




全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
必修一unit 2. 单词拼写1The writer of that country has an _(国际的)fame.答案:international2An e_is a machine for raising and lowering something.答案:elevator3Who _(打电话)me this morning when I was out?答案:called4An _(官员)of the local government promised to deal with the matter.答案:official5He went to town with the _(目的)of buying a new television.答案:purpose6Ten people died in the car accident, i_two children.答案:including7She played the r_of Mother in the TV Serials.答案:role8He didnt know the way to the station, because he isnt a n_here.答案:native9You can fill your tank up with p_at the next gas station.答案:petrol10You havent changed at allyou still look e_the same.答案:exactly.用适当的介词、副词或者连词填空1English around the world differs from one another_some important ways.答案:in2More people speak English_their first,second or foreign language than ever before.答案:as3 Natives can understand each other_they speak different kinds of English.答案:even if/even though4We all know that English has changed a lot_time.答案:over5English of that time became closer_the present English.答案:to6English has been used in Hong Kong_about 1842.答案:since7He could not come_with a good answer just at the time.答案:up8The book has 360 pages,_index(索引)答案:including/besides9The movie is based_a reallife incident.答案:on10The noise sounded_a train going below us.答案:like.阅读理解A(2013大纲卷)In 1947 a group of famous people from the art world headed by an Austrian conductor decided to hold an international festival of music,dance and theatre in Edinburgh.The idea was to reunite Europe after the Second World War.It quickly attracted famous names such as Alec Guinness,Richard Burton,Dame Margot Fonteyn and Marlene Dietrich as well as the big symphony orchestras(交响乐团)It became a fixed event every August and now attracts 400,000 people yearly.At the same time,the “Fringe” appeared as a challenge to the official festival.Eight theatre groups turned up uninvited in 1947,in the belief that everyone should have the right to perform,and they did so in a public house disused for years.Soon,groups of students firstly from Edinburgh University,and later from the universities of Oxford and Cambridge,Durham and Birmingham were making the journey to the Scottish capital each summer to perform theatre by littleknown writers of plays in small church halls to the people of Edinburgh.Today the “Fringe”,once less recognized,has far outgrown the festival with around 1,500 performances of theatre,music and dance on every one of the 21 days it lasts.And yet as early as 1959,with only 19 theatre groups performing,some said it was getting too big.A paid administrator(行政人员) was first employed only in 1971,and today there are eight administrators working all year round and the number rises to 150 during August itself.In 2004 there were 200 places housing 1,695 shows by over 600 different groups from 50 different countries.More than 1.25 million tickets were sold.文章大意本文介绍了英国爱丁堡的艺术节。1What was the purpose of Edinburgh Festival at the beginning?ATo bring Europe together again.BTo honor heroes of World War .CTo introduce young theatre groups.DTo attract great artists from Europe.解析:细节理解题。根据第一段最后一句可知,组织音乐节的目的是为了团结二战后的欧洲。故选A。答案:A2Why did some uninvited theatre groups come to Edinburgh in 1947?AThey owned a public house there.BThey came to take up a challenge.CThey thought they were also famous.DThey wanted to take part in the festival.解析:细节理解题。根据第三段in the belief that everyone should have the right to perform可知,八个乐队不请自来是因为他们认为每个人都有权利来音乐节上参加表演。故选D。答案:D3Who joined the “Fringe” after it appeared?APopular writers.BUniversity students.CArtists from around the world.DPerformers of music and dance.解析:细节理解题。根据第三段groups of students firstly from Edinburgh University,and later from the universities of Oxford and Cambridge,Durham and Birmingham和第四段提到很多大学生参加了爱丁堡音乐节。可知,后来加入的都是大学生,故选B。答案:B4We may learn from the text that Edinburgh Festival_.Ahas become a nonofficial eventBhas gone beyond an art festivalCgives shows all year roundDkeeps growing rapidly解析:主旨大意题。A项未提及;艺术节一直以来都是演出戏剧、舞蹈等艺术形式,并未超出艺术范围,排除B;文中只提到由eight administrators来全年工作和管理,故C错;根据最后一段“.and today there are eight administrators working all year round and the number rises to 150 during August itself”可知,艺术节发展非常迅速,D符合题意,故选D。答案:DB(2013武汉调研测试)There are some new drivers going back to school.Teens who have recently gotten their drivers licenses may be taking the wheel to drive to school this fall.However,parents fear when their teen starts driving.And it turns out that such parental fears are justifiedso its worth reviewing how to keep your teen safe while he or she is behind the wheel.Motor vehicle crashes are the leading cause of death in US.teens.Drivers 16 to 19 years old are at the greatest risk for crashes.In fact,their risk is 4 times greater than for older drivers.The teens at the greatest risk are those who are male,those carrying other teenage passengers in the car,and those still in their first year of driving.Nearly 50 percent of teen deaths related to automobile crashes happen on Fridays,Saturdays or Sundays between the hours of 3 pm. and midnight.Why are teens at higher risk for motor vehicle crashes?Development.Teens havent completely matured mentally and have greater risktaking behaviors,possibly because they tend to underestimate the risk associated with a particular behavior.Teens also have a greater tendency to speed and to drive too close to the cars in front of them.No seatbelts.Teens have the lowest rate of seatbelts use among all driving groups.Alcohol.At least 25 percent of motor vehicle deaths in teens are related to alcohol use.Technological distractions(分散注意力)Cell phones,texting,MP3 players,and the like can all distract drivers greatlyand who more than teenagers?Be aware of your teens driving practices and discuss safe driving habits when opportunities present themselves.Check out the applications and devices now available for restricting your teens use of technology while driving.Some applications alert you to when your teen is texting while the vehicle is moving.Another device blocks incoming and outgoing texts when the car is runningincoming messages get an automatic reply(e.g,“Im driving right now”),and phone calls go directly to voicemail.You can also get notifications if your teen tries to shut off the program.There are also GPS programs that let you know your new drivers whereabouts at all times.All in all,you cant be too cautious when teaching your teen how to be safe on the road.文章大意本文主要就青少年驾车容易遭遇车祸,其事故率比成人大得多,分析了其原因并给家长提出了合理的建议。5What factor is least related to the teen drivers high risks of crashes?ADriver age.BPassenger gender.CDriving experience.DDriving time.解析:细节理解题。文章第二段第二行提到了驾驶者的年龄“Drivers 16 to 19 years old are at the greatest risk for crashes.”,文章第二段第五、六行提到了驾驶者的驾驶经验“and those still in their first year of driving”,文章第二段结尾处提到事故多发生在周五或周末的下午三点至午夜“Nearly 50 percent of teen deaths related to automobile crashes happen on Fridays,Saturdays or Sundays between the hours of 3 pm.and midnight.”答案:B6Teens probably turn away their attention from driving when they are_.Ausing no seatbeltsBdrinking waterCcarrying passengersDanswering cell phones解析:细节理解题。“Technological distractions
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025江西数字文化产业有限公司诚聘数字文旅部行政实习生1人考前自测高频考点模拟试题及一套参考答案详解
- 2025福建三明机场发展集团有限公司招聘3人模拟试卷及答案详解(各地真题)
- 2025河南郑州大学招聘500人模拟试卷及答案详解(典优)
- 2025北京昌平区卫生健康委员会第二批招聘事业单位人员21人考前自测高频考点模拟试题附答案详解(完整版)
- 2025中国邮政集团有限公司浙江省分公司招聘笔试题库历年考点版附带答案详解
- 2025授权代理协议范例
- 禁烟安全教育培训内容课件
- 无限极力迈键课件
- 2025年下学期初中数学基本国际制度创新组织竞赛试卷
- 文刊清表协议书
- 辐射安全防护技术革新方案
- 2025年大学生人文知识竞赛题库及参考答案
- 中秋团圆主题班会课件
- 义齿行业安全教育培训课件
- 飞行服务站2025年无人机培训基地建设与发展报告
- 新质生产力六大科创中心
- 医疗数据孤岛问题与跨平台安全共享策略-洞察及研究
- 2025年迎中秋节庆国庆节主题班会课件
- 摄影设备租赁平台的市场潜力与趋势-洞察及研究
- 第2课《中国人首次进入自己的空间站》课件+2025-2026学年统编版语文八年级上册
- 私营医院市场营销部升职晋升管理体系
评论
0/150
提交评论