版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
辽宁省锦州市某中学高一入学英语分班考试练习题含答案听力部分:
一、听录音,选择正确答案。
1.A.Heisadoctor.
B.Heisateacher.
C.Heisastudent.
答案:C
2.A.Shelikesapples.
B.Shelikesbananas.
C.Shelikesoranges.
答案:B
3.A.Theyareplayingfootball.
B.Theyareplayingbasketball.
C.Theyareplayingvolleyball.
答案:A
二、听对话,选择正确答案。
4.A.Inalibrary.
B.Inaclassroom.
C.Inabookstore.
答案:A
5.A.Hewillgotothemovies.
B.Hewillgotothegym.
C.Hewillgotothepark.
答案:B
三、听短文,选择正确答案。
6.A.Theyvisitedamuseum.
B.Theyvisitedazoo.
C.Theyvisitedapark.
答案:A
7.A.Itwassunny.
B.Itwasrainy.
C.Itwascloudy.
答案:C
阅读理解部分:
一、阅读下列文章,回答问题。
Passage1:
Oneofthemostimportantthingsinourlifeistolearnhowtogetalongwithothers.Goodcommunicationskillscanhelpusbuildstrongrelationshipsandsolveproblemsmoreeffectively.Thereareseveralwaystoimproveourcommunicationskills.
Firstly,weshouldtrytolistenactively.Thismeanspayingattentiontowhatothersaresayingandtryingtounderstandtheirperspective.Secondly,weshouldexpressourselvesclearlyandconcisely.Thishelpstoavoidmisunderstandings.Lastly,weshouldbeopentofeedbackandwillingtolearnfromothers.
8.Whatisthemainideaofthispassage?
A.Theimportanceoflearningtogetalongwithothers.
B.Theimportanceofcommunicationskills.
C.Waystoimprovecommunicationskills.
答案:C
Passage2:
TheInternethasbecomeanessentialpartofourdailylives.Ithaschangedthewaywecommunicate,work,andplay.OneofthemostsignificantadvantagesoftheInternetistheabilitytoaccessinformationquicklyandeasily.However,italsohassomedisadvantages,suchasthepotentialforonlinepredatorsandthespreadofmisinformation.
9.Whatisthemainideaofthispassage?
A.TheadvantagesoftheInternet.
B.ThedisadvantagesoftheInternet.
C.TheimpactoftheInternetonourlives.
答案:C
完形填空部分:
10.I______(A.like;B.love;C.hate)Englishbecauseithelpsmecommunicatewithpeoplefromdifferentcountries.
答案:B
11.IfyouwanttoimproveyourEnglish,youshould______(A.study;B.sleep;C.play)more.
答案:A
12.Manystudentsfinditdifficultto______(A.learn;B.teach;C.understand)Englishgrammar.
答案:A
作文部分:
Writeanessayaboutyourfavoritesubjectandexplainwhyyoulikeit.Youressayshouldbeatleast100words.
(本题答案因个人喜好而异,以下为一个示例答案)
Myfavoritesubjectismathematics.Ienjoysolvingproblemsandfindingpatternsinnumbers.Mathematicsislikeagameforme,andIfeelasenseofaccomplishmentwhenIsolveadifficultproblem.Additionally,mathematicsisuseful
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2027年西安交通大学专职辅导员招聘(38人)笔试模拟试题及答案解析
- 2026广西南宁市青秀区政协办公室招聘1人考试模拟试题及答案解析
- 2026海南政法职业学院公开考核招聘事业编制人员12人笔试参考题库及答案解析
- 质量基础管理指引
- 2026小学语文教资面试作文专题题库参考答案及解析
- 2026年一级注册建筑师《建筑设计》考试题库附答案
- (正式版)DB14∕T 1086-2015 《无公害黑木耳生产技术规程》
- (正式版)DB14∕T 943-2014 《酿造专用高粱栽培技术规程》
- 2026事业单位工勤技能-湖南-湖南假肢制作装配工五级(初级工)历年参考题库含答案详解
- 2026事业单位工勤技能-湖北-湖北热处理工一级(高级技师)历年参考题库含答案详解
- 2026新版动火作业专题培训课件
- 2026年广东省公需课《人工智能赋能高质量发展》试题及答案
- 兴国县江背河山洪沟防洪治理工程水土保持报告书
- 小学数学分层教学设计实践案例
- 珠江流域(片)水土保持规划
- 学前儿童家庭与社区教育(第2版)课件 第0-6章 绪论、家庭-家庭与儿童情绪能力的发展
- 纪委内部信息报送制度
- 充电桩安全检测仪器使用操作规范
- 《极限配合与技术测量基础(第六版)》中职全套教学课件
- 儿童生长曲线动态监测与生长发育心理行为干预
- 管道水压试验培训课件
评论
0/150
提交评论