版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年广东省湛江市高一入学英语分班考试练习题含答案听力部分:
一、听录音,选择正确的答案。
1.A.Heisateacher.
B.Heisadoctor.
C.Heisaworker.
答案:A
2.A.Shelikesapples.
B.Shelikesbananas.
C.Shelikesoranges.
答案:B
3.A.Theyareplayingfootball.
B.Theyareplayingbasketball.
C.Theyareplayingvolleyball.
答案:C
二、听录音,补全句子。
4.I_______(go)tothemovieslastnight.
答案:went
5.They_______(visit)theirgrandparentseveryweekend.
答案:visit
6.She_______(be)borninasmalltowninGuangdong.
答案:was
阅读理解部分:
Passage1
Itiswidelybelievedthatexerciseisgoodforourhealth.Regularexercisehelpstomaintainahealthyweight,improvecardiovascularfitness,andreducetheriskofchronicdiseasessuchasdiabetesandheartdisease.Moreover,exercisecanalsoimprovementalhealthbyreducingstressandanxiety.
7.Whatisthemainideaofthepassage?
A.Exerciseisbadforourhealth.
B.Exerciseisimportantforphysicalandmentalhealth.
C.Exercisecanhelpusloseweight.
答案:B
Passage2
TheInternethasrevolutionizedthewaywecommunicate.Email,socialmedia,andinstantmessaginghavemadeiteasierthanevertostayintouchwithfriendsandfamily.However,theInternetalsohasitsdownsides.Onlineaddiction,cyberbullying,andinformationoverloadarejustafewoftheproblemsthatcanarisefromexcessiveInternetuse.
8.WhichofthefollowingisNOTmentionedasadownsideoftheInternet?
A.Onlineaddiction
B.Cyberbullying
C.Pollution
答案:C
Passage3
Inrecentyears,theconceptofsustainabledevelopmenthasgainedincreasingattention.Sustainabledevelopmentaimstomeettheneedsofthepresentwithoutcompromisingtheabilityoffuturegenerationstomeettheirownneeds.Thisinvolvesbalancingeconomicgrowth,environmentalprotection,andsocialequity.
9.Whatisthemainpurposeofsustainabledevelopment?
A.Toensureeconomicgrowth
B.Toprotecttheenvironment
C.Tobalanceeconomicgrowth,environmentalprotection,andsocialequity
答案:C
词汇语法部分:
10.Choosethecorrectformoftheverbtocompletethesentence.
She_______(go)tothelibraryeveryweekendtoborrowbooks.
A.goes
B.went
C.going
答案:A
11.Whichsentenceiscorrect?
A.Hedidn'twenttoschoolyesterday.
B.Hedidn'tgotoschoolyesterday.
C.Hedidn'tgonetoschoolyesterday.
答案:B
12.Choosethecorrectprepositiontocompletethesentence.
I_______(in/on/at)thelibrarywhenshecalledme.
A.in
B.on
C.at
答案:A
作文部分:
Writeanessayaboutyourfavoritebook.Includethefollowingpointsinyouressay:
Thetitle
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025重庆某国企财务助理实习生岗位招聘2人备考题库及完整答案详解
- 2026年国网物资有限公司人员招聘笔试备考题库及详细答案解析
- 高中三年级生物二轮复习机理类题型规范答题教学设计
- 2026临床执业助理医师资格考试历年参考题库含答案详解
- 初中七年级数学教学设计:相反数绝对值与有理数大小比较专题突破
- 2026年cpa注册会计师税法题及参考答案(考试直接用)
- 九年级地理《经纬网与地球的运动》核心素养导向下的复习教学设计
- 2026年武汉市供销合作总社人员招聘考试备考试题及答案
- 2026年导尿技术理论考试题库(含答案)
- 2026年宁夏西部创业实业股份公司人员招聘参考题库及详细答案解析
- 2026秋新教材人教版九年级上册数学第二十九章《圆》教案
- 农田灌溉排水渠系工程监理实施细则
- 2026年学法减分考核题库及答案
- 2026年宁夏吴忠社区工作者考试卷附答案
- 2026年西藏从乡村振兴等专干中招录公务员(事业编)(申论)全真模拟试题及答案
- 徐工25吨吊车使用说明书
- 帕金森病深部脑刺激(DBS)手术
- ISO9000-2026 质量管理基础与术语(英文版)
- 2026年温州市房地产行业分析报告及未来发展趋势报告
- 2026年4月自考15043中国近现代史纲要试题
- JJF 2384-2026机动车GNSS测速仪校准规范
评论
0/150
提交评论