




已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
我带领班子成员及全体职工,积极参加县委、政府和农牧局组织的政治理论学习,同时认真学习业务知识,全面提高了自身素质,增强职工工作积极性,杜绝了纪律松散Unit 2 English around the world.阅读理解A(2018河南新乡期中)Homestay provides English language students with the opportunity to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home.What to ExpectThe host will provide accommodation and meals.Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week.You will be given the house key and the host is there to offer help and advice as well as to take an interest in your physical and mental health.Accommodation ZonesHomestays are located in London mainly in Zones 2,3 and 4 of the transport system.Most hosts do not live in the town centre as much of central London is commercial and not residential(居住的).Zones 3 and 4 often offer larger accommodation in a less crowded area.It is very convenient to travel in London by Underground.Meal Plans AvailableContinental BreakfastBreakfast and DinnerBreakfast,Packed Lunch and DinnerIts important to note that few English families still provide a traditional cooked breakfast.Your accommodation includes Continental Breakfast which normally consists of fruit juice,cereal(谷物类食品),bread and tea or coffee.Cheese,fruit and cold meat are not normally part of a Continental Breakfast in England.Dinners usually consist of meat or fish with vegetables followed by desert,fruit and coffee.FriendsIf you wish to invite a friend over to visit,you must first ask your hosts permission.You have no right to entertain friends in a family home as some families feel it is an invasion of their privacy.Self-Catering Accommodation in Private HomesAccommodation on a room-only basis includes shared kitchen and bathroom facilities and often a main living room.This kind of accommodation offers an independent lifestyle and is more suitable for the long-stay student.However,it does not provide the same family atmosphere as an ordinary homestay and may not benefit those who need to practise English at home quite as much.1.The passage is probably written for .A.hosts willing to receive foreign studentsB.foreigners hoping to build British cultureC.travellers planning to visit families in LondonD.English learners applying to live in English homes2.According to the passage,what does Continental Breakfast include?A.Dessert and coffee.B.Fruit and vegetables.C.Bread and fruit juice.D.Cereal and cold meat.3.Why do some people choose self-catering accommodation?A.To experience a warmer family atmosphere.B.To enrich their knowledge of English.C.To entertain friends as they like.D.To enjoy much more freedom.导学号23280015BThe best-known example of external(外部的) influence causing language change is the “Americanization” of world culture,which has caused English words to appear in city streets all over the world.The effect is most noticeable in pop music.Foreign groups often record in English,and the words are picked up and repeated in the same language everywhere,even by children who otherwise have little or no command of the language.I once met a Brazilian child of about ten who could count “one,two,three”,but only by adding the words “oclock,four oclock rock” at the end.Some people are often strongly critical of the influence of English on their languageespecially when an English word replaces a traditional word.In 1977,France passed a law banning the use of English words in official situations if an equivalent(意义相同的) French expression existedbut the law seemed to be honoured more in the breaking than in the observing.Some other countries have considered introducing a similar law despite the evidence that such laws have very little effect,and that the arrival of loan words(外来词) can greatly enrich a language(as indeed in the case of English itself,which has a long history of welcoming foreign words).However,not everyone is critical.In particular,commercial firms and advertisers are well aware of the potential selling power that the use of English vocabulary can bring.In Japan,English is even used in television commercials,despite the fact that the majority of viewers would not understand exactly what was being said:the excellence implied by the mere use of English is apparently enough to command the strategy to the advertisers.Most of the influence of English is upon the vocabulary of foreign languages,but surveys are slowly bringing to light several cases where word order or word structure has been affected.Sentences of the type “The book sells well”,using an active construction for a passive meaning,have begun to appear in Danish(Bogen soelger godt).Several languages keep the English plural ending when they make use of a loan word,and do not translate it into the native form,e.g.drinks.There are many other such cases.4.Why could the Brazilian child speak “one,two,three” in English?A.Because he had seen these words everywhere in the street.B.Because he had learnt how to tell the time in English.C.Because he had made himself master of English.D.Because he had heard these words in a song a lot.5.What can we infer about the law passed in France in 1977?A.It was strict.B.It was unfair.C.It was often ignored.D.It was strongly opposed.6.Some Japanese commercials use English in the hope of .A.following the American trendB.becoming world-famousC.enriching JapaneseD.increasing sales7.The last paragraph is mainly developed by .A.providing examplesB.making comparisonsC.explaining grammar rulesD.analyzing language change导学号23280016.七选五阅读(2018安徽皖南八校第三次联考)Everybody in this world is different from one another.But do you know that understanding differences can help you better manage your money?As we grow up,we gradually develop a set of our own values or beliefs.These are influenced by society,our family,the education we receive and so on.1Financial experts say that everyone also has their own beliefs of how to manage their finances.This is part of our value system and it has a great impact on the way we look after our money.2 They are:the ant,the cricket and the snail.The antworks first3 They work very hard and save money they earn so that they can enjoy life when they get old and retire.Ants love to save but they could make more out of their money if they were willing to invest in some funds and stocks with low risk.The cricketenjoys firstThe cricket wants to enjoy everything now and doesnt think too much about the future.They even borrow money when they really want something.4 These people have little savings.When they get old,they might have problems.They should learn to save and buy insurance.The snaillives under pressure5 They take big long-term loans from the bank in order to buy things such as luxury houses.They are happy to take big loans even though they are not sure whether they can afford them.This can cause problems in the future.They should plan more carefully.A.Many young people now belong to this group.B.On the other hand,many old people belong to this group.C.According to our different values,experts put us in three categories.D.The snail refers to people who make life difficult for themselves.E.Once this value system is set up,its not easy to change later in life.F.Different from ants,crickets are those who make their life overburdened.G.Just like ants who work heart and soul in summer in order to store food for winter,these people dont care about enjoying the moment.导学号23280017.短文改错(2018江西九江一中月考)Word came that our monitor Li Lei,who is seated just in the front of me,would be interviewed by a local TV station next week.Since we are all busy preparing for the coming National College Entrance Exam,Li Lei never stops doing chemical experiment in his spare time.He shows greatly interest in chemistry,on which he devotes much time and energy.It is said that he got first prize in a chemistry contest holding last month.His hard work finally paid back.He was admitted to a better-known university in advance.The local TV station will share all the people her success.导学号23280018答案:.【解题导语】本文是说明文。文章为那些到英国学习英语,打算寄宿在英国家庭中的学生们介绍了寄宿的相关信息。1.D推理判断题。根据第一段的叙述“Homestay provides English language students with the opportunity to speak English.”并结合整篇文章可推断出这篇文章是写给那些申请住在英国家庭的英语学习者的。2.C细节理解题。根据文章中第三个黑体标题下的“Your accommodation includes Continental Breakfast which normally consists of fruit juice,cereal(谷物类食品),bread and tea or coffee.”一句可知。3.D细节理解题。根据最后一段第二句“This kind of accommodation offers an independent lifestyle and is more suitable for the long-stay student.”可知,self-catering accommodation为住宿学生提供比较独立的生活方式,所以学生们可以享受到更多的自由。故D项正确。【解题导语】本文是议论文。文章讨论了英语对其他语言的影响。4.D推理判断题。根据第一段中的“Foreign groups often record in English.but only by adding the words oclock,four oclock rock at the end.”可知,文中提到的这个巴西小孩可能本身不太会说英语,但是由于含有这些英语数字的歌曲不断重复播放,所以他学会了说这些数字。5.C细节理解题。根据第二段中的“.but the law seemed to be honoured more in the breaking than in the observing.”及such laws have very little effect可知,人们经常不遵守这项法律。6.D推理判断题。根据第三段中的“.the potential selling power that the use of English vocabulary can bring.”及“.the excellence implied by the mere use of English.”可知,广告中使用英语能让人感觉该产品很出色,激发人们的购买欲。7.A写作手法题。最后一段中通过“主动结构表达被动意义”和“保留表示复数的词尾”两个例子来说明英语对其他语言的语序或结构也有影响。.【解题导语】本文主要介绍了不同的价值观带来的不同理财观念。1.E本空是一个段尾句,用来总结本段的大意,起承上启下的作用,故选E项。E项中的this value system指上文中的“a set of our own values or beliefs”,同时呼应下文中的“our value system”。2.C本空主要用来引出下文,由“the ant,the cricket and the snail”可知,选C项。3.G由空后的“They work very hard and save money” “Ants love to save”可知,应选G项。G项中的“like ants who work heart.to store food for winter”与之对应。4.A根据空后的“These people have little savings.When they get old.”可知选A项,A项起承上启下的作用。5.D由本段小标题“The snaillives under pressure”可知,应选D项。本段主要解释“蜗牛”这类人的价值观。.Word came that our monitor Li Lei,who is seated just in the front of me,would be interviewed by a local TV station next week.SinceThough/Although we are all busy preparing for the coming National College Entrance Exam,Li Lei never stops doing chemical experimentexperiments in his spare time.He shows greatlygreat interest in chemistry,onto which he devotes much
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025兵器装备集团陵川工业春季招聘开启笔试题库历年考点版附带答案详解
- 2025中电建电力投资集团有限公司社会招聘16人笔试题库历年考点版附带答案详解
- 2025中国能建国际集团春季社招36人笔试题库历年考点版附带答案详解
- 2025中国南水北调集团水网水务投资有限公司本部及下属单位秋季招聘20人笔试题库历年考点版附带答案详解
- 2025年区块链行业技术应用案例解析研究报告
- 2025年临床检验学临床应用技术考核模拟试卷答案及解析
- 2025年化妆品行业个性化美妆品牌定位与市场推广研究报告
- 2025年大数据行业数据隐私与数据安全研究报告
- 2025年区块链行业数字资产交易市场概况报告
- 2025年清洁能源行业市场前景与政策解读研究报告
- 消防员心理测试题库及答案解析
- 2025小升初租房合同模板
- 放射科造影剂过敏反应应急处理预案
- 《大嘴巴纸玩偶》名师课件
- 2025年上海市高考英语热点复习:阅读理解说明文
- 国家管网集团合同范本
- 中医全科学科
- Unit 1 Teenage life单词变形-学生背诵与默写清单-2024-2025学年高中英语人教版(2019)必修第一册
- 铁路技术规章:018铁路军事运输管理办法
- 生物发酵安全培训
- 2024-2025学年广东省深圳市九年级上学期期中数学试题及答案
评论
0/150
提交评论