版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年云南省昆明市高职单招英语试题及答案SectionA:VocabularyandGrammar(30points)
1.A:Whatdoyouthinkofthemoviewewatchedlastnight?
B:Ithinkitwas_______.
A)interesting
B)interested
C)interestingly
D)interest
Answer:A
2.Choosethecorrectformoftheverbtocompletethesentence.
"They_______tothepartylastnight,buttheydidn'tenjoyit."
A)went
B)goes
C)going
D)gone
Answer:A
3.Whichsentenceiscorrect?
A)Heistallerthanme.
B)HeistallerthanIam.
C)HeistallerthanI.
D)Heistallerthanmyself.
Answer:B
4.Choosethecorrectprepositiontocompletethesentence.
"She_______tothestoretobuysomegroceries."
A)go
B)goes
C)went
D)going
Answer:C
5.Whichsentencehasthecorrectuseoftheword"few"?
A)Therearefewbooksontheshelf.
B)Thereareafewbooksontheshelf.
C)Therearelittlebooksontheshelf.
D)Therearealittlebooksontheshelf.
Answer:B
6.Fillintheblankwiththecorrectformoftheword"be".
"It_______importanttostudyhardfortheexam."
A)is
B)are
C)was
D)were
Answer:A
7.Whichsentenceiscorrect?
A)Ihaven'tseenhersincelastyear.
B)Ididn'tseehersincelastyear.
C)Ihaven'tsawhersincelastyear.
D)Ihaven'tbeenseeinghersincelastyear.
Answer:A
8.Choosethecorrectwordtocompletethesentence.
"Shealways_______herassignmentsontime."
A)finish
B)finishing
C)finished
D)finishes
Answer:D
9.Whichsentencehasthecorrectuseoftheword"already"?
A)Ihavealreadyfinishmyhomework.
B)Ihavefinishedmyhomeworkalready.
C)Ifinishedmyhomeworkalready.
D)Ifinishmyhomeworkalready.
Answer:B
10.Fillintheblankwiththecorrectword.
"He_______tothekitchentomakesomecoffee."
A)go
B)goes
C)went
D)going
Answer:C
SectionB:ReadingComprehension(40points)
Passage1:
Inrecentyears,theuseofsolarenergyhasbecomeincreasinglypopular.Solarenergyisacleanandrenewablesourceofenergythatcanbeharnessedfromthesun.Itisenvironmentallyfriendlyanddoesnotproducegreenhousegases.
11.Whatisthemainideaofthepassage?
A)Solarenergyisexpensive.
B)Solarenergyisacleanandrenewablesourceofenergy.
C)Solarenergyisnotwidelyused.
D)Solarenergyproducesgreenhousegases.
Answer:B
12.WhichofthefollowingisNOTmentionedasanadvantageofsolarenergy?
A)Itisclean.
B)Itisrenewable.
C)Itisexpensive.
D)Itisenvironmentallyfriendly.
Answer:C
Passage2:
TheInternethasrevolutionizedthewaywelive,work,andcommunicate.Ithasmadeinformationmoreaccessiblethaneverbefore,andhasconnectedpeoplefromallcornersoftheglobe.However,ithasalsobroughtaboutnewchallenges,suchasprivacyconcernsandcybercrime.
13.Whatisthemainideaofthepassage?
A)TheInternethasmadelifemoredifficult.
B)TheInternethasimprovedcommunication.
C)TheInternethasmadeinformationlessaccessible.
D)TheInternethascausedprivacyconcerns.
Answer:B
14.WhichofthefollowingisNOTmentionedasachallengeoftheInternet?
A)Privacyconcerns.
B)Cybercrime.
C)Limitedaccesstoinformation.
D)Connectionissues.
Answer:C
SectionC:Writing(30points)
Writeashortessay(150200words)onthetopic:"TheImportanceofEnvironmentalProtection."
Youressayshouldincludethefollowingpoints:
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年齐齐哈尔市建华区中铧街道社区卫生服务中心面向社会公开招聘合同制工作人员4人考试备考题库及答案解析
- 2026年十二师法院招聘聘用制书记员(15人)考试模拟试题及答案解析
- 2026浙江大学经济学院招聘1人考试参考题库及答案解析
- 2026年临沂电力学校招聘考试备考试题及答案解析
- 汕头大学医学院口腔医院博士后、高层次人才、口腔医师招聘考试模拟试题及答案解析
- 2026年医养结合行业洞察报告及未来五至十年发展趋势报告
- 2026年曲靖市市级机关统一公开遴选公务员(34人)笔试参考题库及答案解析
- 2026年手工具制造行业投资前景报告及未来五至十年战略布局与增长路径
- 阿坝州12345政务服务热线服务中心招聘(2人)考试备考试题及答案解析
- 北京市怀柔区庙城镇社区卫生服务中心招聘2人考试参考题库及答案解析
- 2026国企招聘考试(文秘)历年参考题库含答案详解
- 2026数学新教材 数学广角:搭配问题 课件 人教版(新教材)三年级数学上册
- 山东名校考试联盟2026-2027学年高三上学期10月阶段性检测 化学原卷
- 房建工程施工测量流程与规范标准
- 2026理赔专业技术职务任职资格考试(理赔员·社保理赔)历年参考题库含答案详解
- 巴塞尔协议书iii
- (正式版)DB13 2322-2025 《工业企业挥发性有机物排放控制标准》
- 第12课 家乡新变化(教学课件)小学二年级上册 统编版《道德与法治》新教材
- 2025年全国HIV抗体诊断试剂临床质量评估报告范文
- 2021-2022学年天津市河东区高二上学期期中质量检测语文试题(解析版)
- 阅读护理文献分享
评论
0/150
提交评论