版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、Section Warming up & Reading,Step One:Warming up 1What is first aid? First aid is a_form of help given to someone who suddenly _or_before a doctor can be found. 答案:temporary;falls ill;get injured,2What are they doing? 答案:They are saving a drown boy.,3What happened to the young man? 答案:He suffered an
2、 electric shock (电击),4When you see someone lying on the ground,what should you do? 答案:At first,you should find out if the person can breathe and then call for help or call 120.You mustnt move the person.,5.What are they doing? 答案:They are trained to give first aid to the wounded people.,6What has ha
3、ppened to them?What can you do to help?,(1)To treat a burn,you_. Arub (擦) some butter on it Bhold the burnt part under cold running water Cput salt on the burnt part,(2) The best way to treat a snake bite is:_ ARunning back home,speed is very important. BThe person bitten must get a doctor or go to
4、hospital at once.It will help the doctor greatly if you can tell him what kind of snake it was,or describe the situation.,(3) The best way to treat a sprained ankle is:_ APut some ice on your ankle. BPut a heating pad (垫子) around your ankle. CKeep on walking and jumping.,(4) If you get a nosebleed,g
5、ently let your head back to stop the bleeding. ATrue BFalse,(5) To treat a choke,you should make him /her spit by patting him/her on the back. ATrue BFalse,(6) To treat a bleeding,you should put a bandage on the wound and apply pressure to reduce the bleeding. ATrue BFalse,答案:(1) B;(2) B;(3)A;(4)B (
6、It may lead the blood into the throat and easily cause choking.);(5)A;(6)A,Step Two:Fast reading Scan the text and then choose the best answer according to the text. 1How to judge first,second or third burns according to the text? ASee whether the burns are dry,red or mildly swollen. BDepend on whic
7、h layers of the skin are burned. CDepend on whether the burns are rough,red or swollen. DDepend on whether the tissue under the burns can be seen. 答案:B,2What is an essential part of your body and its largest organ? AThe skin.BThe head. CThe heart. DThe blood. 答案:A,3Which of the following is NOT the
8、reason for cooling burns? AStopping the burning process. BPreventing the pain becoming unbearable. CReducing swelling. DPreventing breaking any blisters. 答案:D,4Whats the main idea of the text? AThe function of the skin. BThe characteristics of burns. CThe burns and the first aid treatment. DHow to c
9、arry out the first aid for burns. 答案:C,5If someone gets burned and his hands get black and white and charred,it belongs to_. Athe first degree Bthe second degree Cthe third degree Dnone of the above 答案:C,Step Three:Detail reading .Read the text and write down the main idea of the text. The passage m
10、ainly tells readers 1._types of burns and their characteristics as well as how to give 2._while burns happen. 答案:1.three2.treatment,.The text are divided into five parts.In which order are these topics covered?Number them from 1 to 5. _the three types of burns _what to do if someone gets burned _the
11、 functions of the skin _the symptoms of burns _how we get burns 答案:3,5,1,4,2,.Read the text and then answer the following questions. 1What can skin do for our body? _ 答案:(1)protect you against diseases,poisons and the suns harmful rays (2)keep you warm or cool (3)prevent you from losing water (4)giv
12、e you sense of touch,2How can we get burnt? You can get burned by:_,_,_,_,_,_and_. 答案:hot liquids;steam;fire;radiation;the sun;electricity;chemicals,3Match the Characteristics of burns 答案:(1)BE;(2)AF;(3)CD,4Treatment (1)_clothing and jewelry near the burn. (2)_the burns with cool water. (3)_cool,cle
13、an wet cloths on the burns. (4)_the burned area gently. (5)_the burned area with a dry clean bandage. (6)_the burned area_than the heart,if possible. (7)_the victim_the doctor or hospital,if possible.,答案:(1)Take off;(2)Cool;(3)Place;(4)Dry;(5)Cover;(6)Keep;higher;(7)Get,to,Step Four:Summary,答案:1.var
14、iety2.divided3.layers4.Characteristics 5pressed6.extremely7.damaged8.treatment9.performed10.vital,Step Five:Discussion 1Mrs Caseys sleeve caught fire while she was cooking. Her arm looked terrible but it didnt hurt.The skin was charred.Her husband took off her blouse and picked off bits of the blous
15、e stuck to the burn.He then placed butter on the burn and covered it with a wet bandage. _,答案:Wrong:Mr Casey was right to take his wifes blouse off but he should not have picked bits of blouse off the burn. This is because if you pull material that is stuck off a third degree burn like Mrs Caseys,yo
16、u would pull the tissue under the material off too.This would cause more damage to the burn.He should not have put butter on the burn because it would have stopped the heat from escaping and it might also cause the burn to become infected.He should not have put a wet bandage on the burn.,The correct first aid treatment for a third degree burn is to remove clothing and jewellery near the burn but not if the clothing is stuck to the
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 药用植物学考试试题库及答案
- 心理学试题库之简答题及答案
- 年产1.5亿颗工业级KNX总线控制芯片开发项目可行性研究报告
- 年产250套啤酒厂用发酵压力容器量产可行性研究报告
- 固废回收补贴申报咨询服务项目可行性研究报告
- 临港新建重力储能卷扬机生产项目可行性研究报告
- 年产1000台激光打标机(紫外型)生产项目可行性研究报告
- 工程地质勘查项目可行性研究报告
- 2026年曲靖市麒麟区城乡网格员考试试题(含答案)
- 研发中心技术人员年度述职
- 医疗护理员国家职业标准(2024版)
- 2025年招标采购从业人员专业能力评价考试(招标采购专业理论与法律基础初、中级)综合试题及答案一
- 机房巡检安全培训课件
- 抖音本地推介绍
- 2025年机动车检验检测机构人员上岗内部培训考试试题含答案
- 2021-2025北京高考试题语文汇编:微写作
- 电厂锅炉保温培训课件
- 新疆盐渍土地区公路路基路面设计与施工技术标准
- JG/T 169-2005建筑隔墙用轻质条板
- 风吹麦浪二部合唱简谱
- 浙江专用2025版高考数学大一轮复习课时32.1函数及其表示夯基提能作业
评论
0/150
提交评论