版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
一、VocabularyandStructure
I.Shepressedherlipstogether,tryingtotears.
A、giveup
B、burstinto
C、holdback
D、takeback
答案:c
2.However,promotionisnotalwayseasytoachieve,asIwhenIfirstreturnedtoworkin
1977aftermydegreecourse.
A、turnedout
B、actedout
C、foundout
D、soughtout
答案:C
3.Theonlywaytoafearistofaceit.andtodosoasfrequentlyaspossible.
A、commit
B、enlarge
C>communicate
D.conquer
答案:D
4.Apersonalfriendofanartistmayhavearealinwritingcriticism(批评),ashemay
learnabouttheartisticintentionswhicharenotexplainedtoothers.
A、Advantage
B、observation
C、background
D、privacy
答案:A
5.Music,forbothofus,isapartoflifewetreasure,andMichaelhasfoundhisrecordsandtapesa
constantofhappinessduring(helonghoursofinactivityforceduponhim.
A、source
B■illustration
C、addition
D、package
答案:A
6.Earlyinthemorning.Iwasoutofbedtorepairaminorfaultonthecar.
A、distracted
B.dragged
C、wakened
D、assigned
答案:B
7.........,Mr.While?Youdon'tlookwell.......I'vegotabadcoldfortwodays.
A、Howarcyou
B、What'sthetrouble
C、Howareyoufeeling
D、Ht>wareyougettingon
答案:B
8Howdidyoudoinyesterda/stest?——Notverywell,
A、I'mafraid
B、ofcourse
C>thankyou
I'msure
答案:A
9.Thepolicemantoldthechildrenplayinthestreet.
A、didn't
B、lonot
C.notto
D.don't
答案:C
10.ManypeopleenjoythebookIlarryPotterbyJKRowling.
A、whowrites
B、whichwaswritten
C、waswritten
D、whichiswriting
答案:R
11.Please_thewordinthedictionaryifyoudon'tunderstandit.
A、lookup
B、keepon
C、havealook
D、pickup
答案:A
12.DonaldMcIntyrewasarrestedbythepoliceonsuspicionofbeingconnectedinthe
disappearanceofaman.
A、evident
B、ancient
C、critical
D、mysterious
答案:D
13.Manyofthestarscan'tbeseenbecausetheyaretoo.
A、neanous
B、farbehind
C、faraway
D、closeiotheeanh
答案:c
14.At6:30a.m.nextmorningtheirainCentralStation.Glasgow.
A、pulledinto
B、camedown
C%laidout
D、soughtout
答案:A
15.Asobcaughthisthroatandhecoughedtoit.
A、prohibit
B.mask
C、emit
D,crash
答案:B
16.1havetotellyou.
A、importantsomething
B、somethingimportant
C、importantanything
D、anythingimportant
答案:B
17.1likereadingthiskindofbooks..
A、upanddown
B、themorc.thcbetter
C、onceagain
D、no<only
答案:B
18.There'sloomuchnoise.ofthetwoboyscanfallasleep.
A、All
B.Both
C、None
D,Neither
答案:D
19.GoandfindouttherewillbeatrainforShanghaitoday.
A、whether
B、that
C、When
D、where
答窠:A
20.Asanyonewhohasanaccidentwilltellyou,theapparentsecurityofcarsisdeceptive
(给人以假象的).
A、sampled
B、survived
C、vanished
D、scraped
答案:B
二、ReadingComprehension
1.ThegoodnewswegetfromTVandradiomakesusfeelmorckmdlytowardotherpeople,but
badnews-especiallynewsofcaieltyandviolence—stirsupsuspicionandasenseof
competitiontowardothers.
Thesearethefindingsof10yearsofexperimentsbyresearchpsychologists心理学家)at
ColumbiaUniversity,whoconcludethatbroadcastersencourageboshle(故对7K)behaviorby
stressingbadnews.
*'Wefoundthatthenewspeopleareexposedtoeitherencouragesthemtoconcentrateonthe
differencesbetweenthemselvesardothers,oronthecommonproblemsthatnukethemfeel.
'AVe'reallmthistogether.**explainedDr.HarveyHqrjistejn
“Newsaboutonehumanbenghelpinganother...bringsoutfeelingsoftmstaud
cooperation.Butnewsaboutonepersonactuallydoingham】toanotherchangescurestimateof
otherpeoplefortheworse.n
Inanearlyexperimentin1968.Dr.Hornsteioandhisassociates,whohadbeendropping
wallets(t1包)twoyean;toIcsithehonestyofpeople,discoveredthatonJune4,1968.no!
onewalletwasreturned.
**ThatwasthenightRobertF.Kennedywasshot/'herecalled.'Strangerssuodenlyseemed
dangerous,andnobodywantedtoreturnalostwallettoastranger.
"Butgoodnewsontheotherhand,liftsusup.**hestressed,citingthedateofJuly4,1976.
Amenca'sBicetitenmaK两仃年伉)celebration.'Onthatway.weallfeltsafeandgood.Being
Americanwastbcthing.Wcallfdtasifwcallbelongedtogether.**
Recenttestssupporttheseconclusions.Inoneexperiment,60subjectswereexposedto
goodnews,badnewsormusic.Thentheyweretoldtoplayagamewithanon-uxiMentperson
supposedlyinanotherroom.Itwasagameofchoicethatemphasizedcooperationor
competition.
Afterheannggoodnews,theoverwhelmingmajority.91percent,playedcooperatively.
ButaHerhearingbadnews,coinpetitiveresponseswereoverthreetimesashigh-upto28
percent,from9percent.
“Ifwewatchtelevisionandseealotofblood/*saidDr.Honistein.4*we7eprobablyassumingthat
theworldisadirtierplacethanweassumedbeforewesawthatTVviolence.Andwe'lldealwith
tbcnextindividualwc
comeuponasifheispartofthatgrim(冷静的)pictureofhumanity.Afterthegoodnews,
ifsthereverse.''
(I).AccordingtothefindingsofresearhersatColumbiaUniversity,whenpeopleh?argoodnews,they
feel.
A、happier
B、morekindlytowardothers
C、safer(hantheyreallyare
D、morecompeiilive
答案:B
(2).Dr.HarveyHornstcinfoundthatwhenpeoplehearnewsaboutonepersonactuallydoingharmtoanother,they
tendto.
A、regardotherpeopleasworsethantheyreallyare
B、treattotalstrangersassuspectsofcruelcrimes
C、becomehostiletowardsneighborsandfriends
D、thinkaboutthecommonproblemsfacingmankind
答案:C
(3).WhatdidDr.HornstcinandhisassociatesdiscoveronthenightofJune4,1968?
A、RobertF.Kennedywasshot.
B、Theirwalletswerelost.
C、PeopleinAmericasuddenlybecamedishonest.
D、Nobodyreturnedthewalletstheydropped.
答案:C
(4).WecaninferfromthepassagethatonJuly4,1976.1nostprobably.
A、peopledrankandsanganddanced
B.lostwalleiswerereturnedtotheirowners
C、everybodywantedtobeAmerican
D、evencriminalswerefriendlytoothers
答案:c
(5).Wecanconcludefromthepassagethat.
A>violenceonTVleadstoinorcviolenceonthestreets
B、bmadcastersshouldemphasizegoodnewsratherthanbadnews
C、theworldisadirtierplacethanweassumeittobe
D、peoplearemorecompetitivevhentheyarefacedwithchallenges
答案:D
2.Somepeoplehaveiteasy.Whentheirkidsaskthemwhattheydoatwork,theycangivea
simpledirectonswer:putoutfires''orfixsickpeople*'or**1tcuchprimaryschool',.Asa
theoretical(凡论的)physicistIneverhadthisluck.Societyhascometoexpectmanythingsfrom
(hephysicists.Itusedtobethatweonlyhadtodiscoverthebasiclawsoftheworldandsupply
thetechniquesthatwouldpowerthenextSiliconValley(fcl:?r),WiththeseexpccWtionswcwere
tanlycomfortable:theyarethesortsofthingswethinkweknowhowtodo.Wliatmakesus
uncomfortable-andwhatmakesithardforustotellourkidswhatwc'rcupto-isthatinthis
centurywehavebecome,thougliunwillingly,gurusonquestionssuchas“whatisthenatureof
Reality(现实)?”
Wenowdealwithawholenewclassofproblems.Weaskhowtheworldbeganandwhatis
thenatureofmatter.Theanswerswearecomingupwitharejustnoteasytocomprehendforthe
averageperson.
So.whenphysicistsgetoutoftheircarsmthemorning,haveacupofcoffeeandsitdown
infrontoftheircomputers,theyleaveafamiliarworldandenteraplacewherethingsactin
strangewaysthatareimpossibleforordinarypeopletounderstand.
(I).Accordingtothepassage,inawayphysicistsarc,
A、intelligent
B、comfortable
C、strange
D、unlucky
答案:D
(2).Judgingfromthecontext,theword"guru"inthefirstparagraphmostprobablymeansaperson
A、whoactsasateacherandanswersbigquestions
B、whogiveswronganswerstoNgquestions
C、whodoesnothaveanswerstorealbigquestions
D、whoiseagertosupplyansweistobigquestions
答案:A
(3).Whichofthefollowingistrueaccordingtowhatdieauthorsaysaboutphysicists?
A、Physicistsdonotliketheirjobs.
B,Physicistsliveintwodifferentworlds.
C、Physicistsarccomingupwithnewanswerstooldquestions.
D、Physicistsdon'thavetotellpeoplewhattheyaredoing.
答案:B
(4).Whichofthefollowingstalemenlsis(rueoftheoreticalphysicists?
A、Theyonlyhavetoanswerthebasicquestionsabouttheworld.
B、TheyhavecontributedtothenewindustryinSiliconValley
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年湖北省天门市高一化学上册期末考试模拟测试卷附答案【典型题】
- 2026年河南省辉县市高一化学上册期末考试模拟卷含答案(新)
- 2025年山东省龙口市高一历史下册期末考试真题含答案(考试直接用)
- 2026年广东省连州市高三物理下册期末考试模拟卷(含答案)
- 2026年心理学知识竞赛中学化学教材教法高分突破卷
- 2026年中国石油哈尔滨石化分公司人员招聘笔试参考题库及详细答案解析
- 2026年八大员的资料员考试题及答案
- 2027年初中历史中国古代史真题卷
- 2026年福建电信人员招聘笔试参考试题及详细答案解析
- 浙江省余姚市梦麟中学2026-2027学年高一上学期10月月考生物试卷(含答案)
- 新人教版一年级上册数学全册教案
- 学校三重一大事项会议记录
- 学堂在线 现代生活美学-插花之道 章节测试答案
- 海尔卡萨帝洗衣机XQGH75-BF1206使用说明书
- 在建工程转固课件
- 流浪乞讨培训课件
- 职业技术学校《建筑工程质量与安全管理》课程标准
- 2024年度安徽省国家电网招聘之管理类题库附答案(基础题)
- 2024年“农业经理人”职业技能大赛考试题库500题(含答案)
- 自动计算管道闭水试验记录表
- 累计消费达标送礼
评论
0/150
提交评论