全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 2Healthy eatingx k b 1 . c o m.单词拼写1Mary has been on a_(节食)for weeks but still hasnt lost any weight.2He pushed against that big stone with all his_(力气)3There is a time_(限制):you must finish it in 30 minutes.4The two men in the fight _(怒目而视)at each other.5You will_(受益)a lot from morning exercises.6Dont be particular about food.A_(平衡的)diet is very important for health.7The letter was not addressed to me but I opened it out of_(好奇)8We aim to offer good value and service to all our_(顾客)9These goods will be sold at a_(折扣)10I have_(查阅)a number of law books in the British Museum.答案1.diet2.strength3.limit4.glared5.benefit6balanced7.curiosity8.customers9.discount10consulted.翻译句子1不要再说谎,否则就不会有人再相信你。(tell a lie)_2父母应该教育孩子做正确的事情。(ought to)_3如果你不细心,她会让你做所有的家务。(have sb doing)_4他努力保持清醒,但不久就睡着了。(before long)_5你和我都不能在半个小时内游过这个湖。(neither.nor.)_答案1.Dont tell a lie any more,or nobody will believe you.2Parents ought to educate the children to do what is right.3Shell have you doing all the housework if youre not careful.4He tried hard to stay awake,but before long he fell asleep.5Neither you nor I can swim across the lake in half an hour.完形填空新*课*标*第*一*网体裁:夹叙夹议文话题:求职词数:290难度:x k b 1 . c o m建议用时:15分钟Lilly was a French Canadian girl who grew up in the farming community.When she was 16, her father _1_ her to drop out of school to contribute to the family income.With English as her second language and _2_ education, the _3_ didnt look bright for Lilly.Lillys father was a stubborn man who _4_took “no” for an answer.He _5_Lilly to find a job.With small hope of gaining _6_, each day she would just ride to the city, walk _7_about and return home at dusk.On one of her _8_, Lilly saw a sign at a big company._9_,she knocked on the very first door.In her _10_ English, Lilly told the office manager she was interested in the secretarial position.The manager _11_to give the girl a chance.He directed her to type a letter, and then _12_.Lilly looked at the clock and saw it was 11:40 am.She thought everyone would be leaving for _13_ at noon, when she could _14_away in the crowd.But she knew she should _15_the letter.On her first try, Lilly _16_one line of five words and made four mistakes.On her second attempt, she completed a full paragraph, but still made many mistakes.She looked at the clock:11:55five minutes to _17_.Just then, the manager walked in.He came directly to Lilly, read the letter and said, “Lilly, youre doing _18_work!”With those simple words of encouragement, her desire to escape disappeared and her _19_ began to grow.Lilly thought, “Well, if he thinks its good, then it must be good.I think Ill stay!” Lilly did stayall because someone had given a _20_and uncertain girl the gift of selfconfidence when she knocked on the door.【解题导语】Lilly到一家公司求职,面试时她本来打算放弃,后来因为经理给予的鼓励和自信而被成功录用了。1A.reminded BforcedCencouraged Dhelped答案B当她16岁时,她的父亲强迫(forced)她辍学来为家里赚钱。2A.poor Bformal Cgood Dmodern答案A由上文的“drop out of school”可知她没有受到良好的教育。poor“不佳的,差的”,符合语境。3A.advice Bpromisew w w .x k b 1.c o mCfuture Dchange答案C既然英语是她的第二语言,且她所受的教育不好,根据常识可判断她的前途(future)不是很光明。4A.always BusuallyCsometimes Drarely答案DLilly的父亲是一个固执的人,他几乎不允许孩子说半个“不”字。rarely“很少,难得”,符合语境。5A.warned BtoldCallowed Dbegged答案B他吩咐(told)Lilly去找一份工作。6A.employment BCjudgment Dindependence答案A由上文Lilly找工作可知,应选employment“雇用”。7A.carefully BhappilyCaimlessly Drapidly答案C每天她都骑车到市里,漫无目的地(aimlessly)四处走走,黄昏的时候回家。8A.steps Btrips Cpurposes Dchoices答案B此处选trips指找工作的旅程。9A.Bravely BProudlyCCalmly DCautiously答案D此处指她敲门时的忐忑心情。cautiously“小心地,谨慎地”,符合语境。10A.broken Bperfect Cwritten Dfluent答案Abroken English“蹩脚的英语”,是固定用法。第一段提到的“English as her second language and _2_ education”是线索提示。11A.refused BdecidedCpretended Dfailed答案B由下文的“He directed her to type a letter”可知,他决定(decided)给Lilly一个机会。12A.stopped BcontinuedCleft Dsighed答案C他指示她打一封信,然后就离开(left)了。13A.lunch Blife Cfun Dluck答案A由上文的时间11:40 am以及下文的at noon可知,她想人人都会在中午去吃午餐(lunch),到时她就可以混在人群中溜掉。14A.break Bslip Cpass Ddrive答案B参见上题解析。slip away“溜出去,悄悄离开”。15A. read Bwrite Cattempt Ddeliver答案C但她知道她应该尝试(去打)那封信。attempt“尝试”,符合语境。16A. went over Bpicked upCgave away Dgot through答案Dget through“完成”,符合语境。下文中的completed(完成)是线索提示。17A. freedom BsuccessCdiscussion Dreward答案A还有五分钟就自由(freedom)了,此处表示她想逃离的心情。18A.terrible Bexcellent Chonest Deasy答案B由下文的“simple words of encouragement”可知,此处为表扬的话语。故选excellent。19A.belief BpatienceCconfidence Dstrength答案C听到这些简单的鼓励的话语,她想逃离的愿望消失了,而且自信心(confidence)开始增强。20A.shy Blonely Cselfless Dmodest答案A由9空所在句“她小心翼翼地敲门”可知,她是一个害羞的(shy)女孩。.阅读理解体裁:新_课_标第_一_网新闻报道话题:美丽人生词数:375难度:建议用时:来源:学。科。网Z。X。X。K6分钟COPENHAGEN(Xinhua)ChileanAmerican author Isabel Allende,famous for her works of magical realism,was awarded Denmarks biggest literature prize at a ceremony in Odense City,central Denmark,on September 30,2012.Allende received the Hans Christian Andersen Literature Award(HCALA)and 86,000 US.dollars prize money,from Denmarks Crown Prince Frederik at a gala event at Odense Concert Hall.Odense is the birthplace of 19thcentury Danish author Hans Christian Andersen,who is worldfamous for his fairy tales.Allende,70,has had a close relationship with Denmark in recent years after she was made Hans Christian Andersen Ambassador in 2004,and afterwards promoted the Danish writers work in Chile.In 2005,Allende participated in events marking the 200th birth anniversary of Hans Christian Andersen,in Copenhagen.“I will never be comparable_to Hans Christian Andersen,”Allende said to Danish broadcaster DR News ahead of the ceremony on Sunday.However,she acknowledged her literary fellowship with the Danish author,as both writers works are driven by the powers of fantasy and imagination.“Fantasy and adventure win over violence and dictatorship(独裁)in all my writing.Light battles the dark and wins in the end,”she added,referring to some of her best works which can be read as a protest against the former dictatorship in Chile.The author of some 18 novels,Allende is best known for her widely popular works“The House of the Spirits”“City of the Beasts”and“Forest of the Pygmies”Earlier Sunday,Allende participated in a string of cultural activities in Odense,including reading aloud her work,signing autographs(亲笔签名)at the citys central library,and visiting Hans Christian Andersens childhood home.The HCALA was established by a private committee and presented in collaboration(合作)with Odense authority.Previous winners include Paulo Coelho,who won in 2007 by his works“Fathers,Sons and Grandsons”and“Life:Selected Quotations”,and bestselling childrens author JK.Rowling,who received the prize by her series works“Harry Potter”in 2010.【解题导语】本文是一篇新闻报道。2012年9月30日在丹麦欧登塞市举行的汉斯克里斯蒂安安徒生文学奖颁奖仪式上,以魔幻现实主义作品而闻名的美籍智利女作家伊莎贝尔阿连德获此殊荣。1Who awarded the Denmarks biggest literature prize to Isabel Allende?AHans Christian AndersenBDenmarks Crown Prince FrederikCPaulo CoelhoDJ.K.Rowling答案B细节理解题。根据第二段中的相关信息分析判断,即可得出答案。2The underlined words“comparable to”in Paragraph 5 can be replaced by“_”Afamiliar with Bfamous forCequal to Dinterested in答案C词义猜测题。根据上下文意思可分析,be comparable to含“与相匹配的,比得上的,可比较的”之意,用be equal to可替代。故选C。3Isabel Allende wrote the following works EXCEPT_.AThe House of the SpiritsBCity of the BeastsCForest of the PygmiesDFathers,Sons and Grandsons答案D细节理解题。根据倒数第三段和最后一段可知,“Fathers,Sons and Grandsons”不是阿连德的作品,而是Paulo Coelho的作品。4Which of the following is TRUE about Isabel Allende?AShe was awarded the prize for her works of magical realism at the age of 70.BShe was made Hans Christian Andersen Ambassador at the age of 70.CShe wanted to win over Hans Christian Andersen by telling Danish broadcaster.DShe said her works just only had fantasy and adv?enture without violence and dictatorship.答案A推理判断题。A项正确,与第一段和第四段信息吻合;B项错在与第四段信息不符;C项错在与第五段信息不符;D项错在与第六段信息不符。.根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。Four Steps to Fall AWe live in a 24hour society with little regard for rest or its wellknown benefits._1_ A lack of sleep can lead to poor work performance,greater risk of injury,and overall poor health.Therefore,falling asleep is a skill that we must develop.Here are four steps that will help you through the process of trying to fall asleep:(1)Hide the alarm clock.We all know what its like to lie in bed and glance at the clock and do the maths:“Its 1:00;I can still get five hours of sleep.”This is not the kind of mental activity that contributes to relaxation._2_ This will stop it from distracting you when you are trying to sleep.(2)Take care of pressing business.If there is anything that might prevent you from relaxing when you climb into bed,write it down on a piece of paper.Doing this lets you feel as though you have taken nominal steps to address it that night._3_(3)Follow a single image to sleep.Pick a soothing imagesomething that brings you peace.It needs to have sufficient detail to keep your attention._4_ But dont let it be overacti
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 低压电工模拟考试题库2025(经典常考题)
- 合规考试题库及答案解析
- 中国梦知识竞赛题
- 2020年职业资格茶艺师初级模拟考试题库试卷三
- 司法考试婚姻继承法真题及解析
- 2025年甘肃出租车从业资格题库答案
- 2022病案信息技术(师)考试真题及详解8
- 天津市安全员-C证考试(专职安全员)题库及答案
- 安全生产月安全知识竞赛试题库及答案
- 上半年甘肃省施工员考试岗位:结构安装考试试题
- CJT 3008.3-1993 城市排水流量堰槽测量标准巴歇尔水槽
- DL-T5706-2014火力发电工程施工组织设计导则
- 临床护理实践指南模拟试题(含答案)
- GA/T 1466.3-2023智能手机型移动警务终端第3部分:检测方法
- 婴幼儿烧烫伤的处理(婴幼儿保育课件)
- MOOC 机械设计-华中科技大学 中国大学慕课答案
- MOOC 创业管理-江苏大学 中国大学慕课答案
- 数据标注项目策划书
- 周至仙游寺建设规划方案
- 肺结核的患者的饮食护理
- 企业申请参展书
评论
0/150
提交评论