全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
第三单元作业单姓名:_一完形填空通读下面短文,从所给四个选项中选择可以填入空白处的最佳答案。do you live in a city? do you know how1came into being(成为现实)? long time ago, the world 2only a few thousand people. these people moved from place to place, killing animals for 3 .no one knows how hard when these people _4 growing food. but when they did, their life changed. they didnt 5to look for food any more. they could stay in one place and 6 in it.people began to live 7one another. and so 8villages grew. many people came to work in the villages. these villages grow very big. when machines came along, 9 in the villages changes, factories are built. more and more people lived near factories. the cities grew very 10. ()1. a. workb. lifec. citiesd. factories()2. a. hadb. grewc. maded. did()3. a. clothesb. housesc. foodd. sports()4. a. gave up b. enjoyedc. learned aboutd. stopped()5. a. wantb. havec. tryd. learn()6. a. getb. havec. hided. die()7. a. withb. away fromc. liked. at()8. a. bigb. the firstc. the smallestd. the biggest()9. a. housesb. lifec. workd. people()10. a. smallb. bigc. slowd. difficult二阅读理解。(a)a meteorite(陨石) almost hit an 80-year-old man named arthur pettiffer in britain when he was working in his garden. the meteorite was the biggest in the past 26 years in britain.the meteorite weighed(重) one kilo, and might be over four thousand million(百万) years old.“i heard the big noise in the air. i looked up and i saw the tops of the trees coming and going,” he said, “i didnt know what it was.”meteorites are small things from the small planets in space. about 3,500 meteorites may fall on earth every year, but only very few are found. mr pettifers meteorite is the fifth to fall in britain since the second world war.mr pettifer is glad. “ when you think about it coming from so far away, it really is something strange.”()1. the meteorite was mr pettifer when it fell down.a. close to b. far fromc. hittingd. coming to ()2. the meteorite was already years old.a. 40,000,000,000b. 40,000,000c. 400,000,000d. 4,000,000,000()3. mr pettifer found the tops of the trees coming and going because.a. the trees were afraidb. the fast falling meterite kept the tree tops movingc. it was going to raind. the moving was made by wind()4. people see a meteorite fall although they visit the earth often each year.a. quite a fewb. some c. few d. many()5. mr pettifer was to see the falling of the meteorite.a. happyb. afraidc. sorryd. angry (b)can we live without salt (盐)? salt is very important to us . we need salt in our food . animals need it , too. most of the salt in our country comes from the sea. people dig very big pools and let sea water in . when the sun dries up the water , people can get salt from the ground . the salt is white, clean and beautiful .there are a lot of salt wells(井) in sichuan . a salt well is much like a water well . people bring the well water up to the ground and then dry it in big jars(坛子) over fire . in this way they get salt . we can also get salt from salt mines(矿) . a salt mine may be found under the ground . some years ago, people in jiangxi found a big salt mine and soon opened it . people here need salt from other places no more .in the northwest of our country , there are many salt lakes. some of these lakes are very big . the salt in a big lake will be enough for our people for centuries .( ) 6. we cant live without salt , so _ .a. we need more b. it is very important to us c. we have to drink sea water d. there is salt in all our food ( ) 7. we get most of the salt from _ .a. salt lakes b. sea water c. salt wells d. salt mines ( ) 8. people in sichuan get salt from _ .a. jars b. fire c. salt wells d. water wells ( ) 9. not many years ago, a big salt mine was found and opened _ .a. in sichuan b. in jiangxi c. in the northwestd. beside the sea ( ) 10. the best title(标题) of the article(文章) is “_” .a. salt b. why we need salt c. salt is important d. we need salt 三通读短文,把握大意,然后在空白处填入所缺的词(首字母已给出)。there are t(1) many accidents in cities. accidents often happen when people c_(2) the roads. here is a piece of advice (忠告). r_(3) it carefully.be careful w(4) it is raining. many accidents happen t (5). people are in a h_(6) because they do not want to get w(7). they often go across the roads q_ (8) without (没有 ) looking. they often can not see very c (9) because they hold umbrellas in front of them. remember that cars take longer to stop when the road is wet. when its raining we must b (10) more careful, not less careful.四看图完成短文,每空一词。ling feng (1) a middle school student. he is fifteen years old. last sunday he (2)
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 偏铝酸钠生产线项目技术方案
- 针织面料生产线改造项目风险评估报告
- 2025华福证券有限责任公司95547热线客服人员招聘笔试考试参考试题附答案解析
- 输油管线隐患治理项目初步设计
- LNG气化工程项目建筑工程方案
- 2025四川成都市龙泉驿区青台山中学校秋季教师招聘22人笔试考试参考题库附答案解析
- 2025广西百色市秋季面向应届大学毕业生招聘中小学教师323人考试笔试备考题库及答案解析
- 2025广东韶关市始兴县“青年人才”和“急需紧缺人才”招聘40人(第三批医疗岗4人)笔试考试备考试题及答案解析
- 2025年西安高新医院招聘(16人)笔试考试备考试题及答案解析
- 2025河北石家庄铁路职业技术学院第二次招聘9人笔试考试备考题库及答案解析
- DB52T 1336-2018 贵州岩溶场地岩土工程勘察技术规程
- 突发公共卫生事件应急预案演练脚本
- 2024年人教部编版语文小学三年级上册期中检测题及答案(一)
- 2023年贵州省高中信息技术学业水平考试模拟卷选择题(11)(含答案解析)
- 职业技能竞赛-人工智能训练师理论知识题库(附参考答案)
- 中考英语688高频词大纲词频表
- 大话机器人智慧树知到期末考试答案章节答案2024年青海大学
- 消防施工合同电子可打印范文(2024版)
- 2024译林版英语初一上单词默写表
- 希沃白板应用培训课件
- 近十年我国移动学习学术期刊论文的内容分析研究
评论
0/150
提交评论