已阅读5页,还剩62页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
请大家考试不要迟到,带身份证/学生证(一卡通没用),2B铅笔,橡皮,水笔综合单元测试Level 3 Unit 1 TEST A Reading Comprehension Directions: There are two passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices. Click on the best choice. (20 points) Through a series of experiments an American scientist has obtained an understanding of the social structure of the most complex of ant societies. The ants examined are the only creatures other than man to have given up hunting and collecting for a completely agricultural way of life. In their underground nests they cultivate gardens on soil made from finely chopped leaves. This is a complex operation requiring considerable division of labor. The workers of this type of ants can be divided into four groups according to their sizes. Each of the groups performs a particular set of jobs. The making and care of the gardens and the nursing of the young ants are done by the smallest workers. Slightly larger workers are responsible for chopping up leaves to make them suitable for use in the gardens and for cleaning the nest. A third group of still larger ants do the construction work and collect fresh leaves from outside the nest. The largest are the soldier ants, responsible for defending the nest. To find out how good the various size-groups are at different tasks, the scientist measured the amount of work done by the ants against the amount of energy they used. He examined first the gathering and carrying of leaves. He selected one of the size-groups, and then measured how efficiently these ants could find leaves and run back to the nest. Then he repeated the experiment for each of the other size groups. In this way he could see whether any group could do the job more efficiently than the group normally undertaking it. The intermediate-sized ants that normally perform this task proved to be the most efficient for their energy costs, but when the scientist examined the whole set of jobs performed by each group of ants it appeared that some sizes of worker ants were not ideally suited to the particular jobs they performed.21.The scientists work was based on _.A.occasional observationsB.systematic observationsC.observations of several nestsD.observations of undisturbed nests正确答案:B22.In what way are the ants different from other non-human creatures?A.They do not need to search for food.B.They do not need shelter.C.Individuals vary in social status.D.Individuals perform different functions.正确答案:A23.It seems that smaller ants perform more of the _.A.construction tasksB.defensive workC.domestic tasks D.heavy work 正确答案:C24.The word good in the third paragraph refers to the ants _.A.cooperation in workingB.sense of responsibility C.efficiency in working D.willingness to work hard 正确答案:C25.The organization of the ants has the effect of _.A.getting the most work done B.dividing the work up systematically C.each ant helping with all the tasks D.each ant doing what it can do best 正确答案:D Parents have to do much less for their children today than they used to do, and the home has become much less of a workshop. Clothes can be bought ready made; washing can go to the laundry; food can be bought cooked, canned or preserved; bread is baked and delivered by the bakery; milk arrives on the doorstep; meals can be had at the restaurant, the workers canteen, and the school dining-room. It is unusual now for father to pursue his trade or other employment at home, and his children rarely, if ever, see him at his place of work. Boys are therefore seldom trained to follow their fathers occupation, and in many towns they have a fairly wide choice of employment, and so do girls. The young wage-earner often earns good money, and soon acquires a feeling of economic independence. In textile areas it has long been customary for mothers to go out to work, but this practice has become so widespread that the working mother is now not an unusual factor in a childs home life. The number of married women in employment has more than doubled in the last twenty-five years. With mother earning and the older children drawing substantial wages, father is seldom the dominant figure that he still was at the beginning of the century. When mother works, economic advantages increase, but children lose something of great value if mothers employment prevents her from being home to greet them when they return from school.26.The chief reason that nowadays boys are seldom trained to follow their fathers occupation is that _.A.there is a wide choice of employment for children B.father does not like to pursue employment at home any more C.children rarely see their father at his place of workD.children also like to have jobs outside正确答案:C27.In saying that the home has become much less of a workshop, the writer means _.A.in the past, the home was more like a workshop B.the home is much more of a workshop now C.home-workshops are becoming fewer and fewer D.the home was less like a workshop in the past正确答案:A28.It is implied in this passage that _.A.mothers all go to work B.working mothers have no time to stay with their children at home C.young wage-earners are economically independent D.mothers position in a family has been raised正确答案:D29.The writer compares home to a workshop because _.A.fathers used to pursue employment at home B.parents used to make food and other necessities themselves for their daily life C.many families used to produce goods at home for sale D.both father and mother in most families were workers正确答案:B30.What makes father no longer the dominant person in a family?A.With their earning, mother and children do not need to depend on father for living. B.There are many choices of employment for mother and children. C.Father does much less for his children today than he used to. D.The number of married women in employment has increased greatly now.正确答案:AVocabulary and StructureDirections: Each of the following sentences is provided with four choices. Choose the one that best completes the sentence. (60 points)31.Working under the new expert who always encourages creativity in young people, we have been _ with better ideas.A.coming alongB.coming outC.coming overD.coming up正确答案:D32.To balance your income and expense, you need to set a proper _.A.budgetB.limitC.controlD.check正确答案:A33.All animals need _ food, water, air, and protection from the attack of their enemies.A.decidedlyB.profoundly C.normallyD.primarily正确答案:D34.When people are physically _ a drug, they suffer ill physical effects if they stop taking the drug.A.absorbed inB.accepted byC.addicted toD.attracted to正确答案:C35.The doctor put him on a _ of tablets in order to control the serious symptom.A.range B.course C.matter D.process正确答案:B36.The secretary chose a cartoon from the _ of videos and made it into the report.A.scale B.condition C.device D.stack正确答案:D37.She felt rather regretful when returning from her holiday, for she had _ out on a promotion.A.lost B.thrown C.passed D.missed正确答案:D38.In compliance with your _, we are sending you the catalog together with a range of pamphlets for your reference.A.budget B.requirement C.expense D.mortgage正确答案:B39. Hotels _ from luxurious to very simple, with the prices of the former being muchhigher.A. divert B. range C. differD. alternate正确答案:B40.The statistics _ the point I was making at the press conference.A.commit B.accomplish C.illustrate D.pursue正确答案:C综合单元测试Level 3 Unit 1 TEST BReading ComprehensionDirections: There are two passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices. Click on the best choice. (20 points) Many companies have run into serious troubles trying to coordinate their sales and promotional efforts. For example, one firm authorized a large promotional drive to introduce a new product in Latin America. The promotion ran smoothly, but someone forgot to coordinate product delivery ship the product. Consumers were confused and money was wasted when the promoted product was not available. To avoid such occurrences, all plans should be in writing and someone should be responsible for central coordination. Hence, risks are lessened and opportunities to save money may arise. Coca-cola, for instance, requires that all overseas marketing plans be submitted to the central office well in advance. This gives the company a chance to examine the concepts. Previous experiences with similar plans can be viewed and necessary changes can be suggested. Sometimes central company managers ventures have failed in the past. Minor improvements tried overseas with success should also be reported. There is no need to reinvent the wheel. Coordination not only reduces the chance of errors, it also provides opportunities to learn improved methods. With so many details to consider, it is rather easy to understand how so many firms have blundered. Nevertheless, their errors illustrate the importance of paying attention to detail.21.Coca-cola requires that _.A.all overseas firms follow the orders by the central office B.all overseas firms turn in plans to the central office before carrying out them C.all minor improvements be reported to the central office D.all failures be recorded in the files in the central office正确答案:B22.In the passage, coordination can be compared to _.A.a bridge between the central office and overseas firms B.a passage through which the orders by the central office can reach its overseas firms C.a trial-and-error lab to avoid similar errors D.a file recording all cases in the history of the company正确答案:A23.According to the passage, coordination involves _.A.preventing the company from committing the same error B.passing on orders from the central office C.training personnel from the overseas firms D.helping overseas firms make overseas firms正确答案:A24.In the example in the first paragraph, the firm failed because _.A.its home office didnt back them up B.it didnt inform its home office of its plan C.very few customers responded to its efforts D.it abused much money正确答案:B25.Blundered in the last paragraph can be best replaced by _.A.been done with B.gone bankrupt C.made success D.done wrong正确答案:D To live through a really big hurricane is to experience terror that leaves you speechless and shaken. It is an unreal nightmare of violence and fear. Hurricane Camille, which visited our southern coast on August 17, 1969, was just such a hurricane. As a result of the relentless pounding and fury of the winds, 19,467 homes and 700 businesses were destroyed and 241 people were killed. Hurricane warnings had been broadcast, and 150,000 people heeded them. But others thought they could ride out the storm. They didnt know what they were in for. In the darkness, rain and terrifying winds pounded homes and battered down walls. The electricity went off, and houses tumbled from their foundations and were smashed to pieces. Cargo ships snapped from their moorings. Seawater 25 to 30 feet deep poured in upon the unfortunate residents. In Gulfport, Mississippi, a 900,000 gallon oil tank was hurled 3.5 miles from its original site. Telephone poles snapped like toothpicks. The roar was deafening as winds quickly gusted to 200 miles per hour. Everything in a 70-mile-wide path was devastated. On August 18, residents returned to an unbelievable pile of wreckage dotted with human and animal bodies. The federal government sent in over 200 tons of food and hundreds of mobile homes and classrooms. The cleanup took many months and a prodigious amount of hard work. Even though the storm was over, no one who lived through it would ever forget the force of Hurricane Camille.26.Which of the following evidence was used to support the statement A hurricane is an unreal nightmare of violence and fear?A.During the storm, houses were smashed and a lot of people died. B.Oil tankers loaded and unloaded at Gulfport, Mississippi. C.Telephone poles broke in two because of the strong winds. D.Electrical power went off for a short time during a storm.正确答案:A27.It is likely that the 150,000 people who heeded the warnings about the hurricane _.A.stayed in their homes B.left their homes for safer locations C.waited until the National Guard came to help them D.rode out the storm正确答案:B28.Which of the following information is NOT included in the story?A.During the storm, cargo ships were forced away from their moorings. B.Television news programs spent several days covering the aftermath of Hurricane Camille. C.The storm winds gusted up to 200 miles per hour.D.The federal government extended its hand to help.正确答案:B29.What does the word prodigious in paragraph 4 mean?A.Huge. B.Short. C.Modest. D.Slight.正确答案:A30.The author wants us to think that _.A.people are foolish to be frightened of hurricanes B.a hurricane is one of the most violent storms in nature C.people who are fortunate enough to experience a hurricane are lucky D.a hurricane can smash houses to pieces正确答案:BVocabulary and StructureDirections: Each of the following sentences is provided with four choices. Choose the one that best completes the sentence. (60 points)31.I live in the suburbs and it takes me three hours to _ between home and office everyday.A.communicate B.commute C.travel D.move正确答案:B32.With the economic development, beautiful and expensive villas have _ in the suburbs of big cities.A.mushroomed B.expandedC.grown D.soared正确答案:A33.She retreated into a world of _ where she could do whatever she was fond of.A.nature B.fantasy C.confusion D.situation正确答案:B34.The local people could hardly _ enthusiasm for the renovation project of the city.A.duplicate B.extendC.generate D.accumulate正确答案:C35.The new device, _, is by far more convenient than the old one.A.in the balanceB.in parallelC.on parallelD.on balance正确答案:D36.After his fathers death, he _ the small factory that his father devoted his life to.A.took inB.took upC.took over D.took down正确答案:C37.The businessman _ most of the profits from his business to various charities of the society.A.disregardedB.distributedC.donatedD.discharged正确答案:C38.In the busy holiday season, extra trains and buses are provided to _ the existing service.A.require B.suspectC.resist D.supplement正确答案:D39.She _ when she saw a man dangling out of her window.A.gasped B.breathed C.choked D.shocked正确答案:A40.The idea of staying all by herself in the Gobi Desert is _ to her.A.alien B.imaginary C.negative D.identical正确答案:A综合单元测试Level 3 Unit 4 TEST AReading ComprehensionDirections: There are two passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices. Click on the best choice. (20 points) Every artist knows in his heart that he is saying something to the public. Not only does he want to say it well, but he wants it to be something which has not been said before. He hopes the public will listen and understand he wants to teach them, and he wants them to learn from him. What visual artists like painters want to teach is easy to make out but difficult to explain, because painters translate their experiences into shapes and colors, not words. They seem to feel that a certain selection of shapes and colors, out of the countless billions possible, is exceptionally interesting for them and worth showing to us. Without their work we should never have noticed these particular shapes and colors, or have felt the delight which they brought to the artist. Most artists take their shapes and colors from the world of nature and from human bodies in motion and repose; their choices indicate that these aspects of the world are worth looking at, that they contain beautiful sights. Contemporary artists might say that they merely choose subjects that provide an interesting pattern, that there is nothing more in it. Yet even they do not choose entirely without reference to the character of their subjects. If one painter chooses to paint a broken leg and another a lake in moonlight, each painter is telling us something, emphasizing something all of which means that, consciously or unconsciously, he is trying to teach us. 21.According to the author, a certain painting may convey some information that _.A.we should ignore B.we are not aware of C.may explain some difficult aspects D.may change the way we think正确答案:B22.It is much more difficult to understand a painting than a novel because _.A.a painter only provides interesting patterns B.a painter is not good at expressing himself C.a painter is less experienced or educated than a writer D.a painter uses shapes and colors instead of words正确答案:D23.Most artists choose their shapes and colors just to _.A.show the beauty of the nature and of human bodies B.carry messages to the public C.express their exceptional experiences D.emphasize the importance of some events正确答案:A24.It i
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 【正版授权】 IEC 60966-2-8:2025 RLV EN Radio frequency and coaxial cable assemblies - Part 2-8: Detail specification for cable assemblies for radio and TV receivers - Frequency range up
- 【正版授权】 IEC 61196-1-114:2025 RLV EN Coaxial communication cables - Part 1-114: Electrical test methods - Test for inductance
- 标准版收款合同范本
- 公司母婴护理协议书
- 河北邯郸市社会公益项目建设管理中心招考工作人员易考易错模拟试题(共500题)试卷后附参考答案
- 果场转让协议书范本
- 江苏盐城射阳县农业水利投资开发集团限公司招聘15人易考易错模拟试题(共500题)试卷后附参考答案
- 校园垃圾运输协议书
- 兼职合同协议书模板
- 分房分地协议书范本
- 南京市建筑工程施工图BIM智能审查数据标准技术导则
- 医院物业管理服务方案投标文件(技术方案)
- 统战工作宣传课件
- 广西南宁市天桃实验校2026届中考语文全真模拟试卷含解析
- 就业帮扶车间培训课件
- 制药工程导论课件第六章
- 泌尿外科发展简史
- 中医推拿按摩对膝关节病的疗效
- 中国老年患者术后谵妄防治专家共识
- 终身教育视野下人工智能赋能特殊职业教育的实践与探索
- 杭州市建德市公安局集中招聘警务辅助人员考试真题2024
评论
0/150
提交评论