版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年辽宁盘锦市高职单招英语考试练习题及答案听力部分:
一、听对话,选择正确答案。
1.A.Heisateacher.
B.Heisadoctor.
C.Heisastudent.
答案:C
2.A.Shelikesreadingbooks.
B.Shelikeswatchingmovies.
C.Shelikesplayingsports.
答案:A
3.A.Theywillgotothepark.
B.Theywillgotothelibrary.
C.Theywillgotothesupermarket.
答案:C
二、听短文,选择正确答案。
4.Whatisthemainpurposeofthespeech?
A.Tointroduceanewproduct.
B.Toinformaboutarecentevent.
C.Toencouragestudentstostudyharder.
答案:B
5.Whatwillhappentothestudentsiftheydon'tattendthemeeting?
A.Theywillbepunished.
B.Theywillmissanimportantannouncement.
C.Theywillreceiveawarning.
答案:B
阅读理解部分:
一、阅读下列短文,选择正确答案。
Passage1
ItisgenerallybelievedthattraditionalChinesemedicine(TCM)hasahistoryofover5,000years.TCMfocusesonthebalanceofenergy,alsoknownas"qi,"inthehumanbody.Thisbalanceismaintainedthroughvariouspractices,includingherbalmedicine,acupuncture,andmassage.
6.Whatisthemaintopicofthepassage?
A.ThehistoryofTCM
B.TheprinciplesofTCM
C.ThepracticeofTCM
答案:B
Passage2
TheGreatWallofChinaisoneofthemostfamouslandmarksintheworld.Itstretchesover13,000milesandwasbuilttoprotecttheChineseempirefrominvaders.Thewallwasconstructedoverseveraldynastiesandtookthousandsofyearstocomplete.
7.WhatisthepurposeoftheGreatWallofChina?
A.Toserveasatouristattraction
B.ToprotecttheChineseempire
C.TomarktheborderbetweenChinaandothercountries
答案:B
完形填空部分:
Pleasechoosethebestanswerforeachblankinthefollowingpassage.
Therearemanywaystoreducestress.Oneofthemosteffectivemethodsistoexerciseregularly.Exercisehelpstoreleaseendorphins,whicharenaturalchemicalsthatimproveyourmood.(8)A.also,B.however,C.instead
答案:A
(9)Anotherwaytoreducestressistopracticemindfulness.Mindfulnessisthepracticeof(10)A.staying,B.being,C.remaining
答案:B
(11)presentinthemomentandnotworryingaboutthepastorfuture.Itcanbepracticedthroughmeditation,deepbreathing,orsimply(12)A.sitting,B.walking,C.talking
答案:A
作文部分:
Writeashortessayaboutyourfavoritebook.Pleaseincludethefollowingpointsinyouressay:
1.Thetitleandauthorofthebook
2.Themainthemeofthebook
3.Whyyoulikethebook
答案:
Myfavoritebookis"ToKillaMockingbird"byHarperLee.Themainthemeofthebookisracialinjusticeandthelossofinnocence.Ilikethisbookbecauseittacklesimportantsocialissueswhilestillbeinganengagingandbeautifullywrittenstory.Thecharactersarewelldeveloped,andthe
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年国家电网企业文化行测专业测试模拟卷及答案
- 2026年技术方法考试真题及参考答案
- 2026年银行从业资格个人贷款冲刺卷
- 2026年国企面试情景处理能力测试卷
- 2026年考研英语心理学专业基础通关试卷
- 2026年高考综合实践专项训练卷
- 2026年安全生产法知识竞赛试题库及答案
- 2026年安全教育制度
- 2026年安庆市宜秀区社区专职网格员考试题库及答案
- 小学二年级美术《童年的故事》教学设计
- 重庆綦江县2025年上半年事业单位公开遴选试题含答案分析
- 出生医学证明警示教育
- 《系统工程》课件 第1章绪论
- TD/T 1001-2012地籍调查规程
- 秋冬季节老年人疾病预防指南
- 《森林生态恢复》课件
- 心脏瓣膜病教案
- NCL新华保险宣传案课件
- 国家电网调度系统重大事件汇报规定
- 社会不平等与包容性
- 建筑施工QC小组提高隧道光面爆破开挖一次成型率成果汇报
评论
0/150
提交评论