版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
一、单项选择题
1.Noone_thattohisface.
A、daretosay
B、daresays
C、daresay
D、daresaying
答案:c
2.Englishwellhelpedhimfindagcxxljob.
A、Heknowing
B、Himknowing
C、Hisknowing
D、Himsclfknowing
答案:c
3.MissGreen_youmetalthegatejustnowwillteachusEnglish.
A、who
B.whom
C»whose
D、which
答案:B
4.Hermotherisabusinesswoman.
A、succeed
B、success
C、successful
D、succeeded
答案:C
5.isquiteclear.
A、Whereiswar
B、Whyiswar
C、Whmiswui
D、Whatwaris
答案:C
6.Ifyoucan'tgo,letMarygo
A、instead
B.insteadof
C、inplace
D、inturn
答案:A
7.Sofaronlyadozenpeoplewhohaddirectcontactwithlivechickenshavethebirdflu.
A、distributed
B、displayed
Cxcontacted
D、constituted
答案:A
8.Thereason_heisabsenttodayisthatheisill.
A、that
B、where
C、why
D、how
若案;C
9.Theboy_thisjackettothatT-shin.
Axprefers
B、chooses
C、selects
D、likes
答案:A
10.Manyyoungwomendoaerobicseverydayintheirtoachievetheperfectbody.
A、quest
B、strain
C、lemptaiion
D、staiul
答案:c
11.Thenoisetobejustthedogsfightingforaboneinthecourtyard.
A、madeout
B、workedout
C、rangout
D、turnedout
答案:B
12.Heissuretoattendthemeeting_heisill.
A、as
B.if
C、aslongas
D、unless
答案:D
13.Youdon'thavetotellhim!Heisfullythedanger.
A、sureof
B、awareof
C、blindto
D,familiarto
答案:B
14.TdliketogoonholidaybutIcan'tthetime.
A、afford
B、spend
Cxtake
D、cost
答案:A
15.Here,asinmostotherpartsofthehillycountry,oneschoolservedforuptofourorfive,
villages.
A、scattered
B、maintained
C、outekued
D、surrounded
答案:A
16.Large-scalestudiesareneededto__theencouragingresultswehaveobtainedsotar.
A、conduct
B、coiinim
C、contract
D、commit
答案:B
17.Thepolicepromisedto_thematterassoonaspossible.
A、lookinto
B、lookup
C、lookthrough
D、lookfor
答案:A
18.Anoceanis__biggerandbroader___asea.
A、much...as
B、more...as
C、much…than
D、more...than
答案:C
19.Hardworkwilldefinitely_tosuccess.
A、cause
B、result
C.lead
D、take
答案:c
20.Theofficialofeventsisthatthepolicewereattackedandwerejusttryingtodefend
themselves.
A、Issue
B.illusion
C.version
D、perspective
答案:B
21.Oursystemhasbeendesigned(ogivetheuserquickandeasytotherequiredinformation.
A、accent
B、access
C、response
D、approach
答案;A
22.Ms.Rossisoneofthejudgeswho__goingtolookintothecase.
A、am
B、are
C、is
D、was
答案:B
23.Don't__thespeakernow;hewillansweryourquestionlater.
A、influence
B、affect
C、
D、interrrupt
答案:D
24.Theywentinthedirectionthat___pointedto.
A、native
B、natives
C、thenatives
D、littlenatives
答案:C
25.Astothisprcxluct.thelechnicalobslacles(障碍)[obe__fordesigningaremuchlessthanfor
manufacture.
A、generated
B、prescribed
C、overcome
D、exceeded
答案:C
26.Allthequestionsthepoliceaskedwhatshehadbeendoingonth;nightoftherobbery.
A.broughtup
B、revolvedaround
C、builton
D、singledout
答案:c
27.WorkontheconstruclionsitelastAprilandwascompletedwithinfiftytwoweeks.
A、varnished
B、commenced
C、departed
D、paycctcd
答案:B
28.ThedoctortoldmeIhadtoexpectsuchthingsatmyageandsimplysomevitaminpills.
A、dissolved
B、stuffed
C、recommended
D、prescribed
答案:D
二、阅读理解
LIwasbornwithadisabilitythataffectsmysenseofbalance:causingmetowalkwithalimp.
Notonlydoesitaffectthefunctionofthelegs,butitalsohasanimpactcnthekidneys.
Thedisabilityhashaditsupsanddowns.Asayoungchild.Icanrememberthewayother
childrenwouldstareatmebecauseofthewaythatIwalked.Thereweremanytimesthatmy
schoolmateswouldlaughatmeandcallmenamessimplybecauseoftheirlackofunderstanding,
especiallybackinthemid70sand80s.Childrenthenwerejusiunwilling(otake(hetimetolearn
whyoneof(heirclassmalesmightwalk,speakorseemnoticeabledifferentfromthemselves.
NowthatIamanadult,Ihavenoticedthatthestaresandnameshavebeguntofade,and
judgmentsthatoncewerenegativehavebeguntoturntowardacceptanceThesigningofthe
AmericanswithDisabilitiesAct(ADA)hasplayedagreatpartinbreakirgdownofthosebarriers
that,asachild,leftmetofightawarthatseemedtohavenoend.NowIlookbeyondwhatIcan't
doandfocusonwhatIcan.Ihavelearnedthatlimitationsopendoorsthathavebeenclosed,
showingothertomeetourneeds.Ihavealwayslookedatlifeasachallenge,graspingeach
obstaclewithopenarms.
Thereisnothinginthisworldthatconieseasy.Imuststandtallandlookforward,tobeeverso
readyforwhatstillliesahead.Peopleoftenfeelsorryforthosewhowerebornwithsometypeof
disability.Buttheircompassionismisplaced.
Yes,Imaynotbeabletorunasfastorperformcertaintasks,butmydisabilitygivesmeabetter
lookatlifeandallthat'saroundme.1wanttobeseennotasadisabilitybutasapersonwhohas.
andwillcontinueto.bloom.SoIdecidedtobecomeanadvocateonbehalfofdisabledAmericans,
tofightforourrightsthatfbrsolonghavebeenignored.
Ifeelthatitonlytakesonepowerfulvoicetochangethemindsofmanynations,andaslongas
IhaveamouthtouseandamindtothinkIwillcontinuetoworktobringpeaceuponthedisabled
community.
(I).Whydidchildrenstareattheauthorwhenhewasyoung?
A、Hewalkedinanevenway.
B、Heoftenlosthisbalanceandfelliotheground.
C、Hehadandappearancequitedifferentfromothers.
D、Hespokeinadifferentwayfromothers.
答案:A
(2).Itcanbeinferredfromthepassagethatinthe1970s.disabledchildren.
A、werenotacceptedbytheirpeers.
B、receiveddifferentirvalmenlalschool
C、hadfrequentfightswiththeirclassmates.
D、hadupsanddownsintheirlife.
答案:A
(3).Beingdisabled,theauthor.
A、haslostmanyabattleinhis
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 报刊业务员变革管理测试考核试卷含答案
- 2026年运输企业应急演练课件
- 道路客运乘务员发展趋势能力考核试卷含答案
- 2026年医疗纠纷预防与处理培训课件(完整版)
- 高纯试剂工安全知识测试考核试卷含答案
- 电解槽操作工安全生产能力知识考核试卷含答案
- 加气混凝土制品工安全知识竞赛能力考核试卷含答案
- 涂胶工跨界整合评优考核试卷含答案
- 机制地毯制作工道德考核试卷含答案
- 供料破碎工操作安全评优考核试卷含答案
- 水力发电运行值班员作业指导书
- 种植义齿制作技术
- 2025至2030年中国家用美容电器具行业发展监测及投资前景预测报告
- 2025卫生职称疾病控制正高高级职称历年考试试题及答案
- (新教材)2025年秋期人教版一年级上册数学全册核心素养教案(教学反思无内容+二次备课版)
- 红火蚁咬伤的诊断与治疗
- 汉服妆造培训
- 地产渠道市场培训课件
- 供暖安装管理制度
- T/CECS 10214-2022钢面镁质复合风管
- 餐饮美学基础 课件全套 模块1-4 餐饮美学概论 -餐厅民俗美学
评论
0/150
提交评论