已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Section The Language Points of Reading(第2课时)课时作业(二)对应学生用书P41基础题单词拼写1The doctor advised him to try to avoid foods which _ (含有) a lot of fat答案:contain2We must let everyone know the _ (重要性) of environment protection答案:importance3An unhappy home environment can _ (影响) a childs behaviour答案:affect4China is getting more and more _ (强大的) in the world答案:powerful5It will greatly _ (威胁) the peace in the Middle East答案:threaten6The severe drought has e_ crops throughout the area答案:endangered7Fruit juices can be h_ to childrens teeth答案:harmful8The disease failed to r_ to the new drugs the doctor applied答案:respond9It is c_ that the earth goes around the sun答案:certain10We really a_ everything youve done for our daughter答案:appreciate选词填空in danger of; as a result; in peace; long to do; in relief; burst into laughter; protect from ; pay attention to; be employed to do; hunt for1The wounded boy was _ infection (感染) for lack of medicine答案:in danger of2The naughty boy spends too much time playing computer games _, he failed the exam this time答案:As a result3We should try our best to _ our environment _ being polluted答案:protect;from4Can he _ work in this company?答案:be employed to5Everyone in the classroom _ after the teacher told a joke答案:burst into laughter6I have _ go on holiday in the beautiful mountains答案:longed to7Since the invasion of foreign troops, the people in Iraq are no longer _答案:in peace8Hearing the news that our team had won the game, we smiled at each other _答案:in relief9We should _ much_ protecting our environment答案:pay;attention to10The parents are _ every station _ their missing child答案:hunting;for单句语法填空1When she heard her friends call her name, she turned _ and waved to them happily答案:around2On hearing the news, Mary burst _ laughter while Lucy burst _ crying答案:into; out3_strange a plant! Id never seen it before I came here答案:How4Because of the bad weather, the number of visitors to the museum decreased _ 6%答案:by5If the ocean becomes too salty, certain species of marine life will die _答案:out6A fast food restaurant is the place_, just as the name suggests, eating is performed quickly答案:where7We appreciated _ (invite) to your birthday party答案:being invited8Wed better leave things _ they are until the police arrive答案:as9_ (pollute) water will make fish in it die out答案:Polluted10Great attention should be paid to_ (protect) the water from being polluted答案:protecting单句写作1She _ (建议待在那里) for another day答案:suggested staying there2As a matter of fact, his opinion will not _ (影响我的决定)答案:affect my decision3The project was finished _ (按计划的那样)答案:as it had been planned4 Most people pay no attention to _(节约用水)答案:saving water5_ (真是让人欣慰) to hear that he survived the accident答案:It was a relief能力题阅读理解AAs many as 10 of the 17 kinds of penguins (企鹅) may be in danger of disappearing The number of penguins has decreased by 30% since 1987Penguins are black and white birds that live in the southern part of the world They are common in South America, New Zealand, Australia and South Africa Many live near cold waters But some live near warm waters in Galapagos Islands Penguins cannot fly, but they are fine swimmers Penguins eat fish and krill (磷虾)The warming of the earth is the reason for the decrease in the number of penguins The heating of the air has caused ocean waters to become warmer Higher water temperatures have reduced the supply of fish and krill Some years later these birds are completely unable to reproduce (繁殖) Besides, many adult penguins die of hungerWidespread (广泛的) fishing, exploration for oil and oil leaks also make penguins be in danger Poisonous things in ocean waters are another danger Penguins also have their enemies, including wild dogs, sharks, seals and sea lionsNews about penguins is not all bad, however Several years ago, oil leaking from a ship hurt 40% of the penguins in South Africa The penguins became covered with oil But thousands of people helped clean and treat the birds well Then they returned the penguins to the wild Now these South African penguins are reproducing in higher numbers than before the oil leaking1The first paragraph tells us that _Asome new kinds of penguins appearBall the penguins are in danger of disappearingCthe number of penguins has decreased by 30% since 1987Dthere are twentyseven kinds of penguins in all答案:C段落大意题。由第一段第二句“The number of penguins has decreased by 30% since 1987”可知,从1987年到现在,企鹅的数量减少了30%。2What colours are penguins?AThey are blackBThey are whiteCThey are black or whiteDThey are black and white答案:D细节理解题。由第二段第一句可以得出答案为D。3We can learn from the passage that penguins _Acan swim better than flyBcan be found near Oceania (大洋洲)Ceat fish onlyDlive only in cold waters答案:B推理判断题。企鹅不会飞,因此A项不正确;除了吃鱼,企鹅还吃磷虾,排除C项;由第二段第三、四句可知D项错误;而第二段提到人们可以在澳大利亚发现企鹅,因此B项(企鹅能够在大洋洲被发现)是正确的。4Which of the following is NOT the cause of penguins decrease in numbers?AOil leakingBWidespread fishingCHumans killingDWarming of the oceans答案:C推理判断题。由最后一段石油泄漏后,人们都主动帮助企鹅可知,人类对企鹅的态度相当友好。A、B、D三项在第三、四段均提到了。故选C。1exploration n勘探;探测;探险2leak n(油、水、煤气等的)泄漏v漏泄;漏出3seal n海豹;封条(be) in danger of 处于的危险之中BThe Horn of Plenty is one of the largest natural health food stores within the Greater Hamilton area We are big supporters of buying locally and we are here to tell you why it is so important for your family, the community and the environmentThe concept of buying locally is simple: buy food produced, grown, or raised as close to your home as possible Not only will your food be fresher and tastier, but you are helping protect the environment and are supporting businesses within your community and reducing pollutionBetter for the environment Sustainability (持续性) and global warming are such hot topics at the moment, and many people want to do their bit to help support a healthier environment Small action carried out by many people can make a big difference Most materials in an average North American meal have traveled about 1,500 miles to get from farm to plate To cut out a big part of this travel would greatly reduce not only pollution from transportation and refrigeration but also customers expenses as wellTaste and nutritional contentLocallygrown fruits and vegetables are usually sold within 24 hours of being harvested Because they are picked at the height of ripeness (成熟) and travel only a short distance to the market, their freshness, nutrition, and flavor are kept Produce trucked in from far away may lose both taste and nutritional contentCommunity and home valuesWhen you buy direct from a farmer or buy locallygrown foods, you are engaged in a timehonored tradition between a grower and an eater You also help keep dollars within your community5It can be inferred from the third paragraph that _Aglobal warming is the most serious problem nowBNorth American food is rich in various kinds of materialsCthe increased cost of transporting food is passed on to the customersDmost people support buying locally答案:C推理判断题。根据第三段的内容可知,北美餐桌上的食物是经过长途跋涉才到了那里,其中要有运输费、保存费等,这些额外增加的费用都是要消费者支付的。6Locallygrown fruits and vegetables taste good mostly because _Athey are picked when they are fully grownBthey are not polluted by chemical fertilizerCthey can be harvested at any timeDthey are sent to the market at a high speed答案:A细节理解题。根据倒数第二段中“Because they are picked at the height of ripeness (成熟) and travel only a short distance to the market, their freshness, nutrition, and fl
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
评论
0/150
提交评论