高中英语 unit 21 human biology section  communication workshop课时作业 北师大版选修_第1页
高中英语 unit 21 human biology section  communication workshop课时作业 北师大版选修_第2页
高中英语 unit 21 human biology section  communication workshop课时作业 北师大版选修_第3页
高中英语 unit 21 human biology section  communication workshop课时作业 北师大版选修_第4页
高中英语 unit 21 human biology section  communication workshop课时作业 北师大版选修_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 21 Human Biology Section Communication Workshop.语法填空1Chongqing is among the most important cities in China in_(term) of its size and population.答案:terms2It was the first time that he _(lose) a game,so he felt very sad.答案:had lost3_the one hand,theyd love to have kids,but_the other hand,they dont want to give up their freedom.答案:On;on4Dont worry.We can take you home _all cases.答案:in5Train services returned _normal again after the strike.答案:to6Due to bad management,company profits_(decline) over the last three years.答案:have been declining 7I have been _(fortune) enough to visit many places of interest of the world as a lecturer.答案:fortunate8The robot_(equip) with a camera can do many things for mankind.答案:equipped9Many of them turned a deaf ear to his advice,_they knew it to be valuable.答案:even though/even if10Do you doubt _well see the film this afternoon?No,I have no doubt_our monitor will get the tickets.答案:that;that.翻译句子1据报道,近日气温将明显下降。(It is reported that,decline)_答案:It is reported that the temperature will decline sharply in one or two days.2在任何情况下我都不相信你的话。(in/under no circumstances放在句首)_答案:In/Under no circumstances will I believe you.3这是普京(Putin)第三次当选俄罗斯总统。(It was.time.)_答案:It was the third time that Putin had been elected Russias president.4疾病使他失去了一个正常的童年。(rob.of.)_答案:The illness robbed him of a normal childhood.5就我们而言,你什么时候走都行。(as far as.be concerned)_答案:As far as we are concerned,you can go whenever you want.阅读理解The pressure to feed Asias growing population has led to dangerous levels of overfishing near Pacific coastlines.An example can be found in Sindangan,a fishing town in the southern Philippines.The areas once healthy fishing is in danger because of an increase in the number of fishing boats.Across the South China Sea,fish catches near shore have dropped since the 1980s.That drop has pushed fishermen to go offshore with bigger boats.Benjamin Francisco,an official with the United Nations Food and Agriculture Organization,says some of the methods they use to increase their catches are harmful.These methods harm the ability of some species to reproduce.The fish watcher in Sindangan,Julie Buot,says most of the local fishermen use fine_mesh_nets.Such nets have been banned for years because they catch very young fish.To deal with problems like this,Benjamin Francisco has been thinking of the idea of licensing systems.The aim is to limit the number of boats on the water.Asia has the worlds largest fishing fleets (船队)They represent nearly 3 million of the worlds 4 million fishing boats.In some parts of Asia,there are increased efforts to control fleets and to ban fishing near shore.But these measures are costly.Benjamin Francisco says a lot of governments in Asia are not in a position to copy them.“The issues are deeply rooted in poverty (贫穷),the inability of local government to respond immediately,and no help from outside,” Benjamin Francisco said.In Sindangan,Wilfredo Ortega feeds a family of 9 children from fishing.On a recent day,he caught only half a dollars worth of fish because of strong winds,and he had to return to shore.“In these months,it s quite hard,” he says,talking about the difficulty of saving money.“We can only save during the months of November,December,and January.We can save by catching young sardines (沙丁鱼)”The young sardines may feed Mr Ortegas family for now.But the catches today mean fewer big fish tomorrow.And they mean an even riskier future for those who depend on fishing when no other work is available.语篇解读本文是说明文。文章主要介绍了由于亚洲人口增加带来的过度捕鱼问题。1The underlined part “fine mesh nets” refers to nets that_.Ameet the standard the government has setBhave very small spaces in betweenCare made of strong materialsDhave attractive appearance解析:词义猜测题。根据下文的because they catch very young fish可知,fine mesh nets指细网。答案:B2Whats the purpose of licensing systems?ATo protect big fish.BTo set young fish free.CTo control the number of fishing boats.DTo stop fishermen fishing on the water.解析:细节理解题。根据第五段的The aim is to limit the number of boats on the water可知答案。答案:C3According to the text,many Asian governments_.Adont consider overfishing a serious problemBdont deal with overfishing for lack of moneyCfind it hard to ban fishing near shoreDlearn from other successful examples解析:推理判断题。根据第七段中的But these measures are costly.Benjamin Francisco says a lot of governments in Asia are not in a position to copy them可知答案。答案:B4Wilfredo Ortegas story is mentioned in the text to show_.Athe local government doesnt care about poor peopleBsaving money is hard for fishermenCtheres reason for overfishingDyoung sardines are in danger解析:推理判断题。根据倒数第四段中的The issues are deeply rooted in poverty可知,文章讲述Wilfredo Ortega的故事是想说明过度捕鱼的一种原因,即贫穷。答案:CMax Mathews has been called the father of computer music.He created electronic tools so that people could use computers as musical instruments.He had a great influence on the development of electronic music and how it is written,recorded and played.In 1957,Mathews wrote the first computer program that enabled a computer to create sound.At that time,he was working as an engineer at Bell Laboratories in New Jersey.His computer program enabled a large IBM computer to play a 17 seconds piece of music that he had written.The computer was so slow that it would have taken an hour to play the piece of music in 17 seconds.For that reason,Mathews moved the work to a tape player,which could be sped up to play the music at a normal speed.He later said that the sound quality of the musical notes was not great,but the technical importance of the music was huge.Mathews continued creating other versions of the Music program.He became interested in how computers could help musicians outside recording studios.The Groove program he developed was the first computer program made for live performances.He also developed an electronic device he called the Radio Baton.The device looks like two drum sticks.It enables the user to control the speed and sound levels of orchestral music playing on a computer.The user does this by moving the two sticks on a special electronic surface.Mathews believed modern musicians are not making full use of the power of computer music.He said a violin always sounds like a violin.But with a computer,the way a violin sounds is unlimited.He said he didnt want computer sounds to replace live music.But he said he hoped laptop computers would one day be considered serious instruments.语篇解读Mathews是计算机音乐制作软件程序的创始人,这位作曲家可以通过数字合成器的指令和功能来操作计算机。5What do we know about Mathewss first piece of computer music?AIt took several minutes to play this music.BIt was written in the middle of the 1950s.CIt made the IBM computer work so slowly.DIt had the same good quality as other music.解析:细节理解题。从第二段首句可知,他的第一首电脑合成音乐是在20世纪50年代中期做成的,故选B。答案:B6Mathews made the Groove program in order to_.Aimprove the sound quality of musicBcreate a record for recording studiosCimprove the live performancesDdevelop the computer music解析:细节理解题。从第三段末句可知,The Groove program主要是为现场表演而制作的软件,故选C。答案:C7From the text we know that the Radio Baton is_.Aa computer program Ba piece of computer musicCan electronic device Da recording studio解析:细节理解题。从第四段首句可知,the Radio Baton是一款电子设备,故选C。答案:C8What does the underlined word “this” in Paragraph 4 refer to?AThe new device.BControlling speed and sound.CPlaying on a computer.DMoving the two sticks together.解析:词义猜测题。从上一句可知,this指的是“control the speed and sound levels of orchestral music”故选B。答案:B9According to the text,Mathews hoped that_.Acomputer sounds would take the place of live musicBmodern musicians would make good use of computer musicCcomputers would change the musical instrumentsDcomputers would be considered serious instruments解析:推理判断题。从最后一段的内容尤其最后一句可知,答案选D。答案:D.短文改错Yesterday afternoon,I fell illness all of a sudden.I was about to get up from the sofa while I felt dizzy as if everything were spinning around.Then my head ached a lot of.That is a kind of feeling you have when you get drunk.I go to the hospital nearby,where I was given a medical examination.To my relief,there was something seri

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论