高中英语 Unit 1 Great Scientists Learning about Language同步检测 新人教版必修7_第1页
高中英语 Unit 1 Great Scientists Learning about Language同步检测 新人教版必修7_第2页
高中英语 Unit 1 Great Scientists Learning about Language同步检测 新人教版必修7_第3页
高中英语 Unit 1 Great Scientists Learning about Language同步检测 新人教版必修7_第4页
高中英语 Unit 1 Great Scientists Learning about Language同步检测 新人教版必修7_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1 1 31 3 LearningLearning aboutabout LanguageLanguage 根据句意及首字母提示补全单词 1 Scientists found a new v 2 Look at these simple verbs and make another c using this structure 3 He thanked his fans and c by singing a popular song 4 We should c ourselves to the motherland 5 Choose the c words 答案 1 virus 2 construction 3 concluded 4 contribute 5 correct 根据汉语提示完成句子 1 His career 结束 when he became very ill 2 He knew he would not 能 refuse the request 3 He became an 经验丰富的 language teacher 4 He didn t 参加 the meeting yesterday 5 He 下定决心 to finish the task 答案 1 came to an end 2 be able to 3 experienced 4 attend 5 made up his mind 用所给词的适当形式填空 1 He ran out immediate 2 The scientist announcement the success of this experiment yesterday 3 So many thousands of terrify people died 4 Dealing with the pollution water is difficult 5 description what you saw 答案 1 immediately 2 announced 3 terrified 4 polluted 5 Describe 单项填空 1 His speech encouraged us greatly and we are full of now A encouraging courage B couraging courage C courage encourage D couraged couragement 答案 A encouraging 鼓舞人心的 courage 勇气 2 Don t use words expressions or phrases only to people with specific knowledge 2 A being known B having been known C to be known D known 答案 D know 与 words expressions phrases 为被动关系 故选 D 3 Most of the artists to the party were from South Africa A invited B to invite C being invited D had been invited 答案 A invited to the party 为过去分词短语作定语 4 As soon as he entered the room the boy caught sight of the presents by his mother A buying B being bought C were bought D bought 答案 D presents 与 buy 为被动关系 故用过去分词作定语 5 time is forever A Lost losing B Lost lost C Losing losing D Losing lost 答案 B 第一个 lost 为过去分词作定语 意为 失去的 第二个 lost 作表语 6 2010 江西模拟 cleaning the yard and making up the beds for the old we also read newspapers for them and had chats with them A Except for B Rather than C Apart from D Instead of 答案 C 考查短语辨析 根据 also 可知 我们所做的也包括 clean the yard 和 make up the beds for the old 这两件事 故用 apart from 表示 除了 还 相当于 besides in addition to except for 除了 之外 用于修正和补充句子的主要意思 rather than 而不是 instead of 代替 7 2011 北京高二检测 The temperature has heavily which doesn t the growth of the crops A dropped contribute to B fallen see as C decreased refer to D gone classify as 答案 A 考查动词及动词词组辨析 句意 气温急剧下降 这对庄稼的生长不利 表 示气温的下降 一般用 drop contribute to 有助于 促使 故选 A 8 its low price the advantage of this car lies in its good quality A According to B Different from C Apart from D Due to 3 答案 C 考查介词短语辨析 句意 除了价格低廉 这辆车的优势还在于其他的质量 apart from 除 之外 相当于 besides A 项 根据 B 项 与 不同 D 项 由 于 均不符合句意 根据汉语意思完成句子 1 大量的投资导致了这一地区经济的迅速发展 Large investment has a rapid economic development in the area 2 他讲话不多 但言之有理 He doesn t talk much but what he says 3 那起交通事故不该责怪司机 The driver was not the traffic accident 4 不加任何保护 直接暴露在这些病毒下是十分危险的 It s very dangerous to these viruses without any protection 5 我正专心看书 没有听到你的电话 I a book and didn t hear you call 答案 1 led to 2 makes sense 3 to blame for 4 be exposed to 5 was absorbed in 用分词合并下面句子 1 He worked on his theory He improved his theory The theory was kept a secret until he died 合并为 The theory by him was kept a secret until he died 2 The man is my teacher of English He is now standing beside the headmaster 合并为 The man is my teacher of English 3 The people were astonished He told the people of his idea 合并为 He told his idea 4 The map helped Snow to discover the cause of cholera The map was drawn by Snow 合并为 The map helped him to discover the cause of cholera 5 Snow suggested a plan to the government The plan was to examine all the water 合并为 The plan was to examine all the water 4 答案 1 worked on and improved 2 now standing beside the headmaster 3 to the astonished people 4 drawn by Snow 5 suggested by Snow to the government 阅读理解 Inventor physicist surveyor astronomer biologist artist Robert Hooke was all these and more Some say he was the greatest experimental scientist of the seventeenth century Once he worked with renowned men of science like Christian Huygens Antony van Leeuwenhoek Robert Boyle Isaac Newton and the great architect Christopher Wren Hooke s early education began at home under the guidance of his father He entered Westminster School at the age of thirteen and from there he went to Oxford where he came in contact with some of the best scientists in England Hooke impressed them with his skill at designing experiments and devising instruments In 1662 at the age of twenty eight he was named Curator of Experiments of the newly formed Royal Society of London Hooke accepted the job even though he knew that it had no money to pay him Watching living things through the microscope was one of his favorite occupations He devised a compound microscope for this purpose One day while observing a cork 软木 under a microscope he saw honeycomb like structures They were cells the smallest units of life In fact it was Hooke who coined the term cell as the boxlike cells of the cork reminded him of the cells of a monastery 修道院 Perhaps because of his varied interests Hooke often left experiments unfinished Others took up where he left off and then claimed sole 独占的 credit This sometimes led to quarrels with colleagues One work that he finished was his book MICRO GRAPHIA a volume that reveals the immense 5 potential of the microscope The book also includes among other things ideas on gravity and light which may have helped scientists like Newton while they were developing their own theories on these phenomena Hooke made valuable contributions to astronomy too A crater 陨石坑 on the moon is named after him in appreciation of his services to this branch of science 1 From the first paragraph we can know that Robert Hooke A was famous because he worked with many scientists B liked making friends with the famous people C received a lot from other scientists D made contributions to many different fields 答案 D 细节理解题 根据文章第一段第一句话可知 胡克在很多领域都有所建树 2 Robert Hooke probably went to school in A 1647 B 1634 C 1662 D 1640 答案 A 推理判断题 根据第二段中的 He entered Westmi nster School at the age of thirteen 和 In 1662 at thc age of twenty eight 可知 他上学的时 间应该是在 1647 年 3 Robert Hooke made himself known to some of the best scien tists in England by A learning by himself with his father s help B introducing himself to them C designing experiments and instruments D refusing any reward from Royal Society of London 答案 C 细节理解题 根据文章第二段中的 Hooke impressed them with his skill at designing experiments and devising instruments 可知 他所设计的实验 和发明的仪器给科学家留下了深刻的印象 和 C 项的意思吻合 4 Robert Hooke couldn t get along well with his colleagues because A he couldn t finish his work on time sometimes B he had all kinds of interests in his daily life C he was too proud to look up to them D the other scientists took the fruits

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论