免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 5 canada- the true north learning about language 课时作业.单句语法填空1can you see those big figures in the distance?2he is famous for mixing chinese traditional music with western instruments.3it has been confirmed that the singer will give a performance next week.4as far as im concerned, the whole idea is ridiculous.5she was terrified (terrify) at the thought of her house being broken into during midnight.完成句子1他的演讲给听众留下了相当深的印象。his speech made/left/gave_quite_an_impression_on the audience.2据我所知,他是个骗子。as/so_far_as_i_know,_he is a cheat.3尽量不要把油和水混合在一起。dont try to mix_oil_with_water.4这消息证实了我的想法。the news confirmed_my_thought.5. 你的连衣裙从稍远处看还不错。 your dress looks all right at_a_distance.完形填空last year was the first year when i taught the fifth grade.recently, ive been _1_ by a “graduated” student for the first time.i was really surprised when he walked into my home.he hasnt physically changed much since _2_ my class last year and if i had had to guess who would come to visit me first, i wouldnt have _3_ him.carlos was a student who had a hard time sitting _4_ in the beginning of last year.he would often _5_ to go to the bathroom, and hed talk or look like he was _6_ because of little sleep.he often needed _7_ in doing anything that other students could do well on their own.i found out that the _8_ for his behavior in my classroom was that he had been _9_ nightmares (噩梦) about his bordercrossing experience.he was _10_ that the immigration office would take him or his parents to prison or back to their _11_.and here he was in my class trying to learn a(n) _12_ language, which he had never touched before.when he was in my class, one thing that stood out was that he had a(n) _13_ time speaking english._14_when he walked in my room yesterday, all of that was missing.in walked a calm, _15_ boy who spoke and understood english far better than when he left me in june.he even _16_ to speak to my class in the sixth grade in english.he told me he remembered doing sign language and the video i made to help him _17_ his english.his visit _18_ a lot to me not only because he has made great _19_, but also because it reminded me what it means to be a teacher to have a lasting influence on _20_.语篇解读:作者看到学生身上的变化,意识到作为老师,最主要的是要给学生留下长久的影响。1a.treatedbrecognizedcvisited dinvited解析:选c根据后文语境,可知那位学生是来“拜访”作者的。2a.leaving battendingcteaching dorganizing解析:选a根据“by a graduated student”以及后文的“when he left me in june”可知,这位学生已经“离开”作者的班级了。3a.cared for btalked aboutcturned to dthought of解析:选d根据作者对那位学生的描述可知,他在课堂上表现并不好,故作者没“想到”他会来看她。4a.fast bbeautifullycstill dactively解析:选c根据“to go to the bathroom .”可知,那位学生很难坐在座位上“不动”。5a.promise baskccontinue dplan解析:选b那位学生很不安分,总是“要求”去洗手间。6a.falling asleep bhaving funcwalking out dtelling jokes解析:选a根据“because of little sleep”可知,这里是指他看起来好像要“睡着”了的样子。7a.notice bhelpctime dwork解析:选b此处与“on their own”相对,表示别人可以独立做的事情他却需要“帮助”才能完成。8a.question bmethodcresult dreason解析:选d后面是在解释他为什么有这种异常行为,故选d。9a.suffering bmakingcreceiving ddestroying解析:选a根据后文说他总是担心移民局会把他们关起来或者遣送回国的语境,可知他在“遭受”偷渡带来的噩梦。10a.angry bsorrycafraid ddisappointed解析:选c根据nightmares可知那个学生“害怕”他们一家会被移民局遣送回国。11a.boss bschoolcstreet dcountry解析:选d他们是非法移民,移民局应该是要把他们遣送回他们自己的“国家”。12a.interesting bnewceasy duseless解析:选b根据“which he had never touched before”可知,他要学的是一门“新的”语言。13a.unforgettable benjoyablecdifficult dfunny解析:选c面对一门新的语言,那位学生学起来感觉“很吃力”。14a.so bbutcif dbecause解析:选b根据“all of that was missing”可知,此处需要一个表示转折的连词。15a.hardworking bnaughtycrich dconfident解析:选d根据“who spoke and understood english far better than when he left me in june”可知,那位学生现在很“自信”了。16a.pretended bofferedcrefused dfeared解析:选b那位学生现在很自信,并且“主动提出”要给作者班里的学生讲话。17a.improve bcopycexamine dfind解析:选a那位学生当时英语不好,作者做那个视频是为了帮助他“提高”英语的。18a.threw bpulledctook dmeant解析:选d根据“it reminded me what it means to be a teacher”可知,那位学生的这次拜访对作者来说意义很大,故选d。19a.progress beffortcimpression dmoney解析:选a这里是指那位学生的这次来访让作者知道他“进步”很大。20a.audience bparentscstudents dspeakers解析:选c那位学生的这次来访让作者意识到作为老师,最主要的是要给“学生”留下长久的影响。.阅读七选五tuvalu, a tiny country in the pacific ocean, has asked for help as it fears it will be swallowed up by the sea.storms and huge waves are a constant threat and none of tuvalus nine little islands is more than five meters above sea level, salt water is already entering the countrys drinking water supply, as well as damaging plants that produce fruit and vegetable._1_._2_.venice, a historic city in italy best known for its canals, has sunk about 24 cm over the past 100 years.experts say that it will have sunk another 2050 cm by 2050.a century ago, st marks square, the lowest point in the city, flooded about nine times a year.nowadays, it happens more than 100 times.while venice is slowly sinking into the mud on which it stands, tuvalus rising sea level is caused by global warming.the average global temperature has increased by almost 0.5 centigrade degrees over the past century; scientists expect it to rise by extra 13 degrees over the next 100 years.warmer weather makes glaciers melt, adding more water to the ocean.the warmer temperatures also make water expand, so it takes up more space, causing the sea level to rise.the sea level has risen about 1025 cm in the last 100 years._3_.through burning coal, oil and gas, people have been increasing the greenhouse gases in the atmosphere, such as co2.this adds to the power of the greenhouse effect, making the planet even warmer.many scientists believe that, if the warming is not stopped, there will be huge climate changes._4_._5_, the sea will swallow up millions of homes and the world will be flooded with “climate refugees” looking for somewhere to live.athe main cause of global warming is human pollutionbshould this come true cwithout urgent help, the countrys days are numbereddbut tuvalu is not the first place to face sinking into the sea ethe sea level could rise by one meter this centuryfpeople face a lot of pollutiongmuch has been done about our planet答案:15 cdaeb.短文改错mobile phones are being more wide used.theyre light on weight and easy to carry, offered fast and convenient service for communication.the us
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年山东省第二康复医院第二批公开招聘人员(9名)考试笔试备考题库及答案解析
- 财务报表编制与审计流程详解
- 13《安全记心上》第二课时《不让溺水悲剧发生》教学设计-2024-2025学年道德与法治三年级上册统编版
- 2025四川成都顾连锦宸康复医院急聘临床医师、康复医师、营养师岗位12人考试笔试模拟试题及答案解析
- 专场位置租用协议书
- 小学生演讲稿范例合集
- 2025重庆应用技术职业学院教师招聘57人笔试考试参考试题及答案解析
- 心理健康教育 教学设计-2024-2025学年心理健康五年级湖北科学技术出版社长江出版传媒
- 拍摄基地采购合同范本
- 市政工程养护维修投资估算指南
- 辽宁省鞍山市海城市2025-2026学年七年级上学期道德与法治11月期中
- 水处理加药系统调试详细实施方案
- 2025年国有企业投资管理制度
- 规范足球训练计划内容
- 公司团建活动总结
- 2025兼职劳动合同简易范本下载
- 2025中国人工智能医疗行业发展现状分析报告
- 2025四川蜀道高速公路集团有限公司招聘工作人员笔试考试参考试题及答案解析
- 2025下半年四川省自然资源投资集团社会招聘考试笔试备考题库及答案解析
- 安全生产监督员考试题库及答案解析
- 2025宁夏交通建设投资集团有限公司校园招聘和社会招聘230人(1号)考试笔试备考题库及答案解析
评论
0/150
提交评论