2015年春高中英语Unit3Section1课时练习新人教版必修5_第1页
2015年春高中英语Unit3Section1课时练习新人教版必修5_第2页
2015年春高中英语Unit3Section1课时练习新人教版必修5_第3页
2015年春高中英语Unit3Section1课时练习新人教版必修5_第4页
2015年春高中英语Unit3Section1课时练习新人教版必修5_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1 UnitUnit 3 3 SectionSection 单词拼写 1 She felt she had looked at the problem from every 方面 2 He was a little worried because he had no 以前 experience of this kind of job 3 He 转换 the conversation from the subject to another 4 We will not 容忍 any invasion of our motherland 5 I d like to bring up my children in healthy s 答案 1 aspect 2 previous 3 switched 4 tolerate 5 surroundings 从方框内选择合适的词语 并用其适当形式填空 remind of make a good impression be back on one s feet catch sight of worry about slide into 1 The girl was almost frightened to death when she a snake 2 The photo Mary her life in middle school 3 she is dressed in her finest skirt 4 Tired out he bed and fell fast asleep 5 After receiving timely treatment the boy soon 6 her daughter the mother came to see her yesterday 答案 1 caught sight of 2 reminded of 3 To make a good impression 4 slid into 5 was back on his feet 6 Worried about 补全句子 1 这些植物因缺水而枯死 lack The plants died water 2 毕业后他开始从事写作 take up He after graduation 3 老师不能容忍在课堂上吃东西 tolerate The teacher cannot in the class 4 有一件事你必须明白 你有危险 sight You must one fact you life is in danger 5 我的话对他简直不起作用 impression What I said practically him 答案 1 for lack of 2 took up writing 3 tolerate eating 4 keep sight of 5 made no impression on 2 阅读理解 A A On the first day of my new high school I almost had a nervous breakdown Everything about the school seemed so difficult When I got home my parents said You re nervous and that s okay Everyone is afraid of high school I denied it I wanted to be strong so I refused to let anyone know about my fear even my closest friends On the first day I was late for every class and was constantly lost The school seemed like a puzzle that I couldn t figure out Was this how the whole year was going to be I didn t think I could rise to this challenge especially carrying a huge backpack that I could hardly lift It was so big that I could knock someone out with it The schoolmates seemed to regard me as a fool and they were probably right Despite my fears after the first week I finally had my schedule figured out With the exception of falling up and down the stairs a couple of times and getting laughed at high school was turning out to be not so bad It was actually much better than middle school and much more challenging Since then I ve been elected vice monitor of my class which wasn t much of a victory since only three people ran for the four positions It is normal to be scared about a new school Take a deep breath and relax High school is something that any student can overcome Make sure you participate in some out of class activities because you ll find it easier to make friends Try to do your best even if it isn t straight A s Most important of all be who you are whether you re a fool an athlete or a lower grader Don t try to pretend to be someone you re not Now you know the true secrets of high school 1 The main reason for the author s fear on his first day is that A he was unable to work out the puzzle B his schoolmates were unfriendly to him C he was not familiar with the new surroundings D his schoolbag was too heavy for him to carry 答案 C 推理判断题 从第一段中的 Everything about the school seemed so difficult 和第二段中的 The school seemed like a puzzle 等可以知道 作者在上高中 第一天担心与紧张的原因是他还不熟悉新的高中生活 不了解新学校 所以答案选 C 项 3 2 From the author s first day experience we can infer that A his home was far from the school B he got to school after classes began C he didn t get any school schedule D he didn t know the right way to class 答案 D 推理判断题 从第二段中的 was constantly lost The school seemed like a puzzle that I couldn t figure out 可知 作者第一天上学每节课都迟到 对他 而言 学校像是一个迷 他不知道如何走 所以答案选 D 项 3 After his first week at school the author A was still not accustomed to the schedule B gradually adjusted himself to the new school C found high school not so challenging as he had imagined D ran for monitor of his class against three other students 答案 B 细节理解题 从文章第三段的内容可知 作者通过一个星期的适应后 已经 习惯了新高中学校的学习和生活 故选 B 项 4 According to the passage the secret of the author s success lies mainly in A making more friends B getting more A s at school C being who he really is D joining in out of class activities 答案 C 推理判断题 文章最后一段告诉我们 最重要的是 要做你自己 而不要假 装 掩饰自己 只有做自己才能真正享受到高中生活的快乐 由此可知 作者成功的秘诀 在于做他自己 B B What will people die of 100 years from now If you think that is a simple question you have not been paying attention to the revolution that is taking place in biotechnology 生物科 技 With the help of new medicine the human body will last a very long time Death will come mainly from accidents murder and war Today s leading killers such as heart disease cancer and aging itself will become distant memories In discussion of technological changes the Internet gets most of attention these days But the change in medicine can be the real technological event of 4 our times How long can humans live Human brains were known to decide the final death Cells are the basic units of all living things and until recently scientists were sure that the life of cells could not go much beyond 120 years because the basic materials of cells such as those of brain cells would not last forever But the upper limits will be broken by new medicine Sometime between 2050 and 2100 medicine will have advanced to the point at which every 10 years or so people will be able to take medicine to repair their organs The medicine made up of the basic building materials of life will build new brain cells heart cells and so on in much the same way our bodies make new skin cells to take the place of old ones It is exciting to imagine that the advance in technology may be changing the most basic condition of human existence but many technical problems still must be cleared up on the way to this wonderful future 文章大意 在未来的 100 年 人类的生命由于生物科技的发展可以无限期延长的愿望有 可能成为现实 5 According to the passage human death is now mainly caused by A diseases and aging B accidents and war C accidents and aging D heart disease and war 答案 A 细节理解题 由文章第一段最后一句可知 当今生命的主要杀手有心脏病 癌症和衰老 6 In the author s opinion today s most important advance in technology lies in A medicine B the Internet C brain cells D human organs 答案 A 细节理解题 第二段前两句的意思是 在讨论技术变化时 人们往往注意到 的是网络 然而药学方面的变化可能是当今技术方面的真正事件 故选 A 7 Humans may live longer in the future because A heart disease will be far away from us B human brains can decide the final death C the basic materials of cells will last forever D human organs can be repaired by new medicine 答案 D 推理判断题 由第二段的后半部分可知 在 2050 2100 年间 每隔 10 年左 右 人们可以通过服药来修复生病或衰老的器官 这是未来生命延长的原因 8 How long can humans live in the future according to the passage 5 A Over 100 years B More than 120 years C About 150 years D The passage doesn t tell us 答案 D 细节理解题 阅读全文可知 文章没有具体告诉我们人们将来能活多少年 七选五 根据短文内容 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项 选项中有两项为多余 选项 Children art education is something that is much encouraged for the child s creative growth This is necessary because a child can have a sense of appreciation of the arts and along with all the other things that they learn in school 1 Children art education should be designed from a very early age so that they are allowed to express themselves freely in whatever way that they wish to 2 However the task of children art education is not a very easy one because you have to find the right way in which you can help them get interested in what you are trying to teach them 3 The physical space where the art education is to be carried out should also be carefully decorated to make it attractive to the children Use of colors should be made in abundance 丰富 as that is what attracts a child first to it Displaying examples of artwork that you think would be important enough to influence the children is also a good idea Of course a photograph of a painting of the Madonna 圣母马利亚 is something that children might not appreciate 4 Thi

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论