版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、第二单元测评第二局部阅读(共两节,总分值50分)第一节(共15小题;每题2.5分,总分值37.5分)阅读以下短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最正确选项。AThe UKs Best Theme ParksDrayton Manor Theme Park, StaffordshireThe new Tamarin Trail takes adventurers through beautiful gardens,allowing kids and adults to come face-to-face with a troop of monkeys.The park is also
2、home to Europe s only Thomas Land,which last year underwent a 2.5m expansion,including new rides.There are thrilling rides,including the stand-up roller coaster,Shockwave,and the 54-metre drop tower,Apocalypse.Adults from 15,children from 10(under-2s free)Thorpe Park, SurreyAll aboard Derren Brown s
3、 Ghost Train which opened in July 2O16.This 10-15 minute train journey includes exciting live-action performances,4D special effects and so on.Also new is T m a Celebrity.Maze (迷宫)and there are some of the highest and fastest rides in Europe here too.Adults from 28,children from 24(under-3s free)War
4、wick Castle, WarwickshireAlthough not officially a theme park,this medieval castle offers history,magic,myth and adventure to suit all ages,and is now home to the UK s first fully interactive and multi-sensory Horrible Histories Maze,giving visitors a fascinating experience of getting lost in time.F
5、rom July,you can sleep over in the new riverside Middle Ages-themed woodland cottages of Knight s Village.From 31 (under-3s free)Chessington World of Adventures, SurreyFollowing the Pandamonium live show in 2016,last year saw The Gruffalo River Ride Adventure open at Chessington,which has over 40 ri
6、des and attractions.Rides include Dragon Falls,Safari Skyway,Toadies Crazy Cars and Runaway Train.From 29(under-3s free).Where are animal-loving children probably advised to go?A.Warwick Castle.B.Thorpe Park.C.Chessington World of Adventures.D.Drayton Manor Theme Park.How much should a couple with t
7、heir two-year-old son pay at least in Thorpe Park?A. 40. B.52.C.56. D. 80.What do the parks have in common?A.Children should be accompanied by adults.第二单元测评【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了英国四个最好的主题公园的具体情况。21.D 细节理解题。根据 Drayton Manor Theme Park,Staffordshire 中的“The new Tamarin Trail takes adventurers through b
8、eautiful gardens,allowing kids and adults to come face-to-face with a troop of monkeys.可知,这条新的小径带着冒险家们穿过美丽的花园,让孩子们和大人们与一群 猴子面对面。由此可知,喜欢动物的孩子可以去Drayton Manor主题公园。应选D项。22.C 细节理解题。根据 Thorpe Park,Surrey 局部中“Adults from 28,children from 24(under- 3s free)”可知,成年人28英镑,三岁以下的孩子免费。由此可知,一对夫妇带着他们两岁的儿子在 Thorpe公园
9、总共需要付28+28=56英镑。应选C项。23.B 细节理解题。通读全文可知,四个公园中,第一个是两岁以下的孩子免费,剩余的三个是三 岁以下的可以免费。由此可知四个公园的共同点是,有些孩子可以免费进入公园。应选B项。 【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了美国作家埃德加爱伦坡,他的一生生活悲苦,英年 早逝,但他对19世纪的美国文学产生了巨大的影响,这个影响一直持续到今天。24.B 细节理解题。根据文章第二段“He was so upset about real life that he turned to writing.Expressing himself in an unreal and
10、 imaginary world was his only comfort.“可知,他对现实生 活很不满,于是转向写作。在一个虚幻的世界里表达自己是他唯一的抚慰。所以埃德加爱伦坡 开始写作是为了在文学世界里找到抚慰。应选B项。25.B 推理判断题。根据文章第三段“The tragedies in Poe s life influenced the tone,style and contents of his writing.“可知,他一生的悲剧影响了他的写作基调、风格和内容。由此判断出埃德 加爱伦坡的作品反映了他自己的故事。应选B项。.A 细节理解题。根据文章最后一段内容和关键句“Poe is
11、 credited with creating crime fiction,and many say he contributed greatly to the appearance of science fiction.可次口,埃德力口爱 伦坡被誉为侦探小说的创始人,许多人说他对科幻小说的出现做出了巨大贡献。应选A项。.D 主旨大意题。根据第一段可知,埃德加爱伦坡是美国作家,他推动了美国文学的开展。他 的一生充满了悲剧,但他对19世纪的美国文学产生了巨大影响,并一直影响着一代又一代的作家 们。所以本文主要讲述了埃德加爱伦坡悲惨的人生经历及他对19世纪美国文学的影响。故短 文的最正确标题为“埃
12、德加爱伦坡:一个悲剧的天才作家”。应选D项。【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要讲了母鸡的品种使蛋壳的颜色不同。影响鸡蛋营养 成分的是母鸡的特定饮食,而不是蛋壳的颜色。.C 细节理解题 o 才艮据第一子殳中 “One topic of debate,however,is why brown chicken eggs usually cost more than white ones.可知,“为什么有颜色的鸡蛋更贵”是关于鸡蛋的争论之一。故 选C项。.A 细节理解题。根据第二段中“The chicken breed and their genetics decide whether or no
13、t hens have pigment genes,which coat the egg and result in a coloured shell during the egg-laying process.”可知,母鸡的品种使蛋壳的颜色不同。应选A项。.D 细节理解题。根据第三段中“Hickman notes that the Leghorn breed is the most efficient egglaying hen,making it a popular choice for farmers.”可知,农民更喜欢来亨鸡是因为它们高产。应选 D项。.D 细节理解题。根据最后一段中“
14、What does affect the nutrient content is the specific diet the hen is on,according to Malkani.For example,hens fed with a diet with omega-3s and vitamin D produce eggs that are higher in those specific nutrients.”可知,鸡蛋的营养与母鸡的饲料密切相关。 应选D项。【语篇解读】本文是一篇议论文。作者通过相关研究数据说明,在家中吸烟会危及家人的身体 健康,甚至还可能破坏吸烟者和不吸烟的家庭
15、成员之间的关系。根据新的法律,在泰国,现在在自 己家里吸烟可能被视为犯罪。.D 词义猜想题。根据第二段的“The new law,.aiming at controlling smoking at home which might be hazardous for others health living under the same roof,was initiated by the Ministry of Social Development and Human Security”和常识可知,吸烟对人们身体健康有害。hazardous意为 “危险的“,相当于dangerous,应选D项。.
16、A 推理判断题。根据第三段内容可知,作者列出了 Mahidol大学医学院的烟草控制研究和 知识管理中心的相关数据,说明了 490万家庭中有一个或多个家庭成员吸烟,平均有1 030万人 不知不觉地成为被动吸烟者。并通过数据说明被动吸烟者患癌症的风险更大,由此可推知,作者 通过列举数字的方法组织第三段内容。应选A项。.D 推理判断题。从倒数第二段的“Smoking at home also may lead to physical or emotional violence .might as well ruin relationships between smokers and non-smok
17、er family members.“可 知,在家里吸烟可能对其他家庭成员的生理和心理都造成伤害。应选D项。.C 推理判断题。根据第一段的内容(在泰国,如果你在自己家里吸烟被认为对家里其他人有 害,那么在家里吸烟就可能被视为犯罪。)可知,根据新的法律,在泰国,现在在自己家里吸烟可能 被视为犯罪。应选C项。【语篇解读】本文是一篇议论文。文章表达中国人旅游过程中经常出现的一些问题,并针对这 些问题提倡大家要文明出游。.F 第一段最后提到游客也可能带来一些问题。第二段第一句有必要承上启下讲出第一个问 题,空格后具体提到了游客们在景点写字的现象。因此F项(一个日益严重的问题是游客们想证 明他们去过某个
18、地方)符合上下文语境,并且此句也和第三段第一句话中的“Another big problem 遥相呼应。应选F项。.E 上文提到因为乱写乱画致使很多景点被破坏,所以此处是告诫人们“不要这样做”,紧接着 提出具体的建议。因此E选项(我对这样的人要说三个字:请停止)符合上下文语意。这句也和第 三段的“I have three words”相呼应。应选E项。.G 上文提到在一些地方,另一个大问题是游客扰乱了当地人们的生活。下文具体介绍了发 生在两所大学的具体事例,故此处应具体解释游客如何扰乱了当地人们的生活。G选项(一些游 客在未经允许的情况下四处乱逛,给当地人拍照)符合上下文语意。应选G项。.C
19、此处是对前面的“be considerate”(要做到体贴他人)作具体的解释说明,因此C选项(以不打 扰他人的方式享受乐趣)符合前文语意。应选C项。.D 前句强调确保自己不做“the terrible tourist(糟糕的游客),紧接着应该说明如何做一名合格 的游客,并且与后面一句构成因果关系:因为出国旅游代表的是自己国家的形象,所以D项(要尽 可能成为最好、最友善、最有礼貌的游客)符合上下文语意。应选D项。【语篇解读】本文是一篇夹叙夹议文。文章讲述了作者参加由教育署举办的模拟联合国活动, 每次参加都做好充分准备,仍旧没有获得最正确代表奖。从这些经历中作者意识到,尽管没有获奖 但是学到了很多
20、东西。失败是完全主观的事情,有些事可以看作是失败也可以看作是胜利。我 们的知识来源于我们的经历,想要变得更好的方法是不再重复犯错。4LD 句意:在为期两天的会议中,与会者分成不同的小组,代表不同的国家,讨论并试图解决一个 问题。strengthen加强;condemn谴责;inspire鼓舞;represent代表。根据常识可知,联合国会议上, 与会者代表不同的国家。应选D项。.C 句意:模联有各种各样的奖项,例如最正确代表奖、荣誉奖和口头奖。identical相同 的;temporary 短暂的;various 各种各样的;false 假造的。根据best delegates,honorar
21、y mentions,and verbal mentions”可知,有各种各样的奖项。应选C项。.A 句意:每次参加模联赛,我都做好充分的准备,并且毫无疑问地获得了一些奖项。preparation 准备;prediction 预测 appointment 约定;任命;explanation 解释。根据下 Xundoubtedly got a few awards”可知,作者做好了充分的准备。应选A项。.B 句意:但是我经常觉得我失败了,因为我没有获得最正确代表奖。accelerate加速;fail失 败;exit 退出;succeed 成功。根据下文“because I had never w
22、on the best delegate award”可知,作者 经常觉得自己似乎失败了。应选B项。.D 句意:我见证了那些没有资格赢得这个奖项但却屡次获奖的人。根据上文“because I had never won the best delegate award”可知,作者从来没有获得过最正确代表奖,但是见证过那些没有资 格赢得这个奖项但却屡次获奖的人。应选D项。.B 句意:我只是对他们的成功充满嫉妒。relief信仰;envy嫉妒;satisfaction满足;delight快乐; 高兴。根据上文可知,作者没有获得过最正确代表奖,见证过那些没有资格赢得这个奖项但却屡次 获奖的人,因此作者
23、对他们的成功充满嫉妒。应选B项。.C 句意:后来我意识到没有获奖是件好事,因为我确实可以学到一些东西。根据because I could actually something”可知,作者意识到没有获奖是件好事。应选C项。.B 句意:后来我意识到没有获奖是件好事,因为我确实可以学到一些东西。desert抛弃;learn 学习,学到;delete删除;display展览。根据上下文是因果关系可知,此处是说作者确实可以学到一 些东西。应选B项。49.A 句意:在我未成为我能做得最好的代表之前,我不会获得最正确代表奖。win赢得;miss错 过;deliver递送;value重视。此处not.unti
24、l表示“直到才”,根据下文“until I was the bestdelegate I could be”可知,直至I作者做至I自己所能成为的最好代表,才会获得最正确代表奖。应选A 项。50.C 句意:失败是主观的 我们可以把结果看作是失败,也可看作是胜利。bond纽带;关 系;bet 打赌;victory 胜利;loss 损失。or 表示选择,根据上文“Failures are completely subjective”可推 断,失败完全是主观的,因此我们可以把结果看作是失败或者是胜利。应选C项。51.B 句意:任何失败都可以被视为一种收益,因为你总能从那次经历中学到一些东西,然后在下
25、次做得更好。根据“because you can always learn something from it”可知,任何失败都可以被视为 一种收益。应选B项。.C 句意同上。funnier更有趣的;worse更糟糕的;better更好的;slower更慢的。根据上文“you can always learn something from it”可知,从中学到东西,下次能够做得更好。应选C项。.D 句意:约翰洛克的理论支持这一点和我们生来是块白板:知识和能力是从我们的经历中获 得的。decision 决定;attitude 态度;position 位置;experience 经历。根据上文 “
26、Any failure can be regarded as a(n)because you can always learn something from it and do next time.“可知,我们的知识和能力是从我们的经历中获得的。应选D项。.A 句意:如果我犯了一次错误,那么下次我可能就不会再犯了。repeat重复;admit成认;accept 接受;notice 注意。根据下句I believe this is the best way to become better.”可知,如果作者犯了 一次错误,那么下次可能就不会再犯了。应选A项。.C 句意:我相信这正是变得更好的最好
27、的方法。wrongly错误地;scarcely几乎不;truly真正 地;narrowly勉强地。用truly加强语气,此处是对上文的总结。从经验中学习,不重复犯错误,这 才是变得更好的最正确方法。应选C项。【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者在9岁时,在全班面前做演讲的经历。作者 明白了通往成功路上最大的困难是我们的恐惧。克服它,我们就能实现我们的目标。.titled 考查非谓语动词。句意:我还清楚地记得,9岁的时候,我曾被要求在全班同学面前做一 次题为“我生命中真正的考验的演讲。title与speech是动宾关系,应使用过去分词作定语。故 填 titled o.terribly 考
28、查副词。句意:你可以想象当我想到这件事的时候,有那么多的眼睛盯着我,我是多 么害羞。此处修饰形容词shy,应使用副词。故填terribly。.on/upon 考查介词。句意:你可以想象当我想到这件事的时候,有那么多的眼睛盯着我,我是 多么害羞。fix one s eyes on/upon意为“某人的眼睛注视着,盯着看故填on/upon。.to prepare 考查固定短语。句意:但是,我别无选择,只能做好准备。have no choice but to do sth意为“除了做某事之外别无选择”,是固定短语。故填to prepareo.presentation 考查名词。句意:但我记忆中最难的
29、局部是我的口头陈述 因为照着讲稿读 是被禁止的。根据空前“my oral”可知,此处指“我的口头陈述”,应使用名词。故填presentationo 61.was forbidden 考查动词的时态和语态。句意:但我记忆中最难的局部是我的口头陈述因为照着讲稿读是被禁止的。reading from the paper”与forbid是被动关系,且句子描述的是过 去的事情,应使用一般过去时的被动语态。故填was forbiddeno.myself考查代词。句意:渐渐地,我发现自己缓过神来了,毫无困难地发表了我的演讲。根据 语境可知,此处指“我自己二应使用反身代词。故填myselfo.what考查宾语
30、从句。句意:似乎一百年后,我发现我的观众在鼓掌我成功了。此处引导 after之后的宾语从句,从句缺少主语,应使用what引导。故填what。a 考查冠词。句意:从那以后,我不再害怕在一大群观众面前讲话了。此处泛指“一大群观 众,且big是以辅音音素开头的词,应使用不定冠词ao故填a。.to achieve 考查固定短语。句意:克服它,我们就能实现我们的目标。be able to do sth是固定 短语,意为“能够做某事故填to achieve。写作 第一节Dear friends,I am Li Hua.I feel greatly honoured to be here to share
31、with you my opinion about our efforts to build a civilised city.First,the authorities have launched an activity entitled “Build A Civilised City”.As for mej begin with small changes,such as obeying traffic rules,using polite languages,no littering,no spitting,etc.r 11 manage my own behaviour and hel
32、p people around me to form good habits.Come on,friends.Take action right now!Do remember we can make a big difference if everyone does their bits.That s all.Thanks for listening! 第二节In Haiti we were met by Pastor Ronald Lefranc.the director of My Father s House. K crowd of children-52 in all一rushed
33、up to greet us.I couldn t understand the words of the song they sang in Creole,but I didn t need to with the smiles on their faces.Each child planted a big kiss on my cheek.Carol and Pastor Ronald led us into the main building.Pastor Ronald told us that there was a collection of tents.Many of these
34、children came to the orphanage after the earthquake.They still didn t feel safe sleeping under a roof.But there was no sign of fear in the playroom inside.I played dolls and other games.Children I d just met presented me with pictures they d drawn and letters written in Creole.In the evening the chi
35、ldren gathered in the dining room.They took turns reading aloud and then they all joined in the song.The words were strange,but the tune sounded familiar.They d lost so much,yet were so joyful.B.Certain kids have free entry to the parks.C.They all offer exciting rides in the parks.D.They have all be
36、en rebuilt before reopening.Edgar Allan Poe was an American writer who helped shape the course of American literature.His life was full of tragedies,but he had a great influence on the 19th-century American literature and continues to influence writers to this day.The early life of Edgar Allan Poe w
37、as quite unhappy.Born in 1809,Poe was not yet three years old when his parents died.Adopted by a wealthy family,he got into trouble at schooLHe entered the United States Military Academy at West Point,but he dropped out without graduating.His misery (彳、幸)continued to his adult life.Later,because of
38、a failed marriage,he suffered from mental illness.He was so upset about real life that he turned to writing.Expressing himself in an unreal and imaginary world was his only comfort.The tragedies in Poe s life influenced the tone,style and contents of his writing.His stories usually include death,whi
39、ch help build his reputation as a master of dark literature.In his The Tell-Tale Heart,the main character goes crazy and kills his roommate while in The Black Cm,the main character kills his cat in a fit of madness.Poe died at the age of 40 in 1849.His life is shortcut his influence is very great.Po
40、e is credited with (被誉为)creating crime fiction,and many say he contributed greatly to the appearance of science fiction.Fascinated (着迷)by the scientific theories and new inventions of his time,he wrote about imaginary societies in the future. Writers such as Arthur Conan Doyle,the author of Sherlock
41、 Holmes,regarded Poe as the father of detective fiction.Jules Verne,a French writer who helped popularize science fiction,said Poe s work had a direct influence on the stories he wrote.24.Poe began to write to. A.earn his livingB.find comfort in writing C.build a good reputation D.create a beautiful
42、 world 25.It can be learnt that Poe s works often reflect. A. soldiers lifeB.his own life stories C.a sense of peace D.some political problems 26.Which can best show Poe s influence on literature according to the last paragraph? A.His creation of crime fiction.B.His unique writing experience.C.His c
43、reation of scientific theories.D.His contribution to new inventions. 27.What? s the best title of the text? A.American Literature and Writers B.Escape From Real Life and Find Comfort C.Edgar Allan Poe:A Misunderstood Poet D.Edgar Allan Poe: A Tragic Yet Talented WriterCThere s a lot we know about eg
44、gs:they are great for breakfast and you can cook them in different ways.One topic of debate,however,is why brown chicken eggs usually cost more than white ones. According to Sharman Hickman,the director of Community Outreach and Education for Hickman s Family Farms,genetics (基因学)not nutrition determ
45、ines the eggshell? s colour and thus the egg s price.The chicken breed (品种)and their genetics decide whether or not hens have pigment (色素) genes,which coat the egg and result in a coloured shell during the egg-laying process.Although all eggs start out white in colour,shell colour can range from whi
46、te to brown and even blue in some rare breeds,Hickman adds.Breeds such as the Leghorn chicken lays white eggs,while the Orpington lays brown eggs and the Ameraucana produces blue eggs.Hickman notes that the Leghorn breed is the most efficient egg-laying hen,making it a popular choice for farmers.Hen
47、s that produce coloured eggshells,however,tend to be larger and require more feed and energy to create that painted layer.Since those breeds cost more to feed,their eggs are more expensive.Although eggs sometimes look different and are priced differently,it s impossible to know their nutritional mak
48、e-up from the shell colour alone,according to Malina Linkas Malkani,media spokesperson for the Academy of Nutrition and Dietetics/Choosing between brown and white eggs is a matter of personal preference,she says.“But it s important for people to know that the colour of the eggshell has nothing to do
49、 with the egg s nutrient content or shell thickness.”What does affect the nutrient content is the specific diet the hen is on,according to Malkani.For example,hens fed with a diet with omega-3s and vitamin D produce eggs that are higher in those specific nutrients.No matter what your preference is,d
50、on t judge an egg by its shell colour.28. Which of the following is one of the arguments about eggs?A.Which eggs are difficult to break.B.How eggs can be cooked healthily.C.Why coloured eggs are more expensive.D.What the best time to eat eggs should be. 29.What makes the eggshell colour different? A
51、.The hen s breed.B.The size of the hen.C.The colour of the eggs inside.D.The length of the laying process.Why do farmers love the Leghorn breed more? A.They lay brown eggs.B.Their eggs are larger.C.Their eggs sell better. D.They are productive.What can we learn from Malkani s words in the last parag
52、raph? A.It takes efforts to test eggs nutrition.B.It s meaningless to study an egg s colour. C.Personal preference matters a lot in choice-making.D.An egg s nutrition is closely related to the hen s feed.DSmoking in your own home in Thailand may now be considered a crime,if the smoke is considered h
53、armful to other people in the house.The new law,Family Protection and Development Promotion Act,aiming at controlling smoking at home which might be hazardous for others health living under the same roof,was initiated by the Ministry of Social Development and Human Security and was announced in the
54、Royal Gazette on May 22,2019.It came into force on August 20.According to the centre for research and knowledge management for tobacco control,at the Faculty of Medical Science of Mahidol University,there are about 4.9 million households where one or more family members smoke.An average of 10.3 mill
55、ion people have unwittingly(不知不觉地)become passive smokers because they ve been breathing smoke at home.Scientific studies show that passive smokers are at greater risk of being affected by cancer.Of 75 child patients from houses where smoking is practiced,76% of them were found to have nicotine trace
56、s in their urine(尿液),with 43% of them having nicotine content exceeding(超过)permissible levels.Smoking at home also “may lead to physical or emotional violence“ because of aggressiveness when there is a lack of smoking,and might as well ruin relationships between smokers and non-smoker family members
57、.According to the new law,anyone who thinks they are affected by domestic smoking can report to government departments concerned so that officials will be sent to investigate and take legal action against the smokers.Once convicted(证明有罪的),the court may order a person to receive treatment to quit smo
58、king in an attempt to protect the person s family.What does the underlined word “hazardous“ in paragraph 2 probably mean?A.Risky.B.Beneficial.C.Influential.D.Dangerous.How does the author organise paragraph 3? A.By listing figures.B.By giving examples.C.By comparing the differences.D.By explaining t
59、he reasons.We can learn from the passage that.A.smoking anywhere in Thailand is considered a crimeB.passive smokers are more likely to have lung cancerC.76% of the children in Thailand have nicotine traces in their urineD.smoking at home may hurt other family members both physically and emotionally.
60、According to the new law,.A.anybody must report to the officials once they are affectedB.officials will take legal action against all the people concernedC.smoking in one s own home in Thailand may now be considered a crime D.the court may order a smoker to stop smoking to protect all non-smokers 第二
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 平版印刷考试题及答案
- 2024人教版八年级地理上册《环境保护与发展》同步高效导学案(含答案)
- 2024-2025学年人教版八年级地理下学期全册教案
- 佳木斯安全培训课件
- 2024年中考语文试题分类复习:非连续性文本阅读(第02期)原卷版
- 放射治疗计划题库及答案
- 2025-2026学年度内蒙古赤峰市巴里营子中学高一上学期12月月考历史试题(含答案)
- 企业安全管理培训课表课件
- 小学五年级语文上册第五单元单元修改提升训练课件
- 【初中 物理】跨学科实践:制作简易杆秤课件-2025-2026学年人教版物理八年级下册
- 2025医疗健康纸质行业市场深度记录系统与文件研究评估报告
- 2025-2026学年苏教版(新教材)小学科学三年级上册科学期末复习卷及答案
- 政务大模型发展研究报告(2025年)
- 2025年全国高校辅导员素质能力大赛基础知识测试题(附答案)
- n2级护士理论考试试题附答案
- 空管面试高分技巧
- 2025版煤矿安全规程新增变化条款考试题库
- 亚马逊知识产权培训计划
- 院感消毒隔离培训课件教学
- 物业小区大门建造方案(3篇)
- 累计预扣法工资表模板-自动计算
评论
0/150
提交评论