2019-2020学年高中英语 Module 3 Foreign Food Section Ⅴ Writing知能演练轻松闯关 外研版选修8_第1页
2019-2020学年高中英语 Module 3 Foreign Food Section Ⅴ Writing知能演练轻松闯关 外研版选修8_第2页
2019-2020学年高中英语 Module 3 Foreign Food Section Ⅴ Writing知能演练轻松闯关 外研版选修8_第3页
2019-2020学年高中英语 Module 3 Foreign Food Section Ⅴ Writing知能演练轻松闯关 外研版选修8_第4页
2019-2020学年高中英语 Module 3 Foreign Food Section Ⅴ Writing知能演练轻松闯关 外研版选修8_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1 sectionsection writingwriting 单句语法填空 1 the city was attacked by such terrible weather as few citizens had ever experienced before 2 some think it is convenient to get in touch with others with the cellphone which also makes them feel safe especially in time of trouble 3 2019 北京西城高二期中 the artist was very proud of his creation and called it the best painting that he had ever done 4 cultural shock is a feeling which that most travelers experience in a foreign country where they find the culture is quite different from that of their own 5 2017 江苏卷 in 1963 the un set up the world food programme one of whose purposes is to relieve worldwide starvation 6 those who can achieve high grades in class tend to be weak in handling some practical problems as is often the case 7 2019 山西师大附中高二月考 scientists have searched for a long time for a reason why so many bees are disappearing 8 i m so grateful to all these people with whose help i have been accustomed to american culture and gained a lot of knowledge 9 2019 启东中学高二月考 the house whose door often stays open until late at night works as a home for the guards some of whom are from the countryside 10 those successful deaf dancers think dancing is an activity where sight matters more than hearing 阅读理解 in the dead of winter we don t typically think about spending time outdoors but according to many physicians we should the sun is our greatest source of a vitamin that is essential for good health vitamin d this important vitamin strengthens bones and teeth and is linked to the prevention of heart disease cancer and many other life threatening diseases the recommended daily requirement is 400 600 international units iu 2 in summer people with dark brown eyes and darker skin turn sunlight from just 15 minutes outside without sunscreen into adequate amounts of vitamin d even during winter just a 10 minute walk at midday can keep the body s vitamin d at healthy levels during brief winter walks we receive the greatest benefits when we wear no sunscreen and expose as much skin to the sun as possible vitamin d can be also obtained from foods salmon is one of the best sources of the vitamin egg yolks 蛋黄 cheese mushrooms and some animal organs contain smaller quantities of it to attract consumers food companies add vitamin d to some of their milk products the practice of putting the vitamin into milk began in the 1930s at that time many children were suffering from rickets an illness that is caused by a deficiency 缺乏 of vitamin d it made the children s bones soft and weak adding vitamin d to milk helped to solve the problem and it has been available ever since for people who still need more vitamin d there is another option take vitamin d supplements 补充物 these products are widely sold in stores however anyone considering taking supplements should consult a physician first 解题导语 本文是一篇说明文 主要介绍了维生素 d 的一些情况 1 during the winter months people a aren t able to meet their deadlines b often don t dress warmly enough c generally like to remain indoors d leave lots of work for others to do c c 解析 细节理解题 根据第一段中的 in the dead of winter we don t typically think about spending time outdoors but according to many physicians we should 可知 在冬天人们愿意待在室内 2 according to the text vitamin d a can be obtained by being exposed to the sun b can be used to cure life threatening diseases c can be mainly found in some milk products d can make the children s bones soft and weak a a 解析 推理判断题 根据第一段第二句以及第三段第一句可知 维生素 d 可以通过晒太 3 阳获得 故选 a 3 why is salmon mentioned in this article a it s seldom prepared in the correct way b it s a useful addition to a person s diet c it has a huge impact on the environment d its advantages have been exaggerated b b 解析 推理判断题 根据第四段可知 三文鱼是补充维生素 d 的食物 因此对我们的饮 食是有用的补充物 故选 b 4 the main purpose of this article is a to introduce a valuable nutrient b to advertise vitamin d supplements c to note risks associated with a nutrient d to explain how a nutrient was discovered a a 解析 写作意图题 根据全文可知 本文主要介绍一种营养成分 维生素 d 语法填空 some inventions happen in strange ways the potato chip is one of them moon s lake house was 1 restaurant in new york in the 1850s george crum was the cook there many rich people often came to the restaurant to enjoy his 2 cook the one thing that really upset crum was when a customer complained about the food and sent it back 3 the kitchen to be done over he would often return it overcooked he was happy to see the customer walk out of the restaurant 4 angry on august 24 1853 a customer returned his fried potatoes to the kitchen 5 they weren t crunchy 脆的 enough crum 6 react in his usual way he cut the potatoes very thin and cooked them in hot oil they were so crunchy and crum was sure that the man would refuse 7 eat them instead the man loved them he even asked for more now do you know who invented the potato chip it s george crum he 8 late set up his own restaurant he named it crum s house he put 9 basket of his potato chips on all the tables they made his restaurant a very popular place today potato chips are one of americans 10 favor foods 解题导语 本文告诉我们薯片是怎么被发明出来的 4 1 a a 解析 考查冠词 restaurant 是名词 此处表示泛指 故用不定冠词 a 2 cookingcooking 解析 考查名词 表示 用某种方法烹制的 饭菜 用 cook 的名词 cooking 3 toto 解析 考查介词 send to 把 送到 是固定搭配 故此处应填 to 4 angrilyangrily 解析 考查副词 根据前面 walk out of the restaurant 可知 后面应 用副词 angrily 修饰动词 5 becausebecause 解析 考查连词 根据语境可知 此处表示 因为油炸的土豆不够脆 强调 原因 故用 because 6 reactedreacted 解析 考查时态 根据语境可知 此处应用过去式 reacted 7 toto eateat 解析 考查动词不定式 refuse to do sth 拒绝做某事 8 laterlater 解析 考查副词 根据后面的 set up 可知 这里应用 later 9 basketsbaskets 解析 考查名词的数 basket 为可数名词 空格前无冠词 故空格处应填 basket 的复数形式 baskets 10 favoritefavorite 解析 考查形容词 根据后面的 foods 可知 这里需要用形容词 且表 示 最喜欢的 短文改错 kids exercise all the time without even think of it just being active like when you run around at outside or play basketball at school is type of exercise playing sports dancing and doing pushups also counts as exercise these helped you build your strength by using your muscles to do powerful things you can make them strong than before for teens and adult this kind of workout can make muscles bigger either when you exercise you re building a strong body what will be able to move around and do all the stuff you need to do try to do more physically exercise every day and your body will thank you later 答案 kids exercise all the time without even of it just being active think thinking like when you run around outside or play basketball at school is type at a of exercise playing sports dancing and doing pushups also as exercise counts count these you build your strength by using your muscles to do powerful helped help things you can make them than before for teens and this strong stronger adult adults 5 kind of workout can make muscles bigger when you exercise you re either too building a strong body will be able to move around and do all the what that which stuff you need to do try to do more exercise every day and your physically physical body will thank you later 书面表达 假如你是李华 你将去英国留学并在那里学习和生活两年左右 但你听说西餐中糖 盐 油的含量很高 请你给你的英国笔友 mike 写一封电子邮件 询问一些有关西餐饮食文 化方面的情况 要点如下 1 你的留学计划 2 你对西餐的担忧 3 你的请求和

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论