全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
任务型阅读任务型阅读 三三 a 下面短文中有四处 第 1 4 需要添加小标题 阅读短文 然后从方框中所给的 a b c d 四个选项中选出 符合各段意思的小标题 并完成第 5 题 are you ready for high school if you can do these things by the time you go to high school you ll get on well with others in high school 1 a little respect 尊重 goes a long way don t help yourself to her personal things in the room and let her know if you plan to treat friends there if you don t feel like you re being treated fairly have a talk face to face 2 the first meeting with someone really does matter to make an immediate connection look a person in the eye and give a firm handshake keep eye contact while you re chatting and mention the person s name when saying goodbye 3 one study found that holding something in can make you feel lonely and sad so for your health and friendships write down the secret in a safe place instead of talking about others in public 4 if someone did something nice for you a gift some help now s the time to take out your pen sending the person a handwritten note card within 48 hours afterward is a sign that you really have it together a keep a secret b be the best roommate c make a great first impression 印象 d write a fantastic thank you note 5 please give one more suggestion on how to get on well with others 回答不多于 5 个单词 b once upon a time there was a millionaire who loved money more than the other things in the world he didn t know exactly how much he had so he took on 雇佣 a little girl to count all his money for him it took the little girl six days to count all the money when she told the millionaire that he had forty two million dollars he was wild with joy and asked how much money do you want he thought she was only a child and he could give her less money the girl said well i worked for six days so i think you should pay me for six days give me two pennies for the first day each day after that just give me the amount you give me the day before multiplied 乘 by itself the millionaire thought that in this way he would only have to give her a few dollars what a foolish girl on the first day the millionaire paid her two pennies and on the second day two pennies times two pennies or four pennies each day after that he gave her the number of pennies he had given her the day before multiplied by itself and by the sixth day the foolish millionaire had to give the clever girl all his money 根据上面的短文 完成下面的阅读摘要 每空限填一词 long long ago a millionaire loved money than anything 1 in the world one day he took on a girl to count his money the girl spent six days in 2 his money the millionaire asked the girl how much money he should 3 for what she did the girl answered he should give her the amount he gave her the day before multiplied by itself the millionaire 4 with the girl he thought the girl was a 5 in fact the girl was so clever that the millionaire had to gi
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 基本乐理试题及答案汇编
- 2025年二级建造师考试试题一附答案详解【基础题】
- 四川省事实政治专升本考试试题及答案
- 京东数据安全考试题库及答案
- 《岩土工程勘察规范》中的一些问题
- 工程检测防水考试题(带答案)
- 2025年陕西申论真题试卷及答案
- 专业技术人员公需课乡村振兴战略试题及答案
- 公司外汇业务从业人员资格考试题库
- 2025年一级建造师考试通关提分题库含答案详解
- 2025广东东莞市樟木头镇招聘编外聘用人员14人笔试考试参考题库及答案解析
- 2025湖北随州北星汇能产业发展有限公司招聘延期笔试考试参考题库及答案解析
- 2025年及未来5年中国猴头菇深加工行业市场调研分析及投资前景预测报告
- 2025年某气调库建设项目可行性研究报告
- 辽宁省鞍山市海城市2025-2026学年七年级上学期道德与法治11月期中
- 施工管理人员年度培训考核试卷及答案
- 水处理加药系统调试详细实施方案
- 2026年东营科技职业学院单招综合素质考试题库附答案
- 铸铁机工岗前操作安全考核试卷含答案
- 七年级语文现代文阅读理解全套题
- 建筑工地安全管理检查清单
评论
0/150
提交评论