun is very great. Its a park city.Changchun was not poor many years ago.Changchun is a beautiful city now.People do many different jobs.North Lake park is the biggest park in Changchun. A lot of people go o

25、n a picnic in Jingyue park.【答案】(1)01100【解析】【分析】大意:介绍长春的现状以及其其中几大公园。(1)根据 Changchun was very poor 100 years ago. Now it is a beautiful city. 可知长春在 100 年以前是穷困的。与题干信息not poor不符。故选错误。(2)根据 Changchun was very poor 100 years ago. Now it is a beautiful city.可知长春现在是美丽的城市。与题干信息符合。故选正确。(3) 根据 There are a lot

26、of people. There are many workers, businessmen, doctors, teachers and students.可知身在长春的人们做许多不同的工作。与题干信息different jobs不同的工作符合。故选正确。(4)根据 Jingyue park is in the east of Changchun. Its the biggest park in Changchun.可知 Jingyue公园是长春最大的公园。与题干信息North park不符合。故选错误。(5) 根据 Nanhu park is in the south of Changch

27、un. It is the most beautiful-park. A lot of people go there to have a picnic at the weekend.可知许多的人周末去南湖公园野餐。与题干信息 Jingyue park不符。故选错误。【点评】考查阅读理解。首先通读全文,理解大意。其次阅读问题,根据题干信息找出相 关句进行判断。6 .阅读理解阅读理解Mr. Brown lives in a nice house in a small town with his wife (妻子) Mrs. Brown. From Monday to Friday he work

28、s in an office near his house. He is free on Saturdays and Sundays. He has a nice garden beside his house. He likes growing flowers and he often works in the garden on Saturdays and Sundays. The flowers are very beautiful and Mrs. Brown likes them very much. She often helps Mr. Brown.Mr. Brown lives

29、 in _with his wife.A. a cityB. a small townC. a big townHe works _days a week in his office.A. fourB. fiveC. sixHe isnt on Saturdays and Sundays.A. freeB. busyC. happyHe likes_ on Saturdays and Sundays.A. working in his garden B. walking in his garden C. looking at his garden Mrs. Brown _the flowers

30、.A. likesB. doesnt likeC. often helps【答案】(1) BBAAA【解析】【分析】大意:讲述布朗先生的工作和生活。(1) 根据 Mr. Brown lives in a nice house in a small town with his wife(妻子) Mrs. Brown.可知布朗先生和他的妻子在小镇里的小房子里居住。故选 Bo(2)根据 From Monday to Friday he works in an office near his house.可知从周一到周五布朗 TOC o 1-5 h z 先生在办公室里上班。周一到周五布朗先生一周工作五

31、天。故选Bo(3)根据He is free on Saturdays and Sundays.可知布朗先生在周末是空闲的。故选A。根据 He likes growing flowers and he often works in the garden on Saturdays and Sundays.可知布朗先生喜欢种花并且他经常在周末忙于园艺。故选Ao根据 The flowers are very beautiful and Mrs. Brown likes them very much. 可知布朗夫人非常喜欢花朵。故选 Bo【点评】考查阅读理解。首先通读全文,理解大意。其次阅读问题,根据题

32、干信息找出相 关句进行选择。7 .阅读理解根据表格补全句子与短文。NameAgeHeightWeightJohn131.6 metres58 kgWu Yifan131.66 metres55 kgAmy141.56 metres50 kg(1)John is 0.06 metres than Wu Yifan.Wu Yifan is 5 kilograms than Amy.Amy is one year than John.Wu Yifan is year younger than Amy.John is 0.04 metres than Amy.(2)根据表格信息补全短文Hello, I

33、m John. Im 13 years old. I have two good friends. They are Wu Yifan and Amy. Wu Yifan is 13, too.And hes the of us. Amy is one year than both of us. But she is theof us. She is also the. Im three kilograms than.【答案】 ( 1 ) shorter ; heavier ; older ; one ; taller(2) tallest ; older ; oldest ; shortes

34、t ; heavier; Wu Yifan【解析】 【分析】表格描述了约翰13 岁, 1.6 米高, 58 公斤,吴一凡13 岁, 1.66 米高,55 公斤,艾米14 岁, 1.56 米高, 50 公斤。( 1 ) 根据所给的表格,约翰1.6 米高,吴一凡1.66 米高,可知约翰比吴一凡矮0.06米, shorter 较矮的,故答案为 shorter.根据所给的表格,可知吴一凡55 公斤,艾米50 公斤,吴一凡比艾米重5 公斤, heavier较重的,故答案为 heavier.根据所给的表格,艾米14 岁,约翰 13 岁,可知艾米比约翰大一岁, older 较大的,故答案为 older.根据

35、所给的表格,吴一凡13 岁,艾米 14 岁,吴一凡比艾米小一岁, one1 ,故答案为one.根据所给的表格,约翰1.6 米高,艾米1.56 米高,约翰比艾米高 0.04 米, taller 较高的,故答案为 taller.( 2 ) 根据所给的表格和短文,约翰是最高的, tallest 最高的,故答案为 tallest.根据所给的表格和短文,艾米14 岁,约翰和吴一凡13 岁,艾米比他们两个大一岁,older 较大的,故答案为 older.根据所给的表格和短文,艾米1.56 米高,约翰1.6 米高,吴一凡1.66 米高,艾米是最矮大的, shortest 最矮大的,故答案为 shortest

36、.根据所给的表格和短文,约翰58 公斤,吴一凡55 公斤,约翰比吴一凡更重, heavier更重的,故答案为 heavier , Wu Yifan.【点评】本题考查了阅读理解,根据表格内容,完成句子补全对话,使句子和对话完整。8 阅读理解读信件,判断下列句子与信件内容是否相符Dear Sarah,Yesterday we got up very early. We went to the Great Wall by bus. It was very far. It was about three hours by bus. The guide told us the food there wa

37、s very expensive, so we bought some cakes, juice and apples. We put them in one backpack. Daming took the backpack and I took the camera, because he said he was older and stronger than me.When we got to the Great Wall, we saw many people at the entrance( 入口 ). We had to stand in line and waited. It

38、was our turn at last. We began to climb. At first I counted the steps, but soon I couldnt remember the number. It was too high. We stopped to have a rest for several times. At last we got to the top of the Great Wall. We were so excited! Weve become real men! We were very happy yesterday!Xiaoming1 )

39、 Yesterday Xiaoming got up very early.2 ) They went to the Great Wall by car.3 ) Daming took the backpack and Xiaoming took the camera yesterday.4 ) Xiaoming counted the steps. He could remember the numbers.5 ) Daming and Xiaoming had a good day yesterday.【答案】(1)10101【考点】阅读理解【解析】【分析】这是一篇记叙小明和大明去游览长城

40、的信件。(1)句意:昨天小明起床起得很早。根据短文句子Yesterday we got up very early. (昨天我起得很早。)可知题目叙述正确。故答案为:正确。(2)句意:他们开车去长城。根据短文叙述We went to the Great Wall by bus. (我们乘公交去长城。)可知题目叙述错误。故答案为:错误。(3)句意:昨天大明背着书包,小明拿着照相机。根据短文叙述Daming took thebackpack and I took the camera, because he said he was older and stronger than me.(大明背着书

41、包,我拿着相机,因为他说他比我年龄大,比我强壮。)可知题目叙述正 确。故答案为:正确。(4)句意:小明数着台阶。他能够数目。根据短文叙述 At first I counted the steps, but soon I couldnt remember the number.(一开始我数着台阶,但是很快我记不住数目了。)可知题目叙述错误。故答案为:错误。(5)句意:昨天大明和小明玩得高兴。根据短文叙述 We were very happy yesterday!(昨天我们玩得很高兴。)可知题目叙述正确。故答案为:正确。【点评】这是考查阅读理解的题目。仔细阅读短文,然后根据相关叙述来判断句子正误。

42、9 .阅读理解阅读理解Hans Christian Andersen (1805 1875) was the most famous writer in Denmark. His stories have attracted many young readers around the world.Andersens father was a poor shoe-maker. As he was very young, Hans was spoilt by his parents and his grandmother. But when he was 11years old, his fath

43、er died and the boy had to leave school. His mother made a living by washing clothes, while Hans spent a great deal of time making theatre toys and puppets. He reads as many books as he could.Andersen published his first tale in 1835, and continued writing until he died. Andersens words are simple a

44、nd humor. The stories became popular in the early 1840s, and made Andersen famous more and more. Among the best known of his fairy tales are The Ugly Duckling, The Emperors New Clothes, A Little Match Girl and so on.Hans Christian Andersen was a famous.A. writerB. workerC. scientistAndersens father

45、was a.A. workerB. shoe-makerC. clothes-makerAndersen published his first tale.A. In the early 1840sB. In 1875C. In 1835Andersens words are.A. beautifulB. interestingC. simpleA Little Match Girl in Chinese is .A. 一个小火柴女孩睢火柴的小女孩C点火柴的女孩【答案】(1) ABCCB【考点】阅读理解【解析】【分析】大意:短文讲述了丹麦最著名的作家安徒生。(1)根据 Hans Christi

46、an Andersen (1805 1875) was the most famous writer in Denmark.可知安徒生是一位著名的作家,故答案为A.(2)根据 Andersens father was a poor shoe-maker.可知安徒生的父亲是一个贫穷的鞋的制 造商,故答案为B.(3)根据 Andersen published his first tale in 1835, and continued writing until he died. 可知835年安徒生出版了他的第一部小说,故答案为C.(4)根据 Andersens words are simple a

47、nd humor.可知安徒生的话很简单,故答案为 C.A Little Match Girl汉语是卖火柴的小女孩,故答案为B.【点评】本题考查了阅读理解,首先通读短文,理解大意;其次阅读题干,根据题干信息 找出相关句进行选择。10.阅读理解阅读短文,并根据短文内容判断下列句子正误。Long long ago, there was a boy called John. He lived with his mother. One afternoon his mother wanted to go out. Before she left, she said to him, John, while

48、Im away, stay near the door and watch it all the time. She said this because there were a lot of thieves in their country.John sat down next to the door. A few minutes later, one of his aunts came. She said, Wheres your mother? Shes out, John said. Oh, said his aunt, Were going to visit your house.

49、Go and tell your mother.His aunt then left, and John began to think, Mother told me to watch the door all the time, but aunt said, Go and tell your mother.He thought and thought. At last, he had a nice idea. He pulled the door down, put it on his back and went to look for his mother with it.Johns mo

50、ther went out and asked him to watch the door.There are many thieves in the country.Johns aunt asked him to look for his mother.John watched the door well and no thief could come into his home. John is a clever boy and his idea is really good.【答案】(1)11000【考点】阅读理解【解析】 【分析】这是一篇讲述小孩看门的笑话。1)句意:约翰的妈妈外出了,

51、让约翰看门。根据短文叙述 John, while Im away, stay near the door and watch it all the time. (在我外出期间,一直待在门旁,看门。)可知题 目叙述正确。故答案为:正确。2)句意:乡村有许多盗贼。根据短文叙述 She said this because there were a lot of thieves in their country. “她这样说是因为在他们乡下有许多盗贼。 ”可知题目叙述正确。故 答案为:正确。3 )句意:约翰的婶婶让他去寻找他的妈妈。根据短文叙述 Were going to visit your hou

52、se. Go and tell your mother. “我们要来拜访你家。去告诉你的妈妈。 ”可知是让告诉, 题目叙述错误。故答案为:错误。4 )句意:约翰看门看得很好,没有盗贼可以进入他家。根据短文叙述 He pulled the door down, put it on his back and went to look for his mother with it. (他将门摘下来,将 它背在背上,去寻找他的妈妈。)可知没有好好看门。题目叙述错误。故答案为:错误。5)句意:约翰是一个聪明的孩子,他的主意很好。根据短文叙述He pulled the doordown, put it o

53、n his back and went to look for his mother with it. (他将门摘下来,将它背 在背上,去寻找他的妈妈。)可知他很愚蠢,没有理解妈妈的意思。题目叙述错误。故答 案为:错误。【点评】这是考查阅读理解的题目。仔细阅读短文,然后根据短文的细节叙述来判断正误。石家庄小学小升初英语阅读理解含答案、阅读理解1 阅读理解阅读理解Last summer , I went to Hainan with my friends . My grandparents livedin a beautiful village in Hainan . We visited th

54、em .We went to see the blue sea . We swam in it . We went fishing . My grandma cooked good food for us . The seafood is tasty . I like it . We took many pictures there . We were excited .1 ) Last winter I went to Hainan .2 ) My grandparents lived in a beautiful city .3 ) We visited my grandparents .

55、4 ) We went fishing .5 ) We didnt take pictures there .(1) 00110【解析】【分析】短文描述了去年夏天作者的朋友去了海南,他的祖父母住在海南的一个美丽的村子里,作者经常看望他们,他们经常去看海、在里面游泳、去钓鱼了。奶奶为作者做了好吃的食物我喜欢它,作者和朋友在那里拍了很多照片。他们很兴奋。(1)根据所给的短文,Last summer , I went to Hainan with my friends . 去年夏天,我和我的朋友去了海南。可知去年夏天作者去了海南,故答案为错误。(2)根据所给的短文,My grandparents l

56、ived in a beautiful village in Hannan .我的祖父母住在阪南的一个美丽的村子里。可知作者的祖父母住在海南的一个美丽的村子里,故答案为 错误。(3)根据所给的短文, 案为正确。(4)根据所给的短文, 故答案为正确。(5)根据所给的短文,WeWeWevisited them .我们看望他们。可知作者经常看望祖父母,故答went fishing .我们去钓鱼了。可知作者和祖父母经常去钓鱼,took many pictures there .我们在那里拍了很多照片。可知作者在那里拍了很多照片,故答案为错误。【点评】本题考查了阅读理解,先翻译短文,然后根据短文内容判断

57、句子正确或错误。.阅读理解阅读短文,选择正确答案.Mother Kangaroo and a little white rabbit are neighbours. One day, they are going to the zoo together. But the zoo is far away from their homes. So they have to wait for the bus.A gust of wind (阵风) blows and the little white rabbit feels very cold.And he says to Mother Kanga

58、roo, Mother Kangaroo, Im very cold. May I go into your pocket? Sure. Mother Kangaroo agrees.After getting on the bus, the little white rabbit doesnt come out. So Mother Kangaroo buys two tickets (票).Getting off the bus, the rabbit comes out from the pocket. Mother Kangaroo says to him, Here is your

59、ticket. The rabbit says surprisedly, What? You bought a ticket for me? I am so small that the conductor cant see me. Mother Kangaroo says, Oh, no. We must be honest at any time. The rabbit feels very ashamed (羞愧的)The Mother Kangaroo and the rabbit are going to the zoo A. on footB. by catC. by busThe

60、 rabbit goes into the Mother Kangaroos ._A. clothesB. pocketC. coatThe rabbit doesnt when they get on the bus.A. come outB. come inC. come upThe conductor see the rabbit.A. canB. cantC. dont The rabbit is at last.A. beautifulB. honestC. ashamed【答案】(1) CBABC【考点】阅读理解【解析】 【分析】大意:短文讲述了袋鼠妈妈和一只小白兔一起去动物园,他

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论