




已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 4 CyberspaceSection Virtual Tourism.单词拼写1.Every summer we went to the s.There we could enjoy the beach, sunshine and sea water.答案:seaside2.During my three months stay in the village, I collected enough m for two or three books.答案:materials3.The verb “dance” is r, but the verb “be” is not.答案:regular4.The New York Times newspaper reports that, on a, people experience feelings of loneliness about 48 days a year.答案:average5.CCTV is short for Chinese C Television.答案:Central6.For a child from the s, a trip to the city was a great adventure.答案:suburb7.To know the time difference, you should have a good knowledge of time z.答案:zones8.The young g led the tourists through the ruins of the ancient castle.答案:guide9.T has become one of the biggest industries in our city since 2000.答案:Tourism10.Stainless s is used in making these tools.答案:steel.单项填空1.Mike, what did our monitor say just now?Every boy and every girl as well as teachers who are to visit the museumasked to be at the school gate before 6:30 in the morning.A.wasB.areC.were D.is解析:由as well as, with, together with 等连接多个成分时,谓语动词应与其前面的成分一致,又因由 every 修饰,故用单数形式,排除B、C两项;再由定语从句的时态来判断,应选D。答案:D2.The wounded soldier lay on the ground with his eyes .A.closed B.closingC.to close D.being closed解析:句意:那位受伤的战士躺在地上,两眼紧闭。eyes与close之间为被动关系,且过去分词可表示一次性动作,closing 表示反复发生的动作,故选A。答案:A3.Seeing the happy of children playing in the park, Im full of joy and confidence in the future of our country.A.sight B.sceneC.view D.sign解析:句意:看到孩子们在公园里玩耍的场景,我内心充满喜悦和对祖国未来的信心。sight“视力,视野”;scene“场面,情景,景色”;view“观点,(从某一角度看到的)风景”;sign“记号,符号,征兆”。答案:B4.The art show wasbeing a failure; it was a great success.A.far fromB.along withC.next to D.regardless of解析:句意:此次美术展绝非失败,而是巨大的成功。far from“远非,非但不”。答案为A。答案:A5.Andy Lau is known an actor, and he is wellknown his songs.A.for; as B.as; asC.as; for D.for; for解析:考查介词。be known as “作为而闻名”;be wellknown for “因而出名”。故选C。答案:C6.The patient is supposed to go to the hospital for checks.A.common B.normalC.regular D.usual解析:句意:那位病人应该到医院做定期检查。common “普通的,共同的”;normal“正常的”;regular“定期的”;usual“通常的,惯例的”。regular checks“定期检查”,符合句意,故选C。答案:C7.He had to speak in a loud voice in order to make himself .A.hear B.hearingC.heard D.to be heard解析:考查“make复合宾语”的结构。句意:为了让人们听到他讲话,他只好大声说。make oneself heard“让人们听到”。答案:C8.Its said that the tower can go back 600 years ago.A.on B.toC.at D./解析:“go back to时间点”意为“追溯到前”;“go back 时间段”意为“追溯”。答案:B9.I havent seen Morgan and Garcia since we graduated.Yeah, after they got married, they in London.A.settled B.rejectedC.solved D.left解析:句意:“自从毕业后我就没见过摩根和加西亚了。”“是呀,他们结婚后就在伦敦定居了。”settle意为“定居”,符合语意。reject“拒绝”;solve“解决”;leave“离开”。答案:A10.Because of the snow he drove just 280 kilometres in 5 hours, so thespeed was 56 kph.A.basic B.wholeC.total D.average解析:后句句意:他开车的平均速度是每小时56公里。basic“基础的”;whole“全部的”;total“完全的”,均不符合题意。答案:D.阅读理解安徽、河南专用In the South Pacific Ocean lies New Zealand, which consists of two main islands North Island and South Island.Much of New Zealand is mountainous.In the north there are volcanoes (火山) and places where hot springs are found.The climate ranges from warm in the north to the snowcapped peaks of the Southern Alps in the south.The first settlers were the Maoris, who reached New Zealand after sailing across the Pacific from the islands of Polynesia.Later the country became a British colony, and people moved to New Zealand from Europe.Today farming is still the most important occupation (职业), employing 10 percent of the population.New Zealand is one of the worlds leading exporters of beef, mutton and wool.In the Pacific there are thousands of islands.Some islands such as New Zealand, are quite large, but most are small.Together these islands form what is called Oceania.Many of the islands are the tips of mountains or volcanoes which rise up from the ocean floor.Other islands are made of coral.Coral is formed from the hard shells of tiny sea creatures, called polyps (珊瑚虫).Over thousands of years the polyps die, and their shells become cemented (黏合) together to form reefs.Many of the smaller island groups in Oceania are covered with tropical (热带的) plants.The high temperatures and heavy rainfall mean that the main crops are coconuts, bananas and rice.On some islands, such as Fuji, tourism is becoming more and more important.语篇解读:本文主要介绍了新西兰的一些情况。1.Maoris and make up of the main population of New Zealand.A.British B.EuropeansC.Fuji D.Polynesia解析:由第二段前两句可知,新西兰的人口主要由毛利人和欧洲人组成。答案:B2. formed what is called Oceania.A.North IslandB.South IslandC.New Zealand and FujiD.Thousands of islands in the Pacific解析:“Together these islands form what is called Oceania.”一句中的these islands 指的是太平洋地区成千上万的岛屿。答案:D3.Which statement is TRUE according to the passage?A.Farming used to be the most important occupation in New Zealand.B.Many of the islands in Oceania are covered with all kinds of plants.C.The islands in the Pacific are made of coral.D.Coconuts and bananas are tropical vegetation.解析:由“the main crops are coconuts, bananas and rice”可知,椰子和香蕉是热带植物。答案:D4. in New Zealand are the most famous in the world.A.Hard shells and polypsB.Bananas and coconutsC.Mutton and woolD.Volcanoes and hot springs解析:由“New Zealand is one of the worlds leading exporters of beef, mutton and wool.”一句可知,新西兰是牛肉、羊肉和羊毛的最大出口国之一。答案:C福建专用A篇同安徽、河南专用BA computer is very versatile (多功能的).It can be used to do many things for you, like playing games, teaching, or helping with a business.So many people are going to buy computers to help them with their work or study or just for fun.If you want to buy a computer, you must choose one carefully because there are too many new computers in the shop.But if you follow these tips, you will find it easier.Firstly, you must know why you want a computer.Is this computer very useful for you?Which is the most important use of the computer: to play games, to help with your business, or to help with your schoolwork?Secondly, look carefully at the programs the computer can use.Some slow computers cannot run the latest or large programs.If you are going to play games on the computer or design something, you have to buy a computer fast enough for these jobs.Some people also write their own programs.If you want to write your own, it is important to look at the computer language.Is it easy to learn?Thirdly, decide the smallest, or the least needs you have for your computer.For example, do you want a keyboard?Is a TFET display important to you?If you get on the Internet, you will have to buy a modem, too.Fourthly, when you have limited your choices for a few computers, look at the secondary uses and programs.For example, if your main reason for buying a home computer is to play games, you may take computer A instead of computer B because computer A also can be used as word processor.Fifthly, think of the prices.There are two prices to think about and choose.The first is the price you must pay to take the computer home.The second is the price of programs and software that you want to buy at a later date.Lastly, be sure to try out the computer before you buy it.You may ask a friend who knows computers better to help you.He can help you to choose the computer that will be best for you and cost you least.You can also ask a worker in the computer shop to help you to make the decision.5.If you are going to design something, you should buy .A.a fast computer B.a slow computerC.cheap computer D.an expensive computer解析:细节理解题。由第四段最后一句话可知答案。答案:A6.If you do not know computers well, you should .A.borrow a computer from othersB.not buy a computerC.ask your parents to helpD.ask someone who is good at computers to help you解析:推理判断题。由最后一段特别是第二句话可推知答案。答案:D7.You should take steps before you buy a computer.A.five B.sixC.four D.seven解析:细节理解题。文章的六条建议就是买电脑前应采取的六个步骤。答案:B8.The passage mainly tells us .A.about computersB.how to buy a computerC.what computers are good to useD.which computers are expensive解析:主旨大意题。文章的第二段为本文的主题段。可判断本文的主旨大意为:如何买电脑。答案:B.选做题任务型读写(安徽专用)There are some very good things about open education. This way of teaching allows the students to develop their own interests in many subjects. Open education allows students to be responsible for their own education. Some students do badly in traditional classrooms. They will not have to worry about grades or rules.But many students will not do well in an open classroom. They will not make good use of open education. Because open education is so different from traditional education, these students may have a problem of getting used to making so many choices. For many students it is important to have some rules in the classroom. A few rules will help this kind of students. The last point about open education is that some traditional teachers do not like it. Many teachers do not believe in open education. Teachers who want to have all open classroom may have many problems at their school.The writer thinks that open education is a good idea, but only in theory. In actual fact, it may not work very well in a real class or school. The writer believes that most students want some structure in their classes. They want and need to have some rules. In some cases, they must be made to study some subjects. Many students are pleased to find subjects they have to study interesting. They would not study those subjects if they did not have to.Title(1) EducationDefinitionOpen education is way of teaching which allows students to learn what they are (2) in without many rules.AdvantagesOpen education enables students to realize they are learning for (3), not for others.Some students who doesnt do well in traditional classrooms will not have to be (4) about grades or rules.(5) Many students cant prove themselves as good in open classrooms as in traditional classrooms.There are so many choices for students to (6) that they cant use open education properly.Some teachers are not in (7) of such way of teaching.The writers (8) to open educationOpen education is just good in (9) , but in a real class or school it is not so good.Most students want and need to have some (10).答案:1.Open 2.interested 3.themselves 4.worried/ concerned5.Disadvantages6.make7.favor/support8.attitude 9.theory 10.rules 短文填词(福建专用)Dear Bob, I learnt about you from my English teacher, Miss Fang.Id like to have you (成为)my pen friend, and get to know more 1. about your country. First let me tell you something about.2. Im a student nLi Hua, living in Beijing, which is the3.cof the PRC. I study in Hongqi Senior High School.4. This is a large and beautiful school, and I e everything in 5. and around it. We are required to learn quite a few(科目),6. such as Math, Chinese, English and physics. I u to play7. table tennis a lot in my spare time. , now I say, I show8.(爱好) in football. Do you go in for any ball games? What9. is your favorite? I am looking forward to getting a from you10. soon. Best wishes!Truly yours,Li Hua 答案:1.d4.capital5. enjoy6.subjects7.used8.However9. interest10. reply任务型阅读(河南专用)The sea has always interested man. From it he can get food, minerals, and treasure.1.But he could not go far beneath its surface.2.However, he is not a fish. He must breathe air, so he cant stay under the waters surface for any length of time. To explore deep water, man faces even more dangers and problems.A diver who wants to stay under water for more than a few minutes must breathe air or a special mixture of gases.3. He can carry a tank of air on his back and breathe through a nose and a mouthpiece. Water weighs 800 times as much as air. Tons of water pushes against a diver deep in the sea.4.When a diver is under great pressure, his blood takes in some of the gases he breathes. As he rises to surface, the
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025河南新乡市新乡县消防救援大队招聘政府专职消防队员、消防文员12人考前自测高频考点模拟试题及一套答案详解
- 2025呼伦贝尔市政务服务与数据管理局所属事业单位竞争性比选工作人员模拟试卷及完整答案详解一套
- 2025广西壮族自治区中医骨伤科研究所广西骨伤医院招聘实名编制人员(高级职称)3人模拟试卷及答案详解参考
- 2025年山东辉煌国际物流发展有限公司社会招聘模拟试卷及1套参考答案详解
- 2025广西桂林市第十九中学招聘初中语文代课教师1人考前自测高频考点模拟试题及1套完整答案详解
- 2025辽宁沈阳副食集团所属子公司拟聘用人员考前自测高频考点模拟试题及答案详解(网校专用)
- 2025北京市海淀区教师进修学校附属实验学校教育集团招聘模拟试卷附答案详解(突破训练)
- 围墙刷白协议书
- 销售返利协议书
- 校企协议书盖章
- 2025年“国学小名士”知识线上竞答题库500题(含答案)
- 脏腑手法调理培训课件
- 2025年度宁波法院面向全市基层法院公开遴选员额法官5人考试参考题库及答案解析
- 酒店消防安全培训课件
- 2025年人工智能市场渠道拓展策略方案
- 气血两虚日常护理常规
- Unit 6 A Day in the Life 大单元整体教学分析教案-2025-2026人教版七年级英语上册
- GJB827B--2020军事设施建设费用定额
- GB/T 20716.1-2025道路车辆牵引车和挂车之间的电连接器(7芯)第1部分:24 V标称电压车辆的制动系统和行走系的连接
- 2025年第十七届广东省中学生天文知识竞赛试题(含答案)
- 小学生新能源汽车
评论
0/150
提交评论