




已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Module 2 Period 2.单词拼写1Corsica has _ (发展) its economy around the tourist industry.2He and the children are busy making their own _ (装饰) for the Christmas tree.3Her father died when she was ten, and it still _ (使心情不好) her to think about it.4When she arrived home she found Larry _ (擦亮) his shoes at the table.5She was fortunate enough to receive a _ (奖学金) from a worldclass university.6The dog was a_ by the smell of the meat.7Its hard to measure his a_ when we havent seen his work.8I saw them gun down i_ women and children.9The school offers many a_ for the students, such as tennis and painting.10They have published a lot of new books on international i_.答案:1.developed2.decorations3.upsets4.polishing5.scholarship6.attracted7.ability8.innocent9.activities10.issues.句型转换1He has got into the habit of getting up early.He has _ the habit of getting up early.2Toms wife is my daughter, that is to say, I am his motherinlaw.Toms wife is my daughter; _ _ _, I am his motherinlaw.3In my opinion, you should try for such a chance._ _ _, you should try for such a chance.4She is crazy about going to Europe in the spring.She _ _ _ going to Europe in the spring.5It is likely that many great achievements will be made in northeastern Beijing.Many great achievements _ _ _ be made in northeastern Beijing.答案:1.developed2.in other words3.In my view4.is keen on5.are likely to.完成句子1就我们而言,你什么时候走都行。_ _ _ _ _, you can go whenever you want.2我在学校的时候,从来没有人认为我擅长体育。I _ _ _ _ a good athlete at school.3他上星期照了许多照片,我也一样。He took a lot of photos last Sunday, and _ _ _.4他总是准时赴约。He is always _ _ appointments.5那对年轻夫妇因为他们的宠物死去而心情不好。The young couple _ _ _ the death of their pet.答案:1.As far as were concerned2.was never considered as3.so did I4.punctual for5.were upset about.阅读理解AYou know you have to“read between lines.”I want to persuade you to do something equally important in the course of your reading. I want to persuade you to“write between the lines.”Unless you do, you are not likely to do the most efficient(效率高的)kind of reading.I insist that making_up_a_book is not an act of damage but of love.There are two ways in which one can own a book. The first is the property right you have by buying it, just as you pay for clothes and furniture. But this act of buying is only the first step to possession. Full ownership comes only when you have made it a part of yourself, and the best way to make yourself a part of it is by writing in it. A comparison may make the point clear. You buy a piece of beef from the butchers icebox. But you do not own the beef in the most important sense until you eat it and get it into your blood. I am arguing that books, too, must be absorbed in your blood to do you any good.There are three kinds of book owners. The first has all the standard sets and bestsellers unread, untouched. The second has a great many booksa few of them read through, most of them dipped into, but all of them as clean and shiny as the day they were bought. The third has a few books every one of them worn, shaken and looseended by continual use, marked from front to back.Why is making up a book necessary to read it?First, it keeps you wide awake. In the second place, reading, if it is active, is thinking, and thinking tends to express itself in words, spoken or written. The marked book is usually the thought through the book. Finally, writing helps you remember the thoughts you had, or the thoughts the author expressed.1The third kind of book owners must be_.Aexperienced readersBuntidy readersCefficient readersDcareless readers答案:C推理判断题。从文章第四段可以看出只有第三类读者充分阅读吸收了书中的内容。2The underlined phrase“making up a book”probably means_.Awriting down difficult sentencesBfinding the extra meanings of unknown wordsCwriting in the space the ideas you get through readingDmaking notes to show you understand what you have read答案:C语意理解题。短语making up a book的意思可由文章第三段“.and the best way to make yourself a part of it is by writing in it.”和文章最后一句“.writing helps you remember the thoughts you had, or the thoughts the author expressed.”综合分析得出。3How does the author persuade you to own a book?ATo make it a part of yourself by writing in it.BTo write down words and sentences that bring up rich ideas.CTo mark puzzling questions that challenge you.DTo note whatever disagreements you may have with the book.答案:A细节理解题。文章第三段第四句“.and the best way to make yourself a part of it is by writing in it.”是关键信息。4One of the advantages of making up a book is to_.Aabsorb all the brilliant ideas it containsBkeep either your thoughts or the writers in mindCmake yourself awake so that you can get more pleasureDenable yourself to pick up the book for continual reading答案:B细节理解题。由文章最后一段,特别是最后一句可得出结论。BThe engineer Camillo Olivetti was 40 years old when he started the company in 1908. At his factory in Ivrea, he designed and produced the first Italian typewriter. Today the companys head office is still in Ivrea, near Turin, but the company is much larger than it was in those days and the are offices all around the world.By 1930 there was a staff of 700 and the company turned out 13,000 machines a year. Some went to customers in Italy, but Olivetti exported more typewriters to other countries.Camillos son, Adriano, started working for the company in 1924 and later he became the boss. He introduced a standard speed for the production line and he employed technology and design specialists. The company developed new and better typewriters and then calculators(计算器). In 1959 it produced the ELEA computer system. This was the first mainframe(主机)computer designed and made in Italy.After Adriano died in 1960, the company had a period of financial problems. Other companies, especially the Japanese, made faster progress in electronic technology than the Italian company.In 1978, Carlo de Benedetti became the new boss. Olivetti increased its marketing and service networks and made agreements with other companies to design and produce more advanced office equipment. Soon it became one of the worlds leading companies in information technology and communications. There are now five independent companies in the Olivetti groupone for personal computers, one for other office equipment, one for systems and services, and two for telecommunications.5From the text we learn that_.Aby 1930 Olivetti produced 13,000 typewriters a yearBOlivetti earned more in the 1960s than in the 1950sCsome of Olivettis 700 staff regularly visited customers in ItalyDOlivetti set up offices in other countries from the very beginning答案:A细节理解题。由第二段第一句话可知答案为A。6What was probably the direct result of Olivettis falling behind in electronic technology?AAdrianos death.BA period of financial problems.CIts faster progress.DIts agreements with other companies.答案:B细节理解题。由第四段第一句话可知答案为B。7What do we know about Olivetti?AIt produced the best typewriter in the world.BIt designed the worlds first mainframe computer.CIt exported more typewriters than other companies.DIt has five independent companies with its head office in Ivrea.答案:D细节理解题。由第一段中“Today the companys head office is still in Ivrea.”以及文章最后一段“There are now five independent companies in the Olivetti group.”可知答案。8The best title for the text would be_.AThe Origin of OlivettiBThe Success of OlivettiCThe History of OlivettiDThe Production of Olivetti答案:C语篇解读题。通读全文可知,文章介绍了这家公司的起源,发展以及近况,故选C项最具概括性。.短文填空根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Recently some American scientists have given a useful piece of advice to people in industrialized nations. They say people should eat more of the same kind of food eaten by humans living more than 10,000 years ago. _1_The scientists say that the human life has changed greatly. Our bodies have not been able to deal with these changes in lifestyle and this had led to new kinds of sicknesses. _2_ So they are called “diseases of civilization”. Many cancers and diseases of the blood system are examples of such diseases.Scientists noted that people in both the Old Stone Age and the New Stone Age enjoyed very little alcohol or tobacco, probably none. _3_ However, a change in food is one of the main differences between life in ancient times and that of today.Stone Age people hunted wild animals for their meat, which had much less fat than domestic ones. They ate a lot of fresh wild vegetables and fruits. They did not have milk or any other dairy products, and they made very little use of grains. _4_ We eat six times more salt than our ancestors. We eat more sugar. We eat twice as much fat but only one third as much protein and much less vitamin C._5_But scientists say that we would be much healthier if we eat much the same way the ancient people did, cutting the amount of fatty, salty and sweet food.AStone Age people lived a simple life.BBut today, we enjoy eating a lot of these.CIn that case, they would live much healthier.DAncient people also got lots of physical exercise.EThese new sicknesses were not known in ancient times.FPeople today probably dont want to
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025内蒙古通辽市扎鲁特旗教体系统事业单位招聘30人模拟试卷及一套参考答案详解
- 2025广西河池市招聘中小学幼儿园教师565人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(网校专用)
- 2025福建漳州城投建工集团有限公司招聘2人模拟试卷附答案详解(突破训练)
- 2025年河北邢台威县招聘卫生专业技术人员133人模拟试卷及一套参考答案详解
- 痛风知识培训课件
- 中国氯化锂行业市场全景评估及未来投资趋势预测报告(智研咨询)
- 祖国山河课件
- 2025河南周口市中医院招聘117人模拟试卷及1套完整答案详解
- 2025贵州护理职业技术学院第十三届贵州人才博览会引才17人考前自测高频考点模拟试题附答案详解(完整版)
- 2025江苏东海高新区产业投资集团有限公司招聘劳动合同制人员3人模拟试卷及答案详解(历年真题)
- 厉害了我的国
- GB/T 44329-2024混合气体的制备称量法
- 动物生理学智慧树知到期末考试答案章节答案2024年浙江大学
- 2023浙教版八年级上数学知识点
- 输变电工程施工质量验收统一表式附件1:线路工程填写示例
- 安全总结模板
- 2024年四川成都市青白江区弥牟镇执法辅助人员招聘笔试参考题库附带答案详解
- 《电力设备典型消防规程》(DL 5027-2015)宣贯
- 昆虫学与农业害虫防治
- 信访工作培训课件
- 道路保洁安全培训课件
评论
0/150
提交评论