(江苏专用)高考英语总复习 Unit2 Wish you were here双基达标卷练习(含解析)牛津译林版必修2.doc_第1页
(江苏专用)高考英语总复习 Unit2 Wish you were here双基达标卷练习(含解析)牛津译林版必修2.doc_第2页
(江苏专用)高考英语总复习 Unit2 Wish you were here双基达标卷练习(含解析)牛津译林版必修2.doc_第3页
(江苏专用)高考英语总复习 Unit2 Wish you were here双基达标卷练习(含解析)牛津译林版必修2.doc_第4页
(江苏专用)高考英语总复习 Unit2 Wish you were here双基达标卷练习(含解析)牛津译林版必修2.doc_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

【课堂新坐标】(江苏专用)2016届高考英语总复习 unit2 wish you were here双基达标卷练习(含解析)牛津译林版必修2.单词拼写1can you _(安排)a visit to the exhibition?2this cross marks the _(地点)where she died.3rents are normally payable one month in _(提前)4the sun _(反射)off the snowcovered mountains.5our _(供应)can fully meet the demand.6i didnt mean to _(吓唬)her.7ill work out the _(日程表)8his ideas were no longer in _(和谐)with ours.9from a teachers point of _(观点)this dictionary will be very useful.10she was planning to _(宣布)her engagement to peter.11there being much dust on the table, the house must have been _(舍弃)for a long time. 12in ad 79 the city of pompeii was _ (埋葬)under a layer of ash seven metres deep.13jerry _(徘徊)around the park in the hope of meeting his sister, but she didnt turn up.14it is very _ (不舒服) lying on the hospital bed with my legs hung in the air.15they dont come down to london much because its too _ (疲劳的) with the kids.【答案】1.arrange2.spot3.advance4.reflects5supply6.scare7.schedule8.harmony9.view10announce11.deserted12.buried13.wandered14.uncomfortable15.tiring.选词填空in case; look forward to; supply.with; in harmony with; in total; run out of; be tired of; be scared of; in the open air; be home to.1i have been _ meeting you ever since arthur told us. now, it comes true.2my sister _ never _ talking about her work.3we should live _ our environment.4we are here to _ the public _ a service.5youd better take the keys _ im out.6what if we _ space?7im not sure what im supposed to _ .8. it is not uncommon for a single residence to _ as many as 40 people.【答案】1.looking forward to2.was/ is; tired of3.in harmony with4.supply;with5.in case6.run out of7.be scared of8. be home to.完成句子1昨天要是我在这里多好啊!i wish _ yesterday!2你不能想怎么样就怎么样。you cant just do _.3这是第一次中国的航天员进行太空授课。it was the first time that chinese astronaut _ the video lecture from space.4过马路时,一定要小心。be careful _ the road.5我正要说出秘密,这时我发现我的朋友在摇头。i _ the secret _ i saw my friend shaking his head.【答案】1.i had been here2.whatever you like3.had delivered4.when crossing5.was about to tell; when.教材活用根据教材文本完成下列表格,每空一词。tobys travel planroutehow to travelwhat to takewhy to takepara.2through the sahara deserton 1._a tent,a 2._ bag,a torchfor a good rest, see something in the 3._para.3down the river nilego 4._ rafting5._ clothing,a helmet,a life jacketnot to get turned upside down or 6._paras.45in kenya7._a backpackto carry supplies of 8._ and 9._para.6in tanzania10._【答案】1.camels2.sleeping3.dark4.whitewater5.special6.sink7.walking8.food9.water10.climbing.阅读理解awhen first entered,vanak restaurant does not look like much of a restaurant,but once the pleasant smells of kabob(烤肉串)hit the senses,you are incapable of calling it anything else.owned by a local couple,this persian restaurant has an inviting,homelike atmosphere that many restaurants lack.the space is small with only a few dining tables and nearly no decoration,but the environment is truly charming.lying in a hardly noticeable street corner,the restaurant still attracts all customers,especially those experienced in the delights of middle eastern cooking.a common sight is that of old persian men sitting in the corner talking loudly about world topics,watching news events on tv,drinking a black tea known as persian chai,and reading local persian newspapers all the while trying to finish off their plates piled with food.the variety of food at the restaurant is limited,but the amount of each dish is fairly large.most of the meals can serve two people and are under d|s10,so not only is it affordable but practical as well.the food especially appeals to healthconscious eaters because each dish is very healthy,made with limited fat and oil and served straight off the grill(烤肉架)the main dish that the restaurant is popular for is its kabobs,which are different styles of grilled meat.one delicious and extremely healthy dish is the joojeh kabob,which is made of grilled chicken pieces served with either rice or bread. another great kabob is the chelo kabob,a kabob consisting of grilled beef.although the restaurant is small,the atmosphere and the food is delicious. it is a place that should not be overlooked.【语篇解读】本文为记叙文,叙述了一家位于边陲小镇、规模不大却独具风味的餐馆,这种餐馆往往更受欢迎。1when first entering the restaurant,one can find that it _.ais splendidly decoratedbhas pleasant smells of kabobscis crowded with dining tablesdlooks like a common restaurant【解析】细节理解题。根据第一段的“but once the pleasant smells of kabob hit the senses”可知餐馆里弥漫着烤肉串的香味。【答案】b2what activity is also mentioned apart from dining in the restaurant?awatching news events on tv.bdrinking a kind of black coffee.creading local english newspapers.ddiscussing world topics in low voices.【解析】细节理解题。根据第五段,顾客可以在餐馆高谈阔论时政、看电视、品红茶、读当地波斯语报纸,可排除b、c、d三项,故选a。【答案】a3what is the dish joojeh kabob mainly made of?arice.bchicken.cbread. dbeef.【解析】细节理解题。根据倒数第二段可知joojeh kabob 的主料是grilled chicken pieces。【答案】b4it can be inferred from the passage that the restaurant _.aoccupies a large spacebowns a favorable locationcis popular for its special fooddhas a quiet environment inside【解析】推理判断题。依据最后一段可以推断出正确答案。依据第三段和最后一段可知餐馆规模小;依据第四段可知餐馆位置偏僻;依据第五段可知餐馆里很吵闹而不是安静,排除a、b、d三项。【答案】cbone night, i was partying in central london, near piccadilly circus. running short of money, i set off to find the nearest atm to withdraw some cash. at shaftesbury avenue, i saw a huge queue for one atm machine, but no one was using the neighboring “hole_in_the_wall”. assuming that the second machine was broken, i asked one queuing man if it was out of order. he replied, “its working, but this one pays out twenty for ten!”so the reason for the weirdly long queue is that these folks wanted to “double their money” by getting a 20 note for each 10 note requested. being an honest man, i didnt hang about; i simply used the idle machine and walked off.last week, customers took similar advantage of commonwealth bank in sydney, australia. following overnight maintenance, a computer virus caused commbanks atms to fail to function properly and begin paying out extra money, with unrestricted withdrawals. they allowed customers with little or no cash in their accounts to withdraw large sums that they didnt have. after about 5.5 hours, commbank managed to restart these atms and stop the flood of cash.you stole your own cash!by withdrawing money they didnt have in their accounts, some of these greedy customers have gone heavily overdrawn. news reports indicate that some people were withdrawing as much as d|s2,500 (1,563) in a single dealing.alas, both commbank and the new south wales police said that they will use atm records and cameras to track down those who took advantage of the error. as detective superintendent col dyson of the new south wales police department warned, “people should realise that they dont have the right to take that money and are committing a criminal offence if they keep it.”what about overpayments?what about when you key in a 20 withdrawal and you get two 20 notes, not two 10 notes?in english law (covering england and wales), you have the right to keep money paid to you in error “under mistake of fact”, but only if you honestly believe that the money is yours.however, if you requested 20, but you got 40, 20 was allowed to be lent to you, and then the cash is yours to keep, as neither you nor the bank has suffered any loss.【语篇解读】顾客从出问题的atm中提取了不属于自己的钱,那么根据法律该如何处理呢?5the words “hole in the wall” refer to _.aa real hole in the wallbanother atmcthe mouth of a neighbor da common machine【解析】词义猜测题。根据第一段第三句中的one atm machine及倒数第二句中的 the second machine可知画线部分指另外一台atm。【答案】b6we learn from the passage that the writer _.asaw a huge queue on his way to a party and joined thembpeople queued up to withdraw money because the other atms were brokenchad to use the unoccupied atm to get some cash because he was in a hurrydwas critical of what he saw when withdrawing cash from an atm【解析】推理判断题。由第二段的第二句可知作者是一个诚实的人,对他人从出问题的atm上取走不属于自己的钱持否定的态度。【答案】d 7according to the passage,_.alast week, an at

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论