高考英语一轮复习 Unit 23 Conflict课时作业 北师大版选修8.doc_第1页
高考英语一轮复习 Unit 23 Conflict课时作业 北师大版选修8.doc_第2页
高考英语一轮复习 Unit 23 Conflict课时作业 北师大版选修8.doc_第3页
高考英语一轮复习 Unit 23 Conflict课时作业 北师大版选修8.doc_第4页
高考英语一轮复习 Unit 23 Conflict课时作业 北师大版选修8.doc_第5页
免费预览已结束,剩余6页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

unit 23 conflict基础训练.用适当的介词或副词填空1mount wuyi is remarkable _ its wide range of living things.2eggs are classified _ three categories according to size.3the book is intended _ parents with young children.4we shall be grateful if you will look _ the matter and let us have a reply without delay.5this plant cant be exposed _ strong sunshine or it may die.6the chinese government has appointed its representatives _ the conference.7the printers will arrange to distribute the books _ every important city in the country.8would you classify her novels _ serious literature or others?答案1.o5.to6.to 7to8.as.完成句子9_ you work,_ you will make.你越用功,进步就越大。10he dipped into the bag and brought out _ sample wheat.他把手伸进袋子里,取出一把小麦样品。11local politicians used to _ thanksgiving turkeys _ needy families.当地的政客过去常常向有需要的家庭分发感恩节火鸡。12as long as _,ill do whatever you ask me to (do)只要你不出卖我,要我做什么我都愿意。13after a weeks discussion,the two sides _ on the cost of the project.经过一星期的讨论,双方就这项工程的造价达成了协议。答案9.the harder;the greater progress10.a handful of11.distribute;to12.you dont betray me 13reached a compromise.课文浓缩语法填空 seldom has drumming caused such conflict.yang mings neighbors say they _14_ (drive) mad being exposed to such noise.had they known their neighbor was a drummer,they _15_ (move) into the building.no sooner had they moved in _16_ the noise began and rarely did they get a full nights sleep.neither _17_ they relax or read a book _18_ plugging their ears.one neighbor also claims that yang ming is an alcoholic and has _19_ bad influence on his adolescent son.in the end,the local council took action.“_20_ was only after careful consideration that we gave yang ming a _21_ (warn),” a council member said._22_ (get) enough sleep is important for peoples health and after such a chorus of _23_ (complain),we had to take action.答案14.were being driven15.wouldnt have moved 16than17.could18.without19.a20.it 21warning22.gplaints.根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。tips for improving your life1laugh out loud.laughing is one of the most therapeutic things you can do for yourself every day,according to research._24_ and when youre spending a few minutes watching a funny video at work,definitely you do not feel bad about it.2_25_exercise may not be on the top of your priority list some days,but heres why it should be:exercising every day,even just 15 minutes,can help you lower your blood pressure and reduce your body fat.3listen to music.listening to music is another scientificallyproven way to improve your life._26_ classical music,in particular,has been shown to help improve your mood,lower your blood pressure,and help you sleep.4perform a random act of kindness.lets face it:helping other people feels good._27_ so give a dollar to a homeless person,compliment someone at your office,offer to do a friend a favor without asking for anything in return.the universe will reward you back many times over.5learn something new.people who are content with their life share this in common:they never,never stop learning.make it a point to feed yourself with knowledge every day,whether it be in the form of books,websites,television,etc._28_afind time for exercise.bprepare at least one healthy meal.cbecause music can make every day of your life a little better.dif you want to improve your life,help others improve theirs first.ewhile youre here,learn as much as you can about as much as you can.fso spend time with funny friends or watch your favorite television comedy.gso make it a point to spend quality time with your loved ones every single day.答案24f本段标题为laugh out loud.选项f中与滑稽有趣的朋友在一起或者观看你最喜欢的戏剧会让你感到快乐高兴,也会让你开怀大笑。25a本段说明的是锻炼的一些好处。选项a这条建议是“寻找时间去锻炼”,符合段意。26c本段标题为“听音乐”。选项c说明的是为什么听音乐可以提升你的生活,与本段标题相符合。27d根据空格前面一句可知,帮助别人使自己感觉良好,选项d说明“如果你想提升自己的生活,先帮助别人提升他们的生活”,与本段标题和上面一句相符合。28e本段标题为“学习一些新东西”,选项e中的learn一词提示应该选e。能力提升.完形填空体裁:夹叙夹议话题:帮助词数:240时间:15barbara was driving her sixyearold son,benjamin,to his piano lesson.they were late.barbara had to drive much_1_barbara,a nightduty_2_ at the local hospital,had recently worked extra shifts.she was_3_“mom!” ben cried.“look!” just ahead,a car had lost_4_ on a patch of ice.barbara_5_,and opened her door.thank goodness she was a nurseshe might be able to help these_6_ passengers.then she_7_what about ben? she couldnt take him with her.but was it_8_ to leave him alone? what if their car were_9_ from behind? for a moment barbara considered_10_someone else was sure to come along.no! “ben,honey,promise me youll stay in the_11_!”“i will,mommy,” he said as she ran.it was_12_ than shed feared.two girls of high school age are in the car.one was dead.the driver,however was still_13_barbara quickly applied_14_ to the wound in the teenagers head.if_15_ came soon,the girl would live.barbara_16_ for help on her cell phone and soon she heard the ambulance sirens(报警器)“good job,” one doctor said as he_17_ the drivers wounds.“you_18_ saved her life,madam.” slowly barbara opened her car door.benjamin was_19_ the crash site.“mom,” he whispered,“did you see it? the angel,mom! she came down from the_20_ while you were running to the car.and she opened the door,and she saved her life.”barbaras eyes filled with tears. 1a.slower bcarefully cfaster dattentively答案c上一句they were late说明,她不得不将车开的快一些。2a.nurse bdoctor cworker dvolunteer答案a下文thank goodness she was a nurse提示了答案。3a.hungry bthirsty cexcited dtired答案d根据上面的句子had recently worked extra shifts所说的经常加班可以判断她非常劳累。4a.wheel bcontrol cgas dway答案blose control“失去控制”,车在一块冰上失去控制。5a.pulled over bset foot cput forward dmarched on答案apull over“靠边行驶;靠边停下来”。set foot“到达;进入;踏上”;put forward“提出;推举出”;march on“继续行军”。6a.lucky bunhappy cunfortunate dtiresome答案c遭遇了车祸,车里的人是不幸的。7a.cried bpaused cdisliked dbelieved答案b从下文她思考孩子应该怎么办和不能带孩子过去可知她停顿了一下,说明在救人和不救人之间她犹豫了一会。8a.anxious bcurious cgentle dsafe 答案d她想到的是将孩子一个人留在车上安全吗?下一句也提示了本空格的答案。9a.hit bstolen cstarted drobbed 答案a根据后面的from behind可以判断该句的意思是“如果车被从后面撞了怎么办?”10a.encouraging bmeasuring cleaving dstaying 答案c从后面一句someone else was sure to come along可知,她曾经想离开。11a.school bclassroom chouse dcar答案d她怕孩子看到车祸的场面让儿子许诺呆在车里。12a.better bworse cworthier dtougher 答案b根据下面车祸的严重性来看,车祸比她预料的要严重得多。13a.breathing bdying claughing dyelling答案a用breathing与前面的one was dead相对比。14a.warmth bknowledge cpressure drisk答案c按压伤口以便止血。15a.operation bassistancecenquiry dprescription 答案b如果“援助;救助”来得快的话,这个女孩子还有救。16a.called basked capplied dcared 答案a根据后面的on her cell phone可知她打电话求助。17a.examined bremarked ccommitted dexperienced 答案a医生给病人(或伤者)检查用examine。18a.finally bcertainly cprobably dactually答案c用probably表示“有很大的可能性”。其他选项不符合句子意思。19a.making up bholding back csticking with dstaring at 答案dbenjamin盯着车祸现场看。20a.sky bair chill dlegend 答案a天使是从天上下来的。.阅读理解a体裁:说明文话题:情感自信词数:313时间:6do you think that you lack confidence in your daily life? do you want to be more confident? the following tips will help you build your confidence.look at yourselfreally look at yourself.stand in front of your mirror and take a good look.this is really hard for a lot of kids to do,but tryits important.thats your face that youre looking at and your face is going to be with you for a long time,so it would be really helpful if you would stop worrying so much about it and start liking it.learning to look at yourself in the mirror and accepting all the good and not so good things about your face is an important step in feeling more comfortable with you and then,with everyone else.practiceit needs practice to make your face look perfect.but,if you look at other peoples faces,you will see that no one looks perfect.you may think your favorite singer or actor looks perfect,but everyones idea of perfection is different.your job is to start seeing the beautiful things about you.it needs practice.you might notice that the expression on your face makes a big difference in how you look.dress for comfortits important that clothes make you feel physically and emotionally comfortable.clothes say a great deal about the person whos wearing them.kids who want to get along well with others should wear clothes that are similar to what their classmates are wearing.kids who wear very different clothes cant be welcomed by other kids.hygiene(卫生)now that youve paid attention to your face and your clothes,lets work on cleaning.the simple fact is that if a kid smells bad and has dirty teeth,other kids and grownups wont want to come too close.【语篇解读】在日常生活中你是否缺乏自信?你是不是想变得更有自信?本文给你提出了四条增加自信的建议。21the author advises you to look at yourself in order to _apractise smiling at othersbhelp yourself find your beautycaccept your face as it isdimprove your facial expression答案c推理判断题。根据第二段中的最后一句可以推测,作者建议照镜子的目的是接受你自己的脸。22according to the writer,if you want to make others come close to you,one should _atake a bath with soap every weekbbrush your teeth at least twice a daycwear different clothes from othersdlook at yourself in the mirror every day答案b细节理解题。根据最后一段中的brushing your teeth at least twice a day可知答案。23what would be the best title for the passage?ahow to get along with othersbhow to dress beautifullychow to show facial expressiondhow to build confidence答案d主旨大意题。文章第一句为主题句,故文章标题应该为d。24according to the passage,the expression on your face _aplays an important role in communicating with othersbcan tell others whether you are polite or notccan make you as attractive as singers and actors dhave nothing to do with your confidence答案a细节理解题。根据第三段中的you might notice that the expression on your face makes a big difference in how you look.可知面部表情对于你与别人的交往起重要作用。b体裁:说明文话题:情感自我价值词数:349时间:8if youre a high school student,you may tend to measure your selfworth based on your popularity and status.you may feel dejected or disappointed if you have a difficult time fitting in or if you lack the confidence to talk to others.if you want others to like you,youll need to have a healthy understanding of how people think,what appeals to them and how you can gain their approval.there are four tips on how to be popular in high school.and if you are popular with your classmates,you can get many benefits from it.you must be yourself in order to gain any real popularity in high school.while imitation is the sincerest form of flattery(奉承),copying anothers style and personality will have a negative effect on your popularity.if youre not comfortable enough to be yourself 100 percent of the time,others wont feel comfortable around you.if you establish your own style and finesse and stay true to yourself,popularity will soon follow.make yourself approachable to appeal to others and be popular in high school.people love to be around others who are confident and ready to have a good time.hold your head up high,keep your shoulders back,and smile as you walk with an air of confidence to instantly attract others and boost your popularity.be friendly and kind to everyone you meet.its not enough to gain the approval of the other popular students in your school.in order to gain real popularity,youll need to be kind and polite to everyone you meet.make an effort to talk to your classmates regardless of their popularity or economic status and try to develop friendships with them.the more people you appeal to,the more popular youll become.involve yourself in school activities that interest you.you can be popular in high school if you play an active role in your schools extracurricular activities(课外活动)the more you participate in group activities,the more popular youll become.25which of the following can be the best title for the passage?ahow to establish your own lifestyle.btips on how to be popular in high school.cways to gain confidence in your school life.dhow to develop friendships with your classmates.答案b主旨大意题。本文对如何在中学阶段受到欢迎提出了四点建议。文章第一段中的there are four tips on how to be popular in high school.提示了本题答案。其它选项不能涵盖文章的主旨。故选项b正确。26the underlined word “dejected” in paragraph 1 probably means _aexcited bfrightened cdesperate ddepressed答案d词义猜测题。由画线单词后面的.or disappointed if you have a difficult time fitting in or if you lack the confidence to talk to others.知道,画线单词应该与disappointed同义,故排除a和b项,c项意为“绝望的”,不符合句意。故正确选项应该是d,depressed意为“沮丧的”,符合句意。27it can be known from the passage that _asetting up your own style and personality will benefit your popularitybthe first step to be popular is to show your pride to your classmatescif you want to be popular you should only make friends with popular students dtaking part in extracurricular activities goes against ones popularity答案a推理判断题。根据第二段中的.copying anothers style and personality will have a negative effect on your popularity.以及if you establish your own style and finesse and stay true to yourself,popularity will soon follow.可知,建立自己的风格和品格有利于使自己受到欢迎。故选项a正确。28the passage is probably followed by a paragraph about _asome other ways to become popularbthe negative effect of popularity cthe examples of famous peopledthe benefits of being popular 答案d推理判断题。根据第一段最后一句可知,在学校里受到同学们的欢迎可以带来很多好处,而文章中没有谈到这些好处,故在接下来的一段中,作者可能会谈到受欢迎带来的好处。故选项d正确。.阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。in 1987 i was invited to the local high school to speak to the students about the army.when i entered the princ

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论