【志鸿全优设计】高考英语 Unit3 Ahealthy life单元综合检测 新人教版选修6(1).doc_第1页
【志鸿全优设计】高考英语 Unit3 Ahealthy life单元综合检测 新人教版选修6(1).doc_第2页
【志鸿全优设计】高考英语 Unit3 Ahealthy life单元综合检测 新人教版选修6(1).doc_第3页
【志鸿全优设计】高考英语 Unit3 Ahealthy life单元综合检测 新人教版选修6(1).doc_第4页
【志鸿全优设计】高考英语 Unit3 Ahealthy life单元综合检测 新人教版选修6(1).doc_第5页
免费预览已结束,剩余6页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

英语人教版选修6 unit 3a healthy life单元检测单项填空1ive _ the habit of calling in on my grandparents on my way home from school.acome intobgone intocgot into drun into2(2013陕西,16)_ is often the case with children,amy was better by the time the doctor arrived.ait bthatcwhat das3(2013陕西,20)it remains to be seen _ the newly formed committees policy can be put into practice.athat bwhichcwhat dwhether4she has been teaching in a school since she graduated,so she is not _ to associating with business people.aaddicted bdevotedcaccustomed dadmitted5it is reported that the number of the students _computer games has been on the increase in recent years.aused to brelated tocaddicted to dconnected to6the members of the club wouldnt run the _ of letting an unreliable person take charge of the organization.adanger briskcchance dtrouble7david has made great progress recently._,and _.aso he has;so you havebso he has;so have youcso has he;so have youdso had he;so you have8while you prefer to stay by the seaside,i _spending my holiday in the mountainous area.awould like bshould likecfeel like ddream like9since _happened to be such a nice day,they thought theyd go to the beach to relax themselves.awhat bthatcit dthey10_the fact that his first experiments had failed,prof.white stuck to his research.abecause of bas tocin view of din spite of11what do you think of your new manager?oh,he is _ to deal with,for nothing i do satisfies him.aeasygoing bfriendlyctough dlively12just as the clothes a person wears,the food he eats and the friends with whom he spends his time,his house _ his personality.aresembles bstrengthenscreflects dshapes13_ you take a correct attitude towards your work and keep your mind on it,children will soon be fond of your lessons.aas if bif onlyceven if dso long as14the words that mrs black said yesterday had the _ of discouraging ben completely.aconnection bstruggleceffect dfault15the instructor asked us to list anything in our past that we felt _ of,regret and read our lists aloud.aashamed bafraidcsure dproud完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)阅读下面短文,掌握其大意,然后从1635各题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出最佳选项。no matter how busy you are,you should spare time to express your love to your beloved.even several _16_ from you weigh much in his/her heart.one of my best friends was _17_ in a plane crash.someone asked his wife the best _18_ she had of their life together.she thought about _19_ and told about their story.they were in their late forties when he died,and she began talking about a time almost twenty years earlier.she had given up her job to get her masters degree,and her husband _20_ hesitated to support her.he kept his own _21_ and did the cooking,cleaning,and other housework while she studied for her degree.one time they both stayed _22_ all night.she was finishing her thesis(论文),and he was preparing for an important business meeting.that _23_,she walked out on the loft(阁楼),_24_ him over the railing(栏杆),and just thought about how much she loved him.she knew how important this _25_ was to his career,and she was feeling _26_ that she didnt even have time to make his breakfast.she saw him hurry out with his bag.but about thirty seconds later he came back,which _27_ her.she watched her husband walk over to the coffee table and _28_ the words “i love you” on a piece of paper.then he ran out to his car.the woman then looked at her _29_ and said,“john and i had a _30_ life together.we have been around the world several times and weve _31_ everything that money can buy,_32_ nothing comes close to that moment.”love makes our life more beautiful and worth living,_33_ which life will lose its meaning.true love doesnt _34_ mean doing something great.sometimes it is _35_ things that matter.16abooks bwordschugs dsmiles17asaved binjuredckilled dfilmed18amemory bplacectravel dfriend19ait bhimcthem dherself20aever busuallyceven dnever21ahobby bjobchabit didea22aout baway23amorning bafternooncnoon dnight24acalled at blooked atcwaved to dlistened to25areport btradecexperience dmeeting26aregretful bdisappointedcguilty dembarrassed27asatisfied bsurprisedcbothered dmoved28asay btouchcfind dwrite29alistener bhusbandcstudent dleader30adifficult bwonderfulcstrange dterrible31alost busedchad dmissed32athough bbecausecbut dif33afrom bdespitecwith dwithout34anecessarily bcompletelycfrequently dnaturally35aamazing bspecialclittle dgreat阅读理解aon tuesday,a new study published in the american heart associations journal circulation:heart failure revealed that women who ate five or more dishes of baked fish a month had a thirty percent lower risk of heart failure in comparison to women who ate less than one dish a month.researchers examined the diets of 84,493 women,whose ages ranged from 50 to 79.the women who had eaten lots of baked fish like salmon(鲑鱼),were more healthy than those who mostly ate tuna(金枪鱼)or white fish.eating baked fish also appeared to provide a protection against high blood pressure.the study also found that those women who ate more baked fish were likely to have a lower weight,exercise more and eat more fruits and vegetables in comparison to those who ate fried fish.researchers noted that past research had discovered the fatty acids(脂肪酸)in fish probably decreased the risk of high blood pressure by improving blood pressure along with heart and blood functioning.this study showed the link between eating fish and heart failure risk but it was not designed to show cause and effect.this study also showed that just by eating one dish of fried fish a week led to a 49% greater risk of heart failure,and eating fried fish led to lower fiber(纤维)intake and higher calorie(卡路里)intake.the american heart association suggested eating a minimum of two dishes of fish especially fatty fish each week.36compared to the women who ate fried fish those who ate more baked fish could _.abe more relaxedbbe more healthyceat more every daydraise blood pressure37which kind of fish is best for you according to the author?abaked tuna. bbaked salmon.cboiled salmon. dfried white fish.38according to this passage,which one is correct?athe fatty acids in fish can make ones heart bigger.beating fish probably helps you take in more calories.cthe fatty acids in fish can improve blood functioning.dthe fatty acids in fish can raise blood pressure.39if a person eats one dish of fried fish a week,he or she _.awill take in more fatty acidsbis less likely to get heart failurecwill like eating more vegetablesdhas a greater risk of heart failure40we can infer from this passage that _.aeating 8 dishes of baked fatty fish a month is good for your healthbeating more fish can make you live longercthe reason why eating fish prevents heart failure has been founddthe association will make a further research on why eating fish lowers the risk of heart failurebrecovery from bulimia(贪食症)is difficult,but a beautiful journey!youll come across many challengesbut once youve beaten them,the world will look much more beautiful.you can recover from this illnessi promise!remember:if i recoveredyou can too!i began throwing up(呕吐)when i was just a kid.back then i didnt know why i did that.but now i can see that it was the result of my seeking socalled fashionable diets.i was only 8 years old when my aunty phoned my mom saying that id thrown up my dinner.i told them it was just a party trick,and they ignored it.their reaction made me realize that this “trick” of mine should be a secret.i would continue doing it,but would never let anyone know.as i got older,this secret habit got more and more serious,and this carried on for years.during my first year of university,at the age of 20,i wasted over $20,000 on food from the school dining hall.finally,after having had bulimia for nearly 12 years,i decided enough was enough.i was close to deathi could feel it in every part of my body.i needed help,and i made an appointment with a counselor(顾问)of my university.one year later,i graduated from university.i was proud of myself for getting my degree.but there was a deeper pride and strength inside my mind.i had beaten bulimia.it had been a long and difficult roadbut id done it.41what might cause the writers bulimia according to the text?aher improper diets.black of her parents love.clack of communication with others.dher bad habit of throwing up.42it can be learned from the third paragraph that _.athe author didnt like her aunty at allbthe author liked to keep everything secretcthe authors family took her illness seriouslydthe author didnt want other people to find the truth43what can be inferred from the last paragraph?athe author almost felt hopeless at that time.bthe author only believed her university counselor.cthe authors university counselor offered to help her.dthe authors university counselor majored in bulimia.44which of the following statements is true?athe authors bulimia didnt grow worse as she grew older.bthe author believed that nobody could beat bulimia completely.cthe authors bulimia helped her save money when at university.dthe author had beaten bulimia when she graduated from university.45the passage is written for people _.awho also suffer from bulimiabwho major in bulimia at universitycwho want to form a good habit of dietingdwho are eager to get a degree at university七选五阅读根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。people dry roses for a number of reasons._46_ others do it to preserve those flowers,which are special for them.if you have received a beautiful rose bouquet from a very special person,you certainly want to keep those flowers with you for a longer period._47_there are many different methods for drying roses.here are some tips and guidelines:_48_air drying is perfect for those rose buds(花蕾)that are not open fully.all you have to do is to remove the leaves from the stems and tie the stems together with a thread or a rubber band._49_ it will take around one to two weeks for the roses to get dry.once they dry completely,you can use them,but,handle the dried roses with care,as they will be brittle after drying.microwave can also be used to dry roses and it is one of the quickest methods.all you have to do is to add silica gel(硅胶)to the bowl and coat the flowers with the gel._50_after that,take out the bowl and let it cool for another three to five hours.athe only solution is to dry those flowers.bsome people dry roses for craft purposes.cthis has become extremely easy with modern technology.dair drying is one of the common methods adopted for drying roses.ethe next step is to hang these roses upside down,in that dark and dry area.fthe next step is to microwave the roses for around two to three minutes at a low setting.gthere are various methods of drying roses:air drying,drying in microwave and drying with drying agents.短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,要求你在错误的地方增加、删除或修改某个单词。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线(划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写上修改后的词。注意:1每处错误及其修改均仅限一词。2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。my sister saw a lovely cup when we are shopping the other day.she liked it at once.then she bent down and picked up to look at a price on it.as she did this,lots of tea splashed on his tshirt!i had to try hardly not to laugh at her shocked face!my sister wanted get out of the shop as fast as she could when a shop assistant came over to us.it was turned out to be her own cup,that shed left on the shelf by mistake.the assistant was clearly as embarrassing as my sister,for i just thought it was funny!书面表达假如你是李华,你在澳大利亚的笔友david来email透露,他觉得他的朋友吸烟很酷,也想尝试一下,为此征求你的意见。请你根据下列提示,给david回一封邮件,劝他不要吸烟。写作要点:1吸烟危害大,对自身及他人的影响等;2一旦上瘾,很难戒除;3应提倡健康、积极的生活方式。要求:1词数:100左右;2文章应该包括上述要点中的所有信息,但不必逐条翻译;3可以适当增加细节,以使行文连贯。参考答案. 1. 答案:c解析:考查动词短语。句意:我已经养成了在放学回家的路上去看望爷爷奶奶的习惯。get into the habit of是固定搭配,意为“养成的习惯”。 2. 答案:d解析:考查定语从句。句意:像其他孩子们一样,当医生到达的时候,艾米好多了。本句中as引导定语从句,as is often the case with. 意为“与的情况一样”。 3. 答案:d解析:考查主语从句。句意:新成立的委员会的政策是否能够付诸实施仍有待观察。由于后面的从句中不缺少任何成分,故排除可用作主语、宾语的which和what;由“it remains to be seen”表明此事未定,故排除that,确定答案为d项。 4. 答案:c解析:从前一个分句“她自从毕业后一直在学校教学”可推知,后半句话的意思是“她不习惯(accustomed to)与生意人交往”。be addicted to对上瘾;be devoted to热衷于,忠诚于;be admitted to被录取。 5. 答案:c解析:the students addicted to computer games指沉溺于电脑游戏的学生;used to “过去常常”;related to “和相关”;connected to“和有联系”。 6. 答案:b解析:run the risk of (doing) sth “冒险做某事”。 7. 答案:b解析:“so he has”意为:他确实(取得了很大进步);so have you意为:你也取得了很大进步。 8. 答案:c解析:feel like doing “想要做某事”;would/should like to do“想要做某事”;dream不和like搭配。 9. 答案:c解析:本题中it用作happen的主语,类似的句型还有it seems/appears/looks that. 等。 10. 答案:d解析:句意:尽管他最初的实验都失败了,怀特教授还是坚持他的实验。because of “因为”;as to “至于”;in view of “就来说”,不合题意,因此选择in spite of“尽管”。 11. 答案:c解析:考查形容词辨析。tough意为“困难的”。答句句意:他是个很难打交道的人,因为我做什么他都不满意。easygoing“随和的”;friendly“友好的”;lively“生动的”。 12. 答案:c解析:句意:正如一个人穿的衣服、吃的食物以及与他共度时光的朋友一样,他的房子也会反映他的个性。reflect“反映,显示,表明”,符合语境。resemble “看起来像,显得像”;strengthen“加强”;shape“使成为的形状,塑造”。 13. 答案:d解析:as if“好像”;if only“要是就好了”;even if“即使”;so long as“只要”。 14. 答案:c解析:句意:布莱克夫人昨天说的话让本彻底失去了信心。connection“联系”;struggle“奋斗”;effect“效果,影响”;fault“错误,责任”。 15. 答案:a解析:由regret可知,前面的意思应是“惭愧”。ashamed“惭愧的,羞愧的”。b项“害怕的”;c项“确信的”;d项“骄傲的”。 . 16. 答案:b解析:根据下文“the words i love you”可知答案。17. 答案:c解析:根据下文“they were in their late forties when he died. ”可知,作者的一位好朋友在飞机坠毁事件中丧生。 18. 答案:a解析:作者朋友的妻子被问到过去共同生活的最美好回忆是什么。 19. 答案:a解析:指代上文被问到的那个问题,故用it。20. 答案:d解析:根据下文“he kept his own _ and did the cooking,cleaning,and other housework while she studied for her degree”可知,丈夫在家包揽了全部家务,由此可知他没有丝毫犹豫,坚定支持妻子的学业。21. 答案:b解析:根据下文“. he was preparing for an important business meeting”可知,丈夫有他自己的工作。 22. cover dup答案:d解析:根据下文“she was finishing her thesis,and he was preparing for an important business meeting”可知,夫妇俩都忙着自己的事,由此推出两人都熬通宵。 23. 答案:a解析:根据下文“. she didnt even have time to make his breakfast”可知,时间是在早晨。 24. 答案:b解析:根据下文“she saw him. ”可知,妻子在阁楼上看着丈夫。 25. 答案:d解析:根据上文“. he was preparing for an important business meeting”可知答案。 26. 答案:c解析:根据下文“. she didnt even have time to make his breakfast”可知,妻子为没有时间给丈夫做早餐而感到内疚。27. 答案:b解析:根据上文“but about thirty seconds later he came back. ”可知,丈夫出门后不久又回来了,这让妻子感到惊讶。28. 答案:d解析:根据下文“. the words i love you on a piece of paper”可知,丈夫在纸上写下“我爱你”。29. 答案:a解析:根据上文“someone asked his wife. ”可知,妻子是在和听她说话的人说。30. 答案:b解析:根据下文“we have been around the world several times and weve _ everything that money can buy. ”可知,妻子认为他们在一起的生活很精彩。31. 答案:c解析:只要钱能买到的东西他们都有。32. 答案:c解析:尽管生活得很富足,但是没什么能比得上那一刻(即丈夫写“我爱你”的时刻)带来的幸福感。33. 答案:d解析:爱让我们的生活变得美好,也让我们活得更有价值,没有爱生活就失去了意义。34. 答案:a解析:真爱并不一定意味着要有非凡之举。35. 答案:c解析:根据上文“true love doesnt_ mean doing something great”可知,有时候小的事情很重要。. a36. 答案:b解析:细节理解题。根据第二段的“the study also found that those women who ate more baked fish were likely to have a lower weight,exercise more and eat more fruits and vegetables in comparison to those who ate fried fish”可知,跟吃煎炸鱼的妇女相比,吃烤鱼的妇女更健康。37. 答案:b解析:推理判断题。根据第二段的“the women who had eaten lots of baked fish like salmon,were more healthy than those who mostly ate tuna or white fish”以及“the study also found that those women who ate more baked fish were likely to have a lower weight. in comparison to those who ate fried fish”可推知,吃烤的鲑鱼可以让我们获得最大的好处。38. 答案:c解析:细节理解题。根据第三段的“researchers noted that past research had discovered the fatty

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论