高考英语阅读理解抓分练习(4).doc_第1页
高考英语阅读理解抓分练习(4).doc_第2页
高考英语阅读理解抓分练习(4).doc_第3页
高考英语阅读理解抓分练习(4).doc_第4页
高考英语阅读理解抓分练习(4).doc_第5页
免费预览已结束,剩余3页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

2014高考英语阅读理解抓分练习(4)及答案 tykoon is an online website that allows you to teach your child financial principles through allowances, assignment of tasks and daily chores. as the parent, you can assign a cash value to the things you want your child to do. then, your child can go in, accept the task and add to their wish list of what they would like to purchase with the money that they earn.lets start with the parent side of things. the parent must be the one to set up the account. you simply enter your information and your childs information to get started. you are then able to assign allowance amounts to your child.then you can add tasks for your child to accept and link them to either their weekly allowance or a pre-determined amount. your child is then able to accept or decline their tasks. they can see how much each task earns, how often they need to do it and what they will get if they do! they can add items that they are working toward earning and can even earn nn-cash incentives such as extra tv time or staying up late!tykoon is a great way to start teaching your child about responsibility and financial principles in fun and safe way. through the creation of their own profile and the ability to accept or decline tasks, they are taught the skills that they will need later in life when they are managing their own budgets! so, head over and sign up for a free account today and watch your child get excited about doing their chores!and right now, as a special reward, if you share tykoon with your friends and have five friends sign up and stay active for more than a month, youll earn a 25 a gift card! so get your child enrolled(注册), tell your friends and lets start teaching all our kids about the important financial principles today!66.the purpose of the text is to_.a. make an advertisementb. share teaching experiencec. describe an online websited. present a way of making money【答案】a【解析】第一段介绍tykoon,二,三,四段介绍怎样操作以及所带来的好处, 最后一段是奖励措施。因此, 本文的目的是做广告,吸引大家都来参与。67.the underlined word“incentives” in paragraph 3 is closest in meaning to “_”.a. promisesb. rewardsc. giftsd. tasks【答案】b【解析】根据下文such as extra tv time or staying up late!,可见,“incentives”表示的是一种奖励。68.what can kids learn from tykoon?a. the ability to manage their budgets.b. the responsibility to do daily chores.c. the skills to earn their own living.d. the tricks to accept or refuse tasks.【答案】a【解析】根据第四段they are taught the skills that they will need later in life when they are managing their own budgets!他们被教给在以后生活中他们自己管理自己财务时需要的技巧。69.it can be inferred from the last paragraph that_.a. no parents will resist the special rewardb. amazon is a very popular websitec. tykoon wants to attract more visitorsd. friends should share information【答案】c【解析】如果你能分享给5个朋友,让他们也签约并且保持活跃至少一个月,你就会得到价值25美元的亚马逊礼品卡。70.what is the best title of the text?a. tykoona safe way to manage your financial issuesb. how to create funny tasks for your kids on the websitec. opening an online account with the help of tykoond. teaching your kids financial principles with tykoon【答案】d【解析】纵观全文可知。 (2010河北省正定中学三模)daredevil climber alain robert, known as the french spiderman, stood strong winds and rain to climb the worlds tallest skyscraper, taipei 101, saturdayrobert, dressed in red rain jacket, tights and climbing shoes, climbed up ropes hung down the side of the 101 storey, 1,667-foot office tower, reaching the top in around four hoursit was a very big moment and i felt a lot of satisfaction though i was so tired and nearly all of my muscles were painfuli felt completely eased said robert after taking the ride down in one of the towers lifts, the worlds fastest several hundred on-lookers and shoppers gathered at the base of the tower watching and cheering roberts progress through live pictures on a large television screenat times he disappeared from view as clouds passed by the top of the tower surrounding the upper stories the 42-year-old frenchman has covered scores of well-known structures around the world including the empire state building and the eiffel towerwithout permission or any safety equipment or ropes this time robert was wearing a harness (背带) fastened to safety ropes for the entire climbhe used the ropes to pull himself up most of the way, using his hands and feet to climb up the walls for only short sectionshe said that the management had requested he wear the ropes and safety equipment, which had also become necessary due to the rain making the windows and frames very slipperyrobert said he would not carry his pity the next time57the text mainly tells us that _ aanother world record was broken by a frenchman bthe french spiderman climbed the worlds tallest building chow alain robert got the name daredevil dalain robert was praised for his great success58during his climbing up taipei 101, alain robert _ anever felt tired all the time bnever used his hands and feet cstayed somewhere for a short rest dwas not seen on the television screen now and then59when alain robert climbed the empire state building, he was likely to _ ause only his hands and feet bbe 42 years old ccarry some safety equipment dget permission of someone60according to the text, we can infer that alain robert _aspent three hours climbing taipei 101 bchose a rainy day on purposecwill climb taipei 101 a second time dgot lots of help from on-lookers3、参考答案-bdac(2010河南省开封市三模)disposing (处理) of waste has been a problem since humans started producing it. as more and more people choose to live close together in cities, the waste disposal problem becomes increasingly difficult. during the eighteenth century, it was usual for several neighboring towns to get together to select a faraway spot as a dump site. residents or trash haulers (垃圾拖运者) would transport household rubbish, rotted wood, and old possessions to the site. periodically some of the trash was burned and the rest was buried. the unpleasant sights and smells caused no problem because nobody lived close by. factories, mills, and other industrial sites also had waste to be disposed of. those located on rivers often just dumped the unwanted remains into the water. others built huge burners with chimneys to deal with the problem. several facts make these choices unacceptable to modern society. the first problem is space. dumps, which are now called landfills, are most needed in heavily populated areas. such areas rarely have empty land suitable for this purpose. property is either too expensive or too close to residential neighborhoods. long distance trash hauling has been a common practice, but once farm areas are refusing to accept rubbish from elsewhere, cheap land within trucking distance of major city areas is nonexistent. awareness (意识) of pollution dangers has resulted in more strict rules of waste disposal. pollution of rivers, ground water, land and air is a price people cannot longer pay to get rid of waste. the amount of waste, however, continues to grow. recycling efforts have become common place, and many towns require their people to take part. even the most efficient recycling programs, however, can hope to deal with only about 50 percent of a citys reusable waste.64. the most suitable title for this passage would be .a. places for disposing waste b. waste pollution dangersc. ways of getting rid of waste d. waste disposal problem65. during the 18th century, people disposed their waste in many ways except for .a. burying it b. recycling it c. burning it d. throwing it into rivers66. what can be inferred from the third paragraph?a. farm areas will continue accepting waste from the city in modern society.b. there is cheap land to bury waste in modern society.c. it is difficult to find space to bury waste in modern society.d. ways to deal with waste in modern society stay the same.67. the main purpose of writing this article is to .a. draw peoples attention to waste managementb. warn people of the pollution dangers we are facingc. call on people to take part in recycling programsd. tell people a better way to get rid of the waste4、参考答案-d b c ahow far would you be willing to go to satisfy your need to know? far enough to find out your possibility of dying from a terrible disease? these days thats more than an academic question, as tracy smith reports in our cover story.there are now more than a thousand genetic(基因的)tests, for everything from baldness to breast cancer, and the list is growing. question is, do you really want to know what might eventually kill you? for instance, nobel prize-winning scientist james watson, one of the first people to map their entire genetic makeup, is said to have asked not to be told if he were at a higher risk for alzheimer(老年痴呆症).“if i tell you that you have an increased risk of getting a terrible disease, that could weigh on your mind and make you anxious, through which you see the rest of your life as you wait for that disease to hit you. it could really mess you up.” said dr. robert green, a harvard geneticist.“every ache and pain,” smith suggested, could be understood as “the beginning of the end.”“that s right. if you ever worried you were at risk for alzheimers disease, then every time you cant find your car in the parking lot, you think the disease has started.”dr. green has been thinking about this issue for years. he led a study of people who wanted to know if they were at a higher genetic risk for alzheimers. it was thought that people who got bad news would, for lack of a better medical term, freak out. but green and his team found that there was“no significant difference”between how people handled good news and possibly the worst news of their lives. in fact, most people think they can handle it. people who ask for the information usually can handle the information, good or bad, said green.71.the first paragraph is meant to_.a. ask some questionsb. introduce the topicc. satisfy readers curiosityd. describe an academic fact【答案】b【解析】通过两个问题引出话题。72.which of the following is true of james watson?a. he is strongly in favor of the present genetic tests.b. he

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论