九年级英语阅读理解训练(第二期Vacations)[1].doc_第1页
九年级英语阅读理解训练(第二期Vacations)[1].doc_第2页
九年级英语阅读理解训练(第二期Vacations)[1].doc_第3页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

九年级英语阅读理解训练(第二期)Vacations在这一期,我们将为大家带来四篇和“假期”主题相关的文章,既有为出游和携带宠物出游提供建议的,也有为如何帮助孩子度过一个完整而愉快的假期提供建议的。此外,我们还为大家提供了一篇与慈善有关的旅行小故事。A本文词数:211参考时间:314Traveling for holidays is very popular now. Making a good travel plan is very important. The following are some useful suggestions on making a travel plan. Choosethebesttravelpackage1 Many companies offer travel packages to travelers, for example, Thomas Cook. Sometimes, they offer travel packages at low prices. You can find this kind of company on the Internet. Book your ticket earlier Many airplane companies will offer cheap tickets to last minute travelers. However, if you want to travel by air, youd better book your ticket earlier, and then you can also book hotel rooms earlier.Choose what you want to take Be sure to take all necessary things. However, dont make your bag too heavy. Youd better take clothes that match the weather of the place you are going to. Its also important to take some medicine and all important papers for travel.Buy a guide book 2 Remember to have a guidebook of the place you want to visit. You may have little or no knowledge about the interesting places there. Make sure the guidebook is new and also has some helpful words in the local language. This will help you when you want to talk with the local people, for example, when asking for directions. Notes:1. travel package: 旅行计划2. guidebook n.旅游指南词数:94处理时间:221阅读短文,选择正确答案。1. How many suggestions are given in the passage?A. Three. B. Four. C. Five. D. Six. 2. Which of the following is NOT mentioned in the passage?A. Delicious food. B. Travel bags. C. Travel papers. D. Guidebooks. 3. Which of the following is TRUE?A. Many companies provide travel packages now.B. Thomas Cook is a very famous place to travel.C. It is not important to book tickets earlier.D. Travelers should take as many things as they can. B本文词数:208参考时间:328Towards the end of school holidays, children may start to feel there is nothing to do. The following are some suggestions on solving this problem. They dont cost much and are helpful in making a child happy again towards the end of holidays. Take the child to work with Mum or Dad for a day or part of a day. Play card games with the child. Because young children havent learned to be good losers, you need to lose some games. Cook with the child. Let the child decide the menu, go shopping with him and help him cook the dinner.Have a family picnic on the beach or have a family bike ride in a park.Find out about some of the childs toys. Let him tell stories about these toys and listen carefully.Use some paintbrushes to paint pictures on the roads and walls of the gar-den. In this way, the garden becomes beautiful and the child becomes happy again. Invite a friend of the child to play. It is a wonderful thing to play with friends for children. The child may be invited to play at his friends house later. 词数:103处理时间:234阅读短文,选择正确答案。1. The passage gives many suggestions on _. A. solving holiday boredom B. spending school daysC. joining after-class activitiesD. forming learning habits2. How many suggestions are given in the passage? A. Five. B. Six. C. Seven. D. Eight. 3. Which of the following is NOT mentioned in the passage?A. Take the child to work for part of a day. B. Have a picnic with the child on the beach. C. Let the child tell some stories about his toys. D. Join some after-school classes with the child.C本文词数:252参考时间:412Ten-year-old Amelia Martin liked the delicious bread. But she didnt like frogs legs. No, thanks,” she said. But she made us try the frogs legs, added her mother, Natalie. They are not as bad as we thought, and they taste like chicken. The family lives just 40 miles away from Dover, a port in southeastern Britain. Last August, they traveled to France with seven other families of Year 6 students. It was their first visit to France. In fact, it was their first holiday of any kind for five years. If I dont work, I dont get paid, said Natalie. Her husband, Jason, works for a company. He hardly gets home before 7:30pm,she added. We have little time to get together as a family. Last August, we had a wonderful time and Amelia showed great interest in the outside world. White is a great supporter of the charity, Family Holiday Association (FHA). It helps around 2,000 poor families a year to take a weeks holiday. There are at least two and a half million British families who cant pay for any kind of holiday, said John McDonald, leader of FHA. But if a family wants to get help from FHA, it should have had no holiday for four years and get money less than 26,000 a year. A week away makes a huge difference, McDonald said. And it is good for schools. Many children become calmer, happier and more interested in learning.Note: port n.港口词数:139处理时间:328阅读短文,选择正确答案。1. Amelia Martins family hasnt gone away for a holiday for _ years. A. four B. five C. six D. seven 2. Which of the following about Family Holiday Association is NOT true?A. It is established to offer everyday products to poor children. B. It is a charity that has a leader called John McDonald. C. It pays for around 2,000 poor families a year to travel.D. It only offers help to families get money less than 26,000 a year. 3. Which of the following is TRUE?A. Amelia Martin likes to eat frogs legs best. B. Amelia Martins father is always busy with his work. C. Amelia Martins family have traveled to France twice. D. Amelia Martins mother works as a volunteer for FHA.阅读新题型本文词数:194参考时间:331 Do you want to travel with your pet? Here are some suggestions for you. First, you should think about your pets condition. Very old or very young pets can be influenced greatly by the experience of a long trip. If your pet has any illness, ask your veterinarian whether you can take your pet with you. You should talk with your veterinarian about where you are going, how and how long. Second, get a health certificate for your pet. This is especially important if you will travel by plane. You should get the certificate no earlier than 10 days before you take off. Third, buy a travel box for your pet. Make sure there is enough space for him to move around. Fourth, always have plenty of fresh water near you. Dont give

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论