




全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
用心 爱心 专心1 课时作业课时作业 十七十七 必修必修 4 4 UnitUnit 2 2 WorkingWorking thethe land land 限时 45 分钟 语法填空 Seventy four year olds are 1 most contented people in the world according to a new research 2 few responsibilities financial worries and more free time lead to contentment previously unknown in earlier life According to the research happiness 3 decline from the teenage years to 40 It levels off until 46 and then starts to increase until peaking at 74 Scientists from Germany and America regularly questioned 21 000 men and women 4 happy they were with their lives providing a scale from one to seven seven indicated complete contentment Teenagers in their late teens marked themselves at around 5 5 which fell 5 around 5 by age 40 At 74 happiness averaged at 5 9 The report 6 publish in the journal Social Indicators Research said this could be due to older people being more appreciative It concluded Compared to younger individuals older people tend to place a greater emphasis 7 emotional aspects of social interactions and are likely to remember the emotional content of their experiences Bringing up a family buying a house and 8 create a career add to the stresses experienced by those in 9 twenties and thirties The change in happiness is apparently most obvious among British people The men and women 10 live in Germany have relatively stable levels of satisfaction throughout their lives 阅读理解 A A Norman Borlaug who is making a difference is known around the world He is often described as the man who has saved more lives than any other person in history Norman Borlaug is considered the father of what has been called the Green Revolution His ideas about agriculture increased crop production and ended hunger in many nations Mr Borlaug continues to be a leader among agricultural researchers Norman Borlaug was born in 1914 on a farm in the American state of Iowa In the middle of the 20th century world population was expanding faster than food production Experts said many people in developing countries would face starvation Norman Borlaug was an agricultural researcher at the International Maize and Wheat Improvement Center in Mexico He developed methods of growing wheat that increased the amount harvested by three times He later repeated this success in India Pakistan and Africa His methods of farming saved millions of people who would have starved to death Norman Borlaug was given the Nobel Peace Prize for his efforts in 1970 Norman Borlaug is still urging experts to think about the needs of people around the 用心 爱心 专心2 world His latest concern is a disease in wheat called UG 99 He says it has the power to destroy most of the wheat being grown around the world He says reductions in agricultural programs have made it harder to take action against such threats Mr Borlaug s granddaughter Julie works at the center named after him at Texas A M University in Dallas She says his worry about food problems rises from the belief that hunger is unacceptable She says Norman Borlaug still believes it is our responsibility as human beings to feed one another 11 Norman Borlaug was years old when he was given the Nobel Prize A 56 B 94 C 65 D 99 12 In the passage the writer tries to A express his respect for Norman Borlaug B introduce Norman Borlaug s own life in America C show an interest in Norman Borlaug s research D describe Norman Borlaug and his research 13 Which of the following statements about UG 99 is true A UG 99 is a modern software virus B UG 99 is a disease that does great harm to the wheat C UG 99 is a virus that appeared in 1999 D UG 99 caused increase in agricultural output 14 In this passage the author did NOT mention besides the USA A France B Pakistan C India D Africa 15 From the passage we can infer that A Mr Borlaug died in 1970 B Norman Borlaug has made great contributions to the crop production C it is easy to take action against such threats D hunger is the main problem in Asia B B Some disabled people use a special card when they park their cars These are called disabled placards which are removable signs that can be hung from the rear view 后视 mirror of a car These placards are only supposed to be for disabled people These placards are meant to help disabled people in a number of ways They allow the person to park in special parking spaces They can also be used when disabled people are being dropped off or picked up Disabled people can even use them to park without having to pay Parking officials think that some people are cheating Not all people who have these placards are disabled Today one in sixteen drivers in California carries the sign There are a lot more people who have disabled placards today than ten years ago An official from the DMV 加州车辆管理局 says that there are many reasons for the increase As people get older they may develop health problems and need to have one There are also other reasons why more drivers have them today Finally there are a number of people who have them that should not Last year the DMV cancelled more than 25 000 permits They found that lots of people who had the disabled placards had died These permits are no longer valid Some people are worried that the system is being abused They are worried that access 用心 爱心 专心3 to the program could be limited because of the misuse More rules could make it harder for people with real disabilities to get these placards 16 What do we know about placards A They are all used by disabled people B They are cards designed by disabled people C They can help disabled people park their cars D They allow disabled people to drive anywhere 17 The DMV cancelled many permits because A the number of old people is growing B the number of disabled people is on the rise C they want to make it harder for disabled people to get them D some people who have the placards have died 18 What can people do with the placards A When disabled people are being dropped off they can be used B Disabled people can pay for parking with them C Drivers can use them to drive their cars D People can have access to DMV with them 19 What does the third paragraph mainly talk about A The reasons why disabled placards are also popular among drivers B Some healthy people also use the disabled placards C The number of disabled placard users had increased D More reasons for drivers to use car cards 20 We learn from the passage that A disabled placards will be stopped by the government B some people will be punished for breaking the law C some disabled people will be forbidden to use disabled placards D some rules will be made related to disabled placards 读写任务 阅读下面的短文 然后按照要求写一篇 150 词左右的英语短文 A young ensign 海军少尉 was given the opportunity to prepare his ship to set sail Soon the ship was driven slowly out of the channel The ensign s efficiency was remarkable In fact the talk was that he had set a new record for getting the ship underway Later he was handed a radio message from the captain My personal congratulations on completing the sail with amazing speed it read but next time wait until your captain goes aboard before getting underway What good is a ship without the captain The ensign did all the right things but he never did the most important thing It is a matter of priorities 优先 You may accomplish a great deal every day But are you accomplishing the truly important things Have you put first things first In work and study in the areas of mental physical and spiritual health are you truly doing the important things Today will you put first things first And how about tomorrow And the next day If so you will one day discover that you are building a life that counts 写作内容 以 Put first things first 为题 写一篇读后感 1 以约 30 个词概括所读文章的内容 用心 爱心 专心4 2 以约 120 个词表达你对该主题的见解 并包括如下要点 1 对该主题发表你的看法 2 以你自己或他人成长的经历说明你的感受 写作要求 1 作文中可以使用自己的亲身经历或虚构的故事 也可以参照阅读材料的内容 但不得直接引用原 文中的句子 2 文中不能出现真实姓名和学校名称 评分标准 概括准确 语言规范 内容合适 篇章连贯 答案答案 课时作业 十七 调查显示 70 岁以上老人的幸福感最强 1 the 根据 most contented 可知 此处填定冠词 2 Fewer 由后面的并列成分 more 可知 此处需要填形容词比较级 3 declines 根据句子语法结构可知 此处需要填谓语动词 由于叙述的是一般事实 故填 declines 4 how 此处需要填 how 表示 多么 5 to 此处需要填介词 to 表示 降至 6 published 此处需要填过去分词作后置定语 修饰 The report 7 on 此处需要填介词 on 与前面的 place a greater emphasis 搭配 表示 关注 重视 8 creating 由前文的并列成分 Bringing up 和 buying 可知 此处需要填 creating 9 their 此处需要填形容词性物主代词 their 10 who who 引导限制性定语从句 A A 农学家 Norman Borlaug 是绿色革命的主要倡导者 他的研究对人类的粮食生产起到了巨大的作用 11 A 从 Norman Borlaug was born in 1914 及他获得诺贝尔奖的时间是 1970 年 可推知他当时 的年龄为 56 岁 12 D 阅读全文可知 本文作者介绍了 Norman Borlaug 的生平以及他所从事的研究 故选择 D 13 B 由倒数第二段 His latest concern is a disease in wheat called UG 99 it has the power to destroy most of the wheat 可知 B 正确 14 A 文中第三段提到了 India Pakistan 和 Africa 故排除 B C D 三项 15 B B B 16 C 细节理解题 从第一段第一 二句话可以知道答案 17 D 细节理解题 从倒数第二段可以知道他们吊销了 25000 张卡是因为持卡人已经过世 18 A 19 B 20 D 推理题 文章主要讲述的是 DMV 向残疾人发放特制卡以方便他们 但现在越来越多的正常 人都在使用 由此我们可以推测到接下来会制定一些更加严格的规定 故选 D OneOne possiblepossible versionversion 用心 爱心 专心5 Put first things first Putting first things first is a matter of priorities which was misapprehended by an ensign who prepared the sailing with remarkable efficiency but left behind the most
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 工业测试考试题及答案
- 职员守秘合同及信息保护承诺函7篇范文
- 高考试题地理分类及答案
- 供应链合作伙伴评估指标模板
- 高等选矿学考试题及答案
- 指南语言领域试卷及答案
- 九绵高速公路模拟考试题及答案
- 公司冷藏品运输合同5篇
- 2025年中考语文陕西试卷及答案
- 人力资源管理流程标准化操作流程工具
- 人机工程学-人体感受系统-课件
- 乡村振兴汇报模板
- 津16D19 天津市住宅区及住宅建筑内光纤到户通信设施标准设计图集 DBJT29-205-2016
- 心肺复苏(CPR)培训考核试题及答案
- 开展健康生活方式、营养和慢性病预防知识教育和宣传活动
- 高分子物理-第2章-聚合物的凝聚态结构课件
- CNAS体系基础知识培训课件
- 特种设备制造内审及管理评审资料汇编经典版
- 河蟹健康养殖与常见疾病防治技术课件
- 小学二年级《爱国主义教育》主题班会课件
- 儿童牙外伤讲稿
评论
0/150
提交评论