版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
电子商务英语年月真题
0088820091
1、【单选题】Roscaesaidthathehadneverhadtocontendwithanygirlasfat
as_________.
her
hers
A:
she
B:
herself
C:
答D:案:A
2、【单选题】Manyscientistsbelievethatoilwasformedintheearth_________
yearsago.
million
millions
A:
millionof
B:
millionsof
C:
答D:案:D
3、【单选题】Theofficer_________hisorderstothemenbyradio.
reported
transmitted
A:
communicated
B:
exchanged
C:
答D:案:C
4、【单选题】He’sneveragainwritten_________ashisfirstone.
asuchgoodbook
asogoodbook
A:
sogoodabook
B:
suchgoodabook
C:
答D:案:C
5、【单选题】Itwasn’tlong_________hefoundajob.
until
A:
before
since
B:
after
C:
答D:案:B
6、【单选题】Thereare_________benefitsinthenewsystem.
concise
tangible
A:
precise
B:
metal
C:
答D:案:B
7、【单选题】WasitduringtheSecondWorldWar_________hedied?
that
while
A:
inwhich
B:
then
C:
答D:案:A
8、【单选题】I_________tocomeovertoseeyou,butsomeonecalledandI
couldn’tgetaway.
intended
wouldintend
A:
hadintended
B:
hasintended
C:
答D:案:C
9、【单选题】He_________tobealiarbutafool.
thinks
thinking
A:
thought
B:
wasthought
C:
答D:案:D
10、【单选题】Hesaidhewouldn’tmind_________athome.
leavingalone
A:
beingleftalone
tobeleftlonely
B:
toleavealone
C:
答D:案:B
11、【单选题】Hehasanunusual_________oflife.
conception
look
A:
philosophy
B:
science
C:
答D:案:C
12、【单选题】ProfessorTate_________abouthim.
heardthestudentstotalk
heardthetalkbythestudents
A:
heardthestudentstalking
B:
heardthestudentstalk
C:
答D:案:C
13、【单选题】Beforewecommenceagain,letmegiveyouawordortwoofadvice,
_________?
willyou
shallI
A:
don’tI
B:
won’tyou
C:
答D:案:A
14、【单选题】Hewouldhavegivenmorehelp,buthe_________sobusy.
is
wouldbe
A:
hasbeen
B:
hadbeen
C:
答D:案:C
15、【单选题】Thehotwater_________mypullover.
shrank
A:
withdrew
wither
B:
retreated
C:
答D:案:A
16、【单选题】Willyoumind_________himhow_________thenextstep?
mytelling;totake
myshowing;totaking
A:
metotell;take
B:
metotell;totaking
C:
答D:案:A
17、【单选题】_________wethinkofRose,wehavetoadmitthathe’sahighly
competentman.
Which
Whichever
A:
What
B:
Whatever
C:
答D:案:D
18、【单选题】_________allbehaviorislearnedbehaviorisabasicassumption
bysolidscientists.
Nearly
Thatnearly
A:
Itisnearly
B:
Whennearly
C:
答D:案:B
19、【单选题】Ateachershouldn’thave_________.
choices
selections
A:
favorites
B:
options
C:
答D:案:C
20、【单选题】20Onceuponatime,_________knownbythenameofJames.
amantherelived
livedthereaman
A:
amanlivedthere
B:
therelivedaman
C:
答D:案:D
21、【单选题】StevewantedtoaskJennytohisschool’sSpringDance,buthe
imaginedthatshehadplentyofdatesandwouldn’tbeinterested21_____going
withhimanyway.Whenhisfriends22_____abouthisplansforthedance,
Stevepretendedtobe23_____,buttheyurgedhimtoconsidergoingtothe
dance.Steve24_____decidedthathewouldmaketheefforttoaskJenny,but
feltsurethathewouldbeturned25_____.26_____thefollowingafternoon,as
Stevewasdeliveringpapers,hecouldseeJenny27_____onthefrontsteps.She
seemedtobewaitingforsomeone.Stevegrewmore28_____asheapproachedher,
pretendingtobebusywithhisnewspaper.Bythetimehemanagedtosayhello,his
couragehadfailed,andhehadgivenuptheideaofaskinghertothedance.
29_____hissurprise,Jennysuddenlystruckupaconversation,andafewminutes
latersheaskedhimtotheSpringDancebeingheldinherschool.Theturnof
eventswassostartlingtoSteve30_____,forafewmoments,hecouldonlystare
intotalamazement.21.
in
of
A:
for
B:
at
C:
答D:案:A
22、【单选题】StevewantedtoaskJennytohisschool’sSpringDance,buthe
imaginedthatshehadplentyofdatesandwouldn’tbeinterested21_____going
withhimanyway.Whenhisfriends22_____abouthisplansforthedance,
Stevepretendedtobe23_____,buttheyurgedhimtoconsidergoingtothe
dance.Steve24_____decidedthathewouldmaketheefforttoaskJenny,but
feltsurethathewouldbeturned25_____.26_____thefollowingafternoon,as
Stevewasdeliveringpapers,hecouldseeJenny27_____onthefrontsteps.She
seemedtobewaitingforsomeone.Stevegrewmore28_____asheapproachedher,
pretendingtobebusywithhisnewspaper.Bythetimehemanagedtosayhello,his
couragehadfailed,andhehadgivenuptheideaofaskinghertothedance.
29_____hissurprise,Jennysuddenlystruckupaconversation,andafewminutes
latersheaskedhimtotheSpringDancebeingheldinherschool.Theturnof
eventswassostartlingtoSteve30_____,forafewmoments,hecouldonlystare
intotalamazement.22.
enquirer
inquired
A:
consulted
B:
concerned
C:
答D:案:B
23、【单选题】StevewantedtoaskJennytohisschool’sSpringDance,buthe
imaginedthatshehadplentyofdatesandwouldn’tbeinterested21_____going
withhimanyway.Whenhisfriends22_____abouthisplansforthedance,
Stevepretendedtobe23_____,buttheyurgedhimtoconsidergoingtothe
dance.Steve24_____decidedthathewouldmaketheefforttoaskJenny,but
feltsurethathewouldbeturned25_____.26_____thefollowingafternoon,as
Stevewasdeliveringpapers,hecouldseeJenny27_____onthefrontsteps.She
seemedtobewaitingforsomeone.Stevegrewmore28_____asheapproachedher,
pretendingtobebusywithhisnewspaper.Bythetimehemanagedtosayhello,his
couragehadfailed,andhehadgivenuptheideaofaskinghertothedance.
29_____hissurprise,Jennysuddenlystruckupaconversation,andafewminutes
latersheaskedhimtotheSpringDancebeingheldinherschool.Theturnof
eventswassostartlingtoSteve30_____,forafewmoments,hecouldonlystare
intotalamazement.23.
indifferent
different
A:
interested
B:
agitated
C:
答D:案:A
24、【单选题】StevewantedtoaskJennytohisschool’sSpringDance,buthe
imaginedthatshehadplentyofdatesandwouldn’tbeinterested21_____going
withhimanyway.Whenhisfriends22_____abouthisplansforthedance,
Stevepretendedtobe23_____,buttheyurgedhimtoconsidergoingtothe
dance.Steve24_____decidedthathewouldmaketheefforttoaskJenny,but
feltsurethathewouldbeturned25_____.26_____thefollowingafternoon,as
Stevewasdeliveringpapers,hecouldseeJenny27_____onthefrontsteps.She
seemedtobewaitingforsomeone.Stevegrewmore28_____asheapproachedher,
pretendingtobebusywithhisnewspaper.Bythetimehemanagedtosayhello,his
couragehadfailed,andhehadgivenuptheideaofaskinghertothedance.
29_____hissurprise,Jennysuddenlystruckupaconversation,andafewminutes
latersheaskedhimtotheSpringDancebeingheldinherschool.Theturnof
eventswassostartlingtoSteve30_____,forafewmoments,hecouldonlystare
intotalamazement.24.
firstly
primarily
A:
finally
B:
lastly
C:
答D:案:C
25、【单选题】StevewantedtoaskJennytohisschool’sSpringDance,buthe
imaginedthatshehadplentyofdatesandwouldn’tbeinterested21_____going
withhimanyway.Whenhisfriends22_____abouthisplansforthedance,
Stevepretendedtobe23_____,buttheyurgedhimtoconsidergoingtothe
dance.Steve24_____decidedthathewouldmaketheefforttoaskJenny,but
feltsurethathewouldbeturned25_____.26_____thefollowingafternoon,as
Stevewasdeliveringpapers,hecouldseeJenny27_____onthefrontsteps.She
seemedtobewaitingforsomeone.Stevegrewmore28_____asheapproachedher,
pretendingtobebusywithhisnewspaper.Bythetimehemanagedtosayhello,his
couragehadfailed,andhehadgivenuptheideaofaskinghertothedance.
29_____hissurprise,Jennysuddenlystruckupaconversation,andafewminutes
latersheaskedhimtotheSpringDancebeingheldinherschool.Theturnof
eventswassostartlingtoSteve30_____,forafewmoments,hecouldonlystare
intotalamazement.25.
away
off
A:
over
B:
down
C:
答D:案:D
26、【单选题】StevewantedtoaskJennytohisschool’sSpringDance,buthe
imaginedthatshehadplentyofdatesandwouldn’tbeinterested21_____going
withhimanyway.Whenhisfriends22_____abouthisplansforthedance,
Stevepretendedtobe23_____,buttheyurgedhimtoconsidergoingtothe
dance.Steve24_____decidedthathewouldmaketheefforttoaskJenny,but
feltsurethathewouldbeturned25_____.26_____thefollowingafternoon,as
Stevewasdeliveringpapers,hecouldseeJenny27_____onthefrontsteps.She
seemedtobewaitingforsomeone.Stevegrewmore28_____asheapproachedher,
pretendingtobebusywithhisnewspaper.Bythetimehemanagedtosayhello,his
couragehadfailed,andhehadgivenuptheideaofaskinghertothedance.
29_____hissurprise,Jennysuddenlystruckupaconversation,andafewminutes
latersheaskedhimtotheSpringDancebeingheldinherschool.Theturnof
eventswassostartlingtoSteve30_____,forafewmoments,hecouldonlystare
intotalamazement.26.
In
On
A:
At
B:
By
C:
答D:案:B
27、【单选题】StevewantedtoaskJennytohisschool’sSpringDance,buthe
imaginedthatshehadplentyofdatesandwouldn’tbeinterested21_____going
withhimanyway.Whenhisfriends22_____abouthisplansforthedance,
Stevepretendedtobe23_____,buttheyurgedhimtoconsidergoingtothe
dance.Steve24_____decidedthathewouldmaketheefforttoaskJenny,but
feltsurethathewouldbeturned25_____.26_____thefollowingafternoon,as
Stevewasdeliveringpapers,hecouldseeJenny27_____onthefrontsteps.She
seemedtobewaitingforsomeone.Stevegrewmore28_____asheapproachedher,
pretendingtobebusywithhisnewspaper.Bythetimehemanagedtosayhello,his
couragehadfailed,andhehadgivenuptheideaofaskinghertothedance.
29_____hissurprise,Jennysuddenlystruckupaconversation,andafewminutes
latersheaskedhimtotheSpringDancebeingheldinherschool.Theturnof
eventswassostartlingtoSteve30_____,forafewmoments,hecouldonlystare
intotalamazement.27.
sitting
sit
A:
tosit
B:
tobesitting
C:
答D:案:A
28、【单选题】StevewantedtoaskJennytohisschool’sSpringDance,buthe
imaginedthatshehadplentyofdatesandwouldn’tbeinterested21_____going
withhimanyway.Whenhisfriends22_____abouthisplansforthedance,
Stevepretendedtobe23_____,buttheyurgedhimtoconsidergoingtothe
dance.Steve24_____decidedthathewouldmaketheefforttoaskJenny,but
feltsurethathewouldbeturned25_____.26_____thefollowingafternoon,as
Stevewasdeliveringpapers,hecouldseeJenny27_____onthefrontsteps.She
seemedtobewaitingforsomeone.Stevegrewmore28_____asheapproachedher,
pretendingtobebusywithhisnewspaper.Bythetimehemanagedtosayhello,his
couragehadfailed,andhehadgivenuptheideaofaskinghertothedance.
29_____hissurprise,Jennysuddenlystruckupaconversation,andafewminutes
latersheaskedhimtotheSpringDancebeingheldinherschool.Theturnof
eventswassostartlingtoSteve30_____,forafewmoments,hecouldonlystare
intotalamazement.28.
anxious
nervous
A:
eager
B:
passionate
C:
答D:案:B
29、【单选题】StevewantedtoaskJennytohisschool’sSpringDance,buthe
imaginedthatshehadplentyofdatesandwouldn’tbeinterested21_____going
withhimanyway.Whenhisfriends22_____abouthisplansforthedance,
Stevepretendedtobe23_____,buttheyurgedhimtoconsidergoingtothe
dance.Steve24_____decidedthathewouldmaketheefforttoaskJenny,but
feltsurethathewouldbeturned25_____.26_____thefollowingafternoon,as
Stevewasdeliveringpapers,hecouldseeJenny27_____onthefrontsteps.She
seemedtobewaitingforsomeone.Stevegrewmore28_____asheapproachedher,
pretendingtobebusywithhisnewspaper.Bythetimehemanagedtosayhello,his
couragehadfailed,andhehadgivenuptheideaofaskinghertothedance.
29_____hissurprise,Jennysuddenlystruckupaconversation,andafewminutes
latersheaskedhimtotheSpringDancebeingheldinherschool.Theturnof
eventswassostartlingtoSteve30_____,forafewmoments,hecouldonlystare
intotalamazement.29.
For
At
A:
To
B:
By
C:
答D:案:C
30、【单选题】StevewantedtoaskJennytohisschool’sSpringDance,buthe
imaginedthatshehadplentyofdatesandwouldn’tbeinterested21_____going
withhimanyway.Whenhisfriends22_____abouthisplansforthedance,
Stevepretendedtobe23_____,buttheyurgedhimtoconsidergoingtothe
dance.Steve24_____decidedthathewouldmaketheefforttoaskJenny,but
feltsurethathewouldbeturned25_____.26_____thefollowingafternoon,as
Stevewasdeliveringpapers,hecouldseeJenny27_____onthefrontsteps.She
seemedtobewaitingforsomeone.Stevegrewmore28_____asheapproachedher,
pretendingtobebusywithhisnewspaper.Bythetimehemanagedtosayhello,his
couragehadfailed,andhehadgivenuptheideaofaskinghertothedance.
29_____hissurprise,Jennysuddenlystruckupaconversation,andafewminutes
latersheaskedhimtotheSpringDancebeingheldinherschool.Theturnof
eventswassostartlingtoSteve30_____,forafewmoments,hecouldonlystare
intotalamazement.30.
and
that
A:
when
B:
where
C:
答D:案:B
31、【单选题】Passage1Mostpeopleagreethattaxesmustbepaid.Government
couldn’trunwithoutmoney.Butpeopleargueabouthowtaxesshouldbecollected.
Nowthegovernmentworkswitha“progressivetax”.Noteveryonepaysthe
samepercentageofhissalaryintaxes.Poorpeopleareinalowtaxbracket.
Theypaythesmallestpercentageofincomeintaxes.Middle-incomeworkerspay
alargerpercentagethanthepoor.Andtherichfallintothehightax
brackets.Fewrichpeopleliketheprogressivetax.Thegovernmenttookapoll.
Amongotherpeople,thegovernmenttalkedtoRayMathersandEveWinick.“Let’s
changetoaflatratetax,”SaysRayMathers.“Everyoneshouldbetaxedthesame
percentage.It’sfair.Andit’seasytofigureout.”Mathersispresidentof
TrigComputerCompany.Hemakesover$80,000ayear.“Idon’twantaflatrate
incometax,”saysEveWinick.Winickisagrammarschoolteacher.Herschoolis
inapoorneighborhood.Shemakes$14,000ayear.“Idon’tcareifit’seasier
tofigureout.WhatIwanttoknowis,wouldIpaylesstax?”Winickworries
aboutherstudents’parents.“Someofthemcanhardlysupportthemselves.Why
shouldtheypayheaviertaxes?They’rethepeoplewhoneedgovernmentservices.”
Mathersthinksaflatratewouldhelpinthelongrun.“Thecountrycouldlower
taxesafterawhile.See,ifIpaidfewertaxes,I’dsavemoney.I’dputthat
moneyintomybusinessandhiremorepeople.Thosepeoplecouldpaytaxes.
Everybodywouldbebetteroff.”31.Whichofthefollowingstatementsbest
expressesthemainideaofthepassage?
Theflatratetaxeseveryonethesamepercentage.
Theprogressivetaxcoversapercentageofpeople’swages.
A:
RayMathersandEveWinickansweredagovernmentpoll.
B:
Thereisanargumentovertwodifferenttypesoftaxation.
C:
答D:案:D
32、【单选题】Passage1Mostpeopleagreethattaxesmustbepaid.Government
couldn’trunwithoutmoney.Butpeopleargueabouthowtaxesshouldbecollected.
Nowthegovernmentworkswitha“progressivetax”.Noteveryonepaysthe
samepercentageofhissalaryintaxes.Poorpeopleareinalowtaxbracket.
Theypaythesmallestpercentageofincomeintaxes.Middle-incomeworkerspay
alargerpercentagethanthepoor.Andtherichfallintothehightax
brackets.Fewrichpeopleliketheprogressivetax.Thegovernmenttookapoll.
Amongotherpeople,thegovernmenttalkedtoRayMathersandEveWinick.“Let’s
changetoaflatratetax,”SaysRayMathers.“Everyoneshouldbetaxedthesame
percentage.It’sfair.Andit’seasytofigureout.”Mathersispresidentof
TrigComputerCompany.Hemakesover$80,000ayear.“Idon’twantaflatrate
incometax,”saysEveWinick.Winickisagrammarschoolteacher.Herschoolis
inapoorneighborhood.Shemakes$14,000ayear.“Idon’tcareifit’seasier
tofigureout.WhatIwanttoknowis,wouldIpaylesstax?”Winickworries
aboutherstudents’parents.“Someofthemcanhardlysupportthemselves.Why
shouldtheypayheaviertaxes?They’rethepeoplewhoneedgovernmentservices.”
Mathersthinksaflatratewouldhelpinthelongrun.“Thecountrycouldlower
taxesafterawhile.See,ifIpaidfewertaxes,I’dsavemoney.I’dputthat
moneyintomybusinessandhiremorepeople.Thosepeoplecouldpaytaxes.
Everybodywouldbebetteroff.”32.Youcaninferthatanunstatedreason
Matherslikestheflatratetaxisthat_________.
itiseasytofigureout
heprobablypaysheavytaxes
A:
itisfair
B:
heispoor
C:
答D:案:B
33、【单选题】Passage1Mostpeopleagreethattaxesmustbepaid.Government
couldn’trunwithoutmoney.Butpeopleargueabouthowtaxesshouldbecollected.
Nowthegovernmentworkswitha“progressivetax”.Noteveryonepaysthe
samepercentageofhissalaryintaxes.Poorpeopleareinalowtaxbracket.
Theypaythesmallestpercentageofincomeintaxes.Middle-incomeworkerspay
alargerpercentagethanthepoor.Andtherichfallintothehightax
brackets.Fewrichpeopleliketheprogressivetax.Thegovernmenttookapoll.
Amongotherpeople,thegovernmenttalkedtoRayMathersandEveWinick.“Let’s
changetoaflatratetax,”SaysRayMathers.“Everyoneshouldbetaxedthesame
percentage.It’sfair.Andit’seasytofigureout.”Mathersispresidentof
TrigComputerCompany.Hemakesover$80,000ayear.“Idon’twantaflatrate
incometax,”saysEveWinick.Winickisagrammarschoolteacher.Herschoolis
inapoorneighborhood.Shemakes$14,000ayear.“Idon’tcareifit’seasier
tofigureout.WhatIwanttoknowis,wouldIpaylesstax?”Winickworries
aboutherstudents’parents.“Someofthemcanhardlysupportthemselves.Why
shouldtheypayheaviertaxes?They’rethepeoplewhoneedgovernmentservices.”
Mathersthinksaflatratewouldhelpinthelongrun.“Thecountrycouldlower
taxesafterawhile.See,ifIpaidfewertaxes,I’dsavemoney.I’dputthat
moneyintomybusinessandhiremorepeople.Thosepeoplecouldpaytaxes.
Everybodywouldbebetteroff.”33.Thepeoplewhoarepresentlysupposedtopay
thehighestpercentageoftheirincomeintaxesarethe_________.
rich
middleclass
A:
poor
B:
businessmen
C:
答D:案:A
34、【单选题】Passage1Mostpeopleagreethattaxesmustbepaid.Government
couldn’trunwithoutmoney.Butpeopleargueabouthowtaxesshouldbecollected.
Nowthegovernmentworkswitha“progressivetax”.Noteveryonepaysthe
samepercentageofhissalaryintaxes.Poorpeopleareinalowtaxbracket.
Theypaythesmallestpercentageofincomeintaxes.Middle-incomeworkerspay
alargerpercentagethanthepoor.Andtherichfallintothehightax
brackets.Fewrichpeopleliketheprogressivetax.Thegovernmenttookapoll.
Amongotherpeople,thegovernmenttalkedtoRayMathersandEveWinick.“Let’s
changetoaflatratetax,”SaysRayMathers.“Everyoneshouldbetaxedthesame
percentage.It’sfair.Andit’seasytofigureout.”Mathersispresidentof
TrigComputerCompany.Hemakesover$80,000ayear.“Idon’twantaflatrate
incometax,”saysEveWinick.Winickisagrammarschoolteacher.Herschoolis
inapoorneighborhood.Shemakes$14,000ayear.“Idon’tcareifit’seasier
tofigureout.WhatIwanttoknowis,wouldIpaylesstax?”Winickworries
aboutherstudents’parents.“Someofthemcanhardlysupportthemselves.Why
shouldtheypayheaviertaxes?They’rethepeoplewhoneedgovernmentservices.”
Mathersthinksaflatratewouldhelpinthelongrun.“Thecountrycouldlower
taxesafterawhile.See,ifIpaidfewertaxes,I’dsavemoney.I’dputthat
moneyintomybusinessandhiremorepeople.Thosepeoplecouldpaytaxes.
Everybodywouldbebetteroff.”34.Winickdoesnotwantaflatratetax,
because_________.
sheisrich
theflatratetaxishardtofigureout
A:
shemighthavetopaymoretaxes
B:
theflatratefaxisunfairtotherich
C:
答D:案:C
35、【单选题】Passage1Mostpeopleagreethattaxesmustbepaid.Government
couldn’trunwithoutmoney.Butpeopleargueabouthowtaxesshouldbecollected.
Nowthegovernmentworkswitha“progressivetax”.Noteveryonepaysthe
samepercentageofhissalaryintaxes.Poorpeopleareinalowtaxbracket.
Theypaythesmallestpercentageofincomeintaxes.Middle-incomeworkerspay
alargerpercentagethanthepoor.Andtherichfallintothehightax
brackets.Fewrichpeopleliketheprogressivetax.Thegovernmenttookapoll.
Amongotherpeople,thegovernmenttalkedtoRayMathersandEveWinick.“Let’s
changetoaflatratetax,”SaysRayMathers.“Everyoneshouldbetaxedthesame
percentage.It’sfair.Andit’seasytofigureout.”Mathersispresidentof
TrigComputerCompany.Hemakesover$80,000ayear.“Idon’twantaflatrate
incometax,”saysEveWinick.Winickisagrammarschoolteacher.Herschoolis
inapoorneighborhood.Shemakes$14,000ayear.“Idon’tcareifit’seasier
tofigureout.WhatIwanttoknowis,wouldIpaylesstax?”Winickworries
aboutherstudents’parents.“Someofthemcanhardlysupportthemselves.Why
shouldtheypayheaviertaxes?They’rethepeoplewhoneedgovernmentservices.”
Mathersthinksaflatratewouldhelpinthelongrun.“Thecountrycouldlower
taxesafterawhile.See,ifIpaidfewertaxes,I’dsavemoney.I’dputthat
moneyintomybusinessandhiremorepeople.Thosepeoplecouldpaytaxes.
Everybodywouldbebetteroff.”35.Thephrase“betteroff”(inthelast
sentenceofthepassage)means_________.
inaworsecondition
wealthy
A:
doingmorethanexpected
B:
inabettercondition
C:
答D:案:D
36、【单选题】Passage2NEWYORK—E-commercehasrevolutionizedthebusiness
worldandwon’tdisappeardespiteinvestorspullingtheplugonmanydot-coms,
saysMarciaH.Flicker,Ph.D.,aFord-hamUniversitymarketingprofessor.
“Venturecapitalistsaredisgusted[withthelackofreturns],”shesays.
“Theuncertaintywenttoofartotheinvestmentsidein1998and1999,andnow
it’sgonetoofartheotherway.Investorsaresoconservativethatthey
arereluctanttoinvesteveninsustainablebusinesses.”Flickersayspure
Internet-basedcompanieswillhavelimitedsuccess.However,“clickandmortar”
sites—thosethatareaffiliatedwithastoreandhavecatalogsinadditiontoa
webaddress—willthrive.Thisstrategy,employedbycompaniessuchasPottery
BarnandEddieBauer,isworkingwell,shesays.Flickerpredictsthatweb
serviceswillstartchargingfeesnowthatrevenuesfrombanneradsarewaning.
Thefeestructureswillallowsomeuserstopayahigherpricetoavoid
unsolicitedadvertising.Flickerpresentedtheseandotherideasatthe
AssociationtoAdvanceCollegiateSchoolsofBusiness(AACSB)International2001
E-CommerceConferencelastmonth.Fordham’sGraduateSchoolofBusiness
Administrationwasestablishedin1969.Itspart-timeMBAprogramisranked12th
byU.S.News&WorldReport.TheCollegeofBusinessAdministration,foundedin
1920,isrankedamongthe“bestbuys”inundergraduateeducationbyU.S.News&
WorldReport.Foundedin1841,FordhamisNewYorkCity’sJesuitUniversity.It
hasresidentialcampusesinthenorthBronxandManhattan,agraduatecenter
inTarrytownandtheLouisCalderCenterBiologicalFieldStationinArmonk,N.Y.
36.Thereportersentthereportfrom_________.
Fordham
NewYork
A:
Tarrytown
B:
Armonk
C:
答D:案:B
37、【单选题】Passage2NEWYORK—E-commercehasrevolutionizedthebusiness
worldandwon’tdisappeardespiteinvestorspullingtheplugonmanydot-coms,
saysMarciaH.Flicker,Ph.D.,aFord-hamUniversitymarketingprofessor.
“Venturecapitalistsaredisgusted[withthelackofreturns],”shesays.
“Theuncertaintywenttoofartotheinvestmentsidein1998and1999,andnow
it’sgonetoofartheotherway.Investorsaresoconservativethatthey
arereluctanttoinvesteveninsustainablebusinesses.”Flickersayspure
Internet-basedcompanieswillhavelimitedsuccess.However,“clickandmortar”
sites—thosethatareaffiliatedwithastoreandhavecatalogsinadditiontoa
webaddress—willthrive.Thisstrategy,employedbycompaniessuchasPottery
BarnandEddieBauer,isworkingwell,shesays.Flickerpredictsthatweb
serviceswillstartchargingfeesnowthatrevenuesfrombanneradsarewaning.
Thefeestructureswillallowsomeuserstopayahigherpricetoavoid
unsolicitedadvertising.Flickerpresentedtheseandotherideasatthe
AssociationtoAdvanceCollegiateSchoolsofBusiness(AACSB)International2001
E-CommerceConferencelastmonth.Fordham’sGraduateSchoolofBusiness
Administrationwasestablishedin1969.Itspart-timeMBAprogramisranked12th
byU.S.News&WorldReport.TheCollegeofBusinessAdministration,foundedin
1920,isrankedamongthe“bestbuys”inundergraduateeducationbyU.S.News&
WorldReport.Foundedin1841,FordhamisNewYorkCity’sJesuitUniversity.It
hasresidentialcampusesinthenorthBronxandManhattan,agraduatecenter
inTarrytownandtheLouisCalderCenterBiologicalFieldStationinArmonk,N.Y.
37.Fromthesecondparagraph,wegettoknowthat_________.
venturecapitalistsinvestedagreatdealine-businessin1998and1999
e-businessesarelikelytodisappear
A:
investorsgotlittlereturnfromtheirinvestmentine-businessin1998and1999
B:
moreandmorecapitalistsbegantoinvestine-businessnow
C:
答D:案:C
38、【单选题】Passage2NEWYORK—E-commercehasrevolutionizedthebusiness
worldandwon’tdisappeardespiteinvestorspullingtheplugonmanydot-coms,
saysMarciaH.Flicker,Ph.D.,aFord-hamUniversitymarketingprofessor.
“Venturecapitalistsaredisgusted[withthelackofreturns],”shesays.
“Theuncertaintywenttoofartotheinvestmentsidein1998and1999,andnow
it’sgonetoofartheotherway.Investorsaresoconservativethatthey
arereluctanttoinvesteveninsustainablebusinesses.”Flickersayspure
Internet-basedcompanieswillhavelimitedsuccess.However,“clickandmortar”
sites—thosethatareaffiliatedwithastoreandhavecatalogsinadditiontoa
webaddress—willthrive.
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 西双版纳傣族自治州2026年六上数学期末统考模拟试题含解析
- 《多媒体素材概要》课件
- 2026年浙江省温岭市高二生物上册期末考试考试卷加答案
- 2026年山东省莱州市高二生物下册期末考试模拟测试卷含完整答案【全优】
- 2026年江苏省东台市高二历史上册期末考试检测卷含答案【培优】
- 2026年江苏省新沂市高考历史自测卷含答案【达标题】
- 2025年江苏省常熟市高二生物下册期末考试模拟测试卷附答案【典型题】
- 2026年湖南省临湘市高二生物上册期末考试考试卷附答案(达标题)
- 2026年山东省邹城市高考历史考试卷及答案【有一套】
- 2025年湖北省应城市高考历史检测卷及参考答案【考试直接用】
- 2026年中国家用电风扇市场现状规模及前景动态预测报告
- 2026-2027学年三年级上册数学第二单元AB测试卷人教版
- 2026年注册安全工程师考试金属非金属矿山(中级)安全生产专业实务核心试题附答案
- 2026年党纪党规知识竞赛考试多选题200题含答案
- 水利工程施工质量检验与评定规范第2部分建筑工程
- 人工智能在小学数学与科学教学评价中的应用与实践教学研究课题报告
- 房屋租赁合同终止协议书
- 中国糖尿病足诊治指南(全文版)
- 余秋雨《第十四章-走向大唐》原文欣赏
- 考评员国家职业技能鉴定考试题及答案
- NB-T47013.10-2015承压设备无损检测第10部分:衍射时差法超声检测
评论
0/150
提交评论