版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
辽宁省营口市高职单招英语试题含答案选择题(每题2分,共40分)
1.Whatisthemeaningoftheword"challenge"?
A.挑战
B.机会
C.感激
D.失败
答案:A
2.Whichsentenceiscorrect?
A.Hedoesn'thavewenttothestoreyet.
B.Hehasn'tgonetothestoreyet.
C.Hedidn'tgotothestoreyet.
D.Hehasn'tbeentothestoreyet.
答案:B
3.Choosethecorrectverbformtocompletethesentence:"I_______(be)ateacherforfiveyears."
A.havebeen
B.am
C.was
D.been
答案:A
4.Whatisthepastparticipleoftheverb"do"?
A.done
B.did
C.do
D.doing
答案:A
5.Whichsentencehasthecorrectuseof"since"?
A.I'vebeenwaitingheresincetwohours.
B.I'vebeenwaitingheresincetwohoursago.
C.I'vebeenwaitingheresincetwohourspast.
D.I'vebeenwaitingheresincetwohours.
答案:D
6.Whichwordhasthesamemeaningas"afraid"?
A.anxious
B.happy
C.brave
D.confident
答案:A
7.Choosethecorrectprepositiontocompletethesentence:"She_______tothekitchentomakedinner."
A.went
B.wentin
C.wentinto
D.wenton
答案:C
8.Whichsentenceiscorrect?
A.Iateasandwichanddrinkaglassofmilk.
B.Iateasandwichanddrankaglassofmilk.
C.Iateasandwichanddrinkingaglassofmilk.
D.Iateasandwichanddrinksaglassofmilk.
答案:B
9.Choosethecorrectwordtocompletethesentence:"Theweathertodayis_______."
A.nicely
B.nicelyweather
C.nice
D.nicelylooking
答案:C
10.Whichsentencehasthecorrectuseof"neither...nor"?
A.Neithershenorheisgoingtotheparty.
B.Neithershenorhimisgoingtotheparty.
C.Neithershenorherisgoingtotheparty.
D.Neithershenorhimselfisgoingtotheparty.
答案:A
11.Whatistheoppositeof"expensive"?
A.cheap
B.costly
C.valuable
D.expensive
答案:A
12.Choosethecorrectverbformtocompletethesentence:"They_______(be)tothemovieslastnight."
A.hasgone
B.went
C.havebeen
D.was
答案:B
13.Whichsentencehasthecorrectuseof"if"?
A.Ifitwillrain,Iwillstayathome.
B.Ifitrains,Iwillstayathome.
C.Ifitrain,Iwillstayathome.
D.Ifitrained,Iwillstayathome.
答案:B
14.Whichwordhasthesamemeaningas"happy"?
A.sad
B.joyful
C.angry
D.tired
答案:B
15.Choosethecorrectprepositiontocompletethesentence:"She_______thebusstopeverymorning."
A.goesto
B.goeson
C.goesin
D.goesby
答案:A
16.Whichsentenceiscorrect?
A.I'vefinishedmyhomework,buthehaven'tfinishedhisyet.
B.I'vefinishedmyhomework,buthehasn'tfinishedhisyet.
C.I'vefinishedmyhomework,buthedidn'tfinishhisyet.
D.I'vefinishedmyhomework,buthedon'tfinishhisyet.
答案:B
17.Choosethecorrectwordtocompletethesentence:"Thebookis_______interesting."
A.very
B.too
C.so
D.much
答案:C
18.Whichsentencehasthecorrectuseof"while"?
A.WhileIwaseatingdinner,thephonerang.
B.WhileIeatdinner,thephonerang.
C.WhileIameatingdinner,thephonerang.
D.WhileIatedinner,thephonerings.
答案:A
19.Whatistheoppositeof"hot"?
A.cold
B.warm
C.cool
D.freezing
答案:A
20.Choosethecorrectverbformtocompletethesentence:"They_______(play)soccereveryweekend."
A.play
B.plays
C.played
D.haveplayed
答案:A
完形填空题(每题2分,共20分)
Passage:Itwasasunnyday.Tomandhisfriendswenttothebeach.Theybroughttheirswimsuits,sunscreen,andapicnicbasket.Theyspentthewholedayplayinginthewater,buildingsandcastles,andenjoyingthebeautifulweather.
21.They_______(A.brought/B.took)theirswimsuitswiththem.
答案:A
22.Thebeachwas_______(A.crowed/B.crowded).
答案:B
23.They_______(A.spend/B.spent)thewholedayatthebeach.
答案:B
24.Thewaterwas_______(A.cool/B.cold).
答案:A
25.They_______(A.built/B.made)abigsandcastle.
答案:A
阅读理解题(每题2分,共20分)
Passage:Onceuponatime,therewasayoungmannamedJackwholivedinasmallvillage.Jackwasverylazyandneverworked.Healwayshopedforgoodlucktocomehisway.Oneday,Jackfoundamagiclamp.Whenherubbedthelamp,agenieappearedandgrantedhimthreewishes.Jackusedhisfirstwishtobecomerich,hissecondwishtohaveeternalyouth,andhisthirdwishtobethemostpowerfulmanintheworld.However,hesoonrealizedthatmoney,eternalyouth,andpowercouldn'tbringhimtruehappiness.
26.WhatwasJacklike?
A.Hardworking
B.Lazy
C.Kind
D.Smart
答案:B
27.WhatdidJackfindoneday?
A.Amagiclamp
B.Atreasurechest
C.Agenie
D.Amagiccarpet
答案:A
28.HowmanywishesdidJackhave?
A.One
B.Two
C.Three
D.Four
答案:C
29.WhatdidJackwishforwithhisfirstwish?
A.Riches
B.Eternalyouth
C.Power
D.Amagiclamp
答案:A
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 无线电监测设备测试员9S执行考核试卷含答案
- 复合超硬材料制造工岗中未来趋势考核试卷含答案
- 煎酒工安全防护能力考核试卷含答案
- 钒铁沉淀工岗中适应水平考核试卷含答案
- 人教版2025-2026八年级语文上学期期末测试卷
- 2025-2026外研版高三英语上学期测试卷
- 安全知识科普
- 安全知识教育
- 中小学幼儿园防校园欺凌安全教育课件
- 2026年七年级上册第2章 有理数 第6套 能力提高
- 小学二年级科学课程全套教案
- 保安公司上墙工作制度
- 2025内蒙古鄂尔多斯市国有资产投资控股集团有限公司招聘32人笔试历年常考点试题专练附带答案详解2套试卷
- 非标制造材料选型与替代选用手册
- 2025年物流运输作业指导书
- 2026年四川省成都市职业技能认定考评员考核试题及答案(完整版)
- 2025年贵州省员额检察官遴选考试真题及答案
- 2025至2030中国科技旅游行业项目调研及市场前景预测评估报告
- 设备管理奖惩制度
- 《中国法律史》全套教学课件
- 2025湖北日报传媒集团招聘45人笔试参考题库附带答案详解
评论
0/150
提交评论