台州科技职业学院单招《英语》考试参考题库(含答案)_第1页
台州科技职业学院单招《英语》考试参考题库(含答案)_第2页
台州科技职业学院单招《英语》考试参考题库(含答案)_第3页
台州科技职业学院单招《英语》考试参考题库(含答案)_第4页
台州科技职业学院单招《英语》考试参考题库(含答案)_第5页
已阅读5页,还剩84页未读 继续免费阅读

付费下载

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

台州科技职业学院单招《英语》考试参考题库(含答案)

1.—studentsarethereinyourclass?—Fifty.

A、Howmany

B、Howmuch

C、Howlong

D、Howfar

答案:A

2.1usedtonewspapersandwatchTVafterdinner.Butno

wTmusedtowalk.

A、read;take

B、read;taking

C、reading;taking

D、reading;take

答案:B

3.—Letmegowithyouifyoulike.—

A、CanIhelpyou?

B、Yes,Ilikeyou.

C、Idon'tagreewithyou.

D、It'sverykindofyou.

答案:D

4.Therearesomegoodbananassaleinthatshop.

A、at

B、in

C、on

D、to

答案:C

5.Weshouldahotelbeforewetravel.

A、book

Bxlive

C、stay

D、have

答案:A

6.Hehadtosellhishousealowprice.

A、on

B、at

C、in

D、for

答案:B

7.Lmsurprisedatthenewlookofhometown.

A、I

B、me

C、my

D、myself

答案:c

8.WhenIheardthatIwouldgotoBeijingwithmyclassmates,Ico

uldn,thelp.

A、singandjump

B、singingandjump

C、singingandjumping

D、singandjumping

答案:C

9.—doesittakeyoutogettoschoolbybike?—Aboutfifteenmin

utes.

A、Howsoon

B、Howoften

C、Howlong

D、Howfar

答案:C

10.—doyouvisityourgrandparents,Timmy?一Onceawee

k.

A、Howmany

B、Howlong

C、Howmuch

D、Howoften

答案:D

C、It'sMonday.

D、It'ssixoclock.

答案:C

15.Thenumberofthewhalessmallerandsmallerbecauseo

fhumanactivitiesnow.

A、were

B、was

C、is

D、Are

答案:C

16.—Couldyoutellmehowtogettothepostoffice,please?

A、Don*taskme.

B、Sure.YoucantaketheNo.3bus.

C、You'rewele.

D、Thankyouallthesame.

答案:B

17.1hopeTomwillarrivetoattendthemeeting.

A、intimes

B、ontime

C、attimes

D、fromtimetotime

答案:B

18.lt*saninterestingbookI'IIreaditagain.

A、so...that

B、such...that

C、so...as

D、such...as

答案:B

19.Theteacherstillspokeveryloudlyhehadasorethroat.

A、sothat

B、assoonas

C、aslongas

D、eventhough

答案:D

行李寄存

20.FillingStationc.D.

A、A

B、B

C、C

D、D

答案:A

21.Don'tworryme.FIIbeallright.

A、for

B、of

C、on

D、about

答案:D

22.—CanIuseyourmobilephone?Ofcourse.

A、Hereyouare.

B、Ican.

C、Fmusingit.

D、You'rewele.

答案:A

23.—Couldyoutellmethebook?—Sure,Iboughtitonline.

A、whyyoubought

B、whenyoubought

C、whereyoubought

D、howmuchyoupaidfor

答案:C

24.—doyoureadEnglishbooks?—Twiceaday.

A、Howmany

B、Howmuch

C、Howoften

D、Howlong

答案:C

25.—Somanypeople!CouldIstandhere?—.Don'tyouseet

hesign"Lineup,please"?

A、Mypleasure

B、Noproblem

C、Ofcourse

D、Sorry,youcan't

答案:D

26.—Mygrandmaisill.Nowshe*sinhospital.—

A、Thatsallright

B、Fmsorrytohearthat.

C、Don'tworry.

D、Oh,no.

答案:B

27.Theworld*slargestlibraryisinWashington.

A、sorted

B、made

C、searched

D、located

答案:D

28.HowcanImyEnglish?

A、become

B、develop

C、imagine

D、improve

答案:D

29.—Writetomewhenyougethome.

A、Imust.

B、Ishould.

C、Iwill.

D、Ican.

答案:C

30.—MynameisDavidBeckham.

A、Whatdoyoulike?

B、Didyougothere?

C、Whatsyourname,please?

D、Whatkindoffooddoyoulike?

答案:C

31.—Goodmorning,sir!I'dliketobuyanewbackpackfor

mydaughter.

A、WhatcanIdoforyou?

B、Whatareyoudoing?

C、Howaboutthedress?

D、Canyouhelpme?

答案:A

32.ltisagoodhabittogotobedearlyandgetupearly.

A、a

B、an

C、the

D、/

答案:D

33.MyfriendswillmeattheairportwhenIarriveinLondon.

A、take

B、meet

C、receive

D、have

答案:B

34.—Goodmorning,ChangshaHotel.Hello,Fdliketobookaroom

forthenightsofthe18thand19th.

A、WhatcanIdoforyou?

B、Justaminute,please.

C、Whatgoodservice!

D、Whatsthematter?

答案:B

35.1won*tbelieveyouIseeitwithmyowneyes.

A、if

B、when

C、until

D、while

答案:C

36.—Whatsyourhobby,WangYang?—

A、Myhobbyisplayingtennis.

B、Itsoundsgood.

C、Justsoso.

D、Idon,tknow.

答案:A

37.—Whichmonthhasdaysinayear?February.

A、most

B、thefewest

C、theleast

D、less

答案:B

38.Withthedevelopmentof5Gtechnology,ourdailyliveshavebee

ome.

A、moreandmoreconvenient

B、themostconvenient

C、convenienterandconvenienter

答案:A

39.—Goodmorning!

A、Goodafternoon!

B、Goodevening!

C、Goodnight!

D、Goodmorning!

答案:D

40.Todaymoreandmorepeoplegotoworksubway.

A、with

B、in

Cson

D、by

答案:D

41.1wouldwearashirtandtietothepartyifIyou.It'sm

orepolite.

A、were

B、willbe

C、am

答案:A

42.—Howdoyougotowork?—.

A、Inmyfeet

B、Onfoot

C、Towalk

D、Walk

答案:B

43.Theygotmuchfromthosenewbooks.

A、ideas

B、photos

C、news

D、stories

A、A

B、B

C、C

D、D

答案:A

45.Theywentonuntillateintothenight.

A、working

B、works

C、towork

D、work

答案:A

46.Whatwouldyoulike,sir?

A、other

B、else

C、others

D、another

答案:B

47.Thestudentswanttoagoodtimeaftertheexam.

A、have

B、get

C、come

D、go

答案:A

48.LiLeididquiteintheEnglishcompetition.Idideven

A、better;well

B、better;good

Gwell;better

D、good;better

答案:c

49.—rmnotgoodatEnglishwriting.

A、Youmustbeamoviefan.

B、Don'tmentionit.

C、Pleasebehappy.

D、You'dbetterreadmore.

答案:D

50Jack,pleasehelpmethepictureonthewall.

A、putoff

B、putup

C、putinto

D、puton

答案:B

51.—WhereisTom?—Hetothepostoffice.

A、went

B、hasgone

C、go

D、willgo

答案:B

52.-Thereisnothingleftinthefridge,?-.Let*sgotothesuperma

rkettobuysome.

A、isthere;Yes

Bsisn'tthere;Yes

C、isthere;No

Dxisn'tthere;No

答案:C

53.thestudentstheirEnglishteacherlikeswatchingfo

otballgames.Theyoftenplayfootballafterschool,too

A、Both,and

B、Notonly,butalso

C、Either,or

D、Neither,nor

答案:B

54.ltwillmetoomuchtimetoreadthisbook.

A、take

B、cost

C、spend

D、pay

答案:A

55.---Coffee,please.

A、CanIhelpyou?

B、Hello,nicetomeetyou.

C、Youarewelcome.

D、Mypleasure.

答案:A

56.Becauseofthespecialsituationthisyear,aboutofthestudentsin

ourschoolhavingclassesontheInternetathome.()

A、twothirds;are

B、twothird;is

C、secondthirds;are

D、twothirds;is

答案:A

57.1haveabigbrother.nameisPaul.

A、His

B、Her

C、He

D、Your

答案:A

、尸禁扒门

®

58.NoLeaning.c产常・门

A、A

B、B

C、C

D、D

答案:c

59.—Jack,willyourfamilymovetoShanghai?—Yes.That'saverybig

myparentshavemade.

A、decide

B、decision

C、education

D、choice

答案:B

60Japaneseineverycountry.

A、isnotspoken

B、arespoken

C、isspeaking

D、isnotspeaking

林室,A

61.youthebuseveryday?

A、Do;takes

B、Are;take

CxDoes;take

D、Do;take

答案:D

62.Pleasecomein,Alice.Welcometohouse.

A、her

B、his

C、my

D、your

答案:C

63.—WhatcanIdoforyou?—Iwantaglassofmilkand.

A、somechickens

B、anychickens

C、somechicken

D、anychicken

答案:C

64.—doyourparentscometovisityouintheUS,Tim?—O

neeayear.

A、Howoften

B、Howlong

C、Howsoon

D、Howfar

答案:A

65.1havenoideahewillbeback.

A、what

B、when

C、where

D、which

答案:B

66.1didn'tgotoschoolyesterdayIwasill.

A、because

B、if

C、so

D、then

答案:A

67.1amsureDaisywillbeabletofindthehotel;shehasaprettyg

oodofdirection.

A、idea

B、feeling

C、experience

D、sense

答案:D

68.Tomdidn'thisexamagain.Itwasapity.

A、win

B、pass

Cxbeat

D、Fail

答案:B

69.—Ifailedtopassthemathexamlastweek.—Youshoulds

tudyharderthanbefore.

A、Thatsgreat.

B、Whatapity.

C、You'relucky.

D、Ican1tagreewithyou.

答案:B

7O.Ifyouhaveanyquestions,pleaseyourhand.

A、putdown

B、putoff

C、puton

D、putup

答案:D

71.—Whatwouldyoulike,milkorcoffee?—.I'dlikesome

orangejuice.

A、None

B、Neither

C、Each

D、Either

答案:B

72.YouzIIgetgoodgradesyouworkhard.

A、although

B、so

C、if

D、unless

答案:C

73.youkeeppracticingspeakingEnglisheveryday,you'IIbe

betteratit.

A、Besides

B、While

C、When

D、If

答案:D

74.Debbieisgrowingfast.Sheiseventhanhermother.

A、tall

B、taller

C、tallest

D、thetallest

答案:B

75.Pleasebecarefultotheroad.

A、go

B、pass

C、cross

D、run

答案:C

76.1spendlonghoursatadeskandoperatingtheputerall

day.

A、tosit

B、insitting

C、sittingin

D、sit

答案:B

77.—Ihaven/tseenJackforthreedays.Isheill?Hismother

toldmethathewasinhospital.

A、Iamafraidso.

B、Ihopenot.

C、Idon,texpect.

D、Iamafraidnot.

林室,A

78.—.I'msurehedoesquitewellinEnglish.—You'reright.Heg

otaverygoodprizeintheEnglishcompetitionlastyear.

A、Whatanexcellentchessplayer

B、Howhighthatboyisjumping

C、Whatanexcitingmagician

D、HowbeautifullythatboyspeaksEnglish

答案:D

79.Don'tplaygamesonthecomputerallday.It'sforyour

eyes.

A、bad

B、useful

C、helpful

D、thankful

答案:A

80.—HappyNewYeartoyou」

A、Thesametoyou.

B、Yes,Fmhappy.

C、Verywell,thanks.

D、OK,thankyou.

答案:A

81.TheywalkedsofastthatIcouldnotkeepupthem.

A、for

B、with

C、to

D、/

答案:B

82.Youboughtthelastticketfortheconcert.Howyouare!

A、sweet

Bslucky

C、strange

D、funny

答案:B

83.—Thankyouverymuch.

A、You'reallright.

B、You'rewele.

C、You'reverywell.

D、No,thanks.

答案:B

84.Lucyhasn*teyet,butshetoldmesheintime.

A、willarrive

B、wouldarrive

C、arrived

D、hadarrived

答案:B

85.1usuallyreadEnglishsixo'clocksixthirtyinthe

morning.

A、from;at

B、from;to

C、at;at

D、at;to

答案:B

86.Pleasehimthatwewillbeabletohelphim.

A、tell

B、tells

C、telling

D、told

答案:A

87.1don'tbelievehim.Hebeserious.

A、needn*t

氏can't

C、shouldn't

D、mustnzt

答案:B

88.Theretwopeoplewaitingforyououtsidenow.

A、is

B、are

C、was

D、Were

答案:B

89.—willyourmothercomeback?-Intwodays.

A、Howoften

B、Howsoon

C、Howlong

D、Howfar

答案:B

9O.Thebridgetwoyearsago.

A、built

B、wasbuilt

C、isbuilt

D、build

答案:B

91.—WouldyoumindifIopenthewindow?It'shotinthe

room.

A、Ofcourse.

B、Notatall.

C、Quiteright.

D、You'rewele.

答案:B

92.Thereasonwhyhefailedishewastoocareless.

A、because

B、that

C、for

D、becauseof

答案:B

93.Therearen#ttreesnearthehouse.Thereisonlyone.

A、any

B、some

C、many

D、much

答案:A

94.—Takemoreclotheswithyou.Whatiftheweatherthere

cold?—OK!Mum.

A、becomes

B、isbecoming

C、willbecome

答案:A

95.—-Iwanttoaskyousomeinformationaboutthecourse.

A、Whatdoyouwant?

B、Howdoyoudo?

C、Howmuchdoyouwant?

D、WhatcanIdoforyou?

答案:D

96.--Don,tdrawonthewall.

A、I'dliketo.

B、Yes,Ido.

C、That'swrong.

D、Sorry,Iwon't.

答案:D

97.—Didyouallyourexams?-No,Ifailedmaths.

A、win

B、pass

C、beat

D、fail

答案:B

98.Nobodythoughtiteasytofinishsomuchworkin.()

A、twodaysztime

B、two-daystime

C、twoday'stime

D、twodaystime

生室,A

99.—Arethereanymapsonthewall?—

A、No,thereisn,t.

B、Yes,thereis.

C、Yes,thereisn't.

D、No,therearenzt.

答案:D

lOO.Hemostofhismoneybuyingbooks.

A、spends

B、takes

C、costs

D、pays

答案:A

101.-Whatsyourjob?—

A、Fmtallandstrong.

BxFmateacher.

C、rmgoodatdancing.

D、IcomefromtheUS.

答案:B

102.-HaveyoueverKunming?-Yes,Ihave.

A、beento

B、goneto

C、beto

D、wentto

答案:A

103.ThemuseumisinthenortheastofChangsha.

A、sit

B、located

C、lies

D、stand

答案:B

104.ThoughIthephonenumbermanytimes,theforeigners

tillcouldn*twriteitdown.

A、repeated

B、refused

C、researched

D、spoke

答案:A

105.—Whatclubdoyouliketojoin?—

A、Yes,IlikeEnglishClub.

B、Holdon,please.

C、FdI汰etojointheScienceClub.

D、WelcometotheEnglishClub.

答案:C

106.—ShallwehaveaFrenchmeal?

A、Whynot.

B、Thatsallright.

C、Thesametoyou.

D、Youwillbefinesoon.

答案:A

107.Hismotherwantshimathome.

A、stay

B、tostay

C、staying

D、stayed

答案:B

108.—Doesyourmothermakeyouhouseworkeveryday?一

No.Infact,Iofferthedisheseveryday.

A、do;todo

B、doing;todo

C、do;doing

D、todo;doing

答案:A

109.Hedidn'tthemeetingyesterday.

A、attend

B、joinin

C、join

D、takepartin

答案:A

110.—WhydoyoulikegoingtoKunmingforaholiday?—Becauset

heweatherthereistoohottoocold.

A、either...or

B、neither...nor

C、both...and

D、notonly...butalso

答案:B

lll.Mothermeanicepresentonmynextbirthday.

A、willgives

B、willgive

C、gives

D、give

答案:B

112.—FmafraidImustbegoingnow.—

A、Thesametoyou.

B、ThatsOK.

C、Seeyou.

D、Longtimenosee.

答案:C

113.—ShallweclimbhillsthisSunday?

A、Goodidea.

B、You*rewele.

C、You'reright.

D、Notatall.

答案:A

114.Thiscardoesn1thim.

A、belong

B、belongs

C、belongto

D、belongsto

答案:C

115.-Dad,Fmafraidit'stoohard.--Youcandoit.

A、Welldone!

B、Comeon!

C、Thanks.

D、You*rewelcome.

答案:B

116.1metMr.Whitehome.

A、onmywayto

B、onmyway

C、inmywayto

D、inmyway

答案:B

117.aGPSwillmakeeasierforyoutovisitaStrang

eplace.

A、Totake;that

B、Totake;it

C、Take;that

D、Take;it

答案:B

118.Thetransportationinourcountryalotsofar.

A、ischanging

B、arechanging

C、havechanged

D、haschanged

答案:D

119.SpendmoretimeEnglishyoucangetagoodg

radeinthefinalexam.

A、learning;sothat

B、learn;sothat

C、learning;because

答案:A

120.1don'tthinkfastfoodisgoodforourhealth,soIgot

oMacDonald.

A、seldom

B、always

C、usually

D、often

答案:A

121.Maryenjoysthepiano.

A、playing

B、plays

C、played

D、toplay

答案:A

122.-Hi,Tim.WouldyoumindifIuseyourcellphone?—

A、Ofcoursenot,goahead.

B、Thiscellphoneiswonderful.

C、Whatanicecellphone!

D、Yes,pleaseuseit.

答案:A

123.Mycoatbemended(修补).

A、need

B、needto

C、needsto

D、needs

答案:C

124.LiLeididquiteintheEnglishpetition.Idideven

A、better;well

B、better;good

C、well;better

D、good;better

答案:C

125.FIIwritealettertoyouIarriveinNewYork.

A、assoonas

B、until

C、since

D、for

答案:A

126.Thebookstoreisfaraway.You'dbetterthesubway.

A、sit

B、take

C、miss

D、get

答案:B

127.Thisismydaytobehere.()

A、asecond

B、thesecond

C、second

D、two

答案:C

128.Meimeiisgoingtobeanoldersister.Herparentsareplanning

tohavetheirchild.

A、one

B、two

C、first

D、second

答案:D

129.Welateandmissedthebustoourschool.

A、gottogether

B、gotover

C、gotup

D、gotridof

答案:C

130.—rvegotacold.

A、Whatsthematterwithyou?

B、Howareyoufeelingnow?

C、Whathaveyouhappened?

D、Howlonghaveyoubeenill?

林室,A

131.—rmgoingtoBeijingformyholiday.

A、Pleasetakeyournotebook.

B、Remembertobuysomefood.

CxThat,sagoodsuggestion.

D、Enjoyyourself.

答案:D

132.—What*stheweatherliketodayVIt*s.

A、rain

B、windy

C、sun

D、wind

答案:B

133.Themovieislikelytolast,soFIIbebackat9:00p.m.

A、twoandahalfhour

B、twohoursandhalfanhour

C、twoandahalfhours

D、twohourandahalf

答案:C

134.Bewhenyouaredriving.

A、afraid

B、careful

C、clear

D、clean

答案:B

135.—Fmsorrytotroubleyou,MissZhou.

A、Fine,thankyou.

B、It'sverykindofyou.

C、Thesametoyou.

D、Itdoesn'tmatter.

答案:D

136.—Happybirthday,Tom.—

A、You,too.

B、Thankyou.

C、You'rewelcome.

D、Withpleasure.

答案:B

137.—Ihaveboughtanewwatch.—Whereandwhenyou

—it?

A、did;buy

B、do;buy

C、have;bought

D、will;buy

答案:A

138.Theretoys,aclockandsomebooksonhistable.

A、is

B、have

C、are

D、has

答案:C

139.Tomisboynow.

A、a11-years-old

B、a11-year-old

C、anll-years-old

D、an11-year-old

答案:D

140.Ourteacherwasveryhappybecausefailedtheexam.

A、somebody

B、anybody

C、nobody

D、everybody

答案:C

141.Shesomuchhermother.

Axlooks;like

B、looks;for

C、looks;after

D、looksforwards;to

答案:A

142.—Ithinkyoulookgoodintheredcoat.

A、Oh,no,Idon'tlookgoodatall.

B、Idon'tlikeredcolor,doyou?

C、Fmgladyouthinkso.

D、Youareverykind.

答案:C

143.Sorry,Iansweryourquestion.

A、can

B、can't

C、must

D、mustn't

答案:B

144.Therearetwoinfrontofhouse.

A、buses

B、thebus

C、piecesofbus

D、bus

答案:A

145.Theactivityofferedagoodforstudentstocommunicate.

A、chance

B、friend

C、question

D、price

答案:A

146.Anumberofsheepseenbyuswhenwepassedthefiel

d.

A、is

B、are

C、was

D、were

答案:D

147.1wanttobuy.

A、twobottlesoforangejuice

B、twobottleoforangejuice

C、twobottleoforangejuices

D、twobottlesoforangejuices

答案:A

148.—Icomein?—Comein,please.

A、May

B、Shall

C、Should

D、Must

答案:A

149.—WhynotgotoLaoSheTeahousetonight?—

A、Itdoesn,tmatter.

B、Thankyou.

C、Sorrytohearthat.

D、Soundsgreat.

答案:D

150.—Whoisintheroom?Mr.Smithis.Healetter.

A、iswriting

B、write

C、writing

D、writes

答案:A

151.Thepresidentofthecollege,togetherwiththeteachers

havingameetingforthepurposeofdevelopingrules.

A、is

B、are

C、were

D、w川be

答案:A

152.—WhatcanIdoforyou?

A、Icandoitmyself.

B、Helpyourself.

C、rdliketobuytwotickets.

D、No,thanks.

答案:C

153.Tomlikesplanes.Heenjoysmodelplanesofallkinds.

A、collects

B、collecting

C、tocollect

D、collected

答案:B

154.—Wehave42studentsinourclass.ofthemaregirls.

一Yes.Thereare28boysand14girls.

A、Twothirds

B、Onethird

C、Ahalf

D、Aquarter

答案:B

155.—Whatdoyouwanttobeinthefuture?—Iwanttobea

A、engineer

B、singer

C、orange

D、apple

答案:B

156.—LiPing,Ididn'tgosummercampinglastyear.—

A、SodidI

B、NeitherdidI

C、NeitherIdid

D、SoIdid

答案:B

157.—Whoisthattallmanoverthere?―Oh,heisteacher

andheteachesgeography.

A、our;us

B、us;us

C、our;our

D、us;our

答案:A

158.—Whereareyoufrom?

A、Sorry,Idon'tunderstand.

B、Yes,Iam.

C、FmfromHunan.

D、Iamadriver.

答案:C

159.youlikepizza,youcangotoItalianrestaurant.

A、If

B、When

C、Because

D、Why

答案:A

160.—Canyoutellmeyoufinallysolvedtheproblem?—B

yturningtomyparents.

A、when

B、where

C、why

D、How

答案:D

161.—WishyougoodluckinthisEnglishexam!

A、Thatwouldbenice.

B、Thankyou.

C、Congratulations.

D、Noproblem.

答案:B

162.Donftruninthehallways,youmightgethurt.

A、and

B、but

C、so

D、Or

答案:D

163.Thereiswrongwithoneofhislegs.Heisgoingtoseet

hedoctorthisafternoon.

A、everything

B、anything

C、something

D、nothing

答案:c

164.Thecarafterfortyminutesdriving,sohedidn,thavet

heinterviewontime.

A、brokedown

B、brokein

C、brokeout

D、brokeup

答案:A

165.What'sthepriceandwhatsortofdoyouoffer?

A、advantage

B、account

C、display

D、discount

答案:D

166.ALifelongJourneywinshighpraisefromthepublic.Ithinkitis

wellworth.

A、watch

B、towatch

C、watching

D、Watched

答案:C

167.Weshouldwashourhandsweeat.

A、when

B、while

C、before

D、after

答案:C

168.We'IItrythereontime.

A、toget

B、getting

C、got

D、gets

答案:A

169.1oftenmusicfromtheInternet.

A、download

B、spend

C、save

D、read

答案:A

170.1likesoccer,butmybrothers.

Axlike

B、don'tlike

C、don/t

D、doesn1t

答案:c

171.Mumisill.Ihavetoherathome.

A、lookafter

Bxlookfor

C、lookout

D、lookforwardto

答案:A

172.—ShiguParkisbeautifuliYeah,theremanyvisitorsevery

year.

A、are

B、is

C、has

D、have

答案:A

173.—TheTVplayalifelongJourney(《人世间》)iswonderful.—Ithi

nkso.IwanttoenjoyitagainYvewatcheditonce.

A、until

B、since

C、though

D、If

答案:C

174.Canyougiveme?

A、atea

B、somecupoftea

C、acuptea

D、acupoftea

答案:D

175.—HowdoyouliketheTVplay?

A、It'swonderful.

B、Thatsallright.

C、Yes,II汰eit.

D、No,Idon*tlikeit.

答案:A

176.Thedoctorsandnursesmanagedthelivesofpatientsdu

ringtheoutbreakofCOVID-19.

A、save

B、saving

C、tosave

D、tosaving

答案:C

177.Tomisbecausehehasn;tbeenpaidfortheweek.

A、happy

B、interested

C、excited

D、angry

答案:D

178.Thisismybook.Whereisbook?

A、you

B、your

C、yours

D、yourself

答案:B

179.HewasborninCanada,buthehasmadeChinahis.

A、family

B、address

C、house

D、home

答案:D

18O.Weneedawhenwetravelaroundanewplace.

A、guide

B、tourist

Cxpainter

D、teacher

答案:A

181.—Howisyourfriending?Fmnotsure.Hedrivehere.

A、may

B、can

C、must

D、will

答案:A

182.WeareconsideringtoHainanfortheSpringFestival.

A、go

B、togo

C、going

D、togoing

答案:C

183.—Walkingisgoodexercise.—Ioftenwalkafterdinner.

A、You,too.

B、Thankyou.

C、Soundsgood.

D、That*sright.

答案:D

184.—Fmgoingtoaparty.

A、Goodluck.

B、Congratulations.

C、Verygood.

D、Enjoyyourself.

答案:D

185.1can'tthewayheoftenblamesme.

A、stand

B、stop

C、stay

D、sleep

答案:A

186.—Whydoesyourbrotherlikedogs?—theyarecuteandc

lever.

A、And

B、But

C、Because

D、So

答案:C

187.—WhatsthisEnglish?—Ifsapen.

A、for

B、with

C、in

D、past

答案:C

188.—Doyoulikesoccer?—No,Idon'tlikeit.Butmybrother

.Hethinksit'srelaxing.

Axlikes

B、does

C、wants

D、Is

答案:B

189.—IhearthatTheWonderingEarthispopularnow.Ihavenev

erwatchedit.Whataboutyou?—,butIamverybusythi

sweek.Howaboutseeingittogethernextweek?

A、Idon*tagreewithyou

B、Metoo

C、Meneither

D、Fmafraidso

答案:C

190.—Whyareyoustandingthere,Maggie?—Ican'tseetheblackb

oardclearly.Twotallboysaresittingme.

A、behind

B、infrontof

C、beside

D、nextto

答案:B

191.—Goodmorning,Mr.Black!,Tom!

A、Niceseeingyou

B、Goodbye

C、Goodmorning

D、Howareyou

答案:C

192.1havetomyyoungerbrotheronSunday.

A、lookafter

B、lookup

C、takecare

D、lookout

答案:A

193.Thismagazineisverywithyoungpeoplewholikeitsco

ntentandstyle.

A、familiar

B、popular

C、similar

D、particular

答案:B

194.—What*syourfavoritecolor?

A、Yes,itis.

B、MynameisLucy.

C、Ilikered.

D、Iam10.

答案:C

195.TheChangjiangRiverisoneoftheinChina.

A、longerriver

B、longestriver

C、longestrivers

D、longrivers

答案:C

196.Whynotthemusicclub,Amy?

A、joinin

B、join

C、joiningto

D、joiningin

答案:B

197.Cheerup!Youwillget"A"inthelisteningtest.

A、a

B、the

C、an

D、/

答案:C

198.Thestudentsaregoingtopartinsocialpractice(社会实践)

attheendofthismonth.

A、work

B、take

C、tick

D、took

答案:B

199.1eatsupperjustnow,Ymhungrynow.

A、do

B、did

C、don't

D、didn,t

答案:D

200.-Happybirthday!Here1sapresentforyou.-

A、Youarewelcome.

B、Withpleasure.

C、Thanksalot.

D、That*sallright.

答案:C

201.Ourteacheroftenasksusquestionsingroups.

A、discuss

B、todiscuss

C、discussing

D、Discussed

答案:B

202.1knockedonthedoorbutanswered.

A、somebody

B、anybody

C、nobody

D、everybody

答案:C

203.—Doyoumindmysmokinghere?Lookatthesign.Itsay

s,"Nosmoking".

A、Ofcoursenot.

B、You'dbetternot.

C、You'rewrong.

D、You'rewele.

答案:B

204.—Goforapicnicthisweekend,OK?Ilikegettingcloset

onature.

A、Fmafraidnot

B、Idon'tthinkso.

C、Thatsoundsgreat.

D、Ibelievenot.

答案:C

205.—Iwanttobeascientist.—Wow!.Butit'salsodifficult.

A、You'rejoking

B、That"sforsure

C、You*resolazy

D、Thatsoundscool

答案:D

2O6.Haveyoufinishedthatmagazine?

A、read

B、beingread

C、reading

D、toread

答案:C

2O7.MissSmith,Ican'tfollowyou.Wouldyouspeakalittlemore

?

A、slowly

B、politely

C、softly

D、seriously

答案:A

2O8.Thedeskwascoveredpapers.

A、on

B、in

C、from

D、with

答案:D

209.1oftenwithmyfriendsinEnglishonline.

A、say

B、speak

C、talk

D、tell

答案:C

21O.Manystudentsdidn'trealizetheimportanceofstudyth

eyleftschool.

A、when

B、until

C、as

D、after

答案:B

211.—Lucy,isthisdictionary?—No,itisn't.isinm

ybag.

A、your;Yours

B、my;Mine

Cxyour;Mine

D、my;Hers

答案:C

212.0urforeignteacheroftengoestoworkbike.Helikescy

clingverymuch.

A、by

B、at

C、of

D、in

答案:A

213.1willattheschoolgate.

A、pickyouup

B、pickupyou

C、pickyouout

D、pickoutyou

答案:A

214.1likealot.Visitingdifferentplacesmakesmehappy.

A、travelling

B、singing

C、writing

D、playing

答案:A

215.Hisfatheralwaysbysubway.

A、gotowork

B、gotoschool

C、goestobed

D、goestowork

答案:D

216.—Fvepassedthedrivingtest.

A、Soundsgreat.

B、Congratulations.

C、That,sallright.

D、Goodluck.

答案:B

217.1begpardon.Couldyoupleasesayitagain?

A、your

B、my

C、me

D、/

答案:A

218.—Whatabouthavingadrink?—

A、Goodidea.

B、Helpyourself.

C、Goahead,please.

D、Me,too.

答案:A

219.Waterimportantforus.

A、be

B、are

c、is

D、am

答案:C

22O.ThebusstopistheArtMuseum.

A、inthefrontof

B、atfrontof

C、atthefrontof

D、infrontof

答案:D

221.Mycarisbroken.Igototheofficeonfoot.

A、may

B、must

C、can

D、haveto

答案:D

222.—Thankyousomuchforthepresentyouboughtforme.—

A、No,thanks.

B、Fmgladyoulikeit.

C、Pleasedon'tsayso.

D、No,itsnotsogood.

答案:B

223.Hurryup,kids!Theschoolbusforus!

A、waits

B、waswaiting

C、waited

D、iswaiting

答案:D

224.-Mark,howwasyourvisittotheChinaInternationalTechnology

Fair?-.Ilearnedalot.

A、Soundsgood

B、Itwasfantastic

C、That'swillbeOK

D、Forgetit

答案:B

225.YoufIIgetwetifyougooutintherainanumbrella.

A、with

B、without

C、take

D、bring

答案:B

226.Sheisverybusy.Shehasalotofthings.

A、does

B、done

C、todo

D、doing

答案:C

227.—Thisbookonidiomsisinteresting.I'dlike,wheredidyoub

uyit,Simon?

Axit

B、this

C、that

D、one

答案:D

228.—Whatdidyoumajorin?—

A、ImajoredinComputerScience.

B、Adegree.

C、Igraduatedfrommiddleschoolin1

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论