湖北省武汉市高考英语二轮复习 阅读理解基础训练(9).doc_第1页
湖北省武汉市高考英语二轮复习 阅读理解基础训练(9).doc_第2页
湖北省武汉市高考英语二轮复习 阅读理解基础训练(9).doc_第3页
湖北省武汉市高考英语二轮复习 阅读理解基础训练(9).doc_第4页
湖北省武汉市高考英语二轮复习 阅读理解基础训练(9).doc_第5页
免费预览已结束,剩余3页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

湖北武汉市2016高考英语阅读理解基础训练(9)【2015高考复习】阅读理解wisdom teeth are normally the last teeth to appear.this usually happens when people are in their late teen years or early twenties,in other words,when they are older and wiser.wisdom teeth can grow into place normally and never cause a problem.but often there is not enough room for them in the mouth;they might crowd other teeth.sometimes they even push sideways through the gums (齿龈)an impacted wisdom tooth is one that fails to completely rise through the gums.wisdom teeth that only partly break through can leave space for bacteria to enter around the teeth.infection (感染) is a risk in these cases.wisdom teeth that are not well lined and become impacted are often removed.the american dental association says removal is generally advised when wisdom teeth only partly break through the gums.removal is also advised if there is a chance that wisdom teeth ate poorly lined.the best time to remove is before the teeth cause any problems or pain.young adults are the best candidates for wisdom teeth removal.but why do we have wisdom teeth if we often need to get them removed?one theory has to do with our diets.scientists say the diet of ancient humans probably required more chewing teeth.life was probably a little rougher on the teeth back then,too.so it was good to have extras.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了智慧之牙智齿。5according to the passage,which of the following statements is not true?ajust older and wiser people can have wisdom teeth.bwisdom teeth can cause problems if not in their right place.cimpacted wisdom teeth cant grow out of the gum fully.dwisdom teeth that only partly break can get bacterial infections.解析细节理解题。根据文章第一段可知,所谓的智齿是指在青少年晚期或二十岁出头长出的牙齿,而不是只有老人或智者才有的牙齿。答案a6wisdom teeth should be removed_.awhen they break through the gumsbwhen they are below the gumscif they are not well lined or get impacteddif they take up enough room in the mouth解析细节理解题。根据文章第四段第一句“wisdom teeth that are not well lined and become impacted are often removed.”可知,c项正确。答案c 7we can learn from the passage that_.aimpacted wisdom teeth have the risk of getting infectedbancient humans need chewing teeth because of their happy lifecolder adults are the best candidates for wisdom teeth removaldmore chewing teeth are needed for the diet of modern humans解析推理判断题。根据文章第三段可知,阻生智齿(即impacted wisdom teeth)会在牙齿周围给细菌留出进入的空间,这就有被感染的风除。故选a。根据第四段最后一句可排除c项;根据最后一段可排除b、d两项。答案a8the main purpose of the passage is to_.aadvisebpersuade ccomment dintroduce 解析写作意图题。本文是一篇说明文。文章主要介绍了长智齿的大约时间、智齿可能导致的问题、拔掉智齿的时间、为什么长智齿等内容。所以本文写作的主要目的就是介绍。答案d阅读理解。when it comes to friends, i desire those who will share my happiness, who possess wings of their own and who will fly with me. i seek friends whose qualities illuminate(照亮) me and train me up for love. it is for these people that i reserve the glowing hours, too good not to share.when i was in the eighth grade, i had a friend. we were shy and “too serious”about our studies when it was becoming fashionable with our classmates to learn acceptable social behaviors. we said little at school, but she would come to my house and we would sit down with pencils and paper, and one of us would say:“lets start with a train whistle today.” we would sit quietly together and write separate poems or stories that grew out of a train whistle. then we would read them aloud. at the end of that school year, we, too, were changed into social creatures and the stories and poems stopped.when i lived for a time in london, i had a friend. he was in despair(失望) and i was in despair. but our friendship was based on the idea in each of us that we would be sorry later if we did not explore this great city because we had felt bad at the time. we met every sunday for five weeks and found many excellent things. we walked until our despairs disappeared and then we parted. we gave london to each other.for almost four years i have had a remarkable friend whose imagination illuminates mine. we write long letters in which we often discover our strangest selves. each of us appears, sometimes in a funny way, in the others dreams. she and i agree that, at certain times, we seem to be parts of the same mind. in my most interesting moments. i often think:“yes, i must tell”we have never met.it is such comforting companions i wish to keep. one bright hour with their kind is worth more to me than the lifetime services of a psychologist(心理学家), who will only fill up the healing(愈合的) silence necessary to those darkest moments in which i would rather be my own best friend.1. in the eighth grade, what the author did before developing proper social behavior was to _. a. become serious about her study b. go to her friends house regularly c. learn from her classmates at school d. share poems and stories with her friend 2.in paragraph 3,“we game london to each other”probably means_. a. our exploration of london was a memorable gift to both of us b. we were unwilling to tear ourselves away from london c. our unpleasant feelings about london disappeared d. we parted with each other in london 3. according to paragraph 4, the author and her friend_. a. call each other regularly b. have similar personalities c. enjoy writing to each other d. dream of meeting each other4. in the darkest moments, the author would prefer to_. a. seek professional help b. be left alone c. stay with her best friend d. break the silence5. what is the best title for the passage? a. unforgettable experiences b. remarkable imagination c. lifelong friendship d. noble companions【参考答案】1-5、dacbd2016高考训练题。阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出最佳选项。it must be something that many american companies hold a baby contest. of course, babies are wonderful, and many parents would be the first to agree. companies really bring in much money.walgreens baby contestif you play the new baby milestones challenge contest by babycenter & walgreens, you could win $1,000 in walgreens & b gift cards and certificates. you can play the instant winner if you get a $25 walgreens gift card, but you also have to write down your email address and receive all their sales and other information for the contest.kids and babieskids and babies are accepting entries for may 2014 free photo contest. baby photo galley with theme albums and age group albums is moved to the new website cute baby gallery. check kidsandb for their baby photo contest blogs latest update. the grand prize is $25,000. the catch: winners are decided by the visitors coming to the site and voting for their favorite babies, so you have to advertise their site for them.pp has a website only for their members, but if you are into baby photos, it is well worth surfing. you could receive offers on free samples, money-saving coupons (优惠券), and chances to win the latest contests.avonavon is another company that has a baby photo contest this spring. avon is advertising their newest collection. it is avons only collection for the photos of babies. babies age: newborn to 2 years. just go to tinyt and upload your recent babys photos. the first place baby will be featured in a tiny tillia storybooks and win a $5,000 u.s. savings bond. ten beautiful girls will win $300 worth of tiny tillia products.the tip is to run a search engine for all the latest contests going on and start entering them today. you could be lucky and win enough to put your baby through college! have fun! 1.what is the basic condition for you to play the instant winner in walgreens & b?a. getting a gift card. b. getting a certificate.c. winning 1,000 dollars.d. receiving information for the contest2.if you want your baby to win the 2014 free photo contest, you will _.a. have to spend $ 25,000 b. take your baby to the gallery in mayc. upload more photos of your baby d. have to help to advertise their site 3.what can we learn from this passage?a. free photo contest will be held in march, 2014b. avon is a website that will hold a baby photo contestc. p accepts the photos of all kinds of people babiesd. parents can upload their one-year-old babys photos to tinytillia. com4.in the last paragraph, the author advises parents to _ .a. try their best to take good care of their babyb. enter the contests as soon as possiblec. encourage their kids to go to college when they grow upd. find more tips for winning the contests参考答案14、addb 【2015高考复习】阅读理解 deputy (副职) head teacher wantedposition:deputy head teacheremployer:bracknell forest councilpublished:1000 am.mon.dec.12,2011closing date:1000 am.mon.jan.16,2012working pattern:fulltimesalary:20,00034,999 per yearlocation:jennetts park primary school,bracknell,berkshirethe governors are seeking to employ an enthusiastic deputy head teacher to be a key partner in founding and leading our brandnew primary school in bracknell.we offer:a brandnew school building the opportunity to work in close partnership with the head teacher and governors to create and develop a new staff team a growing community looking forward to their new school openingthe opportunity for further professional development which will support you through the next stage of your careerthe opportunity to lead key projects across the schoolyou will be:an excellent classroom practitioner (从业人员),who will enjoy shaping and delivering a broad,balanced and creative curriculum in classable to lead the staff by focusing on teamworkcommitted to working in partnership with parents and the nearby communityfor further information,you can contact the head teacher,ms maria soulsby,by dialing 32899918 or you can send an email to maria,soulsby .uk. you can also come to visit our school in person.if you have not heard from us two weeks after the closing date,that means your application has not been accepted.apply using bracknell forest council application forms only;cvs (简历) will not be accepted.this school is committed to safeguarding and promoting the welfare of children and expects all staff to share this commitment.all staff employed in the school must be aware that a check on the criminal record will be done.【语篇解读】这是一则招聘副校长的广告。1accordi

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论