人教新课标高中英语必修二Unit 2 The Olympic Games习题(2).docx_第1页
人教新课标高中英语必修二Unit 2 The Olympic Games习题(2).docx_第2页
人教新课标高中英语必修二Unit 2 The Olympic Games习题(2).docx_第3页
人教新课标高中英语必修二Unit 2 The Olympic Games习题(2).docx_第4页
人教新课标高中英语必修二Unit 2 The Olympic Games习题(2).docx_第5页
已阅读5页,还剩8页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Section Grammar课后篇巩固探究一、单句语法填空导学号728640211.The child (take) to the hospital by his mother tomorrow.答案:will be taken2.The old house which has a history of 100 years in my hometown (rebuild) next month.答案:will be rebuilt3.I (praise) if I finish the work within one week.答案:shall be praised4.The students (not allow)to leave if they dont have their teachers permission.答案:will not be allowed5.Some new computers (send)back to the factory tomorrow.答案:will be sent6.The water (pollute)further unless the government takes action.答案:will be polluted7.Sir Denis,who is 78,has made it known that much of his collection (leave) to the nation.答案:is to be left8.More efforts,as reported,(make) in the years ahead to accelerate the supply-side structural reform.答案:will be made9.Thousands of jobs (lose)if the factories close.答案:will be lost10.The problem (solve)if you really understand it and find the right method.答案:will be solved二、单句改错1.A speech on how to learn English well will be given us all in our school hall this afternoon.答案:在us前加to2.An English play will be put at the party to be held this weekend.答案:在put后加on3.If spare time is made full use in your study,you will make progress.答案:在use后加of4.These kinds of books will be taken good care by people.答案:在care后加of5.The mistakes in the exercises will be cross by the teacher.答案:crosscrossed6.The meeting will be held until next Monday.答案:willwont7.The book is very popular among the students,so it is sold well.答案:is soldsells8.The number of deaths from heart disease will be reduced greatly if people will be persuaded to eat more fruits and vegetables.答案:第二个will beare 三、将下列句子变为被动语态1.They will finish the work next Sunday.答案:The work will be finished by them next Sunday.2.Mr Li will visit the Summer Palace tomorrow.答案:The Summer Palace will be visited by Mr Li tomorrow.3.They will pay more to the athletes.答案:More will be paid to the athletes by them.4.That country will host the 32nd Summer Olympic Games in 2020.答案:The 32nd Summer Olympic Games will be hosted by that country in 2020.5.They will finish the job in three hours.答案:The job will be finished by them in three hours.6.We will take good care of your boy when you are out.答案:Your boy will be taken good care of by us when you are out.7.If you buy that computer,I will give you some money.答案:If that computer is bought (by you),some money will be given to you (by me).8.How will you deal with this problem?答案:How will this problem be dealt with (by you)?9.Where will they build the hospital?答案:Where will the hospital be built by them?10.Will you allow your son to play computer games?答案:Will your son be allowed to play computer games(by you)?四、将下列句子变为主动语态1.His new book will be published next month by them.答案:They will publish his new book next month.2.Can you tell me by whom this lecture will be given this afternoon?答案:Can you tell me who will give this lecture this afternoon?3.These dictionaries wont be taken out of the library again by you.答案:You wont take these dictionaries out of the library again.4.An exhibition of painting is going to be held at the art museum when he comes back from abroad.答案:He is going to hold an exhibition of painting at the art museum when he comes back from abroad.5.The students are going to be examined on everything they have learnt this term by the teacher.答案:The teacher is going to examine the students on everything they have learnt this term.6.Our homework will be finished this evening.答案:We will finish our homework this evening.7.My computer will be repaired by my friend.答案:My friend will repair my computer.8.Tomorrow the room will be cleaned by Tom.答案:Tomorrow Tom will clean the room.五、阅读理解A(2018安徽安庆高一期中试题)(思维品质)David Beckham was born in 1975 in London,at a place called Leytonstone.When he was a young boy,his greatest passion was in football.He played it whenever he had the chance.Sometimes he would go and watch a game with his friends.When David Beckham was 12 years old,he won the Bobby Charlton Soccer Skills award.This was an important step forward for this young boy,and it led him to go for a visit to a football training camp in Spain.As a boy he played for schools of Essex and also for his county team.In 1991,he became a trainee with Manchester United.This meant that he could practice football as much as he wanted to and play for the highly successful Manchester United Youth Cup team and Under-21 team.In April,1995 he played his first football league game against Leeds Untied.During 1995 and 1996,David became a regular member of the team and Manchester United won in both football seasons,with David scoring many goals.His goals made him a household name.In the first game of the 1996-1997 season,he scored a surprising goal from beyond the halfway line.Seeing the goalkeeper a little way out of his goal,Beckham became famous overnight.He continued to score astonishing goals,especially from free-kicks.The speed of one of his shots was timed at 157 kph.He also had the ability to make the ball go from left to right,or right to left,whenever he chose.Goalkeepers were never sure where the ball was going,and it regularly ended up in the goal.1.Which word can take the place of the underlined word “passion” in Paragraph 1?A.Success.B.Interest.C.Prize.D.Skill.答案:B解析:词义猜测题。根据句中的greatest和下文的内容可知,此处指贝克汉姆对足球的爱好。故选B项。2.The unusually surprising way that he scored goals .A.helped him to gain many prizes for EssexB.kept him playing for Leeds UnitedC.offered him the chance to join the national teamD.made him popular and famous答案:D解析:细节理解题。根据第三段的“His goals made him a household name.”和“Beckham became famous overnight.He continued to score astonishing goals,especially from free-kicks.”可知,答案选D项。3.Which of the following shows the right order of what Beckham experienced?a.Beckham played his first football league game.b.Beckham won the Bobby Charlton Soccer Skills award.c.Beckham played for Manchester United Youth Cup team.d.Beckham went to Spain to join a football training camp.e.Beckham played for the schools of Essex.A.e,d,a,c,bB.b,e,d,a,cC.e,b,a,d,cD.b,d,e,c,a答案:D解析:细节理解题。根据第一段可知,是b,d,e的顺序,根据第二段可知,是c,a的顺序。4.The passage mainly talks about .A.how Beckham became a successful football playerB.what abilities Beckham had to score so many goalsC.when Beckham became famous all over BritainD.why Beckham could win in football league games答案:A解析:主旨大意题。本文主要讲述贝克汉姆是怎样成为成功的足球运动员的。B(思维品质)The word “sport” first meant something that people did in their free time.Later it often meant hunting wild animals and birds.About a hundred years ago the word was first used for organized games.This is the usual meaning of the word today.People spend a lot of their spare time playing football,basketball,tennis and many other sports.Such people play because they want to.A few people are paid for the sport they play.These people are called professional(职业化的) sportsmen.They may be sportsmen for only a few years,but during that time the best ones can earn a lot of money.For example,a professional footballer in England earns more than 3,000 a year.The stars can earn a lot more.International golf(高尔夫球) and tennis champions(冠军) can make more than 50,000 a year.Of course,only a few sportsmen can earn as much money as that.It is only possible in sports for individuals(个人),like golf,tennis and motor racing(赛车).Perhaps the most surprising thing about sportsmen and money is this:the stars can earn more money from advertising(打广告) than from sports.As advertisement for sports equipment doesnt simply say “Buy our things”.It says “Buy the same shirts and shoes as.”.Famous sportsmen can even advertise things like watches and food.They allow the companies to use their names or photographs of them and they are paid for this.Sports are no longer just something for peoples spare time.5.The word “sport” first meant.A.something that people did in their spare timeB.organized gamesC.hunting wild animals and birdsD.money答案:A解析:细节理解题。由第一段第一句可知,“运动”一词最初的含义是“人们在业余时间里所做的事情”。6. are paid for the sport they play.A.ManyB.FewC.Professional sportsmenD.People who want to play答案:C解析:细节理解题。由第一段倒数第二、三句可以得出答案。7.It is only possible for champions of that can earn more than 50,000 a year.A.footballB.volleyballC.basketballD.tennis答案:D解析:推理判断题。由第二段第二、三句知网球冠军一年可以挣5万多英镑。8.Sport is more for than for anything else.A.healthB.moneyC.peoples spare timeD.peoples whole time答案:B解析:推理判断题。由短文最后一句可知,体育再也不只是人们业余时间才做的事情。结合上文提到运动员挣钱可知,答案为B项。六、语篇填空(思维品质)Swifter,higher and stronger stands 1. the spirit of the Olympics.But fairness is the basis of this motto.Only when you win fairly will you and your homeland 2.(deserve) the great glory.But nowadays,unlike the ancient honest slave 3.(competitor),some hopeless athletes who cant bear the pain of training cheat when 4. (take) part in games.Medals seem to have magical power causing them to cheat,and the prize money 5. (replace) the motto as their only goal.So,in

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论