【三维设计】高中英语 Unit15 Learning 课时检测 Section I Warmup Lifelong Learning 北师大版必修5.doc_第1页
【三维设计】高中英语 Unit15 Learning 课时检测 Section I Warmup Lifelong Learning 北师大版必修5.doc_第2页
【三维设计】高中英语 Unit15 Learning 课时检测 Section I Warmup Lifelong Learning 北师大版必修5.doc_第3页
【三维设计】高中英语 Unit15 Learning 课时检测 Section I Warmup Lifelong Learning 北师大版必修5.doc_第4页
【三维设计】高中英语 Unit15 Learning 课时检测 Section I Warmup Lifelong Learning 北师大版必修5.doc_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

unit 15 learning 课时检测 section i warm-up life-long learning.单词拼写1no special qualifications (资格) are needed for the job.2sign your name in the blank (空白的) space below.3after the battle they buried (埋葬) the dead.4we all suspect (怀疑) the truth of the report. 5your future in the company is secure (有把握的)6her leg has swollen badly.7we can simplify those rules that seem too complex to follow correctly.8he held the knife to her throat.9oxygen is necessary for life.10“accidents will happen”, as the saying goes.单项填空1dr. smith _ me to follow the _ and do it step by step.asuggested; instructionbsuggested; instructionscinstructed; instructiondinstructed; instructions解析:句意:史密斯博士指导我按照说明书一步一步地操作。动词suggest的后面应接doing,故排除a、b两项;第二空名词instruction表示“说明书,操作指南”时,常用复数。答案:d2it is time she _ what she has learned into practice.ahas putbshould putcought to put dputs解析:句意:这是该她学以致用的时候了。此题考查句式“its time that从句”,从句应使用虚拟语气,谓语形式用should动词原形或一般过去式。答案:b3_ their house in beijing, they also have several villas in other big cities.abeside bexceptcexcept for daside from解析:句意:除了他们在北京的房子以外,他们在其他大城市还有几幢别墅。b、c两选项意思不符,可排除。此题易误选a项;注意:beside是“在旁边”的意思;aside from . “除了之外”,在本句中相当于besides。答案:d4_ in his novel, he didnt notice my coming.aburying bburiedcto be burying dto be buried解析:句意:他专心地看小说,没有注意到我来了。buried in .在句子中作状语,表示伴随的一种状态。答案:b5if you _ that film late last night, you wouldnt be so sleepy.adidnt see bhavent seencwouldnt have seen dhadnt seen解析:句意:如果你昨晚没有熬夜看电影,那么(现在)你就不会感到瞌睡了。题干中的时间状语last night暗示从句陈述的是与过去事实相反的情况,因此从句应用过去完成时。答案:d6without the air to hold some of the suns heat, the earth at night _ for us to l ive on.awould be too coldbcan be too coldchad been too colddwould have been too cold解析:句意:要是没有空气保持太阳的热量,晚上地球会太冷而不能居住。本句中用介词without构成的短语来表示对现在情况的虚拟,故选a项。答案:a7we _ go out for a walk _ he came to visit us.awere going to; and when bwere about to; thencwere to; then dwere about to; when解析:句意:我们正想去散步,这时他来看我们来了。be about to do sth.表示“正想做某事”,后面常与并列连词when构成be about to .when .句式,表示“刚要做这时”。答案:d8the goodfornothing graduates mind _ when he learned that he could not get the graduation diploma because of his poor performance.aturned empty bbecame lightcgrew blind dwent blank解析:句意:当没出息的毕业生得知由于他的糟糕表现无法拿到毕业文凭时他的脑子里一片空白。go blank“发呆,(头脑)一片空白”,符合句意。答案d9what do you think about last nights stayup?_, i dont think what i did is worthwhile.agenerally speakingbfrankly speakingcto begin withdto make things worse解析:答语句意:坦率地说,我认为我所做的不值得。generally speaking“一般来说”;frankly speaking“坦率地说”;to begin with“首先,第一”;to make things worse“更糟糕的是”。答案:b10many companies have_some workers because of the global crisis.alaid over blaid offclaid down dlaid out解析:句意:由于全球经济危机,许多公司已解雇了一些工人。lay off“解雇,裁员”。答案:b.阅读理解athe first day of school we were challenged to get to know a new classmate.i looked around when a gentle hand touched my shoulder.i found a little old lady with a warm smile.she said,“hi! im rose.im 87 years old.can i give you a hug?”i laughed and heartily responded,“of course!”“why are you in college at such a young, innocent (天真无邪的) age?” i asked.she jokingly replied,“im here to meet a rich husband,get married, have children, and then travel around.”“no seriously,” i asked.i was curious why she took on this challenge at this age.“i always dreamed of having a college education and now im getting one!” she told me.we_became_instant_friends.over the year, rose became a campus icon (偶像) and she easily made friends wherever she went.she loved to dress up and she enjoyed the attention from the other students.at the end of the semester (学期), we invited rose to speak at our football banquet.ill never forget what she taught us.“we do not stop playing because we are old; we grow old because we stop playing.here are the secrets to staying young.you have to laugh and find humor every day.youve got to have a dream.when you lose your dreams, you die.unfortunately we have many people like this walking around!” she said.“there is a huge difference between growing older and growing up.anybody can grow older.that doesnt take any talent or ability,” she added.“but growing up requires finding the opportunity in change.have no regrets.the elderly usually dont regret what they did,but rather things they did not do.”one week after graduation that year, rose died peacefully in her sleep.she taught us by example that its never too late to be all you can possibly be.1why was rose in college at 87? because _.ashe wanted to meet a rich husbandbshe wanted to get married and have childrencshe wanted to travel arounddshe dreamed of having a college education解析:细节理解题。根据文章第四段可知a、b、c三项是rose开的玩笑。由第六段可知d项正确。答案:d2according to the passage, rose loved to do the following except _.adress upbenjoy the attention from the other studentscplay footballdmake friends解析:细节判断题。根据第七段可知a、b、d三项正确。c项在文章中未提及。答案:c3according to what rose said,we can know that to stay young you must not _.alaughbbe humorouschave a dream dlose your dream解析:推理判断题。根据文章倒数第三段可知,“when you lose your dreams,you die.”当你失去自己的梦想的时候,你也就死了。也就是说梦想是保持生命的活力。答案:d4the sentence “we became instant friends” in the 6th paragraph means _.awe became forever friendsbwe became friends immediatelycour friendship lasted a momentdi broke up with her soon解析:推理判断题。此句中的instant意为“立即的”。句意:我们很快成为了朋友。答案:bbour clothes are a powerful tool that can make us feel better about ourselves. one way in which this works is by wearing different colors of clothes.normally when we are sad, we will wear dark colored clothes. oppositely,when we are happy, we often choose to wear brightly, colored clothes. the reason for this is that our choice of color mirrors how we are feeling.those who dont believe in the idea are often heard saying,“if only this truly worked”. well, in reply to those people, there has been a lot of research into what happens to someones feelings when they are asked to wear just one color of clothes. it has been proven that if we wear particular colors of clothes they can change our feelings.suppose we are feeling sad, if we wear black we may begin to feel worse. however, if we wear green, red or yellow, we may begin to feel better.each colour is said to have its own healing power. so remember, if you are not feeling your best, you can always try out some different coloured clothes. if one colour has no effect on your feelings, maybe another will.语篇解读:这是一篇说明文。我们身上穿的衣服可以使我们自我感觉更好,其中一个原因就是衣服的颜色。本文从一些具体的事例中,得出了该结论。所以记住,如果你的情绪没有达到最高点,你完全可以尝试穿一些不同颜色的衣服。5in the article, one way to change our mind is by _.awearing different sty

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论