高中英语 Module 5 Newspapers and Magazines Section Ⅲ Integrating Skills同步测评 外研版必修2.doc_第1页
高中英语 Module 5 Newspapers and Magazines Section Ⅲ Integrating Skills同步测评 外研版必修2.doc_第2页
高中英语 Module 5 Newspapers and Magazines Section Ⅲ Integrating Skills同步测评 外研版必修2.doc_第3页
高中英语 Module 5 Newspapers and Magazines Section Ⅲ Integrating Skills同步测评 外研版必修2.doc_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

section integrating skills一、单词拼写1.were (高兴的)to hear of your success.答案:delighted2.he writes (评论)for the times.答案:reviews3.the club was (建立)by a community worker five years ago.答案:founded4.this company was in serious (金融的)difficulties.答案:financial5.he p two novels last year.答案:produced6.(证据)of life on other planets is what many scientists are looking for.答案:evidence7.i hold the b that success results from hard work.答案:belief8.beijing is the political and c centre of our country.答案:cultural9.the p women play in society is very important.答案:part10.he isnt a professional player;instead,he is an a.答案:amateur二、选词填空now thatthe first timebelieve inconcentrate onsimilar to1.do you know our town at all?no,this is i have been here.答案:the first time2.if you can find a task in life worth working for, yourself and nothing can stop you.答案:believe in3. you have been there before,you should know it is a good place.答案:now that4.my teaching style is that of most other teachers.答案:similar to5.experiments were designed to test their knowledge and encourage them to science.答案:concentrate on三、完成句子1.this play (被分成)three acts,and each act has three scenes.答案:is divided into2.you must (专心于)what you are doing.答案:concentrate on3.oxford (以知名)one of the best universities in the world.答案:is known as4.my opinions on the matter (和相似)kays.答案:are similar to5.he studies harder than (任何同学)in his class.答案:any other student6.this is by no means (第一次)you have been late.答案:the first time7.he would like to (扮演一个角色)in this new play.答案:play a part8.they (一定通过了) the exam.答案:must have passed四、阅读理解导学号37860022real simplefirst issue:2000published:monthlyreal simple is a lifestyle title owned by time.inc.this magazine covers topics from decorating and dieting to childcare and product guides.like many lifestyle magazines,real simple is written with women in mind,but that doesnt mean men cant get something out of it!this one is especially good for people who like to organize and simplify their lives.as the title implies,simple,authentic(真实的) living is the magazines main theme.续表better homes and gardensfirst issue:1922published:monthlybetter homes and gardens is a household name when it comes to lifestyle magazines.its been around since 1922,so the title has a long history of providing high quality,useful content.decorating and gardening,as the title suggests,are common topics in the magazine,but it is also known for its excellent recipes.womans dayfirst issue:1937published:monthlyif youre looking for a magazine that combines the lifestyle and fashion content,womans day might be a good choice.it has a readership of over 3 million women across the united states.some of its unique characteristics include its focus on traditional values and its commitment to giving women realistic advice.many magazines feature lifestyles that are out of reach for the majority of american families,but womans day tries to give practical advice and suggestions that its real-world readers can put into practice.taste of homefirst issue:1993published:bi-monthlyfor people who want a magazine thats entirely about cooking,recipes,nutrition,and other food-related content,taste of home has been a popular choice all the time.it has an unusually rich history of giving its readers what they want.the magazine only started including advertisements in 2007,before which it was advertisement-free.now the magazine is doing pretty well financially(财政上).1.which magazine has the longest history?a.real simple.b.better homes and gardens.c.womans day.d.taste of home.答案:b解析:推理判断题。纵览全文可知real simple创刊于2000年,better homes and gardens创刊于1922年,womans day创刊于1937年,taste of home创刊于1993年。故选b项。2.we can know from the text that .a.real simple is designed mainly for womenb.all the four magazines are popular around the worldc.most of the magazines just give practical suggestionsd.better homes and gardens sells best of the four magazines答案:a解析:细节理解题。根据第一栏中的“like many lifestyle magazines,real simple is written with women in mind,but that doesnt mean men cant get something out of it!”可知其读者主要是妇女。3.if toms mother is interested in fashion,her favorite magazine might be .a.real simpleb.better homes and gardensc.womans dayd.taste of home答案:c解析:推理判断题。根据第三栏中的“if youre looking for a magazine that combines the lifestyle and fashion content,womans day might be a good choice.”可判断选c项。4.what do we know about taste of home?a.its popularity has been going down in recent years.b.it offers suggestions about childcare.c.there are no ads in it.d.all of its content is food-related.答案:d解析:细节理解题。根据第四栏中的第一句话可知答案。五、选词创境运用下列写作词汇,自己创设一个语境,形成一个小语段。(35句)welcome,financial,congratulate sb.on sth.,politics,achievement,economy

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论