2021学年高中英语Module5单元评估课时作业含解析外研版必修4_第1页
2021学年高中英语Module5单元评估课时作业含解析外研版必修4_第2页
2021学年高中英语Module5单元评估课时作业含解析外研版必修4_第3页
2021学年高中英语Module5单元评估课时作业含解析外研版必修4_第4页
2021学年高中英语Module5单元评估课时作业含解析外研版必修4_第5页
已阅读5页,还剩11页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

单元评估五(Module5)

时间:120分钟满分:150分

第一部分:听力(共两节,满分30分)

第一节:(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B,C三个选项中选出最佳

选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和

阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1.WheredoesLucycomefrom?

A.Canada.B.Australia.C.NewZealand.

2.Whatisthetimenow?

A.5:35.B.6:15.C.7:55.

3.Whatdoesthemanmean?

A.Hedidn'thaveenoughfilm.

B.Hewasnotgoodattakingpictures.

C.Therewassomethingwrongwithhiscamera.

4.WhathashappenedtoBob?

A.Hehasretired.B.Hehasfallenill.

C.Hehasgoneonabusinesstrip.

5.Whatdoesthemansuggestthewomando?

A.AskJohntojointheband.B.Helphimwithhisstuff.

C.Quitthehand.

第二节:(共15小题;每小题L5分,满分22.5分)

听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选

项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小

题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听第6段材料,回答第6、7题。

6.WhereisBen?

A.Inthekitchen.B.Atschool.

C.Inthepark.

7.Whatwillthechildrendointheafternoon?

A.Helpsetthetable.B.Haveaparty.C.Dotheirhomework.

听第7段材料,回答第8、9题。

8.WholikestowearItalian-styleclothes?

A.Youngwomen.B.Careerwomen.

C.Richwomen.

9.Inwhichcountrydoesthisconversationprobablytakeplace?

A.TheUnitedStates.

B.Italy.

C.France.

听第8段材料,回答第10至12题。

10.Whereisthemantravelingnow?

A.InBangkok.B.InDenmark.

C.InGreece.

11.Howmuchwillthemanpayforthetravel?

A.50dollars.B.500dollars.

C.150dollars.

12.Whatwillthewomandonext?

A.Servethemeal.B.Showtheschedule.

C.Visitfamousspots.

听第9段材料,回答第13至16题。

13.Whatdidtheydobeforehavingdinner?

A.Theylinedup.B.Theywentshopping.C.Theyorderedfood.

14.What'sthewoman'sfavoritefood?

A.Pork.B.Chicken.C.Fish.

15.Wheredoesthemancomefrom?

A.ThenorthofChina.B.ThesouthofChina.

C.ThesoutheastofChina.

16.Wheredidtheyhavedinner?

A.Inthehotel.B.Intherestaurant.

C.Attheirhome.

听第10段材料,回答第17至20题。

17.WhydoAmericanteenagersliketohaveapart-timejob?

A.Becausetheydon'twanttobestressedout.

B.Becausetheycanlearnskillsandgetmoney.

C.Becausetheycangetagoodjobinthefuture.

18.HowoldareAmericanteenagersallowedtodopart-timejobs?

A.From13.B.From14.C.From15.

19.Whichkindofpart-timejobcana13-year-oldgirldoinAmerica?

A.Workatparks.B.Workataswimmingpool.

C.Lookafterbabies.

20.Whatcanteenagersdowhentheyarebabysitting?

A.Playwithfriends.B.Gooutshopping.

C.Dotheirhomework.

答案

1~5BAABA6〜10CBBAA11〜15ABACB16〜20BBBCC

附:听力参考材料

Text1

M:AreyoufromAustralia,MsBlack?

W:No,myfriendLucyis.I'mfromCanada.ItraveledtoNewZealandwithher

bywayofJapanandSingapore.

Text2

W:Theplaneleavesat6:15.Dowehavetimetoeatfirst?

M:No.Weonlyhave40minutesleft.Havingadecentsupperoftentakesanhour,

notincluding15minutestowaitforatable.

Text3

W:Didyoutakeanypicturesoftheweddingreceptionyesterday?

M:IwouldhaverecordedeverydetailofitifIhadnotrunoutoffilm.

Text4

W:Ihaven'tseenBoblately.Howishe?

M:Hehasn'tbeenatworkforaweek.Hehascomedownwithabadcold.

Text5

W:Weneedapersontojoinourjazzband.WanttojoinuseveryTuesday?

M:rvegotalotofstufftogetdone,butJohnisfreeandheisagooddrummer.

Text6

W:Hey,whereiseverybody?

M:TheytookBentothepark.Wherehaveyoubeen?

W:Sorry,Vmlate.1pickedupthecakeandittookmelongerthanIexpected.

Whenwillthepartystart?

M:Beninvitedeightchildrenfromschool.Andtheywillarriveatabout

twointheafternoon.

W:OK.ThenIwillputthecandlesonthecakeandleaveitinthekitchen

andthenI'llcomeandhelpsetthetable.

Text7

W:1liketogotofashionshows.Theygiveyousomeideasaboutwhatkindsof

clothesarecomingintofashionandwhichonesaregoingout.

M:It'snicetoseethoseprettymodelswalkingdowntherunwayinbeautiful

clothing.Buttobefrank,Idon,tthinkthoseclothesarepracticalforeveryday

use.

W:Ithinkwe'rebeginningtoseesomepracticalItalianready-to-wear

collectionsbeingshownthesedays.AndtheyreachtheAmericanstoresjustafew

weeksafterthemajorfashionshows.

M:ThisshouldbegoodnewsforAmerica'scareerwomen.Theyarethis

country,smosteagerconsumersofItalianstyles.Il'stimefortheItaliandesigners

tofigureoutthatonlywhentheymakefashionmorepracticalwilltheyhaveabigger

markethere.

Text8

M:It'smyfirsttimetocometoBangkok.Couldyourecommendsomeplacesfor

me?

W:Well,itdependsonwhatyouhave.

M:Whatdoyoumean?

W:Ittakesonlyonedayandyoucouldexperiencealmostallthefamousspots

inthecity.Idon'tthinkyouwouldliketomissit.

M:Soundsgood.Howmuchwillyouchargeforit?

W:50dollarsperperson.

M:That,sreasonable.Willyoutakecareofmealsfortheday?

W:Ofcourse.Pleasetakeiteasy.

M:Isee.MayIknowtheschedule?

W:Whynot?

Text9

W:Allthefoodsmellstastytodayandmakesmymouthwater.

M:Let'slineuphere.Thislineseemsalittleshorter.

W:What,sonthemenutoday?

M:Fish,beef,pork,chicken,vegetablesandbeancurd.Forstaplefoodwehave

rice,steamedbread,stuffedbunsandnoodles.

W:Oh,we'reluckytoday,aren,twe?

M:rdrathertakecabbagewithbeef.

W:Ithinkr11takefriedfish,becausefishisoneofmyfavorites.

M:That'sgood,wecansharewhatwehave.Hereweare.Yougoahead.

W:Hereisafreetable.Let'ssitdown.Helpyourselftosomefishplease.Isn,t

itdeliciousandappetizing?

M:rmsorryIdon,tlikeit.It'salittletoosalty.

W:Isee.Youpeoplefromsouthprefersweet,don'tyou?

M:Yes,Ilikethefishcookedinsweetandsoursaucebest.Trysomebeef,please.

W:Thankyou.I'mthroughwithonesteamedbreadandI'dlikeasecondhelping.

M:Yourappetiteisgood.

W:rmalwaysfeelinghungry.

Text10

Havingapart-timejobisanimportantpartofgrowingupforAmericanteenagers.

Itcanteachthemimportantskillsthatwillbeusefulfortherestoftheirlives.

Andmanyteenagersfindthatmakingtheirownmoneygivesthemasenseofprideand

freedom.Americanteenagersareallowedtodopart-timejobsattheageof14.During

theschoolyear,teenagersmaygotoworkafewtimesaweekafterschool,andwork

forlongeratweekends.Insummer,toppart-timejobsforteenagersincludeatcamps,

swimmingpoolsandamusementparks.Thesejobscanbringthemtoomuchfun.Some

ofthemoststressfuljobsincludeteaching,nursing,andpolicework.Thesejobs

canbeusefulfortheirfuture.Whentheygrowup,thestudentswithworkexperience

aremorelikelytosucceedthanthosewithoutworkexperience.Afavoritejobfor

manyteenagersisbabysitting,andtheycanstartbeforetheageof14iftheir

parentsagree.Aslongastheystayinthehouseandmakesurethekidsareokay,

babysitterscandotheirhomework,watchTV,ortalkonthephonewithfriends.

第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)

第一节:(共15小题;每小题2分,满分30分)

阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。

A

Choosingavacationplaceyourkidswouldloveisquiteaheadache.Herearesome

highlypreferredfunvacationplacesforyou,whichwouldmakesureyourentire

familyhavefuntogether.

HersheyparkinHershey,Pennsylvania

Hersheypark,theaChocolateTown”oftheUSA,inHershey,

Pennsylvania,isnowamainthemeparkwith60rides.Theamazingwaterrides,

familyrides,andshowsmakeHersheyparkaperfectplaceforyoungchildren.It

alsohasawaterparkknownas“TheBoardwalkatHersheypark“andazoo.

OldOrchardBeachinYorkCounty,Maine

TheOldOrchardBeach,wheretherearetheamazingsands,water,ridesandgreat

fungames,cankeepyourkidsbusyandhappy.Besides,therearedowntownshopswith

greatseafood.

SnowbirdSkiandSummerResortinSnowbird,Utah

Asagreatplaceforthosewhoenjoythesnow,SnowbirdSkiandSummerResort

allowsfamiliestoenjoymanyactivitiesinthewintermonths,suchassnowboarding

andiceskating.

HiltonWaikoloaVillageinWaikoloaBeachResort,Hawaii

Thisisactuallyafunvacationplacewhenyouarelookingoutforagetaway

(假日休闲地)withyourkids.HiltonWaikoloaVillageistheplacetogoifyouwould

liketohaveyourchildrenenterforCampMenehune.Lookingforthechancetofeed

birdsisanexcitingexperience.However,anactivitythatyourkidswouldenjoymost

isthecommunicationwithdolphins.

本文是一篇应用文,介绍了几处有趣的家庭度假胜地。

21.WhatcanvisitorsdointheSnowbirdSkiandSummerResort?

A.Visitawaterpark.

B.Enjoyiceskatingwiththeirfamilies.

C.Seemanylovelydolphins.

D.Tastegreatseafood.

答案:B

解析:细节理解题。根据"SnowbirdSkiandSummerResortinSnowbird,Utah”中

的“SnowbirdSkiandSummerResortallowsfamiliestoenjoymanyactivitiesin

thewintermonths,suchassnowboardingandiceskating”可知,参观者们可以在

这里与家人一起滑冰。故选B。

22.WherecanvisitorsgoiftheywanttohavetheirchildrenattendCamp

Menehune?

A.Hersheypark.

B.OldOrchardBeach.

C.HiltonWaikoloaVillage.

D.SnowbirdSkiandSummerResort.

答案:C

解析:细节理解题。根据最后一段中的"HiltonWaikoloaVillageistheplacetogo

ifyouwouldliketohaveyourchildrenenterforCampMenehune.”可知,应选

Co

23.Whatistheauthor'spurposeinwritingthetext?

A.Tointroduceseveralfunvacationplacestofamilies.

B.Totellaboutthetraditionalrelaxingholidays.

C.Toadvertisethebestvacationplacesinwinter.

D.Toshowsomethemeparksintheworld.

答案:A

解析:意图推断题。根据第一段中的"Herearesomehighlypreferredfunvacation

placesforyou,whichwouldmakesureyourentirefamilyhavefuntogether.”

可知,作者写这篇文章的目的是推荐几处家庭旅游度假之地。

B

TheGrandCanyonisrunningoutofemptyplaces.Aboutfivemillionpeoplewill

visittheGrandCanyonthisyear.Mostofthemwillseeitfromparkinglotsonthe

SouthRim.

Therewillbemanypeopleinafewsmallplaces.Therewillalsobemanycars.There

willbesixthousandcarsadayintheparkinglots.Thatisthreetimesmorecars

thanparkingspaces.ThepeoplewhoruntheGrandCanyonParkaretryingtodo

somethingabouttheovercrowding.Theyhaveputalimitonboatsatthebottomof

thecanyon.Theyhaveputalimitonhowlowairplanescanfly.Nowtheywanttoget

ridofthecars.

Themanageroftheparksaysthatpeoplewillliketheparkwithoutthecars.They

willnothavetolistentonoisefrombuses,motorcycles,andhelicopters.

TherearemanythingstodointheGrandCanyonNationalPark.Peopledonotneed

carsforallofthem.TheycanraftdowntheColoradoRiver.Theycanhikeonthe

trails.

ThemillionsofvisitorstotheSouthRimhurtthepark.Theirshowersandtoilets

takewaterfromthespringsandstreamsaroundthecanyon.Animalsandplantsneed

thatwater.ThereareotherdangerstotheGrandCanyon.Smogmakesithardtosee

theviews.Adamcoolsandcleansthewater.Thishurtstheplantsandanimalsnearby.

ThewaypeoplevisittheNationalParksischanging.Peoplemayhavetomake

reservationstogetintotheGrandCanyon.Theymayhavetopay$20togetin.

本文讲述了过多的游客和车辆对大峡谷国家公园造成了诸多不良影响。有关方面正在采

取措施以改变现状。

24.ManyvisitorswillseetheGrandCanyonfromparkinglotsbecause________.

A.theycantakeacloselookatitthere

B.theywouldliketolookatitthere

C.theGrandCanyonistoocrowded

D.theGrandCanyonisverydangerous

答案:C

解析:细节理解题。从第一段中“Mostofthemwillseeitfromparkinglotsonthe

SouthRim.”及全文内容可知,人们站在停车场观看大峡谷,主要是想说明该地区人、车等

十分拥挤。

25.ItseemsthattheparkinglotsoftheGrandCanyoncanonlyhold

about.

A.2,000carsB.6,000cars

C.18,000carsD.9,000cars

答案:A

解析:数字计算题。由第二段第二句可知该地区每天要停6000辆汽车,而后句说这是

汽车停车场实际容量的三倍,根据这一点可以推出实际容量是2000辆。

26.Accordingtothistextwecanknowthat_______.

A.thepeoplewhoruntheparkhavelimitedthenumberofthetrains

B.peopleusedtobefreetogetintotheGrandCanyon

C.noneofthepeopleneedscarsinthepark

D.peopleshouldnotbeallowedtovisittheGrandCanyon

答案:B

解析:推理判断题。根据最后一段可知,人们参观公园的方法在改变,可能是预约进入

公园,也可能交20美元才能进入。这些说明过去进入公园是免费的。

27.Whichofthefollowingdoesn'tdestorytheenvironmentofthepark?

A.Havingabatharoundthecanyon.

B.Ridingmotorcyclestothenationalpark.

C.AdambuiltacrosstheGrandCanyon.

D.RaftingdowntheColorado.

答案:D

解析:细节理解题。第五段中谈到对公园的破坏,比如人们洗浴、烟雾、大坝等。而第

四段提到坐船不会对其造成污染。

c

Marjoriegrewupwithasenseofworthlessness.Againandagainherfathersaid

shewouldnevercompleteanythinginlife.Hetoldhershewasaloserandthat

anythingshedidwassuretoendinfailure.Withthesewordscontinually

ringinginherearsshegrewuplookingforsomeonewhowouldloveherandseeher

asapersonofworth.Thisledherintorelationshipsthatdisappointedher,ending

inpainagain,whichwasanotherproofthatshewasworthlessandunlovable.Where

doesoursenseofself-worthcomefrom?

Itistruethatthefoundationforaperson,sself-worthislaidinthehome.Words

thatwehearinourhomecanbuildorteardownourworth.Encouragingwordsarewords

oflifetouswhilewordsofcriticismarewordsofdeath.Otherpeopleliketeachers,

friendsandemployerscanaddtothecollectionoflife-givinganddeathwordsin

aperson'sheart.Overtimeapersonbeginstoseehimselfinthelightofthese

words.Inthissituationcanonedevelopasenseofworth?

Feelingworthlessispossiblythemostobvioussignoflowself-esteem(自尊

.Butit'seasytoovercome.Howevertoughyourchildhoodis,youcanstillchoose

toenrichtheworldeverydaysimplybythewayyoucommunicatewithothersandmake

caringdecisions.Whetherwecontributeanythingornotisachoice.Feelingworthless

meansthatyou'renotdoingwellintheareasthatmattertoyouandthereforeyou

needtotrytoincreaseyourself-esteem.Tofeelvalued,you'11havetoreallywork

atitandnevergiveuponyourself.

Allhumanbeingsareabletoaddvaluetosociety,includingyou.Thusthereare

noexcusesforsayingthingslike"I'mworthlessandstupid“becauseyouhavethe

choicenottobeanyofthesethings.

本文主要介绍了如何获得自我价值感,增强自尊心.

28.WhatcanweknowfromParagraph1?

A.Marjoriewasborntoapoorfamily.

B.Fathersdecidechildren,sfuturedevelopment.

C.Familyeducationaffectschildren'sgrowth.

D.Childrenshouldn,tfollowtheirparents'advice.

答案:C

解析:推理判断题。第一段主要讲了Mwjorie在成长过程中,父亲对她的否定使得她

丧失信心,觉得自己一无是处。这说明家庭的教育对孩子的影响很大。故C项正确。

29.Whatdoesthethirdparagraphmainlyshowus?

A.Whatisself-esteem.

B.Whywefeelworthless.

C.Whenweshouldmakeachoice.

D.Howweshouldchangeourselves.

答案:D

解析:段落大意题。由本段内容,尤其是最后一句"Tofeelvalued,you'llhaveto

reallyworkatitandnevergiveuponyourself.v可知,本段主要讲我们应该怎样改

变自己,获得自我价值感。故D项正确。

30.Whatcanbeinferredfromthelastparagraph?

A.Allofuscanmakecontributionstooursociety.

B.Socialactivitiescanhelpapersonfeelconfident.

C.Itiscommontothinkofoneselfasworthless.

D.Itisnotagoodwaytofindexcusesforone'saction.

答案:A

解析:推理判断题。由最后一段中的"Allhumanbeingsareabletoaddvalueto

society,includingyou."可知,我们所有的人都能对社会有所贡献。故A项正确。

31.Whichofthefollowingisthebesttitleofthistext?

A.Thereasonsforworthlessness

B.Takeactiontobecomeuseful

C.Theimportanceoffamilyeducation

D.Studytogetself-esteem

答案:B

解析:标题判断题。通读全文,本文主要介绍了如何获得自我价值感,增强自尊心。故

B项正确。

D

Manypeopledrinkcoffeetoquicklyincreasetheirenergy.Scientistssaidthere

mightbeanotherreasontodrinkcoffee.Theystudiedthelink(联系)betweencoffee

drinkingandtheriskofdeathfromsomediseases,andfoundthatdrinkingmoderate

(适量的)amountsofcoffeeeachdaymayhelpprotectagainstheartdisease,cancer

andotherdiseases.DavidJacobsoftheUniversityofMinnesotaworkedonthestudy

withresearchersfromtheUniversityofOslo.

Theresearchersusedinformationofabout27,300women.Theywerebetween55and

69yearsofagewhentheyenteredthestudy.Duringafifteen-yearperiod,almost

15.75%ofthemdied.Theresearchersfoundalinkbetweentheamountofcoffeethe

womenreporteddrinkingandtheirriskofdyingfromheartdisease.Coffeedrinking

wasmeasuredincups.Onecupisabout225grams.

Therewasareducedriskofdeathfromheartdiseaseamongwomenwhodrankone

tothreecupsofcoffeeeachday.Areductionintheriskofdeathfromother

diseaseswasalsoseen.ButProfessorJacobssaidtheriskofdeathfromheartdisease

surgedinwomenwhodrankmorethanthreecupsaday.

Theresearcherssaidantioxidants(抗氧化物质)incoffeemightreducetherisk

ofheartdisease.Earlierstudiesfoundthatcoffeehashighlevelsof

antioxidants.Antioxidantshavebeenshowntohelppreventheartdisease,cancerand

otherdiseases.

本文是一篇科普类说明文。研究表明每天喝适量的咖啡能抵抗疾病,有益身体健康。

32.Howmanywomenarealiveafterthestudyoffifteenyears?

A.About23,000.B.About4,300.

C.About42,000.D.About1,400.

答案:A

解析:数字计算题。根据第二段的内容可知,参加这项研究的妇女共约27300名,研

究结束后,约15.75%的妇女己经去世,还有约23000名妇女健在,计算方法为:27300X(1

-15.75%)^23000o故选A。

33.Whatdoestheunderlinedword“surged“inParagraph3mean?

A.Decreased.B.Increased.

C.Developed.D.Continued.

答案:B

解析:词义猜测题。根据第三段中的aTherewasareducedriskofdeathfrom

heartdiseaseamongwomenwhodrankonetothreecupsofcoffeeeachday.“可知,

每天喝1至3杯咖啡的女性死于心脏病的风险较低;再根据后面的“ButProfessorJacobs

saidtheriskofdeathfromheartdiseasesurgedinwomenwhodrankmorethanthree

cupsaday.”可知,But后的内容与前面形成对比,每天喝三杯以上咖啡的女性死于心脏

病的风险会增加。故B项为正确选项。

34.ItcanbeinferredthatProfessorJacobssuggestswedrinkeach

day.

A.morethanthreecupsofcoffee

B.onetothreecupsofcoffee

C.about225gramsofcoffee

D.asmuchcoffeeaspossible

答案:B

解析:推理判断题。根据第三段的内容可推知,Jacobs教授建议我们每天喝1至3杯

咖啡。

35.Thelastparagraphmainlyexplainswhy_______.

A.manypeoplelikedrinkingcoffee

B.somepeoplediefromheartdisease

C.coffeehelpspreventheartdisease

D.coffeehashighlevelsofantioxidants

答案:c

解析:推理判断题。本文最后一段分析了咖啡能防治心脏病的原因是富含抗氧化物质,

而并未提及咖啡富含抗氧化物质的原因,故选C。

第二节:(共5小题;每小题2分,满分10分)

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余

选项。

Participating(参与)inclass

Classparticipationisavaluablepartoflearning.Manystudentsareunwilling

toparticipateinclass.36Otherstudentsparticipateinclass,butdosonot

correctly.Hereissomeadvicethatcanhelpyoubecomeaneffectiveclass

participant.

•37Doalltasksandreadingsandgooveryournotesfrompreviousclass

periods.Thiswillhelptopreventyoufrommakinguninformed(无知的)commentsor

askingunsuitablequestions.Asyougetreadyforclass,thinkaboutimportant

questionsthatmayappearinclass.Besurethatyouarepreparedtodealwiththem.

,Trytositclosetothefrontoftheclass.38Besides,youcanhearwhat

theteacherssayclearly.

•Listentowhattheotherstudentssay.Youcanthenbuildontheircomments

tomakeyourown.Beactivewhenyourespondtosomethinganotherstudentsays.You

candisagree,butdon,tgointoan“attackmodeM.

•Don'tbeafraidtobewrong.39Youcanlearnfrombeingwrong.Don,tbe

afraidtoaskquestions.Thisisagoodlearningskil1.Also,thechancesarethat

otherstudentsintheclasshavethesamequestionsasyoudo,andtheywill

appreciateyourasking.

,Besurethatyourquestionsandcommentsarecloselyconnectedwiththeclass

topic.Don'twastethetimeoftheteacherandotherstudentsbygoingoffway.It

doesn'tmatterifothersdisagreewithwhatyousay.40

A.Creatingapersonalconnectionhelpsyoufeelmorecomfortableabout

participatinginclass.

B.Beconfidentthatyouropinionswillbevaluedbyyourteacherandother

students.

C.It'shardtobedistracted(注意力分散的)whenyouareneartheteachers.

D.Besurethatyouarewellpreparedbeforecomingtoclass.

E.Thismaybebecausetheyareshyorfearfulofbeingjudgedandcriticized.

F.Yourclassshouldbeagoodplaceforgivingopinionsandtakingadvice.

G.Learningisachangeinbehaviorbasedonexperience.

本文是一篇说明文,作者针对如何成为一名有效的课堂参与者给出了自己的一些建议。

36.E解析:根据空格前一句"Manystudentsareunwillingtoparticipatein

class.”可知,许多学生在课堂中不愿意参与,所以接下来会分析原因,故选E。

37.D解析:根据空格后一句"Doalltasksandreadingsandgooveryournotes

frompreviousclassperiods.v可知,这里提到了做好上课前的准备工作,故D项(确保

上课之前做好准备)符合语境。

38.C解析:根据空格前一句"Trytositclosetothefrontoftheclass.”以

及空格后一句"Besides,youcanhearwhattheteacherssayclearly.可知,这里提

到了要尽量坐在靠前的位置,可听清老师说的什么,故C项(当你靠近老师的时候,很难分

散注意力)承上启下。

39.G解析:根据空格前一句"Don'tbeafraidtobewrong."和空格后一句"You

canlearnfrombeingwrong.可知,这里提到不要害怕错误,你可以从错误中学习,故

G项(学习是一次基于经验的行为改变)承上启下,G项和后一句都说明了不要害怕犯错的原

因。

40.F解析:根据空格前一句wItdoesn,tmatterifothersdisagreewithwhatyou

say.”可知,如果别人不同意你的观点也没有关系,故F项(你的班级应该是提出观点和采

纳建议的好地方)符合语境。

第三部分:语言知识运用(共两节,满分45分)

第一节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)

阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处

的最佳选项。

ThebridegroomMatthew,thebrideTeresa,andtheirphotographerKevinmadea

daring(大月旦的)rescue.Thecouple41bytheriverwhiletheirphotographerwas

preparingtotakepictures.

Theywereso42thattheydidnot43agirlwalkingbywithher

grandfather.Suddenlytheyheard"Help!”They44andsawKevinjumpinto

theriverandswimtowardthegirl.Hewas钝herabovethewaterwithonearmand

pattingwaterwith46.Itwasn'tclearhow47hecouldholdoninthestrong

current(激流).

Matthewgraspedtheedgeofawalland48himselfdowntowardapieceofwood

49outfromthewall.Hesteppedonthewood,balancingwithhis50,and

reachedouthishandstowardthe51pair.HegrabbedthegirTsonearmwhileKevin

caughttheotherarm.Togetherthetwomen§2herup.

Afterthat,theyhurriedtosavehergrandfather.53eachofthemcaughtone

oftheoldman'shands,thetwowereunabletolifttheman,sfeet.Without54,

Teresaquicklyjoinedthemtosavetheoldman55.

Shortlyafterthe56,thecouple,sfriendsandrelativesarrived.Theywere

surprisedathow57thebridegroomandthebridewere.Thebride*smomkept58

everyonethatshehadabraveson-in-law.Theguests59andjokedabouthowthis

60youngmanwouldthinknothingof“savingalife“ashewas“gettingawife”.

本文主要讲述了一对新婚夫妇和他们的摄影师齐心协力,成功救人的故事。

41.A.talkedB.stoodC.walkedD.ran

答案:B

解析:根据空后的“bytheriverwhiletheirphotographerwaspreparingtotake

pictures"并结合选项可知,这对夫妇站在河边,他们的摄影师正准备给他们拍照。

42.A.relaxedB.determined

C.

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论