



全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课时训练section lesson 2on the move.根据句意及括号内汉语或首字母提示,用适当的单词填空1.a f dog is kept by the old man to guard the house.答案:fierce2.it was really very f of you to speak ill of others in public.答案:foolish3.an a is an important official who represents his or her government in a foreign country.答案:ambassador4.from his g hair i can know that he is at least over fifty years old.答案:grey5.laurence holds an important position of great r in the foreign company.答案:responsibility6.we cant go abroad this year,so well have to (使满足)ourselves with a holiday in shanghai.答案:content7.the dog is so (温顺的) that i am not afraid of it.答案:gentle8.his (口音) gave away the secret that he was a foreigner.答案:accent9.a local graduate will be your (口译员) when you stay here.答案:interpreter10.the (行李) will be delivered to you at the station.答案:baggage/luggage.用方框中所给短语的适当形式填空rely onpull upgo throughtake offcheck in1.before handing in your paper,youd better it to make sure there are no mistakes.答案:go through2.attention please! passengers should for flight ba 125 to berlin.答案:check in3.we should hurry up.our flight at nine thirty.答案:takes off4.can we him to support us?答案:rely on5.please,sir. your car and let me get off at the next stop.答案:pull up.下面各句中均有一处错,请找出错误并改正1.could you please show me your passport?yes,i could.答案:第二个couldcan2.they are possible to accept your suggestions.答案:possiblelikely3.i had a lot of baggages during the journey,which made me very tired.答案:baggagesbaggage4.the boy is very sensitive with numbers.答案:withto5.i have gone here for two weeks,and i will return in two weeks.答案:gonebeen.阅读理解a(2015全国课标,b)the freezing northeast hasnt been a terribly fun place to spend time this winter,so when the chance came for a weekend to sarasota,florida,my bags were packed before you could say “sunshine”.i left for the land of warmth and vitamin c(维生素c),thinking of beaches and orange trees.when we touched down to blue skies and warm air,i sent up a small prayer of gratefulness.swimming pools,wine tasting,and pink sunsets (at normal evening hours,not 4 in the afternoon) filled the weekend,but the best partparticularly to my taste,dulled by months of cold-weather root vegetableswas a 7 a.m.adventure to the sarasota farmers market that proved to be more than worth the early wake-up call.the market,which was founded in 1979,sets up its tents every saturday from 7 a.m.to 1 p.m.,rain or shine,along north lemon and state streets.baskets of perfect red strawberries;the red-painted sides of the java dawg coffee truck;and most of all,the tomatoes:amazing,large,soft and round red tomatoes.disappointed by many a broken,vine-ripened(蔓上成熟的) promise,ive refused to buy winter tomatoes for years.no matter how attractive they look in the store,once i get them home theyre unfailingly dry,hard,and tasteless.but i homed in,with uncertainty,on one particular table at the browns grove farms stand,full of fresh and soft tomatoes the size of my fist.these were the real dealand at that moment,i realized that the best part of sarasota in winter was going to be eating things that back home in new york i wouldnt be experiencing again for months.delighted as i was by the tomatoes in sight,my happiness deepened when i learned that browns grove farm is one of the suppliers for jack dusty,a newly opened restaurant at the sarasota ritz carlton,whereluckily for mei was planning to have dinner that very night.without even seeing the menu,i knew id be ordering every tomato on it.1.what did the author think of her winter life in new york?a.exciting.b.boring.c.relaxing.d.annoying.提示:推理判断题。根据第一段第一句内容可以推断出,对于作者来说,纽约的冬天是无聊的、乏味的,所以作者在周末迫不及待地来到佛罗里达的萨拉索塔。答案:b2.what made the authors getting up early worthwhile?a.having a swim.b.breathing in fresh air.c.walking in the morning sun.d.visiting a local farmers market.提示:细节理解题。根据第一段最后一句内容可知,参观萨拉索塔农民的菜市场使作者大开眼界,并觉得早起是值得的。答案:d3.what can we learn about tomatoes sold in new york in winter?a.they are soft.b.they look nice.c.they taste great.d.they are juicy.提示:推理判断题。根据第三段第二句内容可以推断出,纽约冬天卖的西红柿外表很好看,但是又干又硬,没有味道。答案:b4.what was the author going to do that evening?a.go to a farm.b.check into a hotel.c.eat in a restaurant.d.buy fresh vegetables.提示:细节理解题。根据最后一段内容可知,晚上,作者打算去饭店吃饭,而那家饭店的食品供应者之一就是作者参观的菜市场。答案:cb(2015四川,d)their cheery song brightens many a winters day.but robins are in danger of wearing themselves out by singing too much.robins are singing all nightas well as during the day,british-based researchers say.david dominoni,of glasgow university,said that light from street lamps,takeaway signs and homes is affecting the birds biological clocks,leading to them being wide awake when they should be asleep.dr dominoni,who is putting cameras inside nesting boxes to track sleeping patterns,said lack of sleep could put the birds health at risk.his study shows that when robins are exposed to light at night in the lab,it leads to some genes being active at the wrong time of day.and the more birds are exposed to light,the more active they are at night.he told people at a conference,“there have been a couple of studies suggesting they are increasing their song output at night and during the day they are still singing.singing is a costly behaviour and it takes energy.so by increasing their song output,there might be some costs of energy.”and it is not just robins that are being kept awake by artificial light.blackbirds and seagulls are also being more nocturnal.dr dominoni said,“in glasgow where i live,gulls are a serious problem.i have people coming to me saying you are the bird expert.can you help us kill these gulls?.during the breeding(繁殖)season,between april and june,they are very active at night and very noisy and people cant sleep.”although dr dominoni has only studied light pollution,other research concluded that robins living in noisy cities have started to sing at night to make themselves heard over loud noise.however,some birds thrive(兴旺) in noisy environments.a study from california polytechnic university found more hummingbirds in areas with heavy industrial machinery.it is thought that they are capitalising on their predators(天敌)fleeing to quieter areas.5.according to dr dominonis study,what causes robins to sing so much?a.the breeding season.b.the light in modern life.c.the dangerous environment.d.the noise from heavy machinery.提示:细节理解题。由第二段中的“.light from street lamps,takeaway signs and homes is affecting the birds biological clocks,leading to them being wide awake when they should be asleep.”可知,街灯、外卖店的招牌和住宅产生的人造灯光会影响鸟的生物钟,导致它们在本应睡眠的夜间十分清醒。故b项正确。答案:b6.what is the researchers concern over the increase of birds song output?a.the environment might be polluted.b.the birds health might be damaged.c.the industry cost might be increased.d.the peoples hearing might be affected.提示:推理判断题。 根据第四段最后一句话“.by increasing their song output,there might be some costs
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 国开电大《行政领导学》期末形成性考核(三)答案
- 2025年中央电大行政管理与领导力期末试题含答案详解
- 2025年复试经济学笔试题及答案
- 抢救制度试题及答案试卷(含答案)
- 2025年机械安全操作规范考试题库及答案
- 2025年人教版七年级历史上册期中考试卷(附答案)
- 山西省长治市2024-2025学年七年级上学期开学考试英语试卷(含笔试答案无听力)
- 特色座椅基础知识培训课件
- 小学语文教学课件素材
- 教学课件案例分享
- 2025海航航空食品(北京)有限公司招聘260人笔试参考题库附答案解析
- 2025至2030中国压力袜(弹性袜)行业项目调研及市场前景预测评估报告
- 2025年小学一年级新生家长会
- 房屋抵押的合同(标准版)
- 征兵体检面试全攻略:面试题及答案解析
- 中国土地荒漠化课件
- 2025晋中祁县司法协理员招聘笔试备考试题及答案解析
- Unit 3 Same or DifferentSection A Grammar Focus (3a-3c) 课件-2025-2026学年人教版八年级英语上册
- 2025数据中心机房建设方案
- 管线及设备开启作业安全管理制度与操作流程
- 揭西招投标管理办法
评论
0/150
提交评论