全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
外语教学与研究出版社 必修四 畅言教育Module 5 A Trip Along the Three Gorges提高练习 本课时编写:马鞍山二中郑蒲港分校 朱惠一、完成句子。1. Then the lights faded away as we entered some remote, _(hill) country.2. For these reasons, we ought to forbid _(smoke) in open areas such as buses, schools, hospitals, theatres, canteens and stores. 3. Parents and children should communicate more _(narrow) the gap between them so that they can understand each other better. 4. His window is closer to us, and we have _ good view of whether hes doing his morning exercises or not.5. He found his phone didnt work well in the _(mountain) region.6. The shell _(surround) the egg has many important functions.7. On that rainy day, Meg _(spot) someone coming out of the building.8. The road became rocky and s , so they began to walk slowly.9. Just speak n and pretend the microphone isnt there.10. The company t in silk, tea, and other items at present.2、 选择题。1. Is John coming by train?He should, but he _ not. He likes driving his car. A. must B. can C. need D. might2. Are you coming to Jeffs party?Im not sure. I _ go to the concert instead.A. must B. would C. should D. might3. You _ him at the meeting yesterday. He has gone to America.A. cant see B. cant have seenC. mustnt have seen D. neednt have seen4. I think Helen is at home.No, she _ be at home, for she phoned me from the airport just five minutes ago.A. mustnt B. neednt C. cant D. ought not5. Will you stay for lunch?Sorry, _. My brother is coming to see me.A. I mustnt B. I cant C. I neednt D. I wont6. If they wont help us, we _ not finish the task within one month.A. can B. need C. must D. might7.May I tell John about it? No, you _. Its a secret. A. neednt B. wouldntC. mustnt D. shouldnt8.“May I go now?” “No, you _.”A. mustnt B. neednt C. mightnt D. wont三、阅读理解。There is no better way to enjoy Scottish traditions than going fishing and tasting a little bit of whisky(威士忌) at a quiet place like the Inverlochy Castle. When Queen Victoria visited the castle in 1873, she wrote in her diary, “I never saw a lovelier spot.” Scotland is not easily defined. In certain moments, this quiet land of lakes and grass and mountains changes before your very eyes. When evening gently sweeps the hillside into orange light, the rivers, teeming with fish, can turn into streams of gold. As you settle down with just a fishing pole and a basket on the bank of River Orchy, near the Inverlochy Castle, any frustration(烦恼) will float away as gently as the circling water. Its just you and purple, pink, white flowers, seeking a perfect harmony. If you are a new comer to fishing, learning the basics from a fishing guide may leave you with a lifetimes fun. For many, fishing is more than a sport; it is an art.Scotland offers interesting places where you can rest after a long days fishing. Set against a wild mountain and hidden behind woodland, the beautiful Inverlochy Castle Hotel below the Nevis is a perfect place to see the beauty of Scotlands mountains. Ben Nevis is the highest of all British mountains, and reaching its 1,345-metre top is a challenge. But its not just what goes up matters; what comes down is unique. More than 900 metres high, on the mountains north face, lies an all-important source of pure water. Its name comes from the Gaelic(盖尔特) language “usqueb” or “water of life”. And it is the single most important ingredient(原料) in Scotlands best-known drink: whisky.1. How is Paragraph 2 mainly developed?A. By making comparisons. B. By following time order.C. By analysing causes. D. By giving descriptions.2. What is Ben Nevis specially noted for?A. The challenge up to its top. B. The water from the mountain.C. The beauty of its surroundings. D. The Inverlochy Castle Hotel.3.What is the main purpose of the passage?A. To introduce Scottish traditions to tourists.B. To describe the pleasures of life in Scotland.C. To show the attractions of Scotland to readers.D. To explore geographical characteristics of Scotland.4.What does the story of Queen Victoria show?A. The Queen is rich in tour experience.B. The year of 1873 is special for the Queen.C. Tasting whisky is better than going fishing.D. The castles a good place to go in Scotland.答案与解析一、完成句子。1. hilly 2. smoking 3. to narrow 4. a 5. mountainous6. surrounding 7. spotted 8. steep 9. naturally 10. trades二、选择题。1. 【解析】D句意:-John会乘火车来吗?-他应该是,但是可能不会,他喜欢开车。might 在肯定句中表示可能性,即“或许;也许”。2. 【解析】D句意:-你要参加Jeff的聚会吗?-我不确定,我可能去听音乐会。might此处用于表示可能性。3. 【解析】B句意:你不可能昨天在会议上看见他的,他去美国了。cant have done表示对过去的否定推测。4. 【解析】C句意:-我认为Helen在家。-不,她一定不在,因为她刚刚在五分钟前从机场打电话给我。cant 后跟动词原形,可以表示对于现在的否定推测。5. 【解析】B句意:-你留下来吃饭好吗?-对不起,我不能,我哥哥要来看我。cant意为“不能”。6. 【解析】A句意:如果他们不帮助我们,我们就不能在一个月内完成这项任务。A. can能够,可以;B. need需要;C. must必须或者一定;D. might可能。7. 【解析】C 句意:-我可以把这个告诉John吗?-不,不可以,这是秘密。mustnt意为禁止,不许。8. 【解析】A句意:-我可以走了吗?-不,不可以。mustnt意为禁止,不许。三、阅读理解。1-4 DBCD1.D【解析】根据第二段的“When evening gently sweeps the hillside into orange light, the rivers, teeming with fish, can turn into streams of gold. As you settle down with just a fishing pole and a basket on the bank of River Orchy, near the Inverlochy Castle, any frustration(烦恼) will float away as gently as the circling water.”可知,作者是通过描述美丽的景色来组织这一段落的。故选D项。2.B【解析】根据第三段中“But its not just what goes up matters; what comes down is unique. More
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 货物托管协议书范本
- 货物租车合同协议书
- 货车司机招聘协议书
- 购买新车协议书模板
- 购销合同解除协议书
- 购买茶叶合同协议书
- 电梯使用协议合同
- 购买服装协议书范本
- 伐木承包合同范本
- 财产分格协议书模板
- 译林版英语三年级上册Unit 6测试卷
- 浙江省诸暨市2025年12月高三诊断性考试政治(含答案)
- 2025-2026学年内蒙古呼和浩特市部分学校七年级(上)期中数学试卷(含简略答案)
- 弘扬宪法精神
- 南充临江建设发展集团有限责任公司2025年下半年公开招聘工作人员考试笔试参考题库附答案解析
- 自动化生产线机械结构设计
- 2024版十八项医疗质量安全核心制度全解析
- 罗森塔尔效应
- 蔡司显微镜S88课件
- 流星雨课件教学课件
- 2025年及未来5年中国复合改性聚醚醚酮行业市场全景调研及投资规划建议报告
评论
0/150
提交评论