(江苏专版)高中英语 1.2课后作业同步导学 译林牛津版必修2.doc_第1页
(江苏专版)高中英语 1.2课后作业同步导学 译林牛津版必修2.doc_第2页
(江苏专版)高中英语 1.2课后作业同步导学 译林牛津版必修2.doc_第3页
(江苏专版)高中英语 1.2课后作业同步导学 译林牛津版必修2.doc_第4页
(江苏专版)高中英语 1.2课后作业同步导学 译林牛津版必修2.doc_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

高一英语(译林牛津江苏专版)必修2同步导学1.2课后作业(本栏目内容,在学生用书中以活页形式分册装订!).单项填空从a、b、c、d四个选项出可以填入空白处的最佳选项。1i will_those memories forever.arecoverbexperiencectreasure dapprove【解析】句意为:我将永远珍藏这些记忆。treasure珍藏,珍惜,符合句意。recover重新获得,恢复;experience经历,体验;approve批准。【答案】c2it is_that the case hasnt been solved so far.amystery bmysteriousccurious danxious【解析】a项应用“a mystery”,curious好奇的,多指人;anxious焦急的,也指人。【答案】b3they were the last guests_.ato arrive barrivingcarrive darrived【解析】如果名词前有the first,the last等修饰时,用动词不定式作定语。句意为:他们是最后到达的客人。【答案】a4my parents have always made me_about myself,even when i was twelve.afeeling well bfeeling goodcfeel well dfeel good【解析】make sb.do sth.使某人做某事,由此可排除a、b两项;well作形容词,表示“身心健康的”。feel good about.对充满自信,故d项正确。【答案】d5ever since the greens moved to the country a year ago,they_better health.aare enjoying bhave been enjoyingccould have enjoyed dhad enjoyed【解析】考查时态。句意为:自从格林一家一年前搬到乡下以来,他们的身体一直比以前好。从题干中的ever since可得知选b项。【答案】b6congratulations!i understand you_a job.when will you start to work?agot bhave gotcwill get dhad got【解析】从语境看,表示的是“你已经得到了一份工作”,应使用现在完成时,故正确答案为b。【答案】b7i havent heard from li ping_.which of the following is wrong?aso far brecentlycthen dlately【解析】四个选项中只有then不能与现在完成时连用。【答案】c8ill get my bike_tomorrow.arepaired bto repaircrepairing drepair【解析】get sth.done使完成(某事);可以是别人完成,也可以是主语参与完成。句意为:我明天得(请人)修一下我的自行车。【答案】a9how long is it_we visited your mother?asince bthatcbefore dafter【解析】“it is/has been一段时间since从句”表示“自从到现在已经有多长时间”。题干是对一段时间进行提问。【答案】a10my uncle_in beijing for over 10 years.now he lives in his hometown in fuzhou.ahas worked bworkedchad worked dhas been working【解析】由“now he lives in his hometown in fuzhou.”可知,前一句所表示的动作发生在过去,而本题又未提及对现在的影响,不能用现在完成时态,只能选b。【答案】b.语法专练用括号内所给单词的正确形式填空。(可加上必要的助动词)11i_(visit) egypt three times this month.【答案】have visited12it is a long time since he_(leave) his hometown.【答案】left13since i returned home,i_(write) this letter and ill finish it soon.【答案】have been writing14where is our english teacher?she_(go) to beijing.【答案】has gone15so far the couple_(marry) for just two years.【答案】have been married16what_you_(do) when i came in?【答案】were;doing17the cleaners are on strike,so the dustbins_(not empty) for days.【答案】havent been emptied18when _you_(join) the party?last year.【答案】did;join19dont get off the bus until it_(stop)【答案】has stopped20mr green is said_(see) the film twice already.【答案】to have seen.短语填空根据句意,从方框内选出合适的短语填空。21.who will_the company hasnt been decided yet.【答案】take charge of22we have to_our pace to catch up with the others.【答案】step up23hugh will be_the truth.【答案】searching for24fill in the form_the instructions (说明)【答案】according to25the police_the case carefully and wanted to find the murderer.【答案】looked into26that possibility can be completely_【答案】ruled out27her absence is_her illness.【答案】due to28the film is so amazing that all the children_it.【答案】show interest in29uncle george didnt_for our meeting because he forgot.【答案】show up30i_the result.【答案】was disappointed with.阅读理解阅读下列短文,从a、b、c和d四个选项中,选出最佳选项。not a small problemmr guppy was a very large man.he had a loud voice and a bad temper (脾气)he was much bigger than most men.life was not easy for mr guppy.he could seldom find clothes big enough.his feet were too large for most shoes.in buses,trains and planes,he could not stand up straight.the roofs were too low.in cars he could not move his legs.there was not enough room.at home,his bed was too short.chairs were always too small.in fact,wherever he went and whatever he did,mr guppy had problems because of his size.these problems were so bad that mr guppy stayed at home most of the time.life was easier at home.then one day,a friend said,“you spend too much time at home.you should go out more.theres a good movie at the theater.”“i cant sit in theater seats,” mr guppy said,“i am too big.”“that is no problem,” his friend said.“ill buy you two tickets.you can get them at the theater when you go.”the friend sent money to the theater for two tickets.when the day came,mr guppy put on his best clothes and went to the theater.“you have two tickets for me,” he said to the woman in the ticket office.“my name is guppy.”“oh,yes,mr guppy,” the woman said.“here you are,seats g1 and p12.im sorry,you and your friend cant sit together because we are very full this evening.”poor mr guppy.he smiled sadly,walked out of the theater and went home.31mr guppys life was hard because he was so_.aheavy bbigcsmall dugly【解析】答案在文章开头。【答案】b32what did he do about his problem?ahe went to see doctors.bhe told his friends about it.che went on holidays.dhe stayed at home most of the time.【解析】细读第三自然段。【答案】d33how did his friend try to help him?ahe sent him for a holiday.bhe bought him tickets for a football match.che gave him some money.dhe bought him two tickets for a movie.【答案】d34why was mr guppy sad at the end of the story?ahe was too big to sit in only one seat.bhe could not sit with his friend.cthe woman in the ticket office was rude.dmr guppys friend was rude.【解析】从文章结尾处分析。【答案】a35which of the following is not true?amr guppy seldom went out because of his large size.bmr guppy often felt sad about this.cthe woman at the office knew why mr guppys friend wanted two tickets.dthe woman at the office kept two tickets for him.【解析】售票员没有正确理解朋友的意思。【答案】cmails,games,music,news,chat rooms and shopping!the internet is part of the way we live today.its easy to get onto the internet.the only thing we need to do is to use a modem which is used for connecting a computer to a telephone line.the internet is changing and growing all the time.more and more people have computers and use the internet.using the internet means surfing the world wide web(thats the “www” you always hear about)the web has large numbers of websites in it.they are the places you go to get information and do things.where do these websites come from?they are made by web designers.what happens when you click on a word or a picture?you are sent to another page.its all because of the web designer.web designers do a lot of work by using a computer programming language.is web design all about computer programming?no.its about making something new.web designers must imagine a lot when they are making a website.it must look good and be fun to use.a big part of web design is art.they choose the best pictures and colors to make the website look good.they also write the things that you see on the website.an important part of their job is to share ideas with the website manager about how to design the website well.36this passage is mainly about_.acomputer programming languagebthe web designersworkcthe website managers workdthe way to get onto the internet【解析】由全文尤其是二、三段可知。全文主要讲述了网站设计者的工作。【答案】b37more and more people are using the internet because its_.aeasy and useful bbeautiful and funnyccolorful and hopeful dchanging and growing【解析】由第一段its easy to get onto the internet.和they are the places you to go get information and do things.可知。【答案】a38its possible for us to change websites by just a click because of_.athe modems helpbthe telephone lines helpcthe web designerss work dthe website managerwork【解析】由第二段倒数第二句可知。【答案】c39which of the following is not true?a“www” means “world wide web”bweb design is only about computer programming.cthe internet has changed peoples lives.dwe can do things like shopping on the internet.【解析】由第三段前三句可知“网站设计不仅仅只是设计电脑程序”。【答案】b40the web designers do a lot of work except_.amaking the websites new and beautifulbwriting things on the

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论