




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1 Unit 5 Music Section Warming up & ReadingLanguage Points .单句语法填空 1I never dreamed of there_(be) such a good chance for me to travel around the world. 答案: being 2When the manager came in,the workers pretended_(work) hard on their machines. 答案: to be working 3In my opinion,_(form) good habits to learn English is very important and necessary. 答案: forming 4It is a pleasure to make friends both with intelligent people and _(humour) people. 答案: humourous 5Hangzhou is considered to be one of the most_(attract) places in China. 答案: attractive 6His mother is proud of his good_(perform) in school. 答案: performance 7Though Im not familiar_the poem,Ill try to learn it by heart. 答案: with 8Jackie Chan is one of the most famous_(act) at home and abroad,and starred in lots of films. 答案: actors 9The movie which is based on reallife events tells the personal experiences of a great _ (music) 答案: musician 10Mother bought many tomatoes from the market two days ago,most of_ have gone bad because of the bad weather. 答案: which .阅读理解 2 Music can make us feel happy or peaceful,energize us to dance,or move us to tears.As an orchestra conductor (指挥),Amy Andersson brings music to life,allowing people to experience the feelings that music can bring. Andersson fell in love with music as a child.She started to sing in the school choirs (合唱团) in the first grade,began studying the piano at 7,and started composing (作曲) at 9.Her school had no orchestra,but she bought many recordings of great orchestras and conductors and listened to them for hours every day. During a concert,the audience see the back of a conductor and the arm movements she or he uses to lead the orchestra.What the audience do not see is all the work the conductor has done beforehand to prepare for the performance. Months before a concert,Andersson studies a piece of music by playing it on the piano.She decides how she wants each part to sound.Should it be fast or slow?Loud or soft?She reads about the composers life and reviews historical events that would have influenced the composer.Her goal is to recreate the music as the composer wanted. While conducting,Andersson uses her whole body to express how the music should sound and feel.Her movements are dramatic (激动人心的) when the music is energetic and gentle when the music is peaceful. Each instrument makes a special sound.Although it is not necessary for conductors to know how to play all of the instruments,they must be familiar with the sound of each instrument in the orchestra.To help young musicians understand how to play the music,Andersson will tell them to imagine a calm,leisurely walk or a_ship_being_hit_by_waves. Andersson has seen the audience at her concerts applauding (鼓掌) together in rhythm.She is happy to know that she and the musicians have brought joy into ordinary days. 语篇解读 本文是说明文,话题是人物介绍类。本文主要介绍了一位成功的乐队指挥 Andersson,她用心将每一段音乐展现给观众,让大家充分领略音乐所要表达的情感。 1From the passage we can infer that,to perform well,an orchestra conductor_. Ahas to learn to compose at an early age Bmust know what music the audience like Cshould be able to play all of the instruments 3 Dhas to prepare a lot before the performance 解析: 细节理解题。根据文章第三段中的 What the audience do not see is all the work the conductor has done beforehand to prepare for the performance 可知, 乐队指挥在演出前要做充分准备,故答案选 D。 答案: D 2Andersson reviews historical events in order to_. Ashow her knowledge Battract more audience Cperform the music perfectly Dknow more about conductors 解析: 推理判断题。根据文章第四段中的 Her goal is to recreate the music as the composer wanted 可知,Andersson 了解音乐背后的历史故事是为了了解作曲者当时通 过音乐想表达的东西,以此更好地展现音乐,故答案选 C。 答案: C 3By saying the underlined part,Andersson probably wants to show that_. Abad performance may cause danger Bmusic can express peoples feelings Cenergetic music needs to be played dramatically Dit is not easy to become an orchestra conductor 解析: 推理判断题。这句话是 Andersson 在指导年轻的演奏者演奏音乐时所讲的话。 她让他们想象一次平静悠闲的散步或者是一条在波涛中翻滚的小船,此处照应前文所讲的 Andersson 在指挥时的状态:指挥充满活力的音乐时她的动作非常有活力,当指挥平和的 音乐时她的动作非常的柔和,由此可推断出 Andersson 讲一条在波涛中翻滚的小船是告诉 年轻的演奏者充满活力的音乐需要有活力地去演奏,故答案选 C。 答案: C 4Which of the following can be used as the best title of the passage? AThe magic power of music BAndersson brings music to life CAndersson tells you how to play music DHow to become a successful orchestra conductor 解析: 主旨大意题。本文主要介绍了一位成功的乐队指挥 Andersson,她用心将每 一段音乐展现给观众,让大家充分领略音乐所要表达的情感。引用文章中的点晴之笔:Amy Andersson brings music to life,B 项为最佳标题。 4 答案: B .完形填空 Nineyearold Alanna Worrall knows what its like to be a hospital patient.“In 2009,I had an operation,and I was really_1_, ” she says.However,she was deeply _2_by the nurses who took such good care of her and gave her _3_,like stickers and stuffed animals. After Alanna returned home,the memory stayed in her_4_.One day near Easter time,Alanna _5_to make Easter baskets for the kids at the hospital.With permission from her mom,Alanna emptied her piggy bank and went_6_.She had enough _7_ to make four baskets. “The next year I made eigbt, ” she says _8_. The following year,Alanna decided to ask for_9_.She raised enough money to make 35 baskets.Last year,wearing bunny ears (兔耳朵),she sent 37 baskets _10_to the hospital. Alanna calls her baskets Feel Better Baskets.She _11_ them with items that made her feel better when she was a hospital _12_.“There might be stuffed animals,craft supplies,toys,stickers,and coloring books, ” she says,smiling. “Alanna does such a _13_job making each basket unique (独一无二的), ” says Jessica Miller,the hospitals childlife doctor.“The baskets make our patients and their families feel so _14_.” The number of baskets has grown,_15_so have Alannas efforts to_16_the kids at the hospital.Last spring,besides the _17_,she raised money for video games and DVDs for the hospitals patient library. Alanna says she plans on wearing her bunny ears and _18_ her Feel Better Baskets for a long time.“It makes me feel _19_.And I think kids should have time to be kids,even if theyre in the _20_.” 语篇解读 本文是记叙文。本文介绍了九岁女孩 Alanna Worrall 帮助他人的故事。 1A.sorry Bafraid Cangry Dtired 解析: 根据下文 However 的转折可知,面对手术, Alanna 很“害怕(afraid)” 。 答案: B 2A.moved Bdisturbed Cfrightened Dsurprised 5 解析: 医院护士对 Alanna 的悉心照顾让她很“感动(moved)” 。 答案: A 3A.medicines Boperations Cpromises Dpresents 解析: 根据下文的 like stickers and stuffed animals 可知,护士送给 Alanna 的是“礼物(presents)” 。 答案: D 4A.dream Bopinion C.mindDpicture 解析: 根据下文 Alanna 所做的好事可知,在医院的记忆留在她的“脑海中(mind)” 。 答案: C 5A.feared Bagreed Crefused Ddecided 解析: 根据下文 Alanna 的行动可知,Alanna“决定(decided)”给医院的孩子们制 作复活节篮子。 答案: D 6A.travelling Bdancing Cshopping Dsightseeing 解析: 根据上文的 emptied her piggy bank 可知, Alanna 是去“购物(went shopping)”。 答案: C 7A.courage Btime C.money Dspace 解析: 根据上文的 Alanna emptied her piggy bank 可知,Alanna 有“钱(money)” 做四个篮子。 答案: C 8A.sadly Bproudly Cpatiently Dnervously 解析: 从能做四个篮子到第二年的八个篮子可知,Alanna 对此感到很“自豪 (proudly)”。 答案: B 9A.suggestions Bdonations Cexhibitions Dvacations 6 解析: 根据下文的 She raised enough money 可知,Alanna 开始募“捐(donations)” 。 答案: B 10A.in all Bat all Cafter all Dabove all 解析: 去年 Alanna“一共(in all)”送了 37 个篮子。 答案: A 11A.covers Breplaces C.connects Dfills 解析: 根据下文的 There might be stuffed animals,craft supplies.可知, Alanna 把很多东西“装进(fills)”篮子里。 答案: D 12A.patient Bnurse Cdoctor Dpresident 解析: 根据第一段描述 Alanna 在医院收到礼物的情形可知,此处指她是个“病人 (patient)”的时候。 答案: A 13A.hard Bstrange Cgreat Dbad 解析: 根据下文生病的孩子收到篮子的心情可知,Alanna 做的是一件“非常棒的 (great)”工作。 答案: C 14A.useful Bcreative Cspecial Dcommon 解析: 根据上文的 each basket unique 可知,每个篮子都不一样,收到篮子的人觉 得自己很“特别(special)” 。 答案: C 15A.but Band Cor Dbecause 答案: B 16A.treatBhelp C.teachDsave 解析: 根据下文的 raised money.for the hospitals patient library 可知, “篮子数量的增长”和“Alanna 对孩子们提供越来越多的帮助(help) ”之间是并列关 7 系,故用 and。 答案: B 17A.bunnies Bstickers Canimals Dbaskets 解析: Alanna 最主要的是给生病的孩子送能让他们开心的“篮子(baskets)” 。 答案: D 18A.receiving Bselling Cemptying Dgiving 解析: 根据上文的 she sent 37 baskets.to the hospital 可知,Alanna 是向孩 子们“赠送(giving)”篮子。 答案: D 19A.quiet Bgood C.modern Dnormal 解析: Alanna 对能够帮助他人感到“欣慰(good)” 。 答案: B 20.A.market Bschool Chospital Dzoo 解析: 根据上文多次提到给医院的孩子送礼物可知,此处选 hospital。 答案: C .短文改错 Dear Sir, This past Friday evening,my mom and I was enjoying dinner at your restaurant when a girl at the next table receive a cellphone call.Then we learned that he was angry with her sister for use her new camera secretly.Her loud conversation continued for ten minutes,what made us really uncomfortable.We were looking fo
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 湘潭市中石化2025秋招笔试行测专练题库及答案
- 中国联通铜川市2025秋招笔试行测题库及答案网络优化与维护类
- 孝感市中石化2025秋招面试半结构化模拟题及答案炼油设备技术岗
- 亳州市中石油2025秋招笔试模拟题含答案法律与合规岗
- 国家能源六盘水市2025秋招采矿工程类面试追问及参考回答
- 中国联通河南地区2025秋招笔试题库含答案
- 成都市中石油2025秋招笔试模拟题含答案油气储运与管道岗
- 惊声尖叫的测试题及答案
- 宜宾市中石化2025秋招面试半结构化模拟题及答案油品分析质检岗
- 铜川市中石化2025秋招笔试模拟题含答案市场营销与国际贸易岗
- DB13-T 6059-2025 水生生物调查技术规范
- 转账合约协议书范本
- 家具行业的跨境电商发展探讨试题及答案
- 规培教学小组管理制度
- 区域消费金融市场研究-金融数字化发展联盟
- 保险信托合同标准文本
- 肺癌护理查房新
- 2025-2030中国商用单相电能智能表行业市场发展趋势与前景展望战略研究报告
- 火力发电厂汽水管道设计技术规定
- 设备采购计划表格(日常办公用品)
- 2025年家居服行业市场趋势分析报告
评论
0/150
提交评论