




全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
牛津上海版(深圳用)小学英语三年级上册期末专项复习:阅读理解姓名:_ 班级:_ 成绩:_ 小朋友,带上你一段时间的学习成果,一起来做个自我检测吧,相信你一定是最棒的!一、 阅读理解 (共5题;共45分)1. (5分) (2018四下上海期末) 判断下列句子是否符合短文内容 There is a big old tree near my house. A black bird lives in the tree. Every day I take some food to the tree. The bird sees me and comes down. The food is in my hand. The bird comes to my hand and eats the food. After that it goes back to the tree.I give some food to this bird every day. And so the bird knows me. I like the bird and the bird likes me. We are good friends.(1) The tree near my house is young. (2) I like the bird but it doesnt like me. (3) Every day I give the bird some food. (4) Every day the bird gives me some food. (5) The bird knows(认识) me. 2. (10分) 根据表格内容判断下列句子正误whiteyellowbluepurplepinkgreenpenbookcatdogpillowlamp(1) The book is green. (2) Its a white cat. (3) Its a blue dog. (4) The pillow is pink. (5) Its a purple pen. 3. (10分) 阅读并判断正误 Ive got a new pen friend. His name is John. He is a handsome boy. He likes to play games. He has lots of hobbies. And his favourite hobby is collecting stamps. He has many kinds of stamps. Some are from the UK, some are from the US, and some are from Canada. He sends some to me, and I send some Chinese stamps to him, because we have the same hobby.(1) The writer has got a new pen friend. (2) John likes to play games. (3) John and I send stamps to each other. (4) Johns stamps are from two countries. 4. (10分) 阅读理解 What Is My Job?Jim, Sam, Linda and I live in a building with four floors. We live on different floors. We have different jobs : one is a driver, one is a manager(经理) ,one is painter and one is a writer. I live above( 在上面)Linda but below (在下面)Jim. Sam lives on the fourth floor. The driver lives above the manager but below the writer. The painter lives on the first floor. Do you know who I am and what my job is?(1) _lives on the fourth floor. (2) The manager lives on the _floor. (3) _is a driver. (4) _is a writer. (5) The author(作者)is a _.5. (10分) 阅读短文,判断句子正误。I am Tom. Look, this is my bedroom. It is small but clean. There is a bed, a computer, a phone and many books in my bedroom. I make my bed in the morning. In the evening, I do my homework in my bedroom. I play on the computer on Sundays. I like my bedroom very much.(1) This is Toms bedroom. (2) Toms bedroom is big and clean. (3) There is a computer in Toms bedroom. (4) Tom makes the bed in the evening. (5) Tom plays on the computer on Sundays. 第
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 一建实务模拟试题及答案
- 2025年营养科营养不良病例膳食指导方案评价答案及解析
- 2025年眼科学视功能损害评估答案及解析
- 2025年肺部疾病影像学诊断实践模拟考试答案及解析
- 2025年肿瘤科放疗常见并发症模拟试卷答案及解析
- 2025年精神科常见疾病诊断治疗知识考察试卷答案及解析
- 2025年心理学与心理咨询技能考察答案及解析
- 幼儿专业考试试题及答案
- 2025年产科助产常见疾病诊断与处理策略练习答案及解析
- 2025年康复治疗方案设计实践测试答案及解析
- 2026中国移动校园招聘备考考试题库附答案解析
- 2025年大学生国防科技知识竞赛题库及答案
- 2025年全国水利行业安全生产竞赛测试题及答案
- 2025年新人教版语文三年级上册全册教学课件
- 2025年全国质量月主题宣讲课件
- 施工升降机安全技术培训材料
- 安全培训反三违课件
- 石墨化工艺基础知识培训
- 刑事案件二次审判会见笔录范文
- 2025年福建省职业技能鉴定考试(劳动关系协调员·一级/高级技师)历年参考题库含答案详解(5卷)
- 小学中段阅读教学讲座
评论
0/150
提交评论