已阅读5页,还剩13页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
95 年國中第二次基本學力測驗試題英語科 一、單題 (1-19 題) 1. Look at the picture. What is the teacher holding in her hand? (A) A book. (B) An eraser. (C) A map. (D) A ruler. 【答 案】D 【能力指標】3-2-3 能看懂常用的英文標示和圖表。 【命題出處】南一版教科書第三冊第三課 【測驗內容】看圖說出物品的名稱,名詞:直尺 ruler 【試題解析】holding in her hand 握在她的手裡 選項:(A) 書 (B) 橡皮擦 (C) 地圖 (D) 直尺 2. I enjoy going swimming. It is my favorite _. (A) group (B) sport (C) excuse (D) dream 【答 案】B 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第一冊第八課 【測驗內容】名詞:運動 sport 【試題解析】Swimming is a sport.(游泳是一種運動。 ) ;favorite sport 最愛的運動 選項:(A) 群 (B) 運動 (C) 藉口 (D) 夢想 3. Its _ enough here. I dont think we need a lamp. (A) bright (B) clean (C) quiet (D) safe 【答 案】A 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第四冊第八課 【測驗內容】形容詞:明亮的 bright 【試題解析】我認為我們不需要燈(lamp) ;enough 足夠的;bright enough 夠亮 選項:(A) 明亮的 (B) 乾淨的 (C) 安靜的 (D) 安全的 4. My younger sister likes _ best of all the animals. (A) lions (B) oranges (C) spoons (D) tennis 【答 案】A 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第二冊第四課 【測驗內容】名詞:獅子 lion 【試題解析】of all the animals:在所有的動物之中 ;best 修飾 like,意指最喜歡 。 選項:(A) 獅子 (B) 柳丁 (C) 湯匙 (D) 網球 5. Mr. Thomas gets a lot of cards and flowers from his students on Teachers Day every year; he is really a _ teacher. (A) careful (B) crazy (C) lonely (D) popular 【答 案】D 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第二冊第五課 【測驗內容】形容詞:受歡迎的 popular 【試題解析】從學生那裡收到很多卡片和花,是受歡迎的(popular)老師。 選項:(A) 小心的 (B) 瘋狂的 (C) 寂寞的 (D) 受歡迎的 6. My grandpa is good at cooking and he always _ a big meal for us when we visit him. (A) burns (B) collects (C) prepares (D) welcomes 【答 案】C 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第三冊第七課 【測驗內容】動詞:準備 prepare 【試題解析】prepare a big meal for us 為我們準備大餐 選項:(A) 燃燒 (B) 收集 (C) 準備 (D) 歡迎 7. Mr. Green was very angry with his daughter _ she always put her dirty socks on the dining table. (A) although (B) because (C) but (D) until 【答 案】B 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第二冊第七課 【測驗內容】連接詞:因為 because 【試題解析】be angry with人 指對某人生氣 。 put her dirty socks on the dining table 把她的髒襪子放在餐桌上 選項:(A) 雖然 (B) 因為 (C) 但是 (D) 直到 8. Working all day on the computer makes my eyes really _. (A) bored (B) hard (C) slow (D) tired 【答 案】D 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第一冊第四課 【測驗內容】形容詞:累的 tired 【試題解析】working all day on the computer(整天在電腦前工作)是主詞。 make受詞形容詞,tired 用來修飾 my eyes。 選項:(A) 厭煩的 (B) 困難的 (C) 慢慢的 (D) 累的 9. If we take the 2:00 train, well _ in Taichung at 4:30. (A) arrive (B) belong (C) drop (D) park 【答 案】A 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第四冊第三課 【測驗內容】動詞:到達 arrive 【試題解析】搭 2:00 的火車,4:30 會到達臺中。 選項:(A) 到達 (B) 屬於 (C) 滴落 (D) 停車 10. Tina _ hamburgers for lunch every day last week. (A) has (B) had (C) has had (D) was having 【答 案】B 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第一冊第六課、第二冊第八課 【測驗內容】動詞 have,過去式 had,意思吃 。 【試題解析】every day last week 是過去式,過去式動詞用 had。句意:上星期每天午餐吃漢堡。 11. Mr. Yang has worked in this factory _ 1968. (A) before (B) for (C) in (D) since 【答 案】D 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第五冊第一課 【測驗內容】完成式的時間副詞 since過去的時間(自從以來) 【試題解析】自從 1968 年以來,Mr. Yang 一直在這工廠工作。完成式時式 have (has)p.p.。 12. The movie star does not like his family to _ in public places with him; he does not want people to know who they are. (A) agree (B) appear (C) cheat (D) decide 【答 案】B 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第三冊第五課 【測驗內容】動詞:出現 appear 【試題解析】to appear in public place(出現在公共場所)是受詞補語;who they are(他們是誰) 是名詞子句,當 know 的受詞。 選項:(A) 同意 (B) 出現 (C) 欺騙 (D) 決定 13. Most of Jeffs best books _ when he was sick and poor. (A) have written (B) were written (C) would write (D) wrote 【答 案】B 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第五冊第四課 【測驗內容】過去式被動語態 werep.p. 【試題解析】when he was sick and poor(當他又病又窮的時候)是過去式。 14. I like to read comic books _ me laugh. (A) made (B) to have made (C) that make (D) which makes 【答 案】C 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第五冊第七課、第八課 【測驗內容】關係子句:that make me laugh 【試題解析】先行詞 comic books 是複數,關係子句 that make me laugh(使我發笑)修飾漫畫書。 15. Kevin: _ sweater looks better on me, the red one or the blue one? Betty: The red one, I think. (A) Which (B) How (C) Where (D) What 【答 案】A 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第二冊第四課、第四冊第一課 【測驗內容】有所選擇的疑問詞:哪一個 which 【試題解析】在 the red one or the blue one 之中選擇其一,one 指的是 sweater。 選項:(A) 哪一個 (B) 如何 (C) 哪裡 (D) 什麼 16. Judy: Im thirsty. Can we get something to drink? Terry: Sure. Theres a _ just one block away from here. Lets go there and buy some juice. (A) supermarket (B) restroom (C) post office (D) fire station 【答 案】A 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第五冊第八課 【測驗內容】名詞: 超市 supermarket 【試題解析】可以買到飲料的地方 選項:(A) 超市 (B) 洗手間 (C) 郵局 (D) 消防局 17. Grace: How many people _ in the office when the fire happened? Harry: Five. Luckily, nobody got hurt. (A) did they (B) had they (C) were there (D) would there be 【答 案】C 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第二冊第七課、第一冊第六課 【測驗內容】there be 的時式變化,過去式是 there were,疑問句為 were there 【試題解析】when the fire happened(當火災發生的時候)是過去式,要區分 they 和 there 之間的 不同,they 意思是他們 。 18. Alice: This cake is so delicious! Where did you buy it? Oscar: I didnt buy it. I made it _! (A) for me (B) to me (C) mine (D) myself 【答 案】D 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第四冊第七課 【測驗內容】反身代名詞: 我自己 myself 【試題解析】我自己做的蛋糕, “myself”配合“I”用來加強語氣。 19. Sam: _ you have a good time at Mr. Moores house tonight? Tom: Yes. It was a wonderful party. Im glad I went. (A) Do (B) Did (C) Will (D) Would 【答 案】B 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第三冊第一課 【測驗內容】過去式的助動詞:did 【試題解析】It was a wonderful party. 為過去式,過去式的助動詞 Did 放在句首表示疑問,後面 接原形動詞。 二、題組 (20-45 題) (2022) When Marcy was a little girl, her parents were always worried about not having enough money. Their sad faces made her decide to help, so she left school and 20 to work at the age of fifteen. Since then, she has done many different jobs. Most of the jobs did not pay well, but she tried her best in all of them and learned a lot. Marcy is now thirty years old, and her family has a better life. But Marcys friends keep telling her that she should learn to make more money. They 21 her several ways, but she has not tried any of them. She is not interested in anything risky. What she wants most now is to go back to school. She knows she 22 really happy if she can be a student again. 20. (A) starts (B) started (C) has started (D) will start 【答 案】B 【能力指標】5-2-5 能看懂故事及簡易短文,並能以幾個簡單的句子述說或寫出內容大意。 【命題出處】南一版第二冊第八課 【測驗內容】短文閱讀理解;動詞 start 的過去式。 【試題解析】started(開始)配合 left(離開)的時式,用過去式(離開學校,開始工作) 。 21. (A) are teaching (B) were teaching (C) have taught (D) will teach 【答 案】C 【能力指標】5-2-5 能看懂故事及簡易短文,並能以幾個簡單的句子述說或寫出內容大意。 【命題出處】南一版第五冊第一課 【測驗內容】短文閱讀理解;現在完成式 have taught。 【試題解析】have taught her several ways 配合 has not tried any of them 的時式,用現在完成式。 (他們已經教了她好幾個方法,但是她都沒試過。 ) 22. (A) is (B) was (C) has been (D) will be 【答 案】D 【能力指標】5-2-5 能看懂故事及簡易短文,並能以幾個簡單的句子述說或寫出內容大意。 【命題出處】南一版第三冊第八課、第四冊第七課 【測驗內容】短文閱讀理解;be 動詞未來式。 【試題解析】 “if she can be a student again”是副詞子句,用現在式表示未來式,所以主要子句用 “she will be really happy”。 (如果她可能再當學生,她將會很快樂。 ) (2324) Angela: Excuse me, sir. I think Im lost. Can you help me? Mr. Brown: Sure. Where are you going? Angela: To Animal Star Theater. Mr. Brown: Ok, lets take a look at your map. Here we are at the bus stop on Meadow Road. See? So you should 23 and turn left on Lake Road. Its next to Water World. Angela: And do you know where 24 is? My parents will be waiting for me there later. Mr. Brown: Oh, its also on Lake Road. Walk past Finny School, and youll see it. Angela: Thank you very much! Mr. Brown: No problem. 23. (A) go along Hill Road (B) go to the train station first (C) walk down Meadow Road (D) walk to Lorys Department Store 【答 案】A 【能力指標】3-2-3 能看懂常用的英文標示和圖表。 3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第四冊第一課、第二冊第二課 【測驗內容】對話閱讀理解、圖表閱讀理解。介係詞:沿著 along。 【試題解析】由地圖得知要沿著 Hill Road 走,在 Lake Road 左轉。 24. (A) Lake Hotel (B) Rose Garden (C) Joes Kitchen (D) Grandmas Museum 【答 案】C 【能力指標】3-2-3 能看懂常用的英文標示和圖表。 3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第六冊第一課、第五冊第三課 【測驗內容】對話閱讀理解、圖表閱讀理解。 【試題解析】由 walk past Finny School,可知是 Joes Kitchen。 (2526) Here is the menu of Yummy Restaurant. Look at it and answer the questions. 25. Helen usually orders a fish, a vegetable soup and a cup of coffee for lunch at Yummy Restaurant. If she orders Todays Special, how much can she save? (A) NT$30. (B) NT$40. (C) NT$50. (D) NT$60. 【答 案】B 【能力指標】3-2-3 能看懂常用的英文標示和圖表。 【命題出處】南一版第二冊第四課 【測驗內容】圖表閱讀理解 【試題解析】a fish NT$150, a vegetable soup NT$50, a cup of coffee NT$401505040=240; Todays SpecialNT$200NT$240 - NT$200 = NT$40 26. Michael loves beef and wants to have only beef for dinner today. If he orders one main dish and one soup, how much does he need to pay? (A) NT$180. (B) NT$200. (C) NT$210. (D) NT$230. 【答 案】D 【能力指標】3-2-3 能看懂常用的英文標示和圖表。 【命題出處】南一版第二冊第四課 【測驗內容】圖表閱讀理解 【試題解析】steak NT$180beef soup NT$50NT$230 (2728) 27. Who may need the service of Last Moment most? (A) Ian. He plans to buy a new house in the future. (B) Amy. She enjoys going shopping in department stores. (C) John. He wants to buy a gift for his wife on the Internet. (D) Elsa. She is looking for a computer store near her house. 【答 案】C 【能力指標】3-2-7 能閱讀不同體裁、不同主題之簡易文章。 【命題出處】南一版第五冊第一課、第三冊第五課 【測驗內容】圖表閱讀理解、短文閱讀理解。 【試題解析】是網路禮物購物, John 要買禮物送他的妻子,所以 needs the service(需要這種服 務) 。 28. Allen enjoys the service of Last Moment. Which may be the main reason? (A) It is old and famous. (B) It is fast and convenient. (C) He will have a chance to meet new friends. (D) He will get a surprise package on his birthday. 【答 案】B 【能力指標】3-2-7 能閱讀不同體裁、不同主題之簡易文章。 【命題出處】南一版第五冊第一課、第三冊第六課 【測驗內容】圖表閱讀理解、短文閱讀理解 【試題解析】網路購物可能隨時隨刻隨地,所以是快速而且方便的 (fast and convenient)。 (2930) 29. What will the weather be like tomorrow in the south of Fishland? (A) It will rain. (B) It will snow. (C) It will be sunny. (D) It will be cloudy. 【答 案】D 【能力指標】5-2-3 能看懂並能填寫簡單的表格、資料。 【命題出處】南一版第二冊第五課、第三冊第八課 【測驗內容】圖表閱讀理解 【試題解析】the south of Fishland(魚島的南部)天氣是多雲 30. This forecast is for Fishland: Tomorrow is the first day of this year s Flower Festival. But if you are planning on going to the Ru Mountains to enjoy the flowers, remember to bring an umbrella. Today will be the last sunny day we have this week. Tomorrow it will start raining. Which part of Fishland is the forecast talking about? (A) A (B) B (C) C (D) D 【答 案】B 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第三冊第五課、第四冊第七課、第五冊第八課 【測驗內容】短文閱讀理解 【試題解析】 B、 D 在山邊, B 明天下雨, D 明天天晴。 由 Tomorrow it will start raining.得知 是 B。 (3132) (Robert and Danny are talking in their office.) Robert: Im going on a vacation this summer. Danny: Where do you plan to go? Robert: Well, Jenny would like to go to Hawawa. Danny: Its a great place for a family trip! And youre taking the dogs on the trip again? Robert: Sure, thats much more fun, isnt it? Doris and David go everywhere with us. Weve had great times together. Danny: How about the hotel? Do you have any idea of where to stay? Robert: Well stay at Hawawa Hotel. It opened this spring, and my parents went there once. It has many large rooms, but its not very expensive. And there are beautiful beaches around it. The best thing is that they allow dogs in the room. Danny: It sounds wonderful. Dont forget to show me some pictures when you come back. Robert: No problem! 31. Which is true about Hawawa Hotel? (A) It is new and expensive. (B) It is a hotel with hot springs. (C) It is a hotel with nice beaches. (D) Its rooms are small but comfortable. 【答 案】C 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第五冊第七課、第一冊第六課 【測驗內容】對話閱讀理解 【試題解析】由對話中“its not very expensive” , “it opened this spring”(今年春天)和“It has many large rooms,”得知(A)(B)(D)都錯。由對話中, And there are beautiful beaches around it. 得知要選 (C)。 32. Who are Doris and David? (A) Roberts dogs. (B) Roberts parents. (C) Roberts children. (D) Roberts friends in Hawawa. 【答 案】A 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第四冊第一課、第五冊第五課 【測驗內容】對話閱讀理解 【試題解析】由對話中“.taking the dogs.thats much fun. Doris and David go.”得知,They are dogs. (3334) Look at the poster and answer the questions. 33. What is CRAZY FOOT? (A) A movie. (B) A music band. (C) A TV program. (D) A dance group. 【答 案】D 【能力指標】3-2-3 能看懂常用的英文標示和圖表。 【命題出處】南一版第五冊第七課 【測驗內容】海報閱讀理解 【試題解析】由“CRAZY FOOT.with a new show!” (新的表演) “A dance you cant miss!”(不 可錯過的舞蹈。 )得知,它是 a dance group(舞群) 。 34. Linda works 9:00 a.m. to 5:00 p.m. every day except Sunday. Look at the calendar. When can she go to the show? (A) Jan. 7. (B) Jan. 13. (C) Jan. 14. (D) Jan. 20. 【答 案】C 【能力指標】3-2-3 能看懂常用的英文標示和圖表。 【命題出處】南一版第六冊第一課 【測驗內容】海報、月曆閱讀理解 【試題解析】except 是除了以外 ,由“.works.every day except Sunday”(星期日不必上班) 得知,只能在 Sunday, January 14 去看表演。 (3536) Rui-yi went to see a doctor and got this one-week prescription: 35. How can Xychelin help Rui-yi? (A) To eat more. (B) To see better. (C) To get thinner. (D) To sleep better. 【答 案】D 【能力指標】3-2-7 能閱讀不同體裁、不同主題之簡易文章。 【命題出處】南一版第四冊第一課、第三冊第六課 【測驗內容】圖表閱讀理解 【試題解析】在項目 Problem: Sleeping problem,知道可以改善睡眠,可以 have a better sleep。 36. How many pills of Xychelin did Rui-yi get? (A) 2. (B) 7. (C) 14. (D) 28. 【答 案】C 【能力指標】3-2-7 能閱讀不同體裁、不同主題之簡易文章。 【命題出處】南一版第二冊第四課 【測驗內容】圖表閱讀理解 【試題解析】由 Two pills.every day for a week(一天兩顆)得知,一星期七天,2?暙 714,共 14 顆。 (3739) - (A-hui comes home from work and sees his mother standing at the door.) A-hui: Hey, Mom. You look worried. Anything wrong? Mrs. Liu: Your sister hasnt come back yet. She never comes home later than five-thirty. A-hui: Its ten to six now. Did you call the school? Mrs. Liu: I did. They said Mei-ling left at four-thirty. A-hui: How about her classmates? We should call them. Mrs. Liu: Ive called five of them, and they all have no idea where she is. A-hui: Let me get my bicycle. Ill ride around and look for her. Mrs. Liu: Arent you going to have dinner with your girlfriend tonight? You might be late. A-hui: Dont worry, Mom. Ill call her later. Its more important to find Mei-ling. Why dont you go inside and wait? Mei-ling might call home at any time. Mrs. Liu: Youre right, and I should call more of her classmates. Ride carefully, OK? A-hui: I will, Mom. - 37. What is Mrs. Liu worried about? (A) Her son is riding his bicycle. (B) Her daughter has not come home. (C) Her son has not been able to find a job. (D) Her daughter is not doing well at school. 【答 案】B 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第五冊第一課、第三冊第四課 【測驗內容】對話閱讀理解 【試題解析】由第二行“A-hui: Hey, Mom. You look worried. ”及第三行 Mrs. Liu: Your sister hasn t come back yet.”得知,女兒太晚還沒回家,媽媽很焦急。 38. What has Mrs. Liu done about her problem? (A) She went biking. (B) She talked to her friends. (C) She tried to get more sleep. (D) She made several phone calls. 【答 案】D 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第五冊第一課、第一冊第六課 【測驗內容】對話閱讀理解 【試題解析】由第七行“Ive called five of them.”得知,媽媽打了好幾通電話(made several phone calls) 。 39. Who is her? (A) Mei-ling. (B) Mrs. Liu. (C) A-huis girlfriend. (D) Mei-lings classmate. 【答 案】C 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第一冊第一課、第二課 【測驗內容】對話閱讀理解 【試題解析】第九行由“Arent you.with your girlfriend tonight?”得知,A-hui 是要打電話給他的 女朋友。 (4042) My Uncle Jim does not talk much. He is always painting when he is at home. He paints after work and on weekends. Painting is his best friend and his life. Uncle Jim does not paint for money; he has never sold any of his pictures. There are no people in his pictures. He only draws trees and mountains, but they are not like the ones we see in the real world. They have strange shapes and colors. I do not quite understand Uncle Jims pictures, and he never tells us what he is trying to say with them. But I still like them a lot. To me, Uncle Jim has created a different but interesting world. 40. What kind of person does the writer think Uncle Jim is? (A) Wise but lazy. (B) Rich and proud. (C) Quiet and special. (D) Young and handsome. 【答 案】C 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第五冊第三課 【測驗內容】短文閱讀理解 【試題解析】由第一行“My Uncle Jim does not talk much.”知道他是安靜的(quiet);由“I do not quite understand Uncle Jims pictures”知道他很特別(special)。 41. What does painting mean to Uncle Jim? (A) It is a hobby that gives him joy. (B) It is a chance for him to become famous. (C) It is a business that makes money for him. (D) It is the way for him to forget about his bad health. 【答 案】A 【能力指標】3-2-7 能閱讀不同體裁、不同主題之簡易文章。 【命題出處】南一版第五冊第五課、第七課 【測驗內容】短文閱讀理解 【試題解析】由第二行“Painting is his best friend and his life. ”知道畫畫是叔叔的嗜好(hobby) , 能帶歡樂給他(that gives him joy)。 42. What does they mean in the reading? (A) Shapes and colors. (B) The writers family. (C) Uncle Jims friends. (D) Trees and mountains. 【答 案】D 【能力指標】3-2-7 能閱讀不同體裁、不同主題之簡易文章。 【命題出處】南一版第一冊第一課、第二課、第五冊第八課 【測驗內容】短文閱讀理解 【試題解析】由第四行“He only draws trees and mountains, but they”知道 they 是 trees and mountains 的代名詞。 (4345) Katie wrote a letter to her English teacher and got a reply from him. Read their letters and answer the questions. 43. What is Katies problem? (A) She is taking too many classes. (B) She misses her parents in England. (C) She is not good at the new language. (D) She thinks the teachers are too serious. 【答 案】C 【能力指標】3-2-6 能了解對話、短文、書信、故事及短劇等的情節與內容。 【命題出處】南一版第四冊第三課 【測驗內容】書信閱讀理解 【試題解析】由 Katie 給 Mr. Hu 的信中“I cant speak Chinese well,”得知 Katie 是在語言溝通 上有問題。 44. Mr. Hu tries to help Katie in many ways. Which is NOT said in his letter? (A) Writing a letter every day. (B) Watching a TV program. (C) Telling stories in class. (D) T
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 标准学年论文格式要求规范
- 《电子商务基础》教案完整版-2025鲜版
- 开题报告指导老师意见集合15
- 调查活动中存在的问题及对策
- 工程合同意见反馈情况说明(3篇)
- 浅析烧结砖的耗能(下)
- 申报评审表(二)(广东省职称评审表)(中级)
- 2000字小论文标准格式模板
- 论文的基本形式
- 论文专家评语
- 2024年度护理三基试题汇编1000题(含答案)
- 美丽公路建设规范(DB3417-T 001-2019)
- 游戏动漫行业IP衍生品开发与运营方案
- 《水下岩石破碎施工技术规程》
- 神经性关节病课件
- 2024年供应链管理师(三级)资格考试复习题库(含答案)
- 武汉市江岸区2024年九年级上学期《道德》期中试题与参考答案
- 【MOOC】研究生英语科技论文写作-北京科技大学 中国大学慕课MOOC答案
- 健康照护师(长期照护师)国家职业标准2024版
- 《小学科学实验教学探究的国内外文献综述》2300字
- 2024年养殖羊场租赁合同书
评论
0/150
提交评论