四川省德阳市绵竹土门学校高二英语月考试题含解析_第1页
四川省德阳市绵竹土门学校高二英语月考试题含解析_第2页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

付费下载

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、四川省德阳市绵竹土门学校高二英语月考试题含解析一、 选择题1. When my father was in high school, he developed interest in art and later became a serious student of art there. A. an; / B. an; the C. the; / D. the; an 参考答案:A2. The 16 th Asian Games started _ November 12 th, 2010 in Guangzhou.A. on B. at C. in D. by参考答案:A3. Why not

2、 join the football club? Id love to, but Im afraid it will _ too much of my time. A. take up B. make up C. hold up D. pick up参考答案:A略4. I had expected, he overcame difficulties and won the first prize.A. WhatB. WhichC. ThatD. As参考答案:D5. - I havent heard from my sister since last month.- Dont worry, J

3、anet. Letters from abroad _ be slow sometimes.A. need to B. can C. should D. ought to参考答案:B6. Are you willing to live in an age _ 4G technology will bring about an information revolution?A. where B. when C. whose D. which参考答案:B7. He hurried to the booking office only that all the tickets had been so

4、ld out.A. to tell B. to be told C. telling D. told参考答案:B8. He was sitting on the floor_ by books.A. surrounding B. surrounded C. surroundings D. surround参考答案:B略9. _the exams to worry about, I have to work really hard this weekend.A. As B. For C. With D. Because of参考答案:C10. Lisa _ a scream of terror

5、when a dark and ghost-like figure suddenly appeared round the corner of her kitchen. A. squeeze out B. let out C. leave out D. pour out参考答案:B11. You are saying that everyone should be equal,and this is_I disagree.Awhy BwhereCwhat Dhow参考答案:B12. in the traffic jam. Tom could not get there on time.A. B

6、eing stuck B. Stuck C. To stick D. Sticking参考答案:B略13. I had to _ because someone else wanted to use the phone. A. hang onB. keep up C. hang upD. ring up参考答案:C14. _I enjoy the book with some nice pictures, I dont have enough money to buy it.ASince BWhile CAs DIf 参考答案:B略15. Everyone is welcome to join

7、 the fit club_ age.A. according to B. with regard to C. regardless of D. in favor of参考答案:C16. The police came in _ the thief attempted to rush out of the store.A. at the moment B. the moment C. for the moment D. at any moment参考答案:B二、 书面表达17. 海洋是人类的摇篮,航海在推动人类社会发展的历史进程中占据着十分重要的地位,没有航海就不可能有今天的世界文明。根据以上

8、提示,用英语写一篇短文,包括以下内容:1.意大利航海家哥伦布在1492年到1502年间四次横渡大西洋,发现了美洲大陆。2.六百年前,明朝航海家郑和七下西洋,促进了世界文化的交流。3.2005年我国把郑和下西洋的起航日7月11日定为“中国航海节”。4.航海可以使我们更好地探索、认识和利用海洋;如探索太空一样,航海必将为人类造福。参考答案:Whenever sailing is mentioned, perhaps the first name coming into peoples mind is Christopher Columbus, who sailed across the Atlan

9、tic Ocean four times between 1492 and 1502 and discovered a “new” continentAmerica. In China, we also have a sailing pioneer, Zheng He, who made seven western sea voyages six hundred years ago and promoted economic development and cultural exchanges.July 11,on which Zheng He began his famous voyage,

10、 has been named the Sailing Day in our country since 2005.It is believed that sailing can help us explore and make better use of the ocean. Like exploring the space, sailing is certain to benefit human beings a lot.三、 阅读理解18. What I liked best about life in Madrid was the fact that if you were frust

11、rated with schoolwork and wanted to have some fun, you can easily go out. The nightlife never seems to stop and the people are all very friendly. You can meet people and practice Spanish while having fun at the same time.What I liked least was the fact that many people smoked in the streets. Also, c

12、oming from the US, I was used to having a big breakfast every morning, but while living with an actual Spanish family, I wasnt really satisfied with the food in the morning.I think I have definitely become more independent since I came back from Spain. Living in a big city like Madrid I found that i

13、t is necessary to plan ahead and to make a schedule for future. There is so much to see, not just in the Spanish World, but in the European World as well.21. Whats the purpose of the text?A. To attract people to tour around Madrid.B. To show how to enjoy Spanish culture.C. To give advice on how to study Spanish.D. To describe the authors life in Madrid.22. Why did the author suggest taking rechargeable batteries?A. Its difficult to deal with the used batteries.B. Its not convenient to recharge batteries.C. There are few stores that sell ordinary

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论