人教版必修三Unit 2 Healthy eating Grammar课时作业.doc_第1页
人教版必修三Unit 2 Healthy eating Grammar课时作业.doc_第2页
人教版必修三Unit 2 Healthy eating Grammar课时作业.doc_第3页
人教版必修三Unit 2 Healthy eating Grammar课时作业.doc_第4页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

unit 2 healthy eating grammar课时作业.单句语法填空1she is really angry. you oughtnt_to (couldnt/oughtnt to) have spoken to her in such an unfriendly way just now.2shall i tell my friend tom about it?no, you neednt (mustnt/neednt)ive already told him yesterday.3youre johns good friend, so you must (must/have to) know what he likes to do at the weekend.4my mothers birthday is coming. what shall (shall/may) i buy for her?5when i was at university, i would(would/will) go to the bookstore on weekends.6mr. zhang couldnt (couldnt/shouldnt) have gone to america, for i saw him just now.7she is a shy girl, so she might (might/should) be a little nervous in such a serious situation.8we neednt (couldt/neednt) have hurried; you see, everything is ready and there is much time left.阅读理解the population of the united states grows larger every year. the state that has been growing the fastest is nevada. the city that has been receiving the most new residents (居民) is las vegas, which lies in the desert in southern nevada.why are so many people moving to las vegas? first, it is easy to find a job. tourism is the number one industry in las vegas, so there are many service jobs. workers are building thousands of new homes, buildings, and schools. the children need teachers. people need to shop for food, clothing, and cars, so the stores are looking for clerks (职员). about one third of the new residents are from california, where it is more difficult to find a job. second, nevada has no income tax (所得税). most states have an income tax of 2%, 4%, 5% or more. third, many people like the weather. even though its very hot in the summer, the other seasons are beautiful. there are over 250 days of sunshine each year. finally, housing is still affordable, with the price of a new home at about $139,500. people moving from california find that this is reasonable in comparison to homes in their state.las vegas is also the wedding capital of the united states. it is easier to get married in las vegas than in any other city in the united states. you dont need a blood test. you dont need to wait for a week for a marriage license. its possible to get married the same day you apply for (申请) a marriage license.las vegas also has problems. because it sits in the desert, there is not enough water. even though water is expensive, residents have not been careful in conserving water. next, las vegas has serious air pollution problems. las vegas is surrounded (环绕) by high mountains, some as high as 10,000 feet. these mountains hold in the pollution from the cars. at times, there are warnings not to exercise outdoors. finally, as the city becomes larger, people are traveling farther to work and the average commute (通勤) time has been increasing.【文章大意】本文是说明文。拉斯维加斯作为美国最大的城市之一有着许多吸引人们的地方,但是其自身也存在着不少问题。1why does las vegas receive the most new residents?ait is easy to own a house there.bits industry is highly developed.cit has low income tax.dits summer is cool.解析:a细节理解题。由第二段中的housing is still affordable可知,在拉斯维加斯拥有一套属于自己的房子还是比较容易的,故选a项。2what can we infer from paragraph 3?aa blood test is necessary in the us. to get married.bit is easy to find someone you love in las vegas.cit is quick to get a marriage license in las vegas.dthe wedding party usually lasts one week in the us.解析:c推理判断题。由第三段中的you dont need to wait for a week for a marriage license可知,在拉斯维加斯办理结婚手续很快,故选c项。3the underlined word “conserving” in the last paragraph can best be replaced by “_.”aheatingbsavingcwasting ddiscovering解析:b词义猜测题。由该词前的even though water is expensive可知,尽管水很昂贵人们也不节约用水,故选b项。4what is one of the problems facing las vegas?adirty air.bpoor education.cbeing short of jobs.dbusy traffic.解析:a细节理解题。由最后一段中的las vegas has serious air pollution problems可知,拉斯维加斯的空气污染比较严重,故选a项。.完形填空at college, i am really in need of a computer. but i cannot _1_ one. asking my parents for help is _2_, since it is already a heavy burden (负担) for them to send me to college, i must _3_ what i want by myself now.one saturday morning, i went out to look for a _4_. having been refused many times, i finally _5_ a restaurant at 8 pm. there were already four candidates (应聘者) in the bosss office. at the moment, the boss had difficult in _6_ whom he would employ. he said _7_, “well, i need to check your references (简历) _8_ i can make a decision. ill call you later. but _9_ whoever is going to be employed must work here from 6:00 to 8:00 every evening.”i was _10_. the working hours were perfect for me. _11_, the restaurant wasnt far from my university. i wanted to talk to the boss, but he said, “youre too late” and _12_.“but sir,i will work two days for free. then you may decide who youll _13_.”at these words, the boss turned to me, “i want a(n) _14_ boy. you know this is a restaurant. but look at your _15_!”he was right. after a _16_ day, i did look terrible. “oh sir, ill keep myself tidy. and i _17_ i will work very hard, if only you could give me this _18_.”“all right. ill give you a try.”my heart jumped like mad. i lowered my head and said, “_19_, sir.” then i thought to myself, “i am really _20_!”话题:日常活动【文章大意】本文是记叙文。作者主要讲述了自己找工作的经历。1a.use bfixcfind dafford解析:d由下文作者出去找工作的故事可知,他现在买不起电脑,故填afford。2a.normal bimpossiblecnecessary ddangerous解析:b由该空后的since it is already a heavy burden for them to send me to college可知,作者的父母能够供他上大学已实属不易,买电脑还向他们要钱的话,那是“不可能的(impossible)”了。3a.get bknowcshow dforget解析:a由上文的i am really in need of a computer可知,作者现在急需一台电脑,但是只能靠自己的能力去“获得(get)”了。4a.man bjobcrestaurant dcomputer解析:b由下文的having been refused many times和there were already four candidates可知,作者出去找“工作(job)”了。5a.ran bsawcentered dleft解析:c由下文内容可知,作者“进(entered)”了饭店,然后听到了老板所说的话。6a.reporting bnoticingcproving ddeciding解析:d由下文的i need to check your references.i can make a decision可知,老板很难“决定(deciding)”该雇用谁。7a.at last bas wellcat most donce more解析:a“最后(at last)”,他说:“在我做决定之前,我得先看看你们的简历。”8a.unless bbeforecwhile dbecause解析:b此处为时间上的先后关系,故填before。9a.imagine bbelievecremember dunderstand解析:c老板在告诫几位应聘者,让他们“记住(remember)”:不论是谁被录用,都得每天晚上六点到八点来这儿工作。10a.proud bexcitedcangry dworried解析:b由该空后的the working hours were perfect for me可知,老板说的这个时间段对作者来说非常合适,所以他感到很“兴奋(excited)”。11a.besides bin shortchowever dfor example解析:a由该空后的the restaurant wasnt far from my university可知,这是作者感到兴奋的另一个原因,故填besides,表示对前面内容的补充说明。12a.set off blooked upccalmed down dturned away解析:d由下文的the boss turned to me可知,老板“把脸转了过去(turned away)”。13a.help bvisitcchoose dpraise解析:c由上文的there were already four candidates可知,作者向老板提议说:“先生,我先免费工作两天,然后您再决定选(choose)谁。”14a.clean bcleverchonest dhealthy答案:a15a.bag bbookscphoto dclothes解析:d由下文的i did look terrible和ill keep myself tidy可知,作者的“衣着(clothes)”不整洁,而老板需要一个“干净的(clean)”员工。16a.noisy bcloudyctiring dsnowy解析:c由上文的one saturday morning, i went out和i finally.a restaurant at 8 pm.可知,经过一整天的奔波,作者已经十分疲惫了,故填tiring。17a.hope bthinkcagree dpromise解析:d由该空后的i will work very hard 可知,作者在向老板“许诺(promise)”。18a.gift bchanceccourse dmessage解析:b作者希望得到这一“机会(chance)”。19a.hello bsorrycthank you dcome on解析:c由上文的all right.ill give you a try可知,老板同意了,所以作者应该是说“谢谢(thank you)”。20a.lucky brichcstrong dlonely解析:a作者得到了试用的机会,所以觉得自己非常“幸运(lucky)”。.语法填空my dad is an enthusiastic (狂热的) runner who _1_ (great) influenced me when i was young. so i was very sporty before the age of 14. however, when my family moved, my new school didnt pay much attention _2_ sports and had no afterschool activities like football or running. over the next few years, i stopped exercising apart from during physical education lessons at school. i looked like i was _3_ (health); however, i was not.one day, i was late for a bus, tried to run after it and in under a minute was out of breath! this made me realize how unfit i was. _4_ (help) myself get in shape again, i made a(n) _5_ (decide) that i would take up a kind of sport.a frien

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论