




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1 Unit 1 Festivals around the world Section Warming Up & ReadingLanguage Points .单句语法填空 1Tom came to me in the_(believe) that I could help him. 答案: belief 2Let me know the date and time of your_(arrive) 答案: arrival 3My younger brother likes living alone,which makes him more_(independence) 答案: independent 4In most western countries,on April Fools Day,people often play_trick on each other,and children especially have great _(funny) 答案: a;fun 5The chair looks rather hard,but in fact it is very comfortable _(sit) on. 答案: to sit 6Great changes _(take) place in our school in the past 10 years. 答案: have taken 7Ill go_(hunt) with the old hunter this afternoon. 答案: hunting 8The happiest are not those who own all the best things,but those who can appreciate the_(beautiful) of life. 答案: beauty 9Were looking forward to_(reach) our goal of raising 10,000 yuan for charity. 答案: reaching 10Li Ming speaks English very well as though he_(be) an Englishman. 答案: were .阅读理解 2 I have spent a year in India on a student exchange (交换) program.These diaries will give you an idea of what it is like to live in this country. July 6 I suddenly have the feeling that Im alone in this unknown town.I met a Japanese student,and its great to share my feelings with somebody else.Of course,my Indian friends are very understanding.But if youre not a foreigner,you cant really understand how lonely a foreigner can feel. August 5 We got on the train,slept,read,talked,ate and watched the countryside.Before I realized what was happening,the 27hour journey was behind us.We had arrived in Delhi.I really enjoyed that trip.I slept pretty well,even though it was noisy. September 9 A new group of students arrived today.They remind (提醒) me of my arrival here.I suddenly realize how much I have learned.I dont feel lost anymore.I know how to find my way around town.Its quite a good feeling to be the one “who knows”even though I dont know that much. June 10 The last weeks have passed so quickly.I have about a month left in this country.My room is filled with things to pack,and I try to think of all the things that I want to remember.My mind is full of small,daily,unimportant events that I couldnt have imagined a year ago. July 15 As my departure (离开) gets closer,Im tired,and I look forward to going home.I want to see my country and family againalthough Im sorry to leave India.I wish I could take India back home with me. 语篇解读 本文是记叙文。作者在文中描述了他作为交换生在印度一年的生活。 3 1When the author first arrived in India,he_. Afelt quite unhappy Bwas afraid of going out alone Ccouldnt find anyone to talk to Ddidnt want to make Indian friends 解析: 细节理解题。根据第二段中的 Im alone in this unknown town和 if youre not a foreigner,you cant really understand how lonely a foreigner can feel可知,作者刚到印度时很不开心。 答案: A 2Why did the author mention the arrival of new students? ATo express his need to meet new people. BTo remind himself he was going to leave. CTo suggest he knew better about India than them. DTo show his feelings about the country had improved. 解析: 推理判断题。根据第四段中的 realize how much I have learned,dont feel lost anymore和 a good feeling to be the one “who knows”可推测,新生的到 来让作者想起他初到印度的情形并认识到自己已经慢慢适应异国他乡的生活,因此作者是 想表达他的感觉好多了。 答案: D 3During the last few weeks,the author_. Aremembered nothing that happened in India Bregretted being away from his home Cwanted to stay longer in India Dgot ready to leave India 解析: 推理判断题。根据最后两段中的 My room is filled with things to pack,and I try to think of all the things that I want to remember以及 I look forward to going home.I want to see my country and family again可推测,作者在 最后的几周里已经作好离开印度回到自己家乡的准备了。 答案: D 4Whats the text mainly about? ACultural differences. BThe authors life in India. CA special student exchange program. DThe authors understanding of a foreigner. 4 解析: 主旨大意题。根据第一段中的 I have spent a year in India和 give you an idea of what it is like to live in this country以及文章接下来的描述可知,本 文主要是关于作者在印度的生活。 答案: B .完形填空 Many people enjoy taking trips by themselves.Unluckily,they do not always have the best _1_.Instead,people should consider group tours.Taking a group tour is a wise choice for people to_2_themselves. First,group tours plan travelers routes,so people dont have to _3_where they are going next or how they are getting there.They can just_4_and enjoy their trip._5_,my family once took a group tour to China.The travel agency (旅行社)_6_ everything for us.We just looked at the schedule the travel agency had _7_and followed it.Thanks to the travel agency,we had a _8_trip.This made things _9_on my father since he didnt have to worry about where we would go next and _10_at night. Another _11_ of group tours is that they allow people to communicate with one another while traveling.Travelers are able to develop _12_with people they would never have met _13_they are traveling together for a number of days.As I know,my parents_14_Russia on a group tour for their honeymoon (蜜 月)They _15_another couple on that trip,and everyone had a great time together.Even after many years,they still _16_ together from time to time.If my parents had traveled by themselves,it would have been _17_for them to get to know this couple. In short,there is_18_better than a group tour when traveling.Group tours schedule everything on the trip,and they give us the _19_to meet others and make friends with them.Group tours are the _20_way to travel when taking a trip. 语篇解读 本文是议论文。作者主要谈论了人们跟团旅游的好处。 1A.maps Bcars Cplaces Dvacations 解析: 由该空前的 taking trips及该空后的 tours可知,此处指“假期(vacations)” 。 答案: D 2A.help Benjoy 5 Cpraise Dencourage 解析: 由该空前的 a wise choice及下文的分析可知,跟团旅游可以让人们玩得开 心。enjoy oneself 玩得开心。 答案: B 3A.guess Bprove Cworry about Dtalk about 解析: 由该空前的 group tours plan travelers routes可知,跟团旅游的话 人们就不必“担心(worry about)”下一步要去哪儿或是怎么去那儿。 答案: C 4A.relax Bstop Cwalk Dshow 解析: 他们只需要“放松(relax)” ,好好享受即可。 答案: A 5A.In all BSo far CAs usual DFor example 解析: 由下文内容可知,作者在此以自己家人出游的经历为例,说明了跟团旅游的 好处。故填 For example。 答案: D 6A.made use of Btook care of Cran out of Dcaught sight of 解析: 由下文的 We just looked at the schedule及 followed it可知,旅行社给 我们安排好了一切,故填 took care of。 答案: B 7A.provided Bfound Cchanged Dbought 解析: 既然是跟团旅游,当然是旅行社“提供(provided)”日程表。 答案: A 8A.short Bstrange Cpleasant Dterrible 解析: 根据上文的 enjoy their trip及作者一家人什么心也不用操可知,他们的旅 程非常“愉快(pleasant)” 。 答案: C 9A.earlier Beasier Cslower Dworse 6 解析: 由该空后的 he didnt have to worry about where we would go next 可知,对“我”父亲来说,事情就变得“容易多了(easier)” 。 答案: B 10A.work Bpractice Cstay Dperform 解析: “我”父亲不用担心下一步要去哪儿,晚上“住(stay)”哪儿。 答案: C 11A.rule Bquestion Cpurpose Dadvantage 解析: 由该空后的 they allow people to communicate with one another while traveling可知,这里是说跟团旅游的“好处(advantage)” 。 答案: D 12A.skills Bprograms Cfriendships Dtreatments 解析: 跟团旅游的话,人们可以结交新朋友,故填 friendships。下文的例子也是 提示。 答案: C 13A.because Bunless Cwhile Dalthough 解析: 此处为因果关系,故填 because。 答案: A 14A.left Bvisited Cforgot Dmissed 解析: 由该空后的 on a group tour for their honeymoon可知, “我”父母跟团去 俄罗斯度的蜜月,故填 visited。 答案: B 15A.met Binvited Cfollowed Drecognized 解析: 由下文的 get to know this couple可知,他们在旅行中“遇到(met)”了另 外一对夫妇。 答案: A 16A.dance Blearn Ccook Dtravel 解析: 由上文内容可知,他们在旅行中相遇、相识,所以多年以后他们仍然时不时 7 地一起去“旅游(travel)” 。 答案: D 17A.certain Bimportant Cimpossible Dunnecessary 解析: 如果“我”父母是自行出游的话,他们就“不可能(impossible)”认识那对 夫妇了。 答案: C 18A.something Bnothing Csomebody Dnobody 解析: 作者在文中讨论的是跟团旅游的优点,故此处是说:出去游玩时, “没有什么 (nothing)”比跟团旅游更好的了。 答案: B 19A.gift Bhope Cmethod Dchance 解析: 由第三段的例子可知,跟团旅游让我们有“机会(chance)”结识新朋友。 答案: D 20A.best Blast Conly Dnew 解析: 总览全文可知,作者认为跟团旅游是出游的“最佳(best)”方式。 答案: A .短文改错 When my grandfather left school,he got his first job as a office worker.In those days,he was extreme thin.He paid very little,so he could not afford to eating a lot.I have one or two photos of her from that time,and he looks just like me,but a lot
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025广西农业科学院植物保护研究所果树病害致灾机理与防控团队公开招聘1人模拟试卷及答案详解(全优)
- 2025年春季中国邮政储蓄银行湖北省分行校园招聘考前自测高频考点模拟试题及答案详解(易错题)
- 2025北京市通州区漷县镇觅子店社区卫生服务中心招聘非在编护理人员2人模拟试卷及完整答案详解
- 2025江苏镇江市丹阳市教育系统校园招聘事业编制教师13人(徐州考点)考前自测高频考点模拟试题及答案详解(必刷)
- 2025年海南省三支一扶招聘考试考前自测高频考点模拟试题附答案详解(典型题)
- 2025湖南湘西民族职业技术学院招聘45人考前自测高频考点模拟试题附答案详解(黄金题型)
- 2025年台州临海市医疗卫生单位公开招聘工作人员53人模拟试卷及答案详解(夺冠)
- 2025江苏徐州市教育局直属事业单位选调工作人员3人模拟试卷有答案详解
- 2025年吉安市庐陵产业运营服务有限公司公开招聘物业经理考前自测高频考点模拟试题完整参考答案详解
- 2025海南省三亚中心医院(海南省第三人民医院)招聘145人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(各地真题)
- 2025年大学生就业指导课程试题库(附含答案)
- 2025重庆千信外经贸集团有限公司数字贸易部副部长招聘1人笔试历年参考题库附带答案详解
- 河南天一大联考2025-2026学年(上)高一上学期9月检测语文试卷
- 养好小金鱼教学课件
- 2025年度社区工作者真题题库及答案
- 病历信息安全培训课件
- 2025年9月 基孔肯雅热疫情防控工作的经验总结报告
- 2025年中国硅灰石超细粉市场调查研究报告
- 商业级无人机租赁合同及服务指南
- 2025年中国脑血管疾病防治指南
- 福建省雷电防护装置检测资质认定实施细则(修订)
评论
0/150
提交评论